Radisson roșu - un hotel cu stil de viață de lux, cu o mentalitate milenară, oferă o ședere modernă pe timp de noapte sau de weekend

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Millennials au îmbrățișat tendința de a încorpora tehnologia în viața de zi cu zi și sunt acum influențează modul în care hotelurile satisface oaspeții. Radisson RED a creat un brand cu un apel special la mentalitatea milenară. Prin amestecarea cea mai recentă tehnologie interactivă cu arta, muzica si moda, hotelul oferă un spațiu pentru cupluri tinere să se înghesuie să se simtă și conexiuni la oraș și reciproc în timpul nopților data și evadări week - end. Cu o aplicație specializată pentru a gestiona servicii direct de pe dispozitive mobile, o ultimă generație bar in-house și un restaurant, și un hub sociale digital pentru a afla despre evenimente locale, Radisson RED se schimbă fața de ospitalitate, oferind experiențe moderne, personalizate.

Nu e nici mai multe Millennials secrete loc o valoare mai mare pe experiențe decât pe elemente materiale. Un enorm de 72% ar călători mai degrabă decât cumpere cele mai recente Chanel geantă de mână sau upgrade roțile lor la o nouă serie BMW. Ahuge bucată de călătorii de astăzi sunt Millennials, iar proiecțiile sugerează că , până în 2020, jumătate din toți banii cheltuiți pe călătorie vor veni din acest buzunar extrem de influent al societății.

load...

Industria ospitalitatii cunoaște impactul pe care aceste numere pot avea, și un hotel este lider de ambalaj în transformand modul oaspeții interactioneaza cu brandul. Printr - o căsătorie de tehnologie, artă, muzică și modă, Radisson RED este de catering la o stare de spirit milenară care valorile experiențe personalizate.

Radisson RED integrează tehnologie pe tot parcursul călătoriei unui invitat - de la check-in pentru check-out. Cu o aplicație mobilă de specialitate, vizitatorii pot gestiona fiecare aspect al șederii lor, în esență, ceea ce face telefoanele și tabletele stații de poartă mini.

Acest lucru se concentreze pe tehnologie, un vârf restaurant in-house, și arta și muzica umple holurile are cupluri tinere sunt prezenți pe arena Radisson RED pentru nopți interesante și data escapadă la sfârșitul săptămânii modernizate. Este un hotel de stil de viață, care are scopul de a cufunda vizitatori în cultura locală atunci când călătoresc.

load...

Un hotel Filozofie Plasează persoane în Charge experienței lor

Afară cu camere înfundat și reguli rigide - Radisson RED a unboxed experiența hotelului și a creat o cu totul nouă paradigmă de călătorie.

„Motivația de a crea acest brand sa bazat pe cercetare de consum“, a declarat Heather Boschke, Global Director de branding pentru Radisson RED. „Am găsit clienții dorit mai mult decât un loc de dormit.“

Heather ne-a spus Millennials sunt în căutarea pentru o experiență care le conectează la zona locală. Cupluri tinere doresc să se simtă energizat la locurile de unde pot socializa și de a găsi ceea ce face ca o căpușă de destinație.

Heather Boschke, Director Branding Radisson RED, ne-a plimbat prin noua experiență de hotel.

Radisson a luat aceste considerații la inima la crearea noului brand. Și nouă abordare a hotelului experiențele de oaspeți este Millennials palpitante în Minneapolis, Bruxelles, Cape Town, și Campinas, Brazilia, cu locații vor apărea în curând la Glasgow, Miami, și Portland. Radisson RED prezintă uniunea perfectă a controlului personal, răspuns imediat, și atinge individualizat într-o singură lovitură. Și, desigur, din moment ce acest hotel a fost construit cu Millennials în minte, WiFi este mare.

load...

RED aplicația: servicii de concierge complete la îndemână

Suntem o societate-dispozitiv mobil fericit, și Radisson RED știe. De aceea a creat RED App. Cu o serie de caracteristici, app ușor de utilizat (care este disponibil pentru iOS și Android) vă permite să controlați experiența hotelului în cronologie și fără complicații , de obicei , incluse în călătorie.

Oaspeții pot gestiona toate aspectele legate de șederea lor direct din RED App. Mai degrabă decât să aștepte în linie și documente completă, aplicația vă oferă posibilitatea de a verifica și în afară de la distanță. Deoarece aplicația permite smartphone chei duble asroom, vizitatorii pot merge pur și simplu în camerele lor și să înceapă imediat de relaxare.

De asemenea, puteți gestiona dvs. De multe dorințe cu RED App. Cand burtica incepe hodorogit, pur și simplu trage în sus meniul OUIBar și KTCHN hotelului pe telefon pentru a le face cunoscut ce vrei și cum doriți. Dacă aveți nevoie de altceva decât un pic de Nosh sau în cazul în care există o problemă cu camera dvs., plasați reclame (membrii echipei Radisson RED) o notă prin aplicația pentru a le face cunoscut ce ai nevoie. Vor fi într-o clipită pentru a face totul bine.

Fluturi sociale pot flex abilitățile lor sociale cu caracteristica de oaspeți chat-ul aplicației. Discutați cu alți oaspeți despre recomandări de restaurante, găsi pe cineva cu care să împartă o plimbare la aeroport, sau poate întâlni doar un nou prieten pentru a avea o masă cu în timp ce ești acolo. Cu instrumentul chat, colegii de cazare nu mai sunt străini.

