Regina de întâlniri: Jenn oferă servicii de concierge de sprijin și evenimente sociabile pentru single și cupluri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Jenn B., alias Regina Dating , reguli atbringing oameni împreună în setările romantice. Fostul profesor a inceput - o în industria datând prin organizarea de întâlniri și viteza de single -uri evenimente in intreaga Sacramento. Succesul acestor evenimente a motivat - o pentru a oferi servicii matrimoniale mai valoroase, inclusiv matrimoniale coaching - ul, consultații dulap și asistență data de planificare. De-a lungul anilor, știri manylocal emisiuni au luat notă de consiliere bine-vorbit și carismatic lui Jenn si prezentat - o în segmente televizate aboutlove, matrimoniale și relații. Jenn se simte onorat sa partener cu mutari si vibratoare peste Californiaand așteaptă cu nerăbdare să folosind suchopportunities pentru a răspândi mesajul ei de todaters speranță pretutindeni.

În 2012, Jenn B. A devenit cunoscut sub numele de Regina de datare nu din ambiție, ci din necesitate. Ea a decis să urmeze o carieră în industria de dating , deoarece ea ura scena datând din Sacramento și a vrut să - l repare.

load...

Jenn B., alias Regina Dating, a fondat o companie de personalizat, datând din Sacramento.

Deși ea nu ar fi început o afacere înainte de a - diploma de master este în învățământul special - ea a simțit personal motivat să facă ceva pentru a ajuta persoanele singure, ca și ea, data mai mult succes în California.

Deci, Jenn a început găzduirea de evenimente sociale, care rulează sesiuni de coaching, și care oferă servicii de concierge matrimoniale pentru oricine care ar putea folosi o mână de ajutor în departamentul de dragoste. De-a lungul timpului, emisiuni de televiziune local prezentat sfatul ei, Bursa de învățare oferit 101 cursuri Dating ei, iar laptele Got? campania sa lovit de a fi purtătorul de cuvânt său California de Nord pentru noua lor campanie de dragoste Povestiri - care se concentrează asupra oamenilor care se încadrează în dragoste cu noi alimente și împerecherilor de lapte. La fel ca și faptul că, un profesor de liceu a urcat la drepturi de autor, datând de coaching.

load...

„Ideea a venit de la o nevoie de personal pentru a începe ceva în scena datând de aici“, a spus ea. „Tocmai a venit la mine și mi-am dat seama ca m-am dus de-a lungul.“

Sistemul de sprijin arătos Jenn sa dovedit a fi deosebit de eficace și de inspirație. În ultimii câțiva ani, ea are bărbați și femei assistedcountless întreabă unde să se întâlnească oameni, cum să-și planifice o dată, și ce să facă imediat ce vor fi într-o relație.

Coaching, Planificare Evenimente, Data Planificare - O face totul!

Jenn are o prezenta impunatoare ca o întâlnire și relația antrenor. Ea ajunge să cunoască clienții ei la un nivel personal și le spune cum să schimbe modelele lor de datare pentru mai bine. Ei în persoană de sesiuni de coaching motiva daters să meargă după ce au want.As cu orice profesor bun, ea atribuie teme pentru a asigura că toți clienții ei fac progrese între sesiuni.

In plus, servicii de concierge matrimoniale Jenn a oferi persoanelor cu un wingwoman pentru toate aspectele legate de datarea experience.From consultări cumpărături personale on - line de editare profil de întâlnire, ea oferă o selecție variată incredibil de ofservicesfor single și cupluri.

load...

În 2017, Jenn a devenit purtătorul de cuvânt al Got Milk? campanie și planificate evenimente tematice de lapte din Sacramento, care a inclus lapte cu o varietate de alimente.

Jenn croitori herassistance la nevoile clienților săi și a planificat excursii romantice manymemorable și data nights.Shecan aranja chiar și pentru un bucătar personal pentru a găti o cină gourmet pentru două pe Ziua Îndrăgostiților sau o aniversare.

„Vreau să pun distracție înapoi în întâlnire“, ea ne-a spus. „Am angajat o echipă de experți pentru a face totul pentru tine, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji.“

În afacerea ei de coaching, Jenn este un companion direct și de susținere a datere de toate vârstele. Ea trage din experiența ei ca un profesor special de-ed pentru a oferi încurajare precum și modificarea comportamentului. Clienții care lucrează cu ei nu primesc doar sfaturi - ei primesc un umăr pe care să plângă și un prieten care să ai încredere, deoarece Jenn este în ea pentru termen lung.

„Uneori mă fac oamenii plâng, dar apoi le-am construi din nou în sus“, a spus ea. „Am ajuta oamenii văd ceea ce ei trebuie să se schimbe și să realizeze cum să merge mai departe.“

Nu numai ca este Jenn o întâlnire antrenor dinamic, dar ea este, de asemenea, un eveniment experimentat evenimente locale planner.Her variază în temă - de la o întâlnire în viteză pe o Ferris excursii cu autobuzul toparty roți - și-au distrați 600+ participanti din intreaga California. Ea salută single și cupluri într-o atmosferă confortabilă wherethey se pot bucura și de a construi relații de tot felul.

