Proiectul de conversație avortată: făcând un subiect dificil mai ușor de discutat

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Cu 15 ani de experienta sub centura sa, Conversation Proiectul Avortul prevede fonduri pentru oameni și organizații inovatoare , care se străduiesc să destigmatize tema avortului și a încuraja vorbire și ascultare cu respect și demnitate.

Nu există nici o îndoială că avortul este un subiect polarizant, dar proiectul Avortul Conversatie (ACP) funcționează pentru a face ca subiectul mai ușor de a vorbi despre, chiar și , sau mai ales, atunci când convingerile tale sunt diferite.

load...

Lansat în 2000, ACP oferă granturi mici de semințe pentru grupuri și persoane la nivel local, care au samevision: pentru a sprijini schimbarea sociala, care va reduce stigmatizarea în jurul valorii de avort sau orice alte decizii de sanatate a reproducerii.

ACP oferă granturi mici de semințe pentru grupuri și persoane la nivel local, care va reduce stigmatizarea din jurul avortului.

Prin intermediul parteneriatelor, ACP creează și resursele sharesamazing, abordează întrebări dificile, începe discussionsand spații importante de construire a supportscommunity pentru oameni să împărtășească poveștile lor în loc de a rămâne tăcut.

load...

„Este o conversație în curs de desfășurare pentru a putea avea mai multe persoane, au mai multe locuri care sunt sigure si non-judeca, au un fel de conversații care creează o schimbare în societate“, a declarat TerrySallas Merritt, fondator al Connections Consulting și președinte al ACP. „Vedem nevoia stringentă de a extinde aceste locuri sigure pentru oameni să împărtășească poveștile lor, gândurile și preocupările și să reafirme procesul lor morală, spirituală și din inimă de luare a deciziilor.“

Instrumente pentru a ajuta la a face cea mai buna decizie pentru tine

De la sponsorizarea forumuri publice care aduc diverse grupuri de oameni, împreună, pentru a dezvolta fișe informaționale, crearea de registre de lucru, cum ar fi „gravidă? Aveți nevoie de ajutor?“Și«Un ghid pentru Rezoluția emoțională și spirituală După un avort,»ACP este acolo pentru a providesupport fiecare pas din drum.

„Noi vorbim despre moduri, în ghidurile noastre, registre de lucru și site-ul, cum să înceapă acele tipuri de conversații, cum să se simtă ceea ce ar putea fi un loc sigur pentru a putea vorbi despre acele tipuri de decizii“, a spus Sallas Merritt.

load...

Cei de la ACPalso răspândit proiectele aboutpassion cuvânt al bursierilor lor, inclusiv video Emily Letts'groundbreaking YouTube ei avort.

„Există mai multe conversații acum, indiferent dacă acestea sunt au loc on-line, în comunitatea ta, la masa de bucătărie sau la emisiuni de televiziune și în filme“, a spus ea. „Ne uităm la conectarea și construirea unei comunități largi de oameni care sunt dedicate și sa angajat să înlăture stigmatul și reafirmând femeilor și propria lor autoritate morală pentru a putea face o astfel de decizie fundamentală cu privire la părinți sau nu de parinti in acest moment.“

Avortul conversație Proiectul se angajează să elimine stigmatul avortului prin sprijinirea indivizilor și grupuri mici angajate în proiecte inovatoare, care creează noi modalități de a vorbi despre avort onest și în mod public.

Este colaborari ca acestea, care sunt cu adevărat coloana vertebrală a ACP, aducând avortul în lumină într-un mod care este primitoare pentru toată lumea - cei care sunt afectați în mod direct, cei care nu sunt, cei care pun curaj opiniile acolo și cei care au nevoie de mai mult timp să facă acest lucru.

„Wesalute și să le sprijine, și noi, de asemenea, salut și să sprijine pe cei care ar putea avea nevoie să vină de-a lungul mai lent,“ Merrittsaid. „Pentru unii oameni, având conversații în comunitatea lor special, fie că este vorba biserica lor, de uz casnic, grup de la școală sau chiar lor club de carte, nu se poate simti confortabil, deoarece acestea pot simt ca ei vor fi făcuți de rușine, judecat sau evitat.“

Potrivit lui Sallas Merritt, este vorba despre pași mici care opresc perpetuatingsilence și să încurajeze ascultare și înțelegere.

„Când conversația vine și ai auzit că limbajul stigmat, nu doriți să lăsați-l să stea în aer. Poti spune "Pentru mine, nu aș asuma am putut face această decizie importantă pentru oricine altcineva în afară de mine,“ a spus ea. „Aceasta este ceea ce a fi pro-alegere este vorba, respectând autoritatea morală și capacitatea oamenilor de a face aceste decizii. Cred că, chiar dacă nu sunt confortabile de partajare povestea ta, poti fi confortabil de partajare ideea universală de respect și demnitate.“

Construirea unei comunități de stigmat busters

Pentru viitor, ACP va continua finanțarea proiectelor de ultimă oră și relații care formează withresearchers, profesioniști, legislatori, grupuri de justiție de reproducere, bloggeri și toți cei care împărtășește misiunea lor, o comunitate de stigmatizare-busters, cum spune Sallas Merritt.

„Avem o mulțime de experiență la bord noastre și multe, multe talente, astfel încât oamenii să vină cu o idee și putem ajuta să dezvolte această idee“, a spus ea. „Lumea femeilor și a persoanelor reclamarea autonomia lor și autoritatea morală, dreptul lor de a respecta demnitatea și este în creștere, și vom fi în creștere și sprijinirea acestei schimbări sociale atât de necesare.“

Pentru a afla mai multe despre conversație Proiectul Avortul și să se alăture stigmatul final fightto și hotărârea, visitwww.abortionconversation.com.