Privind spre viitorul platformelor de întâlniri: dacă (noi) inovăm modalități de conectare și implicare a oamenilor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: Când proiectare platforme relatie, daca (ne) ispassionate echipa despre răspunsul la întrebarea „Ce se întâmplă dacă?“ În ultimii 12 ani, în cazul în care (ne) a fost un pionier branduri sociale populare, cum ar fi etichetate și hi5, că engagehundreds de milioane de utilizatori înregistrați la nivel mondial. Cu un ochi spre viitor de dating, echipa ia riscuri prin brainstorming newways pentru oameni să se conecteze în spațiul mobil. Inovația lor le - a dus să abordeze isprăvile tehnologice , cum ar fi avatare personalizate, video live, și jocuri sociale - toate în aneffort pentru a aduce single împreună.

O mișcare socială începe subtil. Acesta începe cu conversații mici și momente scurte. În 1999, mama mea a venit acasă cu o carte de bibliotecă ascuns sub brațul ei. „My talk show-a spus această carte este reallypopular chiar acum, mai ales cu copiii de vârsta ta“, ea mi-a spus.

Am fost de 9, deci in mod natural sceptic de adulți spunându-mi ce-mi place. "Despre ce e vorba?"

load...

„Vrăjitoarele și dragoni, cred.“ Simțind lipsa mea de entuziasm, a adăugat ea, „Trebuie să fie bine. - Am pus USON lista de așteptare a bibliotecii în urmă cu opt săptămâni și abia a ajuns“

Am luat cartea politicos, gândindu-aș răsfoiesc doar la filtru de ei fericit.Din primul capitol, am fost prins, și m-am alăturat fenomenului ventilator, care ar forma generation.That mele despre cum am citit „Harry Potter si Piatra Filosofala“.

Nu știi întotdeauna când ești pe punctul de ceva mare, dar unele companii face misiunea lor de a urmări tendințele și prezice următorul sparge lovit. În industria de dating, în cazul în care (ne) consideră că tehnologia mobilă este în cazul în care acțiunea este.

load...

Dash Gopinath, absolvent al Carnegie Mellon University, a preluat functia de CEO al dacă (ne) în 2015.

Dacă (ne) strivesto creategroundbreaking datare aplicații. CEO Dash Gopinath și teamenjoycoming sale cu idei noi pentru a servi următoarea generație de datere.

Compania investește în creativitatea echipei lor provocându-i să termine propoziția „Dacă...“ Această strategie le-a servit bine timp de peste 12 ani ofimaginative de dezvoltare. Establishedbrands lor, inclusiv Tagged si Hi5, atrag milioane de tinerii dornici de noi modalități de a interacționa cu ajutorul tehnologiei.

Sub conducerea lui Dash, în cazul în care (noi), eforturile de a rămâne pe vârf de socializare ca au vis platforme-upuser friendly matrimoniale. De la avatar chat-ul la mesaje video, aceste vrajitori buildtools tehnice care fac Casual datând mai distractiv și natural.

Fie că sunteți în căutarea de prietenie sau o relație, dacă este (noi) e platformele de datare oferă conexiuni sociale pentru toate tipurile de single-uri.

load...

„Misiunea noastră este întotdeauna de a conecta oamenii“, a spus Dash. „Dating este o mare parte din acest lucru, dar acest lucru este ceva mai casual, cum ar fi jocuri de noroc sau pe chat.“

Dacă (ne) burghiu de filetat în puterea de social MediatoBuildDating Apps

La intersecția de social media și dating aplicații, veți găsi dacă (ne). Produsele lor atrag oameni în prin intermediul rețelelor sociale și caracteristici personalizate.

De la lansarea Tagged în 2004, compania sa extins și rebranduit în cazul în care (ne).

„Depărtați zoom, abordarea și planul nostru este de a gândi într-adevăr despre cazul în care industria se întâmplă și să găsească noi modalități de a se angaja cu ușurință utilizatori“, a spus Dash.

Acest wasbuilt inovator unitate în cultura companiei din primele zile în 2004 , când singurul lor produs a fost Tagged , o bază largă aplicație , datând de care pionier de potrivire foto-centrice.

Astăzi, Tagged are peste 300 de milioane de utilizatori înregistrați, iar dacă (ne) a lansat chiar mai multe mărci inclusiv hi5 , NOD , și unul - toate acestea oferă spații sociale unice pentru single.

