Proposal007: un planificator de evenimente de concierge și un fotograf vă asistă cu sute de propuneri surprinzătoare în orașul New York

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Proposal007 a făcut senzație în New York City prin modernizarea experienta propunere de sute de cupluri fericite. Co-fondatorii Tatiana Caicedo și Vlad Leto să lucreze împreună pentru a planifica și executa propuneri de căsătorie memorabile pe vârful unui zgârie - nori, în parc, sau chiar în Times Square. Tatiana folosește o experiență de planificare de evenimente, în timp ce Vlad folosește abilitățile sale de fotografie, pentru a crea un moment-imagine perfectă pentru cupluri despre a lega nodul.

Anthony și Maria au fost iubiti de liceu, care sa dus pe drumuri separate și apoi reconectate mai târziu, la vârsta adultă. Anthony încă îngrijit de Maria, care a avut o fiică în anii de când idila lor adolescent, și a vrut să devină parte a acestei familii mici.

Proposal007 a ajutat Anthony scoate o propunere grijuliu și frumos în Manhattan.

load...

Anthony a arătat angajamentul față de Maria și fiica ei de planificare o propunere specială pe un dig cu vedere spre New York City. Anthony înrolat Proposal007 , un serviciu de planificare propunere de concierge, pentru a ajuta - l obține detalii doar dreapta. Aceste planificatorii de evenimente profesionale înființat lumânări în formă de inimă și a adus într - un muzician pentru a reda melodia preferată de cuplu în fundal.

Anthony recuperează în jos pe un genunchi, cu lacrimi în ochi și Maria a spus „da“. Familiile lor a venit de la un colț să felicit cuplul, apoi Anthony a scos o cutie de inel roz deschis cu un mic inel în formă de inimă în interior. Coborî pe genunchi pentru a doua oară în acea noapte - de data aceasta pentru a propune fiica Mariei. A fost un moment memorabil și-convulsie lacrimă pentru toată lumea, iar echipa Proposal007 a fost mândru să fac parte din ea.

load...

Proposal007 asistă cu aproximativ 700 de propuneri pe an și are un plan de joc dovedit (precum și un plan de urgență) pentru locuri romantice pe tot parcursul propunerii city.Secret fotograful Vlad Leto și organizator de evenimente Tatiana Caicedo sunt inima și sufletul acestei organizații. În ultimii patru ani, acest duo dinamic a lucrat din greu pentru a face sute de propuneri surpriză merge bine fără o zgudui.

Vlad si Tatianei seturi de competențe complementare le-au stimulat să creeze o planificare propunere și fotografie de afaceri unic, cu sediul in New York City.

Tatiana ține ochii pe imaginea de ansamblu și creează un plan pentru o zi de neuitat și romantică, în timp ce Vlad rămâne sub radar și fotografiază cuplu pe tot parcursul data. Sarcina lui este de a capta experiența propunere care Tatiana a aranjat cu migală.

De la început până la sfârșit, Proposal007 își propune să creeze un moment wow, care cuplurile va prețui pentru anii care vor veni. Puteți apela (347) 926-9458 pentru a începe planificarea propunerea dvs. Imagine perfectă în Big Apple.

load...

Setarea scena pentru o zi frumoasă & Unforgettable

In ultimii ani, Proposal007 a venit cu zeci de idei încântătoare propunere de căsătorie pentru a lua cupluri într - o călătorie magică în New York City. Pachetele de planificare propunere concierge gama de preț de la $ 275 peste 2.000 $. Echipa poate face totul , de la un muzician carte și aranja flori, lumânări, și o voință-te-căsătorești-mă semna - sau poate face doar rezervari si trimite un fotograf. Este până la tine pentru a decide cum pe mâini pe care doriți să fie.

Tatiana și echipa ei excelează la manipularea logistică, astfel încât acestea sunt doar prea fericit pentru a decora spatiul, lucra cu furnizorii, și să facă aranjamente speciale pentru cuplu. In plus, companiei pachete de fotografie oferă una până la opt ore de fotografie de stil paparazzi sau videography.Vlad urmeaza cuplul discret la data și captura fotografii fără a le fi mai înțelept.

Proposal007 organizează propuneri de căsătorie impresionante în întreaga New York City.

Ca planificator șef, locuri de muncă primar Tatiana este să rămână calmă și să ofere reasigurare printr-un potențial întâlnire tensionată și procesul de planificare stresant. Clienții ei au o mulțime pe linie de aici, și ei doar o singură șansă de a propune, deci este firesc pentru ei să vă faceți griji peste fiecare detaliu.

Din fericire, acest lucru nu este prima dată Tatianei astfel încât ea poate fi o piatră emoțională și de a folosi experiența ei de a se adapta la orice situație. Ea are planuri de urgență pentru toate tipurile de vreme și se pot adapta pe zbor pentru a face totul dovedi frumos. Sprijinul ei informat poate ajuta clienții să se relaxeze și să spună ceea ce este în inimile lor atunci când vine momentul.

Cuplurile de toate vârstele și fundaluri folosesc Proposal007 pentru a crea o memorie care va dura o viață întreagă. Bărbații și femeile își împărtășesc viziunea unei propuneri perfecte cu Tatiana, și ea îi ajută să transforme acest vis într-o realitate. Ea funcționează minunat, cu lumânări, flori, bannere, și frumoasa Skyline din New York.

