Prietenii pădurii urbane: modul în care ecologizarea San Francisco poate instala o legătură de lungă durată între iubitorii de arbori locali

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Friends of the Forest Urban (FUF) unește mii de oameni într - un efort de a face la nivelul întregului oraș din San Francisco , mai verde, un copac la un moment dat. În fiecare săptămână, organizația non - profit ruleaza programe bazate pe voluntariat, inclusiv evenimente de plantare de arbori de vecinătate, pentru a se asigura că populația locală copac va crește și prospera pentru generațiile viitoare. Din 1981, FUF a plantat peste 60.000 de copaci și a stabilit o rețea amplă de environmentalists.From util și prietenos evenimentele sale de plantare copac la programele sale de amenajare a teritoriului de arbori, FUF favorizează un spațiu de locuit sănătos pentru copaci precum și oameni din întreaga city.You poate sa se implice cu organizația pentru a face o diferență în comunitatea locală și să îndeplinească noi prieteni sau interese de dragoste care împărtășesc valorile.

Când a trecut unchiului meu departe vara trecută, toată lumea în familie a călătorit în Georgia pentru omagiile și onora o life.Standing lungă și bine-a trăit sub un baldachin de arbori de stejar în afara bisericii unchiului meu a ajutat stabilească în „70s, mama a comentat o incredibilă moștenire el ar lăsat în urmă.

load...

„Da“, mi stră-mătușă a spus, făcând un semn în jurul nostru „el ne-a lăsat asta.“ La început, am crezut că ar însemna familia noastră, dar apoi ea a clarificat, „Toți acești copaci au fost plantați de el. Ani și ani în urmă.“

Am fost uimit. Aproximativ 20 de copaci înconjurat și se înalță peste noi. Ei au fost gardieni frumoase biserică mică, și încălzit inima mea să se gândească la ei ca de puieți în mâinile mele unchiului. Acum câteva decenii, el ar copaci plantați, care ar da umbră, adăpost, și bucuria altora mult timp după ce a fost plecat. Aceste copaci stau ca o moștenire de durată pentru compasiunea sa fără margini și etică a muncii neobosit.

load...

Prieteni de voluntari Urban Forest au plantat mii de copaci din San Francisco.

De-a lungul străzile aglomerate ofSan Francisco, Friends of the Forest Urban (FUF) construiește o moștenire impresionantă a propriei sale prin plantarea de mii de copaci fiecare year.San Francisco are in prezent peste 120.000 de copaci stradă, dar organizația non - profit urmărește să crească numărul respectiv și sprijină un mediu de viață mai sănătos în oraș mare. Membrii FUF lui personal, stagiari și voluntari de plante peste 1.500 de copaci în fiecare an și de îngrijire pentru mai multe mii într - un efort fără sfârșit pentru a face lumea un pic mai verde.

„Copacii, într-o mare măsură, sunt invizibile pentru public. Chiar dacă toată lumea le place, sunt doar luate pentru a acordat,“saidBen Carlson, managerul de relații cu publicul pentru Friends of the Forest Urban. „Treaba mea este de a face copaci interesante din nou și sperăm că ajunge să le observi, să le aprecieze și să înțeleagă că ei nu sunt doar destul. - acestea sunt, de asemenea, importante pentru a face mediu mai bun“

load...

Un personal divers de arborists și administratori certificate vin împreună într-o cauză comună de a proteja și să crească populația copac din San Francisco. Personalul de pe teren Plantațiile de arbori de plumb voluntar în cartiere de două ori pe lună, iar fiecare eveniment adaugă 30 până la 40 de noi copaci în pădure urban. Evenimentele de voluntariat oferă o modalitate foarte bună pentru ecologiști pentru a da înapoi la comunitate și de a întâlni oameni care au aceleași obiective și valori.

În plus față de activitatea sa de voluntariat, Friends of adepților Urban Forest pentru bunăstarea copaci stradă din San Francisco. În toamna anului 2016, organizația a împins pentru o initiativa tur de scrutin, care ar crea un flux de finanțare dedicată pentru un program municipal de îngrijire copac. Propunerea E a trecut cu peste 78% din voturi. „Acum supraviețuire copac ar trebui să îmbunătățească, iar pădurile noastre urbane pot începe să crească un pic mai repede“, a spus Ben.

Indiferent dacă acestea sunt plantarea de copaci într-un parc de cartier sau stimularea nouă creștere în urna de vot, Prietenii echipei Urban Forest lucreaza din greu pentru a se asigura că populația copac San Francisco prosperă de mai mulți ani pentru a veni.

