Psihoterapeutul jacqueline schatz este specializat în dragoste practică și consiliere în relații pentru singurele și cuplurile ocupate

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă ești atât de ocupat cu o cariera de succes pe care abia ai timp să investească în găsirea unui partener pentru o relatie satisfacatoare, nu esti singur. Multe persoane care conduc vieți altfel fericite sunt încă în căutarea pentru o persoană specială, și ei sunt prea ocupați pentru a înțelege de ce nu le pot găsi. De aceea , Terapeut Jacqueline Schatz, MA, EdM, LMFT , oferă servicii de terapie concierge clienților săi, pe care le vede online sau în persoană , în New York City sau Asheville, Carolina de Nord. Lucrând împreună, ea ajută clienții ei ocupat depășirea obstacolelor pe care le - au pus să găsească dragostea.

Dacă nu se concentreze greu pe obiectivele tale, și să lucreze în mod continuu față de ei, va lupta pentru a le atinge. De exemplu, atunci când vreau să devin mai puternici, voi lucra în fiecare zi și să înceapă să vadă rezultate concrete. Dacă vreau să mănânc mai sănătos, voi lua timp pentru a planifica și găti mesele mele - și încep să se simtă mai energic ca rezultat. Dar, de asemenea trebuie să-l țină în sus sau riscă să piardă aceste câștiguri.

load...

Terapeut Jacqueline Schatz face ca ea să vorbească cu dispoziția clienților pe programele lor.

Același lucru este valabil și în muncă, și mulți profesioniști găsi un succes fantastic după ani de lucru din greu pentru a urca pe scara în domeniile lor de carieră. Sunt de multe ori pe partea de sus a jocului lor la locul de muncă - uneori chiar și Distincții însoțească succesul lor - dar, în afara biroului, ceva lipsește.

După toți acești ani de a pune în primul rând de muncă, ei își dau seama că nu au o persoană specială cu care să împărtășească succesele lor, atunci când se întorc acasă. Uneori, tot ce au nevoie este un pic de ajutor pentru a da seama cum de a crea claritatea se concentreze pe găsirea persoanei potrivite pentru o relatie romantica.

load...

Terapeut Jacqueline Schatz, MA, EdM, LMFT, este specializată în a ajuta acele tipuri de oameni cu ea practica stil de concierge. Ea este disponibil pentru a ghida clienții în funcție de programul lor, iar ședințele de consiliere au loc online, precum și față-în-față la birourile sale din New York City și Asheville, Carolina de Nord.

„Eu lucrez cu oameni în persoană și, de asemenea, on-line, folosind o platformă video securizată. Pentru cei care sunt ocupați - și fie nu au timp să vină sau pur și simplu nu doresc să vină - este ușor și convenabil“, a spus ea. „Am cea mai mare parte lucrez cu profesioniști de succes care nu au avut succes în dragoste.“

În profunzime de expertiză pe problemele care Abilitatea de blocul nostru de a găsi dragostea

Jacqueline a fost, în practică, timp de peste 15 ani. După ce a absolvit cu doua diplome de master de la Universitatea Columbia, ea a lucrat mai întâi într-un spital de psihiatrie și a câștigat experiență tratarea pacienților care au schizofrenie, tulburare bipolara, tulburare de personalitate narcisica, tulburarea de personalitate borderline, precum și cele care se ocupă cu probleme privind abuzul de substanțe, printre altele. În același timp, ea a avansat de formare post-universitare în terapia familială și de cuplu.

load...

Când ea a decis să se concentreze pe cupluri, căsătorie, și terapie relație, ea a folosit ei de fundal pentru a aduce o perspectivă unică de a practica ei. Ea are acum birouri atât în ​​Asheville, Carolina de Nord și New York City. Jacqueline, de asemenea, efectul de levier expertiza ei de a supraveghea alti terapeuti care au fost urmăresc același obiectiv de a ajuta pe oameni să construiască relații de durată.

Jacqueline are birouri de terapie în Asheville, Carolina de Nord (stânga), și New York City.

„Am un fundal și de formare extinse în relația de consiliere și de căsătorie și familie de consiliere“, a spus ea. „Întotdeauna am placut pentru a ajuta oamenii realiza obiectivele lor, de a depăși dificultățile lor, și pentru a găsi succes în cazul în care le-am visat de a găsi.“

De multe ori Jacqueline folosește expertiza pentru a ajuta oamenii care au avut dificultăți în copilărie lor, care au avut părinți cu probleme de sanatate mintala, sau ai căror părinți au avut căsătorii dificile sau au divorțat-toate, care poate duce la probleme de stima de sine pentru client. Probleme de stima de sine poate interfera cu alegerea partenerului potrivit.

