Rcrc: dedicat realizării justiției reproductive pentru toți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Pentru mai mult de patru decenii, Coalitia religioase pentru reproducere Alegerea a fost feței și vocea de reproducere a sănătății, a drepturilor și dreptate pentru oamenii de credință.

Avortul și credința sunt oftenpolarizing subiecte, mai ales atunci când putthem împreună. În timp ce unii oameni ar putea presupune religioase sunt împotriva avortului, care nu este întotdeauna cazul.

Potrivit Pew Research Center, doar 17 la suta dintre protestanți și 15 la sută dintre catolici ar interzice avortul în întregime. Marea majoritate a creștinilor cred că avortul ar trebui să fie legală în cel puțin unele circumstanțe, cu 42 la suta dintre protestanți și 47 la sută dintre catolici spun avortul ar trebui să fie legală în toate sau cele mai multe cazuri.

load...

Rev. Harry Knox, Presedinte si CEO CRCR

Coalitia religioase pentru reproducere Alegerea (CRCR) , este , de asemenea , dovada că acest stereotip nu este adevărat.

Fondată în anii 1970 și format din mai mult de două organizații de duzină, CRCR construiește o mișcare de masă cu avocați și lideri ai diferitelor religionsto se ridice în picioare pentru drepturile reproductive ale persoanelor fizice, inclusiv având acces facil la all-inclusive andcontraception educația sexuală.

„Această istorie bogată de slujire în locuri locale, cu oameni reali face parte integrantă din tot ceea ce facem la CRCR“, a spus Rev. Harry Knox, Presedinte si CEO. „Primul nostru rol este una pastorală, îngrijirea despre oamenii din congregațiile noastre și în comunitățile noastre ca rabini și miniștri și păstori și preoți.“

load...

Comunicare și formare este în centrul CRCR

Coloana vertebrală a CRCR este de a ajuta oamenii seethat activitatea importantă a teamdoes este din cauza credinței lor, nu în pofida ei. Credința inspiră, dă putere și îi încurajează să facă lumea Amore acceptarea și înțelegerea loc.

Și o mare parte din aceasta este credinta lideri de formare totalk despre dreptate reproductivă și să devină ambasadori pentru femei, în special într-o perioadă când dreptul unei femei de a lua decizii pentru ea când și dacă să aibă copii este în pericol.

CRCR este o voce pentru alegerea de reproducere și este activ în lucrul cu femei și bărbați - în special cei aflați la marginea - la intersecția credinței, politica și viața noastră de reproducere.

„Noi credem diferite credințe sunt o sursă de consolare, confort, ajutor și încurajare pentru femei și familii care se confruntă de reproducere de luare a deciziilor și, de asemenea, pierderea de reproducere, orice de la infertilitate la pierderea sarcinii la avort“, a spus Knox. „Noi helpclergy să știe cum să fie buni furnizori de pastorali în rolurile lor ca rabini sau miniștri sau pastori.“

load...

Intersecția drepturilor de sănătate a reproducerii și a justiției

Prin aceste programe de instruire unice si o mentalitate de grup puternic, CRCR este capabil să ajute femeile la nivel local, de stat și la nivel național și de a face un impact asupra legislației care încearcă să ia drepturile lor.

CRCR va continua să becomea voce mai puternică pentru dreptate de reproducere în întreaga țară, în special în theSoutheast, în cazul în care se bazează o cantitate mare de adversari și organizații ale oponenților politici.

„Noi căutăm să fim organizația la intersecția dintre credință și sănătatea reproductivă, drepturile și comunitățile de justiție. Suntem, de asemenea, ajuta oamenii de credință să înțeleagă și conceptele articuleze justiției de reproducere la un public mai larg“, a spus Knox. „Noi credem ca toata lumea ar trebui să poată să se bucure de darul bun al lui Dumnezeu de sexualitate și sănătatea și integritatea, astfel încât răspândirea mesajului și aducerea la locuri ca Congresul sunt tipurile de lucruri pe care le facem în mod obișnuit.“

„Ajutăm oamenii de credință să înțeleagă și concepte articulați justiției de reproducere la un public mai larg.“

Este ușor de observat că femeile și credința menof au nevoie de sprijin și nu judecată atunci când iau decizii personale importante, și știm RCRCwill fi acolo pentru ei pentru următorii 40 de ani și dincolo.

„Noi căutăm să reamintim oamenilor de ceea ce știu deja despre credința lor în acele momente și să le ajute să acceseze pasiune și grijă și înțelepciune ca ei caută să facă propriile lor decizii cu privire la ceea ce este potrivit pentru ei și familiile lor“, a spus el. „Ori de câte ori ne imputernici vecinii noștri de a lua decizii pentru ei înșiși și să stea cu ei, odată ce aceste decizii sunt luate și să le sprijine, sunt atinse rezultate mai bune atunci.“

Pentru a afla mai multe despre Coalitia religioase pentru reproducere Alegerea, vizitați rcrc.org.