Regulatorii de trei zile de regulă utilizează cunoștințe unice privind compatibilitatea pentru a ajuta clienții să găsească dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când nu pot par să găsească persoana potrivită după ani de pe scena de dating, s-ar putea lua în considerare un serviciu de matchmaking pentru a ajuta oferi exact ceea ce ați fost căutați. Dar dacă ceea ce ați fost căutați nu este potrivit pentru tine? Cele Matchmakers la trei zile Regula funcția aproape ca terapeuti atunci când clienții interviu pentru a ajunge la rădăcina a ceea ce au nevoie într - un alt important - chiar merge în măsura în care să întreb de ce ei cred că sunt încă singur și analiza lor folosind exes de recunoaștere facială pentru a decoda tipul lor. Cele mai multe din ceea ce fac ei este de a lua clienti pentru a muta cerințe superficiale , cum ar fi trecut dintii perfect sau o anumită înălțime și să se concentreze în schimb pe ceea ce joacă de fapt în compatibilitate, cum ar fi obiectivele pe termen lung similare și perspectivele asupra vieții. După câteva luni de iterații , pe baza feedback de la primele date, Ziua a treia regula constată că meciurile de succes ajung în relații de lungă durată și chiar căsătorie.

În liceu, cea mai lungă relație prietenul meu Megan a fost poate câteva luni, care a fost destul de tipic printre prietenii noștri și pentru vârsta noastră. Nici unul dintre noi au fost tot ce pretentios despre cine ne-am întâlnit (atâta timp cât acestea au fost rece), și ori de câte ori ne-am găsit într-o relație, ne-am concentrat pe bucura de ea la maxim și de rupere lucrurile off dacă nu a fost ne face fericiti. Când mă gândesc la asta acum, îmi dau seama am vrut doar să se distreze și să râdă și să aibă pe cineva să ne găsească destul de interesant pentru a vorbi cu ore la un moment dat.

load...

Într-un fel, de 10 ani și mai multe relații mai târziu, suntem cu toții se apropie de 30, iar Megan are acum multe premise pentru un potențial partener, precum și o listă a ceea ce conduce ei nebun. Mai degrabă decât să ajute so găsească Mr. Right, lista ei se termină eliminarea potriviri potențiale bazate pe aspecte care nu joacă la fel de mare un rol în compatibilitate reală.

De la lucruri mici, cum ar fi guma de pe pixuri sau cu un nas strâmb la rândul său, mai mare-off-uri, cum ar fi alegerea carierei sau un pas greșit de mesaje, oamenii vor fi în mod natural mai pretentios atunci cand se analizeaza cheltuind mai mult de câteva luni cu cineva. Dar oare ei chiar trebuie să fie?

load...

Talia Goldstein a fost de potrivire co-lucrătorilor din cabina ei înainte de a crea Regula celor trei zile.

Când Talia Goldstein a vorbit cu DatingAdvice recent, ea ne-a pus o întrebare importantă ea de multe ori trage pe clienti: „Cand esti cu partenerul tau 70 de ani de acum, a făcut-o niciodată cu adevărat contează că el a avut dinți perfecți sau umeri largi?“

Ca fondator al serviciului de matchmaking Trei zile Regula, Talia a spus unul dintre cele mai mari obstacole compania ei se confruntă este de a ajuta clientii vedea dincolo de lista de rufe de lucruri mici pe care le caută într - un partener. Matchmakers ei în loc să se uite la trei până la patru atribute intangibile, cum ar fi perspectivele asupra vieții și simțul comun al umorului, pentru a găsi clienții potrivi dreapta.

Regula celