Proiectul de film de 48 de ore aduce împreună oameni creativi într-o provocare revigorantă și rapidă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Pe locuri , fiți gata - acțiune! Într - un week - end vârtej de vânt, proiect de film 48 de ore oferă cineaști, scenariști, actori și o șansă de a echipa și competeto face cel mai bun film de scurt metraj original. Echipele Filmmaking începe de la zero , cu doar un gen aleatoare, a propunerii, linia de dialog, și de caracter pentru a ghida eforturile lor, și totul culminează într - o ceremonie de screening și premii în cazul în care premiile sunt oferite tothe top filme de scurt metraj. Proiectul de Film Hour 48 încurajează munca în echipă andcomraderybetween oameni creativi care iubesc realizarea de filme, astfel încât isideal concurs pentru single care doresc să se întâlnească persoane ca-minded și distractiv-iubitoare. Fie că mers pe jos , cu un film premiat sau o legătură pe tot parcursul vieții cu cineva special, este sigur de a fi un weekend de neuitat.

În clasa a 10-a, myEnglish teachergave alegere pentru Statele Unite ale Americii „Crimă și pedeapsă“ nostru final: fie a scrie un eseu deschis sau de a crea o interpretare cinematografică a cărții.

Alegere ușoară pentru grupul meu prieten. Trei dintre noi au fost în club de teatru, trei au fost interesați de tehnologie, iar unul a fost extrem de autoritară, astfel încât toată lumea a avut parte în mod natural pentru a juca cât și în afara camerei. Am scris un scenariu, iar maestrul meu iubit volunteeredasprop - mai ales pentru că a vrut să frotiu ketchup pe fata mea pentru scena mea moarte.

load...

Din grabă alegem costumele să țipe unul la altul pentru linia forgettinga, nu am fost cel mai disciplinat echipaj realizarea de filme vreodată, dar am ajuns cu un Gafe hilar reel.To această zi, încă râde peste glume, greșeli, și stangacie care a venit de la a face „crimă, pedeapsă, și batute.“ Am fost deja prieteni apropiați, dar acest proiect ne-a adus mai aproape. În cazul în care ochiurilor de plasă stiluri de lucru, ceea ce face un film împreună poate fi o experiență mare de unire.

Proiectul de 48 de ore de Film (48HFP) oferă realizatorilor de filme posibilitatea de a bandă împreună în numele creării unei opere de artă de la început până la sfârșit. Concursului participanților havejust două zile la script - ul, trage, și pentru a produce un film de scurt metraj. Filmele înscrise trebuie să fie lung între patru și șapte minute și trebuie să includă anumite elemente necesare , cum ar fi o linie atribuită de dialogue.Through provocare, ca-minded oameni vin împreună și să împărtășească pasiunea pentru film.

load...

In fiecare an, proiect de film 48 de ore trimite filme 12winning la Festivalul de Film de la Cannes.

Infiintata in2001, proiect de film 48 de ore este cea mai veche și cea mai mare competitie realizarea de filme din lume - cu un total de 40.000 de filme realizate de imaginativ people.The de două zile fostersteamwork proiect, creativitate, și chiar unele romantism. Fie că ești singur și în căutarea de a întâlni oameni noi sau de un cuplu în căutarea de a îmbogăți relația, proiectul salută pe toată lumea provocare forumuri realizarea de filme.

„Am început cei 48 când Mark Ruppert și am fost fac filme,“ a reamintit LizLangston, producător executiv al proiectului de Film de 48 de ore, „și am găsit procesul, astfel revigorantă pe care am dorit să-l împărtășească cu otherpeople.“

Single Pot întâlni oameni noi într-un concurs-weekend lung

Proiectul de Film Hour 48 pune echipe de realizare a filmelor sub un termen strâns pentru a testa abilitățile și măiestria lor. Dacă doriți o modalitate de a obține activ și să îndeplinească o grămadă de oameni care împărtășesc interese similare, nu poți face mult mai bine decât acest concurs populare.

load...

Potrivit site-ul lor, de „week-end sălbatic și nesomn“ este găzduit de mai mult de 140 de orașe din țări din întreaga lume. De-a lungul anilor, teamshave produs palpitant, de divertisment și de gândit filme în mai mult de 900 de participanți competitions.Many reveni în fiecare an pentru a se bucura de compania și competiția de film iubitorii locale.

