Quackwatch explică modul în care dezinformarea în materie de sănătate vă poate afecta viața și relațiile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă nu aveți o educație medicală, poate fi greu de a discerne ceea ce medicamente, vitamine, și tratamente sunt legit. Există atât de multe sfaturi contradictorii și informații pe web, și este ușor pentru pacienții să scadă pentru remedii false și medicamente Flecarele. De aceea , Quackwatch monitorizează healthmarketplace și provocările information.Its înșelătoare articole informative ajuta persoanele medii și familii decid ce tratamente sunt potrivite pentru ei. Astfel de decizii grele, cum ar fi dacă să -ți vaccineze copiii, pot avea consecințe de durată asupra vieții și relațiile unei persoane. Ca Fondator site - ul lui Stephen Barrett, MD, a declarat, „Casatorind cineva cu non-reconcilabledifferences în avize de sănătate sau practicesis o modalitate bună de a - ți distrugă viața.“

Partea tatălui meu de familie nu este medic tocmai prietenos. Sunt mândri Virginians de Vest, care sunt mai înclinați să aștepte o boală afară decât să-l privit de cineva care, după cum spune tata, are un stimulent pentru a găsi ceva în neregulă cu tine și apoi taxa pentru ea.

Acest scepticism a fost o sursă perenă de conflict în familia mea pentru că jumătate dintre noi trebuie să Badger pe ceilalți să meargă la doctor. În urmă cu câțiva ani, mama forțat pe tata să vadă un medic cu privire la ceea ce el a respins ca dureri în piept legate de stres, și sa dovedit că a fost ignorând un atac de cord timp de două zile.

load...

Stubbornresistance Tata la medici, spitale și de asigurări de sănătate a devenit o problemă majoră de viață și de moarte în familia noastră, dar, la prima dată, mama mea a fost mai preocupat de diferența lor de varsta de trei ani decat convingerile sale medicale. Nu știi întotdeauna ce trasaturi de personalitate latente vor avea un termrepercussionon lung relațiile, și de aceea este bine să fie în avans și să vorbească abouthealth probleme de timpuriu.

Dr. Stephen Barrett este un medic, avocat pasionat de sănătate, de clasă mondială înotător competitiv, si fondatorul Quackwatch.

load...

„Este, probabil, nu va afecta cele mai multe cupluri, dar ar putea duce la un conflict, dacă nu împărtășesc convingeri de sanatate similare“, a declarat Quackwatch Fondator Stephen Barrett, MD „Ar trebui să ne imaginăm consecințele posibile de a trai cu o persoană care deține foarte diferite credințe.“

Quackwatch este o resursă informațională care combate fraudele legate de sănătate, mituri, capricii, si fallacies care pot menține indivizii altfel funcționale, cum ar fi tatăl meu, de la a face alegeri responsabile în ceea ce privește sănătatea lor.

Pot fi răsfoite de date online, face ușoară pentru persoane fizice toread prin articole clar în sus concepții greșite și face un caz convingător pentru știință și împotriva pseudoștiință.

Stephen ține degetul pe pulsul pietei de sanatate pentru a ajuta consumatorii să înțeleagă ce probleme ar putea avea un impact negativ asupra vieții lor. „Am scrie în primul rând pentru că eu cred că este un serviciu public bun“, ne-a spus. „Nu este ușor pentru cineva care nu este foarte bine instruit pentru a determina ce este bine. Le spun oamenilor cum să spotthings și oamenii ei ar trebui să fugă de la „.

load...

Ce trebuie să știți pentru a evita probleme

Cu ajutorul consultanților, Stephen lucrează pentru a determina care organizații și site-uri sunt demne de încredere și care nu sunt. Acestea subliniază bune și cenzura rău pentru a ajuta oamenii obisnuiti pentru a evita obținerea indus în eroare. Stephen lucrează la acest dacă aceasta a fost proiect de peste 20 de ani și se uită la aproximativ 100 de site-uri pe zi. Multe dintre subiectele sale sunt răspunsuri la știri sau întrebări trimise de cititor.

