Prescription4love: un mediu complet de dezvăluire pentru daterii cu afecțiuni medicale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Lumea datarea este plină de provocări, dar poate fi deosebit de dificil , dacă suferiți de o afecțiune medicală și încearcă să determine când să dezvăluie data. Pentru mulți, „vorbesc“ , de obicei , se termină cu un bilet one - way la splitsville. Prescription4Love își propune să ia o parte din stangacie și durerea de întâlnire în timp ce trăiesc cu un handicap sau boală prin punerea totul acolo, în avans. Membrii site - ului dezvăluie condițiile lor în mod deschis și onest, postate chiar pe profilurile lor. Utilizatorii pot apoi căuta potențiali parteneri bazate nu doar pe valorile obișnuite de vârstă și preferințele sexuale - dar condițiile mentale sau fizice pe care le pot avea sau să fie deschis la întâlnire. Site - ul a evoluat , de asemenea , în mai mult de un ajutor de întâlnire, construirea unei rețele în cazul în care mii de utilizatori sale pot găsi sprijin și înțelegere.

Primele date sunt incomode pentru toată lumea, dar ele pot fi deosebit de dificil pentru cei care suferă de afecțiuni medicale incomode sau debilitante. Acest lucru a fost cu siguranță adevărat pentru Keith Durham, fratele lui Prescription4Love Fondator Ricky Durham, care suferea de boala Crohn - o inflamație cronică a tractului gastro - intestinal.

load...

Ricky Durham a fondat Prescription4Love pentru a ajuta oamenii ca fratele său, care a trăit cu boala Crohn.

Era simpatie pentru situația fratelui său care a inspirat inițial Ricky pentru a crea site-ul de dating de nișă, care să satisfacă cei care suferă de tulburări mintale și fizice care fac greu pentru a găsi datele în modurile tradiționale. „Este greu să se refere“, a spus Ricky, vorbind de fratele său Keith, datând de vai. „Ar putea întâlni oameni la stânga și la dreapta. Dar el nu a putut găsi pe nimeni care a fost trece prin același lucru pe care el trece prin.“

load...

Timp de mulți ani, Keith a trăit cu limitări severe care vin cu boala Crohn, se confrunta cu pierderea in greutate extrema si rareori ies. „Indiferent de locul unde a plecat, el a trebuit să fie aproape de o baie,“ Ricky a dezvăluit. „De cele mai multe ori, el nu a vrut să meargă nicăieri.“

În cele din urmă, Keith a primit un sac de colostomie care ia dat înapoi o oarecare libertate, permițându-i să iasă și să aibă o viață fără a fi legat la toaletă, dar geanta a venit cu propriul set de probleme. „Când îi spui cuiva ai unul?“, A pozat Ricky. „Prima dată? Al treilea?"

Lupta cu ceea ce - și când - pentru a spune o dată potențial este una care multe cu condiții similare se confruntă în lume dating. De multe ori, dezvăluirea unei boli cronice sau debilitanta este o baie de gheață pentru datarea ardoarea, și chiar și relații care au fost puternic timp de luni sau ani, poate fi contestată de o condiție medicală. Frumusetea site-uri ca Prescription4Love este că totul e acolo de la început, sărind peste dreapta peste Bizarul dezvăluie emoție și fluturi de o nouă relație.

load...

Cinstit Din Start - Utilizatori Declarați condițiile lor la înscriere

Ca și în cazul altor site-uri matrimoniale, pagina de înscriere pentru Prescription4Love are toate întrebările pe care le-ai aștepta să vadă, inclusiv lucruri cum ar fi fundalul educațional, filmele preferate, și, dacă doriți copii. Cu toate acestea, acest dating site-ul nu se oprește aici. Membrii Prescription4Love dezvăluie în mod deschis condițiile lor mentale și fizice chiar acolo pe profilurile lor, ceea ce înseamnă potențiale meciuri au toate faptele avans.

Înscrierea pentru Prescription4Love include dezvăluirea condițiilor medicale în avans.

