Râul cu râu din Chicago oferă o vedere frumoasă asupra orașului și o experiență unică de luat masa pentru date memorabile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: River Friptura de Casa Socială oferă cuplurilor din Chicago , o opțiune de -o de-un fel data de noapte. Restaurantul se inspiră din casele europene roast și oferă preparate gourmet care includ carne de pui, carne de porc și de rață. River Roast invită meseni să se concentreze pe alimente gustoase, unul pe altul, și orașul - cu vederi uimitoare ale râului Chicago. Pasiunea restaurantului pentru elementele de bază este motivul pentru care a devenit o destinație de mese pentru localnici și turiști.

Legendarul Chicago Chef Tony Mantuano a deschis unul dintre restaurantele cele mai unice ale orașului, River Roast Casa Socială , în 2014. Restaurantul este inspirat de călătoriile sale în Europa și o vizită la o casă de friptură la Londra , unde a dat seama că există o piață neacoperită de casa de friptură în statele Unite.

load...

Friptură de case sunt unități în cazul în care bucățile de carne bine alese - și în cazul River Roast lui, legume, prea - sunt în centrul atenției. Meniul restaurantului cina, de exemplu, oferă o 64 de uncii, friptură de vită lent fierte și, un raft Măr-afumate, murate-cidru de carne de porc.

O parte din recursul restaurantului este că acesta servește mâncare simplă într-un oraș cu o scena culinară plină de delicatese și plăci decorate artistic. În timp ce echipa culinară apreciază acest tip de produse alimentare, care nu este ceea ce au stabilit pentru a servi la River Roast.

load...

„Într-o lume Instagram-obsedat, River Friptura este locul unde puteți pune jos telefonul și să se concentreze pe masă“, a declarat Cedric Harden, Executive Chef.

Aceasta se concentreze pe produsele alimentare - și compania - este motivul pentru care River Roast este un astfel de loc confortabil pentru a aduce o dată. Indiferent dacă întâlnești pe cineva nou sau doriți să încercați un nou restaurant cu cineva special pe termen lung, atmosfera de la River Roast este cald și primitor. In loc de a învăța despre produse alimentare de lux sau de pansament pentru a impresiona, River Friptura încurajează meseni să se relaxeze și să se întoarcă la elementele de bază.

Cedric descrie filozofia River prăji pe un meniu cina restaurantului: „Noi nu reinventa roata. Suntem doar lustruit în sus și de a face ingredientele cântă.“

Aducerea Casei Europene Friptura la Windy City

Tradiția britanică a fripturii duminică - când familia și prietenii se adună într - o bucată bine gătită de carne - datează din secolul al 15 - lea. Este cea mai mare, masa cea mai delicioasă a săptămânii, și este de obicei servit imediat după biserică. Fripturilor limba engleză au trei componente principale: carne, părți care includ legumele prăjite, și un sos cum ar fi un sos. Masa este consistent și de umplere.

load...

De-a lungul secolelor următoare, aceste mese răspândit în restaurante și case publice. Deși Statele Unite ale Americii are o tradiție similară a suppers duminică, tradiția casa de friptură nu a făcut drum spre unitățile de mese din SUA De aceea, întreprinzător, Tony a decis momentul potrivit.

Ofertele restaurantului imita consistent cina duminică, dar Cedric spune echipajul River Roast este cel mai mândru de cina sa de pui prăjită.

Tony Mantuano a început cu o rețetă de pui prăjită și construit River friptură în jurul ei.

„Am proiectat rețeta pentru pui si a construit restaurantul în jurul ei“, a spus Tony Mantuano. „Este un capriciu pus pe verticală sosește, picioare pe un platou de servire, cu un băț încorporat ținându-l în loc. Un server-l decupeaza tableside, și este servit cu cartofi prăjiți, care dezvoltă o crustă groasă, de culoare închisă în friteuză.“

În afară de mâncarea gustoasă, cioplirea tableside face River Roast o experiență de neuitat pentru datele. Toate ofertele sunt tăiate chiar în fața meseni, adăugând la ambianța unității creând în același timp, de asemenea, ceva de un spectacol.

