Psihologul nicole mccance îi ajută pe singuri și cupluri să răspundă nevoilor nesatisfăcute și să ajungă la o stare sănătoasă a minții

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: De la o vârstă fragedă, Nicole McCance simtit curios aboutwhat oameni făcute căpușe. Ea a primit diploma de master în psihologie de consiliere , deoarece ea wantedto să înțeleagă modul în care chimia creierului afectează comportamentul și modul în care modelele de comportamente afecta relatiile personale. Dupa ani de studiu, ea a stabilit o psihologie practica privata cu sediul in Toronto , unde a trateaza-inalta functionare persoanelor care se confruntă cu probleme cu anxietate, depresie, traume, sau dragoste. Ea supraveghează o echipă de psihoterapeuților instruiți care recommendpositive obiceiuri și tehnici de comunicare care favorizează o bună sănătate mintală. De la biroul ei de pe malul lacului, Nicole oferă sunet evaluări psihologice pentru single și cupluri care doresc să transforme viața lor și relațiile lor.

Mama mea a fost întotdeauna emfatic cu privire la utilizarea produselor alimentare niciodată ca un confort emoțional. Aș putea fi dizolvarea într-o baltă de lacrimi, după o despărțire, dar dacă am cerut un castron de inghetata sau niște cartofi pentru a face mă simt mai bine, mama mea mi-ar da o prelegere în schimb.

load...

Pot să- l recita textual: „Mâncarea este pentru supraviețuire, nu confort. Noi nu mănâncă să se simtă mai bine. Obținem în sus și du - te pentru o plimbare, sau am vorbi cu un prieten. Asta e modul în care wedeal cu problemele noastre - într - un sănătos mod „.

Psihologul Nicole McCance ajută oamenii să se ocupe cu probleme de relație, anxietate și depresie.

Mama aproba woulddefinitely de Nicole McCance și abordarea ei de mers pe jos și-vorbesc cu therapy.This psiholog antrenat invită clienții săi tojoin ei pe o plimbare de-a lungul lacului de biroul ei în sesiuni ocazionale unu-la-unu care lasa oamenii sa se relaxeze, pentru a primi unele exercițiu, și se simt confortabil discuta emoțiile lor.

load...

Bazat în Toronto, Nicole conduce o echipă de înaltă calificare psihoterapeuților înregistrate. Ea a intrat în psihologie de gândire că vrea să lucreze pe probleme de management al furiei cu infractori condamnați, dar sheended până discoveringher callingwas adevărați care lucrează cu persoane fizice si cupluri cu privire la aspecte mai aproape de inima.

Când a câștigat ei de master de la Universitatea din Toronto, a descoperit că are un talent pentru conectarea cu oamenii la un nivel personal, deoarece ea a fost cu adevărat interesat să știe mai multe despre ele. „Am fost fascinat de oameni“, ea ne-a spus. „Am început să văd că relațiile în general, toate au probleme similare, și am vrut să înțeleagă și să abordeze aceste probleme.“

Astăzi, Nicole este un psiholog lăudată, personalitate de televiziune, autor si cel mai bine vandut whoruns o practică reputabletherapy. Ea a apărut ca o relație pe ecran și expert de sănătate mintală pe Global News, TV Cosmopolitan, precum și alte mass-media. În activitatea ei ca un consilier privat, ea folosește tehnici de dovedit pentru a pune single și cupluri în contact cu ceea ce se întâmplă sub suprafață, astfel încât acestea pot corecta comportamentele negative sau modele de gândire și să urmărească relații sănătoase, fericite.

load...

„Încerc să coaja înapoi straturile și se conectează cupluri cu nevoile lor nesatisfăcute“, a spus ea, „pentru că whencouples învață să fie vulnerabili unii cu alții, care este o abilitate de durată pe care le pot lua cu ei și de a folosi pentru a cuceri lumea împreună. “

O terapie Private Practice pentru clienți inteligente din Toronto

Nicole se întâlnește cu clienții în persoană, la telefon, și prin Skype ori de câte ori o dată pe săptămână și cât mai puțin o dată pe lună. Sesiuni de consiliere ei private , sunt flexibile la nevoile clientului. Poti veni singur sau cu alte dvs. Semnificative hash afara problemsin un mediu în condiții de siguranță.