Din 1981, organizația are peste 60.000 de copaci Plantat

Spre deosebire de cele mai multe orașe dezvoltate de astăzi, San Francisco , nu au avut mulți copaci pentru a începe cu - a fost cea mai mare parte dune de nisip , atunci când coloniștii în 1776 a fondat orasul. Mediul său natural este o provocare pentru creștere copac , deoarece solul este nisipos, Pacific emite o briza sărată, iar verile sunt aride și neiertător. Prietenii Pădurii Urban a trebuit să Scout din întreaga lume, din Italia în Australia, pentru a găsi specii de arbori , care pot sta până la astfel de condiții. Directorul său specii de arbori urbane merge în detaliu despre diferitele tipuri de copaci împrăștiate în tot orașul.

„Atunci când se plantează o pădure urbană aici, am fost aproape de lucru de la zero“, a explicat Ben. „Adevărul este că există foarte puține specii de arbori, care sunt native din San Francisco, și, în cea mai mare parte, aceste specii nu sunt foarte potrivite ca copaci stradă.“

Primul eveniment de plantare copac FUF a avut loc în data de 07 martie 1981, în Valea Noe. Cinci bărbați simțit motivați pentru a începe organizarea de plantare de copaci atunci când consiliul de supraveghere din San Francisco se taie fonduri pentru silvicultură urbane la sfârșitul anilor 1970. Plantări de arbori au devenit o oportunitate socială populară pentru a da înapoi și înfrumuseța străzile orașului.

Deși populația copac din San Francisco a început rare, Friends of the Forest Urban a ajutat susține o populație diversă de 120.000 de copaci stradă.

Astăzi, Prietenii pădurii Urban a plantat peste 60.000 de copaci și a crescut din San Francisco foliaj. Deși echipa a făcut progrese semnificative, există încă mult mai mult ce se poate face. În prezent, gradul de acoperire copac din San Francisco se află la aproximativ 13,7%, care este scăzută pentru un oraș mare, astfel încât organizațiile non-profit cameră să crească în cartiere, trotuare, și chiar curțile tot orașul. „San Francisco este una dintre cele mai puțin cu frunze din marile orașe“, a spus Ben. „Vom intensifica în cazul în care orașul cade scurt.“

Un recensământ recent copac la nivelul întregului oraș a identificat aproximativ 40.000 de site-uri de copaci mai puțin în cazul în care copacii ar putea crește. Asta da FUF un model pentru ceea ce trebuie să facă în viitor. Până în 2030, organizația intenționează să aibă copaci plantați în toate aceste site-uri.

Prin construirea infrastructurii ecologice din San Francisco și plantarea de copaci, Friends of the Forest Urban are o mulțime de bun pentru oraș ca întreg. Copacii oferă umbră pentru pietoni, curata aerul, oferă un habitat pentru fauna sălbatică, și reducerea inundațiilor prin captarea apelor pluviale atunci când plouă.

In plus, Ben ne-a spus că doar uita la copaci pot îmbunătăți sănătatea mentală și fizică a oamenilor. „Cercetarea a constatat ca copaci imbunatati functiile mentale ale oamenilor și de a reduce stresul în tot felul de moduri“, a spus el. „Acesta este doar unul dintre multele beneficii ale ecologizarea urbane.“

Implică-te: Voluntarii copac-mendous face o diferenta

Evenimente de plantare copac FUF furnizează medii sociale unice pentru zeci de iubitori de copaci din San Francisco. Toată lumea trece printr-o orientare în acea dimineață, astfel încât toți noii veniți pot învăța cum să planteze un copac și să se asigure că va avea o viață lungă și sănătoasă. Nu sunt necesare cunoștințe sau experiență prealabilă este necesară. Non-profit oferă toate instrumentele și expertiza de la lideri plantarea de arbori de voluntari care au lucrat cu organizația de ani de zile.

Odată ce orientarea este de peste, voluntarii se împart în echipaje mai mici de aproximativ o jumătate de duzină de oameni. Un voluntar va duce capul sus fiecare echipaj și de a ajuta oamenii de copaci de plante la site-uri de cartier desemnate. Fiecare echipaj va planta de trei până la cinci copaci într-o singură după-amiază.

Evenimente de plantare copac FUF atrag locuitorii din San Francisco care doresc să facă orașul un loc mai verde și mai prietenos.

„Este o experiență mare de unire“, a spus Ben. „Este fizică, dar este ceva ce majoritatea oricine poate face. Ea nu are nevoie de puterea supraomenească, iar noi oferim instrumentele.“

Când lucrarea se face, voluntarii aduna pentru un prânz cartier potluck aruncate de proprietari din zonă. Acest Casual get-împreună este de obicei a avut loc în curtea cuiva și este modul cartierului de a arata aprecierea pentru eforturile voluntarilor. Toată lumea acolo are ceva în comun: Ei iubesc copaci și doresc să sprijine mediul local.