Alături de aceste capse încercat și-adevărat restaurantul servește, de asemenea, o lungă listă de băuturi.

„Noi oferim băuturi și cocktailuri inventive preparată la rece, alături de o selecție largă de beri locale și din Vestul Mijlociu, cocktail-uri, ambarcațiuni și vin“, a declarat Cedric.

Bucătarii de patru stele Asigurați-Restaurant Stand Out pentru Calitate

În timp ce River Roast poate avea un element de bază tradiționale - friptură duminică - ca antena sa principală, accouterments masa și atmosfera restaurantului sunt nimic, dar înfundat.

Accente contemporane restaurantului provin de la Tony, impreuna cu echipa, toți aceștia știu cum să echilibreze clasice în timp ce adăugarea de răsturnări de situație moderne.

Cunoscut pentru restaurantele sale italiene Spiaggia, Terzo pian, Terralina Crafted italiene, și de spin lui pe Top Chef Masters, Tony a câștigat un premiu James Beard pentru „Cel mai bun bucătar Midwest.“

Mantuano și Chef Harden sunt unite printr-o echipă de bucătari și manageri de ospitalitate, inclusiv Jay Schuster si Ken Pritz.

Restaurantul oferă vederi ale râului Chicago, din zona sa de luat masa afara.

Râul Roast stă pe marginea de taiere datorita fundalurile membrilor echipei sale; ei știu cum să-și onoreze tradiția în timp ce concentrându-se pe inovație.

Mesele de la inima restaurantului sunt un semn pentru cei de la casa bunicii, dar incearca lucruri noi este, de asemenea, o componentă cheie a misiunii restaurantului.

De exemplu, cu unele dintre bucătari din oraș cele mai bine cunoscute la cârmă, River Friptura a fost una dintre primele afaceri să fie Riverwalk parte, o dezvoltare de-a lungul râului Chicago. Cedric a spus că mulți oameni au crezut raul nu va fi dezvoltat ca un loc pentru afaceri sau restaurante, dar Riverwalk sa dovedit deja a fi un succes.

„Terasa noastra este una dintre cele mai bune din oraș, cu vederi dramatice la oraș și de apă de la fiecare scaun, în interiorul sau în afara“, a declarat Cedric. „Râul îmbunătățește experiențele culinare și încurajează oaspeții noștri să-l ia toate în peste o masă copioasă a însemnat pentru partajare.“

O masă la River Roast va fi ceva Tu nu va uita

Cuplurile de planificare o dată la River Roast se poate aștepta întotdeauna o experiență de neuitat și ar putea dori să încercați unele dintre ofertele noi ale unității.

Concentrat vreodată pe istorie, echipa River Roast a adus la zero în Chicago pe trecutul cu cel mai nou efort de: Reid Bar. Barul este situat în interiorul River Friptura si are o atmosfera Speakeasy care onorează rămas singur cu vecinătatea sa din Chicago. Este perfect pentru cuplurile care doresc să aibă băuturi înainte sau după, cină și meseni poate opri de timpul zilei pentru cafea și gogoși.

„Setarea rustic onoruri zona istorică a râului Nord, care a câștigat notorietate ca oraș«Red Light District»la mijlocul anilor 1900“, a declarat Cedric.

Infam Chicago rămas singur este onorat la Reid Bar River Roast, care are o atmosfera relaxata, Speakeasy.

Meniul brunch Restaurantul oferă fripturi sale de marcă, dar, de asemenea, cum ar fi micul dejun capse friptură și ouă și omlete.

În cei patru ani de când a deschis, River Roast a devenit un restaurant arhetipal într-un oraș care a iubit întotdeauna alimente consistente și mese experiențe directe. Restaurantul creează data noapte perfectă, care combină clasice reconfortant cu o margine modernă.

„Vom continua să oferim aceeași ospitalitate autentică ne-am dat oaspeților noștri de când am deschis“, a declarat Cedric. „Ne dorim ca oaspeții noștri să experimenteze-încălzirea sufletului feluri de mâncare care amintesc de duminica seara cina. - șapte zile pe săptămână“