Amatori, profesioniști și oameni din toate mediile canjoin proiectului. Un juriu format din profesioniști (producători, critici de film, și a altor cineaști) premii premii pentru filmele care au cea mai bună regie, cea mai bună actriță, cel mai bine muzica, cea mai bună utilizare a elementelor necesare și alte distincții. Câștigătorul fiecărui oraș general al cel mai bun film va fi proiectat la evenimentul anual Filmapalooza și a acordat un trofeu.

„Organizăm aceste evenimente să încurajeze și să sprijine realizarea de filme“, a spus Liz. „Cineaștii noștri sunt foarte inspirate de a fi parte a acestei comunități.“

1. Pre-eveniment: Asamblarea Echipa dvs.

Proiectul de Film Hour 48 a vazut in echipe mici, ca o singură persoană și la fel de mare ca 116 de oameni (și 30 cai) comeout pentru a face o scurtă film.If aveți nevoie de ajutor pentru membrii echipei constatare, oficial Meet-n-Greets te va socializare nici un moment. „Meet-n-greets sunt o modalitate foarte bună pentru oameni să se cunoască reciproc, într-un mediu prietenos“, a spus Liz.

Du - te on - line pentru a găsi orașul și marcați calendarul pentru evenimentul din apropiere. Puteți forma echipa înainte toyour week - end official48HFP oraș, dar este permisă nici o altă lucrare în avans.

2. Vineri: alege Gen dintr-o pălărie & Start de scriere!

La Kickoff evenimentului din weekend, echipele alege gen lor dintr-o pălărie, iar orașul Producătorului anunță montant, linia de dialog, și caracterul necesar să fie în toate filmele prezentate pentru acel oraș. Imediat după kickoff (de obicei, a avut loc într-o vineri la 7 pm), Ora oficială Perioada începe, iar echipele de a ajunge la locul de muncă.

3. Sâmbătă: Bond Împreună în timp ce lucrați Sub Termen limită

Plin de adrenalină și distracție, proiectul îl împinge pe realizatori pentru a vedea modul în care acestea pot fi creativ. Pentru 48 de ore, participantswrite, repetăm, trage, și edita filmul lor. „De obicei, echipele se va scrie vineri, trage-l sâmbătă, și edita duminica“, a spus Liz.

„A fost o explozie“, a declarat Walter Bro, un participant al 48HFP. „A fost o nebunie, era obositor, și a fost energizant.“

Sâmbătă este, de obicei, atunci când cea mai mare parte a legwork se face. Echipe poolall pasiunea, inteligenta si abilitate pentru a produce pantaloni scurți care acoperă allgenres de groază la science-fiction. Nu știi niciodată ce echipa ta va scoate din pălărie, așa că filmmakersoften trebuie să se gândească rapid și să se bazeze pe unul pe altul pentru a face să funcționeze.

4. Duminica: Edit & Trimite filmul - Atunci Party!

Subscrieri sunt datorate la 7:30 duminica. Toate filmele prezentate duminică vor fi proiectate pentru un public viu, dar filmele cu întârziere nu vor fi eligibili pentru toate premiile. Un vot public este turnat la proiecția în premieră a orașului (atât timp și filme târzii sunt eligibile), și diverse premii sunt înmânate.

Filmul câștigător global Fiecare oraș va ecran la celebrarea end-of-the-an, Filmapalooza în cazul în care realizatorii filmului se adună pentru a sărbători o comunitate globală de creativitate indie. Câștigătorul primește la nivel mondial 5.000 $ în numerar, precum și un trophy.The cel mai bun dintre cele mai bune - meritul judecat onartistic, meritul tehnic, și aderarea la cesiunea - va fi trimis la Festivalul de Film de la Cannes.

După graba la drop-off eventon duminică, o sărbătoare oficială oferă participanților șansa de a sufla off unele abur în seara aceea. În cazul în care orașul nu are un partid planificat, puteți arunca întotdeauna unul propriu. După ce a lucrat cozile lor de pe tot weekend-ul, mostteams ar putea folosi, probabil, un pic de nefuncționare.