Dacă sunteți curios, puteți citi mai multe despre Tagged aici. Chiar și după 12 ani, aplicația rămâne un pilon de succes pentru companie și publicul maintainsa mare în SUA Între timp, hi5 a atras o bază de utilizatori angajat în străinătate, câștigând o reputație pentru o atmosferă low - cheie și de distracție.

„Tagged și hi5 sunt proprietăți mari fac foarte bine“, a spus Dash. „Noi difuzați acele canale păstrând în același timp un ochi pe unde lucrurile merg în spațiul de dating.“

Activarea legătură cu diferite instrumente pentru persoane diferite

În timp ce el vede o mare oportunitate pentru descoperirea socială în Mobile, Dash a spus că își dă seama că platforma este încă în evoluție andnot toată lumea le-a îmbrățișat încă pe deplin. De exemplu, tinerii au crescut în jurul valorii de tehnologie și de multe ori se simt mai mult la socializare usurinta pe o datare appthan generațiile mai în vârstă fac.

„Dacă doriți să faceți conexiuni semnificative“, ne-a spus el, „trebuie să se întâlnească oameni acolo unde sunt și să le dea instrumentele se simt cel mai confortabil.“

Pentru a servi o gamă largă de oameni, în cazul în care (ne) a lansat mai multe diverse platforme de datare, și nu Încetinim. Produsele lor blur rețele sociale și întâlnire. Din interfața chat mai naturală a NOD pentru comunitatea de nișă mai bine direcționate de unul, în cazul în care (ne) își propune funcționalitate toprovideintuitive pentru utilizatori.

Louis Willacy, Senior VPAT dacă (ne), are 10 ani de experiență de lucru cu platforme de datare.

„Vrem să fie în măsură să își asume riscuri“, a explicat Dash. „Vrem să ne asigurăm că firma noastră este configurat bine pentru a executa pe ambele oportunități de afaceri și viitoare existente.“

Chiar acum, ideea că are echipa tras în sus este video live. „Privind în perspectivă, acolo ne pune timpul și energia noastră“, saidthe CEO dacă (ne). Cu toate acestea, în etapele de dezvoltare, următoarea lor aplicație socială se va concentra pe comunicare video și este de așteptat să lanseze în cursul acestui an.

Dacă (ne) fonduri experimentele lor de produse withrevenue de la mai multe branduri stabilite, cum ar fi Tagged. Viaadvertising, monedă virtuală, și abonamente, de companymakes un profit în timp ce adăugați valoare pentru theirusers.

„Aceasta este singura modalitate de a continua să ruleze o afacere stabilă și scalabilă în spațiul de dating,“ Louis Willacy, Senior Vice President al juridic și șef de Corporate Development, a explicat. „Noi oferim oamenilor funcționalitate suplimentară în schimbul unei examinări puțin pentru noi.“

Vizionarii Zeci de ani de experienta Back Passionate & Fun-Loving

Cu sediul în San Francisco, California, în cazul în care (ne) a fost clasat pe locul # 3 Cel mai bun loc pentru a lucra în Bay Area , în 2014. Peste 100 de angajați aduc expertiza lor variate impreuna pentru a dezvolta produse sociale unice , care să inspire conexiuni ușoare.

„Pentru inovație și creativitate să se întâmple, ai nevoie de diverse puncte de vedere“, a spus Dash. „Ai nevoie de oameni se uită la spațiul, produsul, și utilizatorii diferit. Asta ne străduim pentru „.

Theif (ne) echipa suflă cu aburi în competițiile de birou însuflețit și petreceri.

Louis a fost cu compania de mai bine de 10 de ani și poate vorbi cu bogăția de expertiză industriei în această echipă.

„Pentru că am fost în acest spațiu social de peste 12 ani“, a spus el, „avem o experiență operațională și istorie pe care le aduce la orice facem. Această cunoaștere in-house este o piesa critica a puzzle-ului.“

Pentru a atrage cele mai bune talente din oraș, în cazul în care (noi) encouragesa distracție de cultură de pornire excursii pe teren withquarterly și o bucătărie complet aprovizionat. Angajații se bucură de avantaje, cum ar fi prânz și cină, plus catering masaje lunare pentru a le menține relaxat și fericit. Ei au, de asemenea, concediu nelimitat concediu medical și la dispoziția lor.

