Pro și contra de a merge pe date orb

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Întâlnire pe nevăzute. Două dintre cuvintele cele mai temute în limba engleză. De ce? Pentru că ei reprezintă una dintre consultațiile cele mai temute din experiența umană. Nu știu despre tine, dar doar auzind cuvintele să mă înfior. Desigur, așa că face cuvintele „sala de sport“ și „fără grăsimi“, dar am îndura durerea care vine cu ambele. De ce ar trebui să orbească datele să fie diferit?

Înainte de a hop pe Soapbox mea și fac cazul meu pentru datele oarbe și modul în care acestea nu sunt atât de teribil la urma urmei, să trecem clar cu privire la ceea ce este o dată orb. Mulți oameni cred că , atunci când întâlnești pe cineva de pe Internet și du - te la o dată cu ei, adică o dată orb. Acest lucru nu este pur și simplu adevărat. Când știi ce cineva arată și au comunicat cu ei pe scară largă , fie prin telefon sau prin intermediul chat - uri on - line , nu merg în orb atunci când le întâlnesc în cele din urmă. Aveți deja o cantitate semnificativă de informații despre tipul, mai precis cum arata.

load...

S - a spus că termenul „data orb“ a primit numele său , deoarece vi se poartă o lega la ochi proverbiala până când veți vedea de fapt fata tip în față. Când te configurat cu cineva prin intermediul unui prieten, l întâlnesc pentru băuturi, cina sau cafea și nu au nici o idee despre ceea ce te bagi, adică o dată orb.

Complicațiile.

Primele date aduc cu ei complicații toate propriile lor, dar datele oarbe face prima dată tot mai mult, bine, complicate. De obicei, un bărbat și o femeie merge la o întâlnire oarbă la indemnul unor prieteni bine intenționați. Sunteți de acord, el este de acord și înainte să știi, voi doi au fost create la o dată orb. De obicei, data este precedată de o conversație telefonică și voi doi sunt de acord să se întâlnească la un loc public și să descrie ceea ce vei purta , astfel încât să puteți recunoaște unul pe altul.

load...

„Data viitoare când te invitat să

du-te la o întâlnire oarbă, du-te pentru ea.“

Luând un joc de noroc.

Nevazute merge de obicei unul din cele două moduri. Ori va avea un timp uimitor, sau vei fi mortificat intreaga seara, numărând secundele până când puteți obține departe. Acolo nu pare a fi o cale de mijloc în aceste situații. Acest lucru este valabil pentru fiecare prima dată , și datele oarbe nu sunt diferite. Când ieși din casă în costum fabulos nou, care transportă geanta cea mai la modă și arătând ca superba zeita care esti, sper pentru cel mai bun, dar știi că luați un joc de noroc.

Veștile bune.

Vestea bună este, ai putea apărea și apoi (bum!) Dragoste la prima vedere. L - ai vedea, el te vede, stelele alinia și destinul ia forma. În cele din urmă, după ani de căutări, ați cunoscut dumneavoastră sufletul pereche. Oamenii presupun datele oarbe sunt în mod automat de gând să sugă și că tipul va fi un monstru hidos în căutarea, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Sunteți la fel de probabil să întâlnesc un tip incredibil de frumos, de succes, inteligent, amuzant la o dată orb ca tine pe orice alt tip de dată.

load...

Vestea proastă.

Vestea proastă este, ai putea apărea, el la fața locului prin cameră și arunca în gură un pic. În acest moment, aveți de ales. Du-te la masa, stai jos și să facă cel mai bun din ea, sau capul spre dealuri și nu privi înapoi. Rețineți că s-ar putea speria când te vede că el își dă seama că ești prea frumoasă pentru el și el nu are nici o șansă, moment în care, el se va îndrepta spre dealuri.

Deci, în esență, cel mai rău lucru care poate veni de la o dată orb este că aveți timp teribil cu cineva cunoscut , nu este potrivit pentru tine sau te - ai ridicat în picioare. Cel mai bun lucru care se poate întâmpla este că te întâlnești pe cineva care este autentic material de soț și au o mare de timp sau, cel puțin, obține un nou prieten tip. Recunoaste, ai de gând să -și petreacă încă o noapte vineri în pijama vizionarea „Neveste disperate“ reluări oricum, asa ca ce ai cu adevărat sacrificat? Data viitoare când te invitat să meargă la o întâlnire oarbă, du - te pentru ea. Ia - o șansă și să vedem ce se întâmplă. Acesta ar putea fi iubire !