„Este o oportunitate pentru toti voluntarii pentru a sărbători ceea ce au realizat împreună“, a spus Ben. „Vei întâlni alți oameni prietenoși, acestea sunt ca-minded oameni care au un interes în natură și în înfrumusețarea orașului lor“

Puteți verifica calendarul evenimentelor FUF de a afla despre plantarea de copaci sau evenimente viitoare copac de îngrijire și RSVP online , ca voluntar , dacă doriți să se implice. În timp ce plantarea copac este ceea ce FUF este cel mai cunoscut pentru, organizațiile non - profit , de asemenea , programe pentru a menține starea de sănătate a populației orașului copac de tăiere, udare, și , uneori , eliminarea copaci nesănătoase. Programele bazate pe voluntariat organizației sunt perfecte pentru oricine cauta o oportunitate de a suflece mânecile și să facă o diferență.

În plus, vă puteți înscrie pentru un tur gratuit copac, condus de un arborist certificat, și să ia o plimbare confortabilă printr-un cartier din San Francisco si afla mai multe despre copacii care au crescut acolo. Este un mod interesant de a petrece o dimineață și o activitate dată mare pentru cuplurile campenesc care doresc să ia timp pentru a aprecia lumea verde din jurul lor.

Promovarea personală Creștere & Blossoming Relații

Prieteni de pădure urban funcționează pe un model de comunitate, așa că se bazează foarte mult pe indivizi din comunitate pentru a da timpul lor pentru cauza de plantare și îngrijire de copaci din San Francisco. Este un efort de -condus de voluntari care îi unește pe oameni dintr - o varietate de backgrounds.On de prieteni pagina Flickr Pădurii Urban , puteți citi zeci de marturii de la voluntari variind in varsta de la adolescenți la seniori.

„Îmi place să copaci în orașul nostru, deoarece acestea oferă o pauză liniștită și frumoasă de agitația din viața noastră,“ saidGrace Swan-Streepy, un voluntar local.

„Îmi place a face o diferenta“, a declarat Barry Williams, un voluntar FUF. „Fiecare plantă copac voi fi aici pentru mai multe generații.“

Mulți voluntari apar la un eveniment FUF plantarea de copaci ca străini și vin departe ca prieteni care au realizat ceva bun împreună.

„De multe ori vedem voluntari care locuiesc în cartier întâlni reciproc pentru prima dată la plantarea copac“, a spus Ben. „Credem că e bine pentru coeziune vecinătate și mândrie.“

Un lider de plantare copac pe nume Albert Wald a lucrat cu FUF de peste un deceniu și a spus: „Îmi place sociabilității, iubesc întâlnirea oamenii comise în comunitățile lor și strada lor.“

Oameni campenesc se pot bucura de aerul curat și de a lua mâinile lor murdare în timp ce lucrează cu o echipă de oameni prietenoși și activi. Este un mediu social bogat cu oportunități de datare, iar Ben a spus că nu ar fi surprins să aud că câteva zile au apărut ca rezultat.

Oricine este interesat în protejarea mediului se pot înscrie ca voluntar pentru un prieteni ai evenimentului public urban Forest.

„FUF are o reputație foarte bună în San Francisco“, a spus Ben. „Oamenii se simt foarte apreciativ când se opresc și să se gândească copacii din oraș și dau seama că există o organizație de grija pentru ei.“

„Nu putem spune că mulțumesc destul!“, A spus Lori HГ © BERT și Thaddeus Homan într-o recenzie. „Acest lucru a fost o astfel de viață în schimbare, strada-transformare, experiență de ridicare cartier.“

„Este util să lucreze pentru o organizație care toată lumea are sentimente foarte pozitive despre“, a spus Ben. „Ne simțim foarte mandri ca vom merge pe străzile din San Francisco și a vedea rezultatele muncii noastre. Pentru ca munca pe care o facem dureaza generatii.“

Prieteni de Urban Forest ecologistilor unește

Oamenii ne place să ne rădăcină în această lume. Totul ramificare de la acea iubire - bucuriile noastre, realizările noastre, familiile noastre - adaugă frumusețea vieții noastre și creează o moștenire care dăinuiește de la sezon la sezon și din generație în generație. Este o realizare falnic, și totul începe cu o singură sămânță și cineva, cum ar fi unchiului meu, un fel de ajuns să-l planteze, hrăniți-l, și urmăriți-l crească.

Locuitorii din San Francisco pot merge la un prieteni evenimentului Urban Forest pentru a face o diferență pozitivă în comunitate și a întâlni oameni care au grija de protejarea mediului înconjurător. Și cine știe? S-ar putea planta semințele unei relații care va dura o viață întreagă. Nu știi niciodată ce ar putea crește de la o după-amiază de bunăvoință și prietenie.

Așa cum a spus Ben, „Într-o zi, planta un copac, și pentru totdeauna după aceea, atunci când te duci pe strada aia, veți observa că copac și să fie capabil să-l vadă crească de-a lungul anilor și se simt mândrie de fiecare dată când îl vezi. Acesta este unul dintre lucrurile cele mai satisfacatoare pentru voluntarii nostri.“