„Nu fiecare oraș are zgârie-nori ca noi. Este iconic“, a spus ea. „Noi folosim locuri din oraș cele mai populare și de a face ceva interesant cu ei pentru a le face pop.“

Povești de dragoste Referindu-se la peste acoperișurile și în parcuri

Proposal007 este în afaceri de a crea momente romantice minunate, iar blog - ul său este umplut cu povești de succes ating. Puteți citi despre propuneri uimitoare de pe un acoperiș privat sau într - o piață de vacanță plină de viață. Planificarea Propunerea Echipa acoperă toate New York City. Cu toate că au o mână de du - te la locații în minte (Central Park este , în general , un încântat mulțimea), ei sunt mereu deschise pentru acomodarea unei cereri speciale pentru un loc diferit.

De exemplu, Tatiana a spus că mulți clienți cer să dețină o propunere într-un loc aparent obișnuit, pentru că are o semnificație specială pentru cuplu. Poate e un banc de parc unde au fost distribuite un prim sarut, sau un restaurant unde au avut o conversație din inimă. Planificatorul de eveniment a spus aceste întîmplări personale merge un drum lung în a face o zi cu adevărat specială.

„O mulțime de oameni se simt o presiune să-și petreacă o mulțime de bani și a pus pe un spectacol mare, dar nu e vorba de asta“, a spus ea. „Îmi place propunerile pe care le aduc înapoi în cazul în care ai început. Acest lucru poate fi într-adevăr semnificativ - și la prețuri accesibile“

Vremea nu a oprit Taddy de a propune pe podul Bow, în cazul în care Proposal007 a înființat 150 de lumânări cu LED-uri și lumini șir.

Word-of-mouth a ajutat serviciul de concierge să crească peste years.Proposal007 are un ansamblu de rating de 4.5-stele pe Yelp , și mulți foști clienți laudă Tatiana și Vlad profesionalism.

„Aceste două absolut ucis“, a declarat Anthony în recenzia lui. „Deci profesionale și acomodarea, iar eu le-ar recomanda de 10.000 de ori.“

Karan K. A declarat că echipa a fost receptiv si politicos ca au planificat o propunere pe acoperiș. Ei au ocupat de logistica, așa că ar putea fi pur și simplu în acest moment și se bucură de experiență. „Dacă sunteți în căutarea pentru servicii de planificare propunere, un loc, sau într-adevăr ceva, acest lucru este compania de a merge la“, a spus el. „Sunt cu adevărat fericit să le-au găsit. Nu vei regreta lucrul cu această firmă. Ești în mâini bune.“

Ce urmează: Elopements de planificare pentru clienții fideli

Nu toți clienții Proposal007 de grindină de la New York. De fapt, Tatiana a estimat că 35% din afacerile companiei vine de la out-of-towners. Un cuplu australian folosit Proposal007 de a se angaja pe un acoperiș din New York City, iar acum ei doresc să se întoarcă pentru a retrăi acel moment romantic in ziua nuntii lor.

Serviciul Proposal007 poate merge mult mai departe decât doar într-o zi. Propunerea este un moment seminale în relația și devine parte a istoriei cuplului. Datorită Proposal007, cuplurile au fotografii profesionale pe care le pot cadru, cota pe social media, utilizați în carduri save-the-data, și să prezinte ori de câte ori doresc să-și amintească cum a început dragostea lor.

Câteva cupluri au fost atât de fericit cu experiența lor propunere care s-au întors la Proposal007 pentru a cere pentru sesiuni foto follow-up cu Vlad. Unii doresc imagini de angajament mai lustruite, în timp ce alții l recruteze pentru a fotografia de zile de nunta lor. Un cuplu a cerut chiar Vlad pentru a face fotografii nou-născutului.

Tatiana a spus că înseamnă foarte mult pentru ei pentru a vedea fostii lor clienti a construi o relație de familie și ca trec anii. „Este cu adevărat plină de satisfacții“, a spus ea. „Am devenit prieteni cu clienții noștri și de a lua pentru a le vedea ajunge la aceste pietre de hotar împreună.“

În anii următori, Tatiana și Vlad intenționează să se bazeze pe relația lor în curs de desfășurare cu clienții lor prin planificarea elopements după propunerea. De asemenea, ei doresc să se extindă serviciul lor de planificare propunere de tip boutique, în alte părți ale SUA, incepand cu Miami, Florida.

Proposal007 Creează-Picture Perfect momente romantice

Anthony a făcut destul de mult tot ce trebuia în propunerea sa de Maria. El a luat-o la cină. El a invitat familia ei sa ma uit. El a avut un discurs pregătit. El a făcut un efort pentru a include fiica ei. Și a ajuns Proposal007 implicat pentru a face noaptea cu adevărat să strălucească. Împreună, Anthony și planificatorii eveniment a creat un moment remarcabil, care a adus lacrimi în ochii tuturor.

Începând cu 2014, Proposal007 a fost un camarad pentru mai multe povestiri propuneri remarcabile, iar planul echipei de două persoane pe continuă să se răspândească iubirea în anii ce vor urma. Fie că doriți să obțineți în jos pe un genunchi pe podul Brooklyn sau în apartamentul studio, echipa Proposal007 poate pune împreună un decor romantic și captura surpriza, bucuria și frumusețea momentului.

„Vedem o mulțime de povești frumoase“, a spus Tatiana. „Este mize mari pentru clienții noștri. Aceasta este propunerea lor, și este important pentru ei să-l dreapta. Asta e ceea ce facem.“