Stephen a fost colectarea de fileson detaliate teme legate de sănătate de peste 50 de ani.

Totul pe Quackwatch este susținută de sursă de încredere materials.Stephen cu atenție composesarticles bazată pe propriile sale fișiere extinse -care a fost de colectare de peste 50 de ani- precum și de cercetare on-line. „Nu există o formulă I pot da persoanelor fizice pentru a evita tot ceea ce e vraci“, a spus el, „dar eu pot da o mulțime de sfaturi. Aceasta ajută să fie logic. Aceasta ajută să meargă la școală medicală, de asemenea „.

Cititorii pot învăța la fața locului Ploy'uri medicale comune prin ridicarea pe limba de marketing inselatoare ca „efecte secundare“, „gândiți pozitiv“ și „vom trata eșecurile medicament.“ După cum Stephen a scris : „Principalul motiv pentru succesul sarlatanie este capacitatea sa de a seduce oameni care sunt neavizat, credul, sau disperat.“

Dar Quackwatch ii ajuta pe oameni a pus pe garda lor spunându - le despre moduri de la fața locului , șarlatani și concepții greșite despre sarlatanie. În cazul în care alte dvs. Semnificative cade în jos gaura de iepure de vitamine, tratamente holistice, sau alte tratamente alternative de sănătate, puteți apela la Quackwatch pentru un răspuns direct pe what'sproven și ceea ce este de știința modernă nefondate.

De-a lungul discuției noastre, Stephen a subliniat importanța te familiarizezi cu vedere la data ta de sănătate înainte de a decide să se angajeze la acea persoană. La urma urmei, un pic considerare acum ar putea salva o mare durere de cap (și un divorț potențial murdar) mai târziu.

Informații de încredere Sustinut de 40+ de ani ofInvestigation

Pasiunea lui Ștefan pentru creșterea gradului de conștientizare a sănătății a început în anii 1960. El a vrut să limiteze practicile non-legitime de sănătate asociate cu pseudostiinta scriind articole despre ceea ce este adevărat și ce e false.Essentially, el luptă foc cu fapte.

„De-a lungul secolelor, metoda științifică a evoluat pentru a testa ce funcționează și ce nu“, a explicat Stephen. „Cunoștințele științifice de astăzi este rezultatul a sute de mii de oameni de știință care lucrează în paralel și stabilirea de studii pentru a determina ce este util.“

„Informații de sănătate fiabile vine în primul rând prin expunerea ipoteze (ipoteze) pentru examinarea critică și testare.“ - Dr. Stephen Barrett „Consumer Health: Un ghid pentru decizii inteligente“

În ultimii ani peste 50 de ani, Stephen a compilat o cantitate impresionantă de cunoștințe medicale și a lansat 25 de site-uri web, inclusiv Quackwatch, referitoare la stomatologie, autismul, acupunctura, de marketing pe mai multe niveluri, precum și alte subiecte fierbinti din industria de sanatate. Aceste site-uri vezi peste 100.000 de vizualizări lunare în mod colectiv, iar buletinul său are peste 11.000 de abonați interesați în procesul de învățare de cercetare Stephen.

Mai jos, am tras câteva articole bazate pe fapte relevante pentru single și părinții utilizatorul încearcă să navigheze probleme sensibile.

1. SIDA legate de fraudă Impact daters activi sexual

Sarlatanie SIDA legate nu este numai lipsit de etică - este periculos. Unii pacienți rătăcite SIDA ar putea pune încrederea în căile de atac nedovedite și se crede a fi vindecat atunci când, în realitate, ei face doar situația lor mai rea și punerea partenerii lor sexuali la risc.

Thosediagnosed cu HIV sunt cea mai mare parte adulți în 20 de ani, 30 de ani, și 40 de ani, multe dintre whommay să nu fie familiarizați cu modul de a beneficia de un tratament medical adecvat. Într-un articol complet, Stephen avertizează împotriva suplimente alimentare care sunt în mod fals revendicate pentru a „stimula sistemul imunitar“ si clinicile insolite care pretind în mod fals de a vindeca pacienții infectați cu HIV.

