Rata de succes a eharmoniei (7 statistici surprinzătoare)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

eHarmony este un mare site de matrimoniale, iar milioane de single -uri au avut o mulțime de succes cu ea, in special cei care au fost în căutarea pentru o relatie serioasa.

Dacă doriți să dea eHarmony o încercare, iată ce trebuie să știți despre succesul vă puteți aștepta. Recenzia noastră completă de eharmony are , de asemenea , de tone de alte detalii despre caracteristicile, baza de utilizatori, și mai mult.

7 Date despre Rata de succes eHarmony

EHarmony este una dintre cele mai de succes site-uri matrimoniale pentru single-americane, și am găsit 7 statistici pentru a susține că până.

load...

1. 71% dintre femei, 69% dintre barbati se întâlnesc soț lor pe eharmony termen de un an

Potrivit eHarmony „Cuplurile casatorite prin numerele Fapte“ raport, aproape trei sferturi din bărbați și femei au întâlnit soțul lor într-un an de la aderarea site-ului. Asta ar putea fi tu.

2. 15 milioane Meciuri o zi sunt create pe site

Într-un interviu cu Wall Street Journal, eHarmony creează 15 milioane de meciuri în fiecare zi. Cea mai bună parte este ca ei fac de potrivire pentru tine (de exemplu, fără ridicare grele).

Vizitați eHarmony.com »

3. EHarmony este responsabil pentru aproape 4% din SUA Casatorii

Patru la suta din casatorii din SUA au avut loc din cauza eHarmony, chiar mai mult dovada ca sistem unic de potrivire funcționează.

load...

4. 542 oameni se căsătoresc în fiecare zi, din cauza eharmony

Harris Interactive a făcut un sondaj și a găsit 542 bărbați și femei se căsătorească pe o bază de zi cu zi, datorită eHarmony. Ești obligat să știe cel puțin un prieten al unui prieten al unui prieten care acest lucru sa întâmplat.

5. 600,000+ Cuplurile eHarmony au căsătorit

Mai mult de jumătate de milion de oameni și de numărare care au întâlnit pe eHarmony și a devenit un cuplu au legat nod. Ei vor da chiar și un cadou gratuit dacă ești unul dintre ei.

6. EHarmony divorțialitate: 3,86% - National Media SUA: 50%

Potrivit unui interviu cu Bloomberg, rata divorțurilor cuplurilor căsătorite care au întâlnit pe eharmony este doar 3,86%, în timp ce media națională a SUA este de 50%, potrivit Asociatiei Americane de Psihologie. Aceasta înseamnă că aveți 92% mai multe sanse sa divorteze daca tu si partenerul tau nu au respectat pe eHarmony.

load...

7. 15.000 de persoane pe zi Ia Chestionar lor

Aproximativ 15.000 de bărbați și femei, o zi completeaza chestionarul eHarmony pentru sistemul său de potrivire de compatibilitate, care constă din aproximativ 100 de întrebări de genul „Nu te implora de companie sau prefera sa fie singur?“ Și „Considerați că umorul pentru a fi strategia de adaptare preferată atunci când este vorba cu lumea?“

EHarmony: 16 ani, 33 de milioane de membri, și 200 de țări

EHarmony are o bază mare utilizator (33 de milioane de membri din SUA și aproape 200 de țări din întreaga lume), ușor proces de înscriere, aspect curat, și un proces liber care vă permite să - l testați înainte de a comite, care contribuie toate la ea fiind una dintre cele mai importante site - uri matrimoniale acolo.

Dr. Neil Clark Warren, care a scris 8 cărți despre dragoste și căsătorie, fondat eHarmony în anul 2000. De asemenea, el a creat Sistemul de compatibilitate Matching eHarmony. Acest utilizatori perechi sistem bazat pe 29 de componente diferite, cum ar fi temperamentul emoțional și valori și credințe, făcându-l o alegere bună pentru persoanele care doresc un angajament serios.

Gânduri finale

eHarmony este un site de încredere cu o mare reputatie, astfel încât rezultatele cu privire la rata lor de succes sunt doar cireasa de pe partea de sus. Nu vei regreta da un try - promitem.