În cazul în care nu se bucură de jocuri intra-office sau bashes de vacanță, acești inovatori să lucreze împreună pentru a produce aplicații de întâlniri care vor rivaliza cu cele mai mari nume din industrie.

Repere săptămânale utilizator Motiveaza echipa pentru a crea instrumente utile

În săptămânal întâlniri toate-mâini, Dash face un punct pentru a sărbători succesul companiei prin intermediul a ceea ce el numește „puncte esențiale ale utilizatorilor.“ El trage o poveste emoționantă sau inspirat din ultima săptămână pentru a partaja cu echipa în ședință.

„Este o modalitate puternică de a se concentra pe toată lumea de ce facem ceea ce facem“, a spus el. „Am venit să lucreze în fiecare zi pentru a ajuta utilizatorii să construiască conexiuni, iar noi nu dorim să pierdem din vedere acest lucru.“

Povestea lui favorit, el ne-a spus, a fost de aproximativ două iubitii elementar-școală reconectarea unul cu altul. „Am fost dating în clasa a cincea și apoi sa mutat,“ amintit Becca, acum în vârstă de 34 de ani și trăiesc în El Cajon, California. Ca noroc ar avea, ambele semnat pentru un cont Tagged. Becca a fost siderat când a văzut o notificare spunându-i că prietenul ei vechi a fost cumpararea ei animale de companie, după peste 20 de ani distanță.

„Dupa ce am vorbit înainte și înapoi, ne-am dat seama că avem de fapt, atât trăim în același oraș“, a spus ea. „Nu ne-am întâlni doar în sus pentru a prinde! - ne acum datând din nou“ Fără rețeaua socială a unei aplicații datând, cuplul nu a putut fi reaprins dragostea lor de mult pierdut.

„Într - un an de aderare Tagged, am întâlnit această fată uimitoare... Și acum aproape cinci ani mai târziu , suntem logodiți și fericit în dragoste. Și eu datorez totul Tagged! - Lori, în vârstă de 21 de ani, Ontario, Canada

Evidențiază de utilizator nu implică întotdeauna romantism sau coincidență uimitoare - uneori este la fel de simplu ca o persoana sa revina dupa o tragedie personala prin conectarea cu utilizatorii on-line. Caracteristica de joc pe if (noi) "sapps este modul de a face anaccessible prietenii din întreaga lume, într-un cadru informal.

„Jocurile de pe site-ul sunt o scuză pentru oameni să se conecteze,“ Dash a explicat, „și vom vedea că mai mult de socializare casual, se întâmplă tot timpul.“

Pentru întâlniri encourageserendipitous și implicarea individuală, echipa transmite-gândire imaginează noi modalități de a spori avataruri de comunicare folosind, jocuri și clipuri video.

Întotdeauna este ceva nou la orizont pentru cazul în care (ne)

Oameni populare mediumslink prin crearea commonality.It ar putea fi un adolescent a trimite o actualizare rapidă video de la un prieten sau ar putea fi o fată hulpav citind despre băiatul care Trăit. Aceste acțiuni au o valoare socială datorită potențialului lor de a unifica indivizii și inspira legături de durată.

Dacă (ne) echipa e charter teritorii neexplorate ale single-comunicare fortoday lui.

Potrivit Dash, canalul poate schimba, dar nevoia umană de bază pentru conectarea nu. Astăzi, platforme de matrimoniale oferă oportunități unice de socializare, si daca (ne) îmbunătățește și mai mult spațiul deschizându-se la diferite moduri ofcommunicating.

Doar Asi a avut nici o idee despre modul în care paperback subțire din bibliotecă s-ar schimba viata mea, Stampe nu știu cum va arăta următorul val de întâlnire mobile cum ar fi, dar dacă (ne) este de lucru impactul acestui instrument îngreunează în continuă schimbare.

Cu următorul lor proiect, teamposits ca un element video va oferi o experiență socială mai interactiv pe noul lor app.

Dacă (ne) explorează cu îndrăzneală waysto conduce marca lor - și în sine industria dating - înainte. „Credem că este important să se păstreze un ochi pe ceea ce vine, ceea ce se întâmplă, și ceea ce oamenii fac“, a spus Dash. „Nu doar pentru a stickto ce a lucrat înainte, dar să se bazeze pe partea de sus a acestui succes cu produse noi.“