Psihoterapeutul și expertul în relații, rhonda richards-smith, ia o abordare conștientă și fără nonsens la întâlniri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Îmbogățit de formarea ei ca psihoterapeut, Rhonda Richards-Smith , LCSW, aduce acum intuiția ei emoțională la întâlnire și relația lume. Ea lucrează ca un antrenor de viață, vorbitor motivațional, scriitor și pentru a încuraja oamenii să preia controlul asupra vieții lor de dragoste și de a dezvolta relații semnificative. Analiza ei spot-a câștigat recunoașterea ei naționale din mai multe mass - media , inclusiv Match, Glamour, Teen Vogue, și The Huffington Post. În fiecare post pe blog, coaching - ul de sesiune, și angajament de a vorbi, ea pledează pentru un echilibru sănătos între viața profesională și , managementul stresului conștient, și datare tehnici intenționate toteach single și cupluri cum să susțină conexiuni satisfăcătoare pe tot parcursul vieții lor.

Rhonda Richards-Smith are pregătire formală în psihoterapie, cu o diplomă de master în asistență socială și de licență ca asistent social, dar pasiunea viața ei este în lucru withwomenon îmbunătățirea relațiilor lor romantice.

load...

Rhonda Richards-Smith este un terapeut licențiat în California, cu un talent pentru a vorbi despre dragoste și relații.

După efectuarea a sute de sesiuni de terapie cu cupluri la un pas de divorț și de persoane se lupta cu anxietate si depresie, Rhonda a dat seama că atât de multe din problemele lor derivat dintr-o incapacitate de a se conecta în mod semnificativ, în siguranță, și rezistent la ștergere cu alții.

„Am observat în timp relațiile de impact profunde juca în ceea ce privește wellness de ansamblu“, a explicat ea. „Relațiile noastre sunt la centrul de tot. Așa că am devenit interesat de explorarea cum pot ajuta oamenii în găsirea sănătoasă și iubitoare relații.“

load...

Astăzi, Rhonda isa vorbitor cunoștințe solide, scriitor și antrenor relație cu sediul în Los Angeles.

Rhonda a ramificat off de la munca ei în domeniul sănătății mintale pentru a aborda starea generala de sanatate emotionala in viata de zi cu zi. Desen de la peste 15 ani de experiență, Rhonda și-a împărtășit cuvintele ei de înțelepciune cu cititorii de US Weekly, The Huffington Post, Glamour, mirese, Redbook si Ebony.

Într-o unu-la-unu de afaceri de coaching, Rhonda lucrează în primul rând cu femei profesionale vârste între 25 și 44. Ea se asaza withpeople pentru a vorbi despre importanța prioritizării și menținerea unei vieți personale sănătoase pe partea de sus a unui career.She de succes se concentrează asupra clienților givingher theknowledge și inspirație pentru a urmări viața pe care le doresc și relațiile pe care le merită.

„Sunt un susținător mare de a trăi viața pe care doriți“, ne-a spus ea. „Obiectivele tale ar trebui să fie întotdeauna auto-dirijată. Trebuie să clar zgomotul pentru a fi siguri că vocile pe care le ascultați sunt proprii.“

load...

Tasat Pentru Expertiza ei Heartfelt Prin Match.com & US Weekly

De-a lungul anilor, Rhonda a fost un blogger invitat pentru mai multe mass-media aliniate cu filozofia ei de dragoste și sănătate. Ea a scris articole pentru Match, Us Weekly, și Teen Vogue, printre altele, și este întotdeauna networkingwith liderii industriei să se răspândească ea ajunge la nivel internațional.

Stilul directă andheartfelt vorbind lui Rhonda se conectează cu publicul din întreaga lume.

În 2016, Glamor intervievat Rhonda pentru intuiții ei despre modul în care oamenii știu că sunt cu theperson ei ar trebui să se căsătorească. Psihoterapeutul sfătuit, „Dă - vă ceva timp pentru a permite relația să reziste la unele teste de viață înainte de a lua pasul următor.“

Fie că vorbește la conferințe sau oferindu-i doi cenți pe panouri de experți, Rhonda își propune să informeze, consilia, și să împuternicească Stampe peste tot. Analiza ei grijuliu iluminează oameni asupra a ceea ce face ca o relație de muncă pe termen lung și cum să intentionallycultivate viața personală satisfăcătoare.

Rhonda este mereu conștient de problemele profunde care afectează Stampe și caută să strălucească o lumină asupra factorilor psihologici în spatele problemele de relație.

„Scopul meu principal este pe relații“, ne-a spus ea. „Este atât de important. Atunci când se fixează cu oamenii și ei își dau seama că pot decide ce se arate ca relațiile lor -. Schimbă apoi totul pentru ei“

Un blog Oriented-Love Prânz la pachet cu Insight Professional

Despre o dată în fiecare lună, Rhonda se așează în jos pentru a scrie o scurtă , dar bogat în informații post pe blog pentru cupluri si single on - line. Aceste discuții PEP direct-to-the-punct vorbesc tocommon probleme emotionale care impiedica pe oameni de la construirea legături romantice sănătoase.