Mulți dintre fostul clientscome la evenimentele Jenn lui cu alții lor semnificative pentru a arăta aprecierea pentru tot ce face pentru comunitatea datarea Sacramento. „Îmi place să vin cu idei creative pentru a aduce oamenii împreună într-un mediu controlat“, ea ne-a spus. „Evenimentele mele sunt mai mult despre a avea distracție și fiind capabil să se bucure de experiența de dating.“

Apariții TV frecvente Raise Profilul ei & S-au dovedit credibilitatea ei

De-a lungul carierei sale, Jenn a construit o listă impresionantă de realizări, inclusiv servind ca vorbitor principal la evenimente la nivel municipal și de predare Dating 101 ca un profesor adjunct. Dar ea ne -a spus realizarea ei încoronare a fost apare ca invitat pe mai multe emisiuni de televiziune locale.

Jenn carisma pe ecran, sfaturi cotat la bursă, și takeaways de inimă au făcut rezidente TV matrimoniale expert.Variousnews echipe Sacramento ei au recunoscut herauthority în lume dating și a căutat segmentele ei advicein informaționale despre dragoste și relații. Astăzi, ea apare cu regularitate în ziua de bun Sacramento, Studio 40 Live Morning Blend, și Sac & Co.

Jenn a spus că e recunoscătoare pentru a lucra alături de o astfel de discuție stimat arată că ei oferă o șansă de a ajuta mii ofsingles și cupluri. „Fiind la televizor mi-a dat o platformă pentru a ajunge atât de mulți oameni“, a spus ea, „și că a fost una dintre cele mai aspecte recompensarea de locuri de muncă pentru mine.“

Ea a spus usshe este în prezent de planificare pentru a juca Ina realitate Durată de viață spectacol despre propria ei viata amoroasa. Ea va merge pe 30 de zile, în 30 de zile, cu o camera fierbinte pe tocuri ei. Este o șansă pentru Regina datării a strut ei încurcă și simplu spectacol cum să abordeze suișuri și coborâșuri de datare cu o atitudine pozitiva.

„Este un proiect foarte interesant. Vreau să arăt oamenilor ce este ca fiind în tranșee de întâlnire“, a spus ea. „Va trebui să-mi pun banii în cazul în care gura mea este și de fapt mă data.“

Mulți clienți sunt de acord: Regina de reguli Dating

La fiecare eveniment și în fiecare sesiune de coaching, Jenn-i tot dă pentru a se asigura că oamenii vin departe pompat în sus și senzație de bine. Ea a început în 2012 pentru a face o diferență în lume dating, și ea a inspirat multe povești de dragoste se ating de-a lungul drum.

Ryan, un recent de transplant Sacramento, a găsit scena locală datând greu de spart, asa ca a ajuns la Jenn pentru ajutor. Ea a fost în măsură să-l ghid pentru a schimba abordarea sa de dating. „Jenn ma ajutat să văd datând într-o lumină diferită. Am recent am căsătorit pe un iaht și, desigur, Jenn a fost invitat să participe“, a spus el. „Soția mea mi-a spus că un anumit lucru am făcut-o pe prima data de ei improscat am fost diferit. Am învățat că de la Jenn!“El a recomandat recent serviciile de coaching Jenn la fratele său geamăn.

„Mă simt ca a venit cerc complet cu el“, a spus ea. „E cel mai frumos tip.“

„Îmi place ceea ce reprezintă [Jenn] și modul în care ea este de ajutor pentru cei care caută dragostea.“ - Matt Brian Dixon, un blogger în California

Cheryl și Jenn a mers la liceu împreună, dar au pierdut legătura, deoarece ambele urmărite de grade avansate în diferite domenii. Apoi, când Cheryl a văzut vechiul ei coleg de la televizor, ea a luat din nou în contact, deoarece ea a simțit descurajată cu scena datând și a vrut să încerce ceva diferit. Ea sa întâlnit Josh la unul dintre evenimentele tematice single Jenn, iar cuplul a lovit off. Pentru această zi, ei trimit felicitări Jenn să o actualizeze pe povestea lor de dragoste și mulțumesc ei pentru a le aduce împreună.

Fie că sunteți în căutarea de a sparge în scena socială locală sau de a aduce scânteia înapoi în relația ta, Jenn vă poate însoți în călătoria dumneavoastră și vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a lua pasul următor cu cineva special.

„Mă face să mă simt atât de bine să fie acolo pentru oameni și de a le ajuta să obțineți finaluri fericite“, ne-a spus ea. „Asta e cea mai bună parte din munca mea.“

Jenn B. Inspiră să găsească lor până la adânci bătrâneți afters

Călătoria lui Jenn de la profesor de educație specială autoritate profesională, datând este departe de tipic, dar tranziția a simțit natural pentru ei, pentru că toate au avut de a face cu schimbul de cunoștințe și schimbări pozitive de inspirație în viața oamenilor.

Puteți rezerva o întâlnire cu Regina datării și începe obtinerea viața ta dragoste înapoi pe drumul cel bun.

Regina Dating angajat într-o carieră ca antrenor, datând și planificator de evenimente, pentru că știa că erau atât de multe single-acolo ca Alea ei, care a vrut să se într-o relație, dar nu avea mijloacele de a face acest lucru - și ea a crezut că ar putea ajuta le găsi oportunități romantice în viața de zi cu zi.

Astăzi, Jenn planuri cu entuziasm nopți romantice în și nopți de distracție pentru californienii care caută să-și condimenteze afacerile lor de dragoste. Sfatul ei ca un expert în Savvy datând dă speranță mii de Stampe și le împuternicește să profite la maximum de relațiile lor.

„Eu lucrez cu oamenii, până când acestea sunt fericit și a obține ceea ce doresc“, a spus ea. „Sunt în ea cu ei, și am devenit prieteni cu toți clienții mei, care cred că mă seturi de alte antrenori de datare.“