Puterea celor două: cea mai bună alternativă online la consilierea căsătoriei

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: puterea a două Căsătoria este cel mai important program de consiliere on - line , care oferă cuplurilor în orice etapă , cu moduri convenabile pentru a îmbunătăți relația lor. Dacă sunteți în căutarea pentru o alternativă la consiliere tradițională, veți găsi cu greu un serviciu mai bun decât putere de două căsătorie.

Atunci când o relație este în pericol, cei mai mulți oameni apelează la consiliere pentru a rezolva problema. Dar ce se întâmplă dacă nu aveți timp pentru a se întâlni cu un profesionist o dată pe săptămână? Utilizați putere de două căsătorie.

Fie că sunteți întâlnire, angajat, căsătorit sau orice alt statut relație, puterea a două Căsătoria este consilierea on-line premier programto rândul său, în jurul valorii de relația ta.

load...

Fețele din spatele programului

Puterea a doua căsătorie a fost creat în 2010 de către Dr. Susan Heitler, care bazat pe sistemul cărților sale „Puterea de doi, puterea a două Workbook“ și „de la conflict la Resolution.“

Heitler, un psiholog clinic, care a avut un cabinet privat din Denver pentru mai mult de 30 de ani, iar fiica ei Dr. Abigail Hirschlead o echipa de antrenori de top-notch, inclusiv educatori căsătorie și terapeuți care au fost toate instruiți în puterea a două programe.

Dr. Susan Heitler a început puterea a două programe căsătorie în 2010.

„Antrenorii sunt acolo pentru a sprijini membrii prin intermediul programului și adapta de învățare pentru a răspunde nevoilor specifice ale unui individ, cuplu sau situație“, a declarat directorul de operațiuni Lia Meador.

load...

La doar 18 $ pe lună, putere de două este un ieftin, cupluri pe bază de program de calificare pot face în combinație cu consiliere convențională.

Utilizarea PDF-uri, podcast-uri, foi de lucru, jocuri interactive și multe altele, programul oferă cuplurilor cu un set de bază de competențe care poate rezolva aproape orice relație - și nu doar cei romantici.

„PowerOfTwoMarriage.comteaches comunicarea, de luare a deciziilor în comun și seturi emoționale de calificare de auto-management care permit cuplurilor să reușească în susținerea unei căsătorii“, a spus Heitler. „Fără aceste abilități, căsătoria poate fi o plimbare foarte hopuri. Cu ei, în general, cuplurile se pot ocupa de orice viață locuri în căile lor ca o echipă de colaborare și iubitoare „.

Aceste competențe de bază poate ajuta la rezolvarea o varietate de probleme, inclusiv infidelitatea, pierderea unei scântei sau de adaptare la părinte, de predare cupluri cum de a reduce cantitatea de lupte care le au, fie vocal despre sentimentele lor într-un mod productiv, spori intimitatea, cresc încredere și așa mai departe.

De ce lucrări de consiliere on-line

În afară de a fi convenabil și ieftin, puterea a două program de căsătorie permite cuplurilor să meargă în ritmul lor propriu și prin programul lor propriu, făcându-l valoros chiar și fără interacțiunea în persoană.

load...

„În esență, se deplasează doar aceste informații într-o oportunitate mai ușor accesibile și larg accesibile pentru oameni“, a spus Meador.

Cuplurile de asemenea, pot lucra în mod individual și să împărtășească progresul lor cu fiecare other.This este util mai ales pentru cuplurile de lungă distanță, inclusiv cele din armată.

Puterea a doua căsătorie oferă cupluri și persoane fizice, cu o varietate de activități interactive pentru a îmbunătăți relațiile lor, inclusiv chestionare.

„O poți face oricând. O poți face de oriunde. O poți face în mare bucată. Puteți face acest lucru într-un mic fragment aici și acolo“, a spus Meador. „Este o modalitate foarte bună pentru oameni în acele situații de a folosi timpul lor pentru a învăța abilitățile și de a folosi, de asemenea, experiența lor comună a site-ului ca o modalitate de a rămâne conectat și să rămână concentrat pe relația lor și căsătoria lor.“

Potrivit Meador, principalul lucru care este de multe ori lipsesc de la alte programe de consiliere căsătorie isspecific competențe, idei și cuvinte cuplurile pot lua și implementa în relația lor în fiecare zi.

„Cred că e lucrul cel mai de impact - să luați aceste abilități și de a începe să utilizați-le și vă simțiți această schimbare în climatul de relația ta“, a spus ea. „A fost incredibil de impactful pe cei care ne-au găsit și care învață abilitățile, deoarece acestea sunt lucruri pe care nu dezinvatam.“

Ce urmează pentru putere de două?

Heitler a afirmat că aderarea continuă să crească în fiecare lună, astfel încât, în scopul de a se adapta mai bine la nevoile în schimbare ale membrilor și să le ofere cele mai bune servicii, puterea a două este în căutarea de a adăuga alte zone la program, inclusiv părinți și educația căsătorie.

„Companiile de asigurări medicale au început să arate interes în lucrul cu noi, precum și, după cum arată statisticile lor că predarea cupluri abilitățile pentru relații sănătoase emoțional crește atât emoțională și sănătatea fizică a ambilor soți“, a spus ea. „In plus, cuplurile iubitoare produc copii mai fericiti si mai sigur pe sine, care la rândul său, contribuie la o lume mai pașnică și productivă. Acum, că este un câștig-câștig tot în jurul valorii de!“