Există mai mult de 40 de opțiuni listate pe pagina de înscriere, variind de la conditii comportamentale si psihice, cum ar fi autismul sau sindromul Tourette, la condițiile fizice, inclusiv IBS, MS, si tetraplegie. Utilizatorii pot selecta cat mai multe optiuni se aplică, iar Ricky spune că a văzut mulți utilizatori cu două, trei, sau chiar patru condiții diferite. Există, de asemenea, o „Altele“ opțiune pentru membrii cu boli mai puțin frecvente. Ricky monitorizează intrările și în mod regulat adaugă noi condiții în lista de opțiuni.

Funcția de căutare a site-ului, de asemenea, permite membrilor să căutați prieteni și datele nu doar în funcție de locație sau de preferință sexuală, ci prin condițiile pe care le au. Prescription4Love a făcut-o ușor pentru utilizatorii cu aceleași sau similare boli pentru a face o conexiune.

Odată semnat, membrii au acces la multe dintre caracteristicile tradiționale dating site-ul, cum ar fi să încărcați imagini la o galerie privată sau publică, precum și posibilitatea de a salva utilizatorii preferați. Site-ul a dezvoltat, de asemenea, un sistem intern de mesagerie, care permite utilizatorilor să trimită și să primească e-mailuri sau de a lua parte la chat-urile private. Aveți probleme cu spargerea gheții? Trimite un potențial meci dvs. Un cadou virtual, cum ar fi o floare digitală sau o ceașcă de cafea ilustrat.

Membrii pot împărtăși poveștile și inspirație cu caracteristici unice

În timp ce Prescription4Love face ușor de a găsi potențiali parteneri romantici, site-ul nu este limitat la utilizatorii care caută dragostea. Prescription4Love își propune să meargă dincolo de simpla dating site-ul prin furnizarea de informații și de sprijin pentru toți membrii săi.

Dacă nu știu prea multe despre o anumită boală, pagina de condiții linkuri către informații cu privire la condițiile prezentate, permițând utilizatorilor să devină mai bine informați cu privire la boala lor sau a unui potențial partener. Link - uri de-a lungul partea de jos a paginii oferă , de asemenea , o varietate de sfaturi cu privire la probleme specifice, cum ar fi locuri pentru a lua o recuperare alcoolic sau cum să găsească un grup de sprijin.

Membrii împărtășesc poveștile lor prin intermediul Journey Prescription4Love pentru revista Pace.

Ricky este deosebit de mândru de una dintre cele mai noi caracteristici, un jurnal numit Journey pentru Pace, în cazul în care membrii sunt încurajați să împărtășească poveștile lor personale. Aici, utilizatorii pot găsi inspirație de la cei care au învățat să trăiască vieți pline în ciuda condițiilor lor. Ca un utilizator scrie, „Eu pot avea boli, dar asta nu e ceea ce sunt.“

În plus, fiecare membru are posibilitatea de a posta într-un blog personal, care pot fi partajate cu orice utilizator el sau ea adauga ca „prieten.“ Aceste bloguri au transformat într-un sistem de sprijin pentru mulți dintre utilizatorii site-ului, iar membrii au fost cunoscut pentru a menține conturi chiar și după ce a constatat dragoste, doar pentru prietenia și comunitatea Prescription4Love a dezvoltat.

O comunitate de suport care onoreaza de memorie unui frate

Indiferent de starea dumneavoastră, Prescription4Love vă poate ajuta să găsiți pe cineva care știe cum este. Calitatea de membru al Prescription4Love continuă să crească în fiecare an, iar site-ul este acum acasa, la aproape 15.000 de persoane care caută dragoste și înțelegere.

Ricky răspunde la creșterea lucrând o actualizare la nivelul întregului site, pe care speră să se rostogolească în curând. Oricare ar fi aspectul, Ricky determinat să mențină mediul deschis, de susținere el mereu imaginat pentru fratele său.

Deși Keith, care a decedat în 2004, nu a fost niciodată în stare să experimenteze creația fratelui său, el a fost din toată inima de susținere a ideii în timpul dezvoltării sale. Dacă ar fi fost în stare să-l vadă vină la viață, este probabil că s-ar fi repetat recunoștința fratelui său a primit de la zeci de membri pentru care Prescription4Love este mai mult decât un site de matrimoniale, ci mai degrabă o comunitate puternică. Asta e valabil și pentru oameni ca Stella, care a rezumat ceea ce înseamnă site-ul utilizatorilor săi: „Am într-adevăr nevoie să vorbesc cu cineva. Vă mulțumesc pentru acest site.“