Dacă nu ești genul de sit- în jurul valorii de -and-talk, vă puteți apuca pantofii de funcționare și a rezerva o plimbare „n“ sesiune Talk cu Nicole. Unii clienți găsi de mers pe jos de-a lungul promenadei cu un psiholog este terapeutic , deoarece le conecteaza cu natura si corpurile lor. Ea a spus că e atent pentru a programa aceste plimbări în timpul orelor când Boardwalk este cel mai puțin aglomerat , astfel încât acestea pot avea o discuție confidențială.

De obicei, Nicole vede adulți funcțional de mare care doresc să lucreze pe ei înșiși sau psiholog lor relationships.The folosește emoție concentrat terapie, terapia cognitiv comportamentală și terapie relație imago pentru a aborda o varietate de profunde issues.She trateaza persoane cu depresie postpartum si anxietate socială, și ea consiliaza cupluri la un pas de divorce.She a spus ea încorporează adesea orientate spre rezultate coaching-ul în conversație cu clienții.

„Eu fac mai mult decât doar pentru a asculta“, ne-a spus ea. „Cred că este important ca clienții mei pleca de aici cu instrumente pentru a practica între sesiuni.“

Nicole McCance oferă sesiuni-o casa care dau clienților, obținând măsuri pentru a îmbunătăți viața lor.

Cu un ton blând și feedback-ul onest, Nicole oferă clienților săi cunoștințele de care au nevoie pentru a se scăpa de bagaj emoțional și merge mai departe în viață. Ea identifică declanșatoare, învață abilități de comunicare sănătoase, și subliniază importanța de a deține cum te simți.

„A fi asertiv este foarte puternic, deoarece permite ambelor părți să comunice nevoile lor nesatisfăcute“, a spus ea. „Uneori, cuplurile se luptă, dar ei nici măcar nu știu de ce. Nu este întotdeauna despre feluri de mâncare. De cele mai multe ori, nu are nimic de a face cu feluri de mâncare.“

Resurse de auto-ajutorare sprijine o abordare Gânditor la Life & Dragoste

Nicole vrea să facă terapie mai accesibile publicului larg, nu doar cei care își pot permite sesiuni private, astfel încât site - ul ei este plin de instrumente de informare și de auto-ajutor utile. De exemplu, ea recommendsessential cărți, videoclipuri și suplimente de sănătate pentru oricine care se ocupă cu stresul sau o relație de turbulențe.

Dacă sunteți interesat de practica meditatia sau vizualizarea pe cont propriu timp, puteți descărca clipuri tehnica de respiratie , whichprovide un ghid de calmare pentru călătoria emoțională. Nicole biblioteca de materiale de terapie asistență gratuită de sănătate mintală bună de oameni din întreaga lume.

În 2013, Nicole a scris „ 52 de moduri de a bate depresie în mod natural “ pentru a împărtăși cunoștințele sale despre recuperarea de la depresie. Acest ghid compact delves în subiecte cu greutate , cu chibzuință și compasiune, oferind zeci de tehnici forreaders terapeutice pentru a incerca acasa. Morgan Toombs, un RN si autor, a declarat într - un comentariu, „Apreciez învățătura acestei cărți , deoarece permite persoanelor care sufera de depresie sa ia inapoi puterea lor , pur și simplu , prin utilizarea ușor de a pune în aplicare acțiuni care sunt autoinițiată.“

De-a lungul carierei sale, Nicole sa străduit să promoveze resursele terapeutice și de a ajuta persoanele singure de zi cu zi și cupluri obține îndrumarea emoțională de care au nevoie să se simtă iubire și mulțumire.