Crearea Momente care pot fi distribuite prin intermediul unui unic si interactiv de perete digital

Una dintre cele mai populare caracteristici noi la Radisson RED este Wall digital. Oaspeții place sa preluati Selfie cu perete pentru a partaja pe platformele de social media ale hotelului, dar este mult mai mult decât atât. Zidul digitală are legătura cu oaspeții hotelului la un nou nivel.

Wall Digital Radisson RED oferă oaspeților Skinny pe ceea ce se întâmplă în oraș.

„Peretele digital interactiv oferă, de asemenea, un ghid de oraș, care servește ca un serviciu de concierge netradițional“, a spus Heather. „Se recomandă cele mai bune locuri pentru a merge în oraș, astfel încât oaspeții pot experimenta ca un localnic.“

Peretele actualizează în mod constant informațiile sale pentru oaspeții care caută evenimente într-un oraș. Este centrul și hub-ul social al locațiilor Radisson RED.

OUIBar + KTCHN vă ajută să vă ușura în Social Scene unui oraș

Cocktailuri inventive, beri locale și grub inspirate nu sunt singurele lucruri pe care le găsiți la OUIBar și KTCHN. Este, de asemenea, un loc unde vă puteți socializa și relaxați-vă. Aici, nu sunt limitate la mâncăruri tradiționale de room service. OUIBar și KTCHN au mărit jocul alimentar cu meniuri specifice oraș umplute cu produse cultivate pe plan local.

„Filozofia OUIBar + KTCHN se face simplu alimente bine“, a spus Heather. „Global alimente strada o inspiră, și veți găsi, de asemenea, rotiri netraditionale preferatelor locale de pe meniu. Și berea locală este întotdeauna la robinet!“

On-premise OUIBar + KTCHN servește moderne ia pe produse alimentare și cocktail-uri-un anumit oraș.

În Minneapolis, de exemplu, Radisson RED oferă preparate unice, cum ar fi tacos, prichindei șuncă din piept, s'mores, și un sandwich de vafe mac, pentru a numi doar câteva. La Bruxelles, tariful este complet diferit și include preparate din bucătăria tipic europeană, cum ar fi aperol Spritz, Ardennes cârnați, lipicios caramele budinca, și Affogato. Meniul reflectă nu numai unicitatea orașului, are saliveze-demn, și cu siguranță actualizate demn, perspective.

Planul de Getaway unui cuplu cu accent pe arta, muzica & Fashion

Oamenilor le place să facă mai mult decât stați la hoteluri Radisson RED, deoarece fiecare hotel este o dovadă a orașului în care se află. Artă locală și un rezultat poziție emfatic anti-bej într-un simt îndrăzneț. Ca urmare, oamenii le place să scape pentru week-end romantic și nopți data la hoteluri pentru a lua în toate facilitățile unice.

Un expert cu privire la potențialul de necrezut data de Radisson RED, Heather ne -a spus de ce este loc pentru cupluri.

„Radisson RED este un loc dată mare“, a spus ea. „De la un meci amical de ping-pong sau piscina pentru a cozying pentru un selfie pe perete digital interactiv, RED păstrează distracție romantism si jucaus.“

Amestec al hotelului de arta, moda si muzica pe care o destinație unică pentru cuplurile moderne face.

Potrivit lui Heather, The OUIBar + KTCHN are muscaturi mari perfecte pentru partajare. Și cuplurile se pot termina noaptea de streaming filmele lor preferate de la dispozitivele lor la televizor în cameră.

„Paturile sunt destul de confortabile, de asemenea“, a adăugat ea.

Există, de asemenea, nici Muzak sau conservate muzică la Radisson RED. DJ-ii din întreaga lume curatoriat listele de redare pentru a infuza hotelului, cu un nou apel care va face sa dansezi cu dragostea ta în lift sau în jos spațiile elegante și artistic-curatoriate.

Cultura Radisson RED Facilitează Interacțiuni autentice

Ceea ce face Radisson RED cel mai unic este filozofia sa de serviciu. Nu este vorba doar de tricouri si printuri fashion-forward echipa poarta - hotelul emana caldura autentic. Heather a remarcat această cultură este atent întreținută, creând un mediu care angajații și oaspeții se bucură deopotrivă.

La Radisson RED, este vorba despre promovarea interacțiunilor și conectarea oaspeții în oraș sunt în.

„La Radisson RED, cultura noastră de servicii facilitează interacțiunile reale“, a spus ea. „Și noi numim echipa noastră [membri] Creativii în loc de roluri hoteliere tradiționale, cum ar fi«asociat recepție.» Ne dorim ca Creativii noastre de a aduce lor de sine autentic de a lucra în fiecare zi, iar noi le-am traversat-instruit pentru a fi versatil în rolurile lor, astfel încât toată lumea este de a ajuta completează cât mai apar nevoile la hotel.“

Reclamele nu sunt toate agățat în jurul valorii de recepție, fie (nu este una!). În schimb, ei se amestecă cu oaspeții în jurul hotelului, astfel încât acestea sunt întotdeauna în jurul valorii de a avea interacțiuni sincere. Se creează o scenă socială, cu o atmosfera primitoare.

Dacă faci parte dintr-un cuplu de tineri în căutarea unui nou mod de a se conecta cu un oraș și unul de altul, sau dacă sunteți pur și simplu un iubitor de tehnologie, artă și cultură, nu există nici un moment ca în prezent să-și petreacă un weekend relaxant la Radisson RED, un hotel de stil de viață care a inspirat Millennials.