Pentru a folosi cuvintele lui Ștefan , „Faptul că SIDA provoacă o mare suferință și este mortală a încurajat comercializarea a sute de remedii nedovedite pentru victimele SIDA.“

2. Suplimentele dietetice sunt adesea inutile pentru persoane fizice sănătoase

Dacă sunteți gravidă, esti , probabil , acordând o atenție mai aproape de ceea ce mananci si doriti sa ambalati corpul cu vitamine. Cu toate acestea, suplimentele alimentare nu poate fi la fel de util pe măsură ce crezi. Conform cercetărilor lui Ștefan, mulți oameni iau vitamine care nu au nevoie.

„Nu cumpărați mai mult decât ai nevoie“ , a spus Stephen. „Nici un vânzător ar trebui să fie de încredere pentru informații de sănătate , deoarece cele mai multe dintre ele nu voi care va spune nu are nevoie să ia produsele lor.“ Când aveți dubii, ar trebui să consulte un dietetician inregistrat pentru a stabili daca dieta este adecvata.

3. Auto-Help Produse cosmetice poate Overpromise beneficiile acestora

Datere active obseda de multe ori asupra modului in care arata si se simt nerăbdător să cultive pielea netedă, păr strălucitor, și un fizic se potrivesc. Uneori , oamenii rândul său , produse toself-ajutor pentru a stimula atractivitatea lor, dar astfel de produse de stimulare a inteligenței frumuseții și îmbunătățirea don'thave de multe ori știința să susțină detalii promises.Stephen lor produse de auto-ajutor discutabile într - un articol bine documentat.

Quackwatch crește gradul de conștientizare cu privire la fraudulenthealth practicesthat oferă puține sau nici o valoare medicală.

Aromaterapie, de exemplu, poate părea ca o modalitate de intinerire sa te pregatesti pentru o dată, de compensare mintea și scăderea nivelului de stres; Cu toate acestea, uleiurile aromatice nu au nici o relevanță medicală dincolo de ceea ce face mai ușor să se relaxeze.

Quackwatch încurajează simplu pentru a evita benzi subliminale, gadget-uri de biofeedback, sincronizatoarele undelor cerebrale, și alte auto-ajutor productsthat promisiune resultsbut uimitoare au nici o bază în știință.

Quackwatch: Un Index Răsfoibil pe teme de sanatate Crucial

Părinții mei nu sunt de acord cu privire la ceea ce ar putea constituie asistența medicală responsabilă, dar ambele sunt de acord că mama mea a salvat viața tatălui meu făcându-l să meargă la doctor. Sperie lui de sănătate nu a schimbat părerea despre medicina modernă, totuși. El încă preferă să aibă grijă de el însuși și nu ia în considerare recomandările medicilor săi, precum și protestelor soției sale.

Când iubești pe cineva, acceptați toate defectele lor, dar tinerii îndrăgostiți nu ar trebui să intre în astfel de relații cu ochelari de cal. Ei shouldknow ceea ce intra in beforemakinga commitment.By face cercetare, vorbind cu data și cultivarea o opinie informată cu privire la practicile de sănătate dovedite, vă cancome cu un pas mai aproape de picioare cu adevărat de către partenerul dumneavoastră în boală și în sănătate.

Resursele Quackwatch poate ajuta cuplurile se descotorosească de concepții greșite și de a evita conflictul problemele onhealth legate în jos linia. „Este o idee bună pentru a determina ce perspectiva dumneavoastră de sănătate este devreme în viață. Aceasta este o caracteristică importantă în relațiile dumneavoastră, de asemenea,“, a spus Stephen. „Sănătate și stil de viață alegeri ale unei persoane sunt cu siguranta ceva de a evalua youshould atunci când încearcă să se conecteze cu cineva.“