„Unul dintre obiectivele mele principale este de a ajuta oamenii în general“, a spus ea. „Sunt un terapeut pentru că vreau să ajut oamenii să se simtă mai bine în viața lor, indiferent care arata ca pentru ei.“

Dezvoltarea de noi tehnici cum ar fi Neurofeedback

Mulți oameni se simt nervos despre a vedea un terapeut. Poate că nu se simt confortabil de deschidere în sus sau poate vă faceți griji despre a fi judecat - și acele conflicte emoționale manifestă adesea ca simptome fizice, cum ar fi creșterea frecvenței cardiace și tremor nervos.

Nicole a subliniat faptul că este dificil pentru clienții să fie receptivi la consiliere atunci când se simt anxietate, supărat sau nesoluționată. În cazul în care organismul nu este într-o stare bună, mintea nu va fi fie. De aceea, terapia neurofeedback a fost o revelație pentru mulți psihologi, cum ar fi Nicole, care doresc sa elimine decalajul dintre ceea ce corpul spune și ceea ce creierul se gândește.

„Dacă o thinkabout, terapia este doar la fel de eficace ca neuronii din creier.“ - Nicole McCance, psiholog înregistrat

Neurofeedback (NFB) este un instrument de terapie extrem de tehnic care utilizează un dispozitiv de tomeasure Undele oamenilor și să ofere feedback-ul video sau de sunet pentru a ajuta persoanele fizice reglementa functionarea creierului. Atunci când clienții vin la Nicole în stări instabile de spirit, ea recomanda neurofeedback ca o modalitate de a flip comutatorul de pe starea de spirit rău și să ajungă la un echilibru mai pașnică între minte și corp.

„Este noua mea tehnica favorit“, ne-a spus ea. „A fost într-adevăr fenomenal. Oamenii găsesc ei încep să doarmă mai bine imediat și se simt mai calm, în general, și, ca urmare, clienții se simt în măsură să ia ceea ce au învățat în terapie și se aplică la viața lor „.

Nicole ține pasul cu cele mai recente cercetări psihologice și este mereu în căutarea unor noi dezvoltări în înțelegerea noastră a creierului. E soluții aboutuncovering entuziaști pentru oameni care se luptau să-și controleze emoțiile și să mențină o stare de spirit pozitivă.

Fii proactiv si Alatura-te Nicole McCance pentru o sesiune de-viață în schimbare

Politica nu-confort-food Mama mea poate fi fost dure uneori, dar ea a vrut să insufle valori bune la copiii ei, și cu siguranță worked.While prietenii mei folosi Ben & Jerry pentru a le ajuta să obțineți printr-o despartire de rău, am dantelă sus pantofii mei de tenis și du-te pentru o plimbare pentru a goli capul meu, trece peste tristețea mea, și pentru a găsi centrul meu.

Stilul holistică Nicole McCance de atac terapie pentru persoanele care doresc să se ocupe de problemele lor în moduri sănătoase și constructive. Ce ar putea fi mai mult decât de vindecare a lua o plimbare cu un psiholog antrenat? Tehnicile ei originale, inclusiv sesiunile de mers pe jos-and-talk, pune clienții într-un cadru de spirit pozitivă.

Fie că sunteți suferă fromdepression sau trece printr-o perioadă stâncos în relația ta, canrely la practica de consiliere privata Nicole în Toronto pentru a vă oferi instrumente pozitive pe drumul spre recovery.Going la terapia de cuplu cu partenerul tau (sau chiar o prietena sau prietenul ) vă poate ajuta să înțeleagă mai bine nevoile celuilalt și să păstreze relația puternică pe termen lung.

„O mulțime de cupluri așteptați până când relația este rupt înainte de a veni în pentru a remedia problema“, ea ne-a spus. „Vreau să încurajeze cuplurile să fie cu adevărat proactivă. Nu ar trebui să vină în pentru că nu pot sta unul pe altul; ar trebui să vină în, deoarece doriți să iubim unii pe alții mai bine.“