Prietena dvs. de lesbiene bea prea mult?

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Să recunoaștem - ne bucurăm de băut. Asta ar putea însemna o noapte la un bar de lesbiene, o după-amiază T-dans, prinderea prima lesbiană eveniment fericit oră vineri în orașul tău sau că gratar curte cu potera ta.

Băutură joacă un rol important în multe scene lesbiene.

Dar să admitem, de asemenea, că, uneori, de băut a creat o problemă sau două sau 20in relațiile noastre. Asta a fost istoria mea în ultima mea relație. Alcoolul a devenit o problemă. Ei bine, într-adevăr a fost întotdeauna o problemă. Doar mi-a luat ceva timp să-l văd.

load...

Deci , propriile noastre vieți ne spun că lesbienele place la petrecere. Bine, știi asta, dar cercetările arată lesbienele tind sa aiba mai multe probleme cu alcool decat femeile heterosexuale. Nu e nici o surpriză.

Deci, aici e întrebarea mea pentru tine:

Te întâlnești cu o femeie care are o problemă cu alcoolul?

Știi măcar ce să caute? Ești dispus să-l recunosc? Te lupți cu o femeie care bea prea mult pentru că o iubești atât de mult?

În experiența mea personală, am întâlnit cu o femeie off și pe timp de mulți ani , care a fost un alcoolic. Nu am înțeles ce se întâmplă, în parte din cauza mea de băut , ci și pentru că am crescut într - o familie alcoolică. Am fost folosit pentru comportamentul alcoolic și nu știa nimic diferit.

load...

Părinții mei au băut atât de mult și ar putea obține într-adevăr angrywhen beat. Când prietena mea a făcut același lucru, nu am știut că a fost alcoolismul pentru o lungă perioadă de timp. M-am gândit că ar trebui să se oprească acționează ca un fund și se taie din nou pe băut ei.

Problema era că nu se putea opri de băut, și ea nu a vrut să se oprească de băut. Ea ar mai degrabă lupta, rupe lucrurile, pentru a primi DUIs și vina pe alte persoane decât oprire.

Ceea ce nu am înțeles a fost că ea nu a putut opri de băut și să fie fericit. Ea s-ar opri, iar apoi ea ar fi mizerabil. Ar bea și să fie nefericit, de asemenea, dar atunci când ea a băut, ea a făcut într-adevăr viața mea nebun.

Ea nu a putut opri de băut, și ea nu a vrut să se oprească de băut. Ea ar mai degrabă lupta, rupe lucrurile, pentru a primi DUIs și vina pe alte persoane decât oprire.

Am avea luptele cele mai nebune, care niciodată nu a făcut nici un sens și care nu au putut fi rezolvate. Din nou, nu am înțeles că a fost alcoolul.

load...

Știam că am fost întotdeauna cel whoneeded de a conduce ori de câte ori am ieșit afară, și am băut atât de mult mai puțin decât ea. Am fost bine cu asta. De asemenea, am știut că odată ce ea a început să bea, seara a fost destul de mult va termina prost.

Mi-a luat un timp pentru a afla că ei imbatandu a însemnat, de asemenea, a doua zi a fost de gând să fie destul de urat, de asemenea. Ar fi mahmur, poate chiar aruncat în sus toată ziua, și ea ar fi imposibil să vă rog. Ea ar lăsa, de asemenea, mă știu că sentimentul ei teribil a fost vina mea.

Pot să spun că am știut întotdeauna o senzație de mizerabil, după o noapte de drinkingwasn't vina mea, dar nu a fost nici o modalitate de a obține o să se oprească ragging pe mine despre cât de rău au fost mahmurelii ei.

Ea ar cere scuze de multe ori două zile mai târziu despre luptele nebun și ei fiind catea, dar era încă vina mea că ea ma tratat atât de rău. Din nou, nu am crezut că lucrurile, dar eu încă blocat în jurul pentru că am iubit-o atât de mult.

Aici e problema cu intalniri o lesbiană cu o problemă de băut:

Tu. Nu se poate. Fix. A ei.

Și ea va face sa te simti ingrozitor, deoarece nu există nici o modalitate de a rezolva problemele de consum altcuiva. Dacă stai în jurul valorii, ai făcut acum problema ei de baut problema de baut.

Nu face problema ei de băut problema ta de băut.

Ea va face sa te simti ingrozitor, deoarece nu există nici o modalitate de a rezolva problemele de consum altcuiva.

Lesbienele care folosesc alcool în exces sunt imposibil de a obține, împreună cu, vă va trata rău în mod constant, nu se va simți cu adevărat rău despre modul în care acestea vă trateze, ei înșiși și vă va pune în datorii, va face nebun încercarea de a le face fericit și sunt în general, imposibil de a face față.

Alcoolul îi face pe oameni prost! Cele mai inteligente lesbiene obține dreptul stupid atunci cand bea prea mult.

Cum se poate spune dacă ea are o problemă de băut?

Există o mulțime de semne:

Acceptați că nu poți face opri, dar poate fi o prietena de susținere în procesul ei.

Există o mulțime de semne că o femeie este băut prea mult, și , din păcate, face având o relație de mare imposibilă.

Dar s-ar putea fi încă în această relație și iubitoare ei, deci ce se poate face?

  1. Acceptați că nu poți face opri, dar poate fi o prietena de susținere și iubitor în procesul ei.
  2. Uita-te pentru oportunități de a vorbi cu ea despre viața ei și ceea ce vezi dat-o dispărută pe deoarece ea bea prea mult (de exemplu, că ea a încetat să mai lucreze afară sau că sănătatea ei suferă sau pe care le-ați observat că e pur și simplu nu foarte fericit).
  3. Stai departe de etichetarea ei ca un alcoolic. Este posibil ca ea este, dar nimeni nu i place să fie etichetate.
  4. Decide ce trebuie să faci să se simtă bine despre tine în această relație. Poate că înseamnă a petrece mai puțin timp cu ea când bea.

Multe relații se încheie din cauza problemelor legate de alcool. A nu fi capabil de a obține de-a lungul este adesea rezultatul de prea mult alcool și ceva ce ar putea să vină la termeni în relația cu dumneavoastră.

Când înțelegi semnele, puteți decide să iasă mai devreme decât mai târziu. Ați putea decide să nu data de cineva, la toate din cauza folosirii ei de alcool. În cele din urmă, numai tu poți avea grijă de tine și nu poți repara asta altă femeie.

Deci, să ia acest lucru ca un mic anunț de serviciu public: Multe lesbiene au o problemă cu alcoolul. Nu poți repara prietena ta alcoolică, și va afecta cu siguranță relația.

Ia educat cu privire la abuzul de alcool și să aibă grijă de tine!

Surse Foto: cultbusters.wordpress.com, reveal.co.uk, rehabcenterforwomen.org, my-alcoholic-addict.com