În spatele scenei: Peste 15 Casatorii au venit din concurs

Proiectul de Film Hour 48 încurajează o comunitate strâns unit ofartistic nimic souls.There e ca adrenalina si premii pentru a îndrăgi membrii echipei pentru o urmărirea another.In unui obiectiv dificil, noi prietenii sunt forjate și relații vechi sunt întărite.

„Dacă sunteți pe o echipa de cineasti cu oameni, chiar și oamenii nu știu, ești într-o situație intensă cu oamenii pentru un week-end întreg“, a spus Liz. „Acest tip de apropiere într-adevăr îi ajută pe oameni să se cunoască unii pe alții.“

Nu numai că au unii dintre participanți a câștigat abilități și recunoaștere pentru a începe o carieră promițătoare, dar unele poveste de dragoste, chiar a găsit de-a lungul way.Below este un film emoționant dintr-un Des Moines participantusing proiectul ca thebackdrop pentru propria sa poveste de dragoste în viața reală:

Pentru a arunca propria poveste de dragoste, în legătură cu realizatorii proiect de film ore 48. Nu știi niciodată ce couldcome din ea.

„Destul de puțini participanți 48HFP au mutat la Hollywood pentru un newcareer în filmul,“ Liz a spus, „și eu presupun că am avut, de asemenea, cel puțin 15 căsătorii ieșirea de proiect de film ore 48.“

Echipa lor dedicat Fosters o comunitate globală de artiști

Isspread echipa 48HFP outaround SUA, oferind un cadru stabil pentru cineaști inover 140 de orașe. Cea mai mare parte, de asemenea, Staffare cineaști în dreptul lor. Misiunea lor este de a încuraja o comunitate de artiști care continuallycreate, imaginați-vă, și să crească.

Realizatori de film locale Sute ofCity Producerssupport înainte, în timpul și după concurs. Membrii personalului sunt de obicei pasionați și cunoștințe de film iubitorii de care au participat la 48HFP în anii trecuți.

Fotografiată aici, Producătorii orașului 48HFP a participa Filmapalooza îmbrăcați în cele mai bune lor.

Ca o resursă locală, aceste persoane oferă o perspectivă de-a lungul fiecare pas al competiției. Ei pot juca chiar pețitor și de a introduce noi participanți la unele dintre echipe obișnuite sau talentul stand-out în zonă.

„Proiectul de Film Hour 48 va avea întotdeauna un loc special în inima mea“, a declarat Adam Kassel, oraș producător în Las Vegas. „Speranța mea este de a aduce aceeași distracție și unice experiențe pentru cei dornici să participe.“

Liz ne-a spus că unele orașului Producătorii au găsit chiar și dragostea prin proiect, connectingover emoție și intensitate.

48 de ore de film Proiectul: În cazul în care Shared Pasiunea este parte din joc

Realizarea unui film este o activitate în mod inerent colective, deci inspiră în mod natural relații strânse. Propria mea scurta perioada petrecuta ca regizor adolescent a fost plin de râs, de presiune, și lipire. Chiar dacă am fi fost prieteni de ani de zile, lucrând împreună ne-a pus într-o stare de spirit cu totul diferit și ne-a învățat să aprecieze reciproc talente diverse.

În 2015, mai mult de 60.000 de oameni din intreaga lume au concurat în Proiectul de Film de 48 de ore.

Mediul de filmare este unic intim și prietenos, ceea ce este deosebit de util pentru datere.

Proiectul de 48 de ore invita oamenii creativi să-și petreacă mai mult timp la dispoziție și mai puțin timp vorbind. Filmmakersuse acest weekendto logodească, de rețea, și să lucreze împreună la un film de scurt metraj. In fiecare an, cel mai lung concurs realizarea de filme de rulare din lume permite participanților prezenta talentele lor, fac o amintire de neuitat, și de a construi prietenii de durată - toate în două zile!

„Pasiune comună este un lucru minunat“, a spus Liz. „Nu e nimic ca obtinerea împreună cu prietenii și să lucreze din greu, iar la final, ai ceva cu adevarat special pentru a arăta pentru ea.“