Servicii de concierge atunci când clienții nevoie de ea

Jacqueline se întâlnește de obicei cu pacienții o dată pe săptămână pentru o sesiune de 45 de minute, dar ea este, de asemenea, disponibile prin text sau e-mail. Uneori, clienții au nevoie de un pic de consiliere în ultimul minut inainte de a merge la o întâlnire mare.

Jacqueline îl face ușor pentru clienții să o contacteze de la practic oriunde.

„Am oferi servicii de concierge, astfel încât nu există o flexibilitate în măsura în care, atunci când oamenii pot vorbi cu mine“, a spus ea. „O mulțime de clienți mă văd on-line, prin intermediul față-în-față video de la locurile lor de muncă, deoarece ei doresc confort. Atunci când au o pauză de la locul de muncă, vom avea o sesiune.“

Jacqueline sfătuiește atât ei de sex masculin și feminin clienții de la practic oriunde. Nu este întotdeauna în biroul ei, și nu e ceea ce s - ar putea aștepta de la un terapeut. De exemplu, ea a avut loc sesiuni de terapie în timpul casual , plimbări prin Central Park, sau ea chiar a vizitat clienții ei la locul de munca lor , în cazul în care este mai ușor pentru ei.

„Sunt cu siguranță directă, practic, perspicace, și un fel. Am, de asemenea, un simț al umorului, iar acest lucru este important, deoarece, uneori, munca poate fi greu. Sunt sincer, și eu sunt accesibile“, a spus ea.

O recenzie pe site-ul ei de la un client anonim rezumă impactul pe Jacqueline are: „Jacqueline este primul terapeut să-mi dea sfaturi practice din lumea reală, profundă, utilă. Ea a fost atât de concret și direct, în cele din urmă am „luat“ după ani de căutări pentru răspunsuri la problemele mele. Nu s-ar fi căsătorit cu soțul meu fantastic, fără ajutorul lui Jacqueline. “

Consiliere online este disponibil - Chiar și pentru Cuplurile care locuiesc în afara

Consiliere video online devine o parte mai substanțială a practicii lui Jacqueline - și ea îmbrățișat.

Consiliere online oferă intimitate final, deoarece nimeni nu vede niciodată clienții vor sau care provin dintr-un birou de terapie. Acest lucru funcționează bine în special pentru profil înalt ei și clienții celebri, precum și cei care se bucură de confortul. „Este, de asemenea, o mare pentru părinții cu copii mici. Copilul lor poate fi adormit sau joacă în cealaltă cameră. Se taie ora navetei, deci trebuie doar să dedice timp pentru numirea de consiliere“, a spus ea.

În plus, consiliere on-line ofera Jacqueline oportunitatea de a lucra cu parteneri care sunt în diferite locații. De exemplu, se poate deplasa pentru muncă - dar ele pot beneficia în continuare de o sesiune de consiliere cuplurilor prin sistemul ei video conferințe, care le permite să lucreze prin probleme de oriunde.

Resurse VIP Dacă vrei rezultate mai rapide

Una dintre cele mai populare servicii Jacqueline oferă este o sesiune de jumătate de zi VIP , care este adaptat individual pentru fiecare client.

„Acesta este un serviciu perfect pentru clienții care doresc o cale rapidă pentru scopul lor și doresc să iasă să știe exact ce vor să facă“, a spus ea. „Aceste sesiuni sunt perfecte pentru cineva care ma vrea sa se uite la profilul lor de întâlnire și de a ajuta rescrie astfel încât acestea să poată atrage tipul de persoană pe care doresc să găsească.“

„Am avut mulți oameni absolvent pentru că căsătorim sau în cele din urmă se simt minunat despre ei înșiși, ca ei pot lua de pe lume. E doar un sentiment extrem de satisfacatoare „-. Terapeut Jacqueline Schatz, MA, EdM, lmft

De multe ori, chiar și profesioniștii inteligente nu au un profil eficient dating online, care va atrage tipul corect de oameni pentru ei. Alături de lucru printr-un profil de întâlnire, Jacqueline va ajuta clientii sa creeze un plan de a întâlni potențiali parteneri atât online cât și în persoană, astfel încât acestea vor avea o foaie de parcurs pentru a avea succes, indiferent de situație apare.

Serviciul poate ajuta, de asemenea, oamenii kickstart în terapie. Dacă își dau seama că ei lupta de anxietate, depresie sau alte probleme care pot fi ținându-le înapoi în viață, ei pot angaja să lucreze cu Jacqueline în viitor.

Jacqueline a spus că ajută clienții să găsească succesul în dragoste și viața face munca ei incredibil de plină de satisfacții.

„Am avut mulți oameni absolvent pentru că căsătorim sau în cele din urmă se simt minunat despre ei înșiși, ca ei pot lua de pe lume. E doar un sentiment extrem de satisfacatoare“, a spus ea.