De la parinti sfaturi pentru relația nu-nos, blog-ul acoperă o gamă completă de probleme în spațiul întâlnire și relația. Rhonda aduce o perspectivă a învățat ca un terapeut pentru a face punctul ei într-un mod convingător și optimist.

„Mulți dintre noi încearcă adesea atât de greu să fie reproduce sau de a respinge experiențele părinților noștri“, a scris într-un articol despre resetarea modelelor de relație. „Fie prin terapie, rugăciune, sau de auto-reflecție, examina ce familia ta te-a învățat despre relațiile și modul în care aceste lecții pot sau nu pot servi vă bine astăzi.“

Rhonda invită cititorii să examineze îndeaproape aspectele legate de relații sănătoase în ușor de citit postări de blog.

Blogul lui Rhonda oferă cititorilor o linie directa la consiliere de specialitate gratuit. Aceasta este o resursă teribil pentru oricine caută sfaturi rapide sau încurajare pozitivă în viața lor personală. Aceste instrumente online de aprovizionare același ajutor terapeutic al unei sesiuni de coaching într-o platformă mai accesibilă și mai puțin intimidant.

În lunile următoare, Rhonda intenționează să lanseze un program inovator de coaching on-line numit dragoste la vedere de a se angaja în continuare cu single și cupluri care caută modalități mai bune de a conecta și de a comunica cu un singur another.Anyone lupta prin modele negative, datare pot învăța și să crească de la Rhonda lui în creștere on-line resurse pentru datere active.

„Trebuie să fie clar despre ce este căutați“, ne-a spus ea. „Există o diferență între cine ar trebui să fie cu cine și te urmăresc.“

Ajutarea Stampe depaseasca temerile & Vino în propria lor

Voce empatici și motivațional lui Rhonda permite oamenilor să se nurturehealthy și relații fericite. Ea știe ce să spun pentru a aduce cele mai bune din clienții ei și le pot arăta cum să transforme viața lor în jurul valorii de dragoste.

Deseori, Rhonda constată că trecutul clienților săi experiencesarebehind dilemele relația lor curente, și educația ei ca terapeutul se potrivește în mod unic pentru a aborda aceste probleme profunde. Un client a venit la sesiunile de coaching sentiment nedemn de iubire si neechipat pentru datingdue la past.The femeie de vârstă mijlocie singur culpabilitate conflict de familie ei angajament evitat, deoarece ea se temea obtinerea prins într-o căsătorie abuzive ca mama ei a fost.

„Este foarte important pentru clienții mei să adopte o abordare nu-prostii la viața lor de dragoste și să facă schimbări pozitive.“ - Rhonda Richards-Smith, expert în relații, vorbitor și scriitor

Rhonda antrenată single de temut prin acele temeri și a împins-o pentru a încerca online dating. Heartened de sprijinul terapeutului, femeia a fost în măsură toovercome problemele ei de angajament și pentru a îndeplini cineva special. Ea a fost într-o lovingrelationship de peste doi ani acum.

„Succesul ei a fost determinată de înțelegerea problemelor sale legate de bonitatea“, a declarat Rhonda, „și recunoscând că ea merită să aibă dragoste.“

Rhonda iubește văzând clienții ei transforma în săptămânile și lunile care ea lucrează cu ei. Obiectivul ei este de a vorbi prin orice obstacole emoționale și de a ajuta oamenii să vadă că obiectivele lor de relații sunt realizabile. „Viața ta este propria ta“, a spus ea, „și experiența ta este independentă de părinții tăi andanything prin care ai trecut în copilărie.“

Rhonda Richards-Smith: O voce inspirational pentru Single & Cupluri

Munca lui Rhonda ca terapeut profesionist de sanatate mintala si clinice a ajutat-o ​​vedea modul în care un rol esențial relațiile noastre personale sunt la starea generala de sanatate si fericire. Aftermore mult de un deceniu in stransa colaborare cu oameni din toate mediile, terapeutul a decis să se concentreze trecerea ei spre relații de a influența pozitiv anyonestruggling să formeze și să mențină legături personale de calitate.

Sfatul ei orientată spre dragoste dinamică a fost evidențiată de către mass-media de top, deoarece atinge o coardă cu publicul tineri și bătrâni. Ea are un impact de durată asupra oamenilor de a ajunge la inima a ceea ce ține de Stampe atingerea obiectivelor lor de viață.

În plus, lucrează cu Rhonda în unu-la-unu sesiuni de coaching ofera cupluri si single puterea, curajul și cunoștințele necesare pentru a aborda tot felul de probleme de relație. La fiecare punct în procesul de întâlnire, Rhonda face un punct pentru a rămâne pozitiv și encouragepeople energic pentru a nu renunța la ei înșiși.

„Nu există nici un motiv pentru care datarea trebuie să fie descurajatoare, grave, sau stresant“, a spus ea. „Dating și căsătorie ar trebui să fie distractiv. Ar trebui să faci ce poți să te bucura în momentul în care ești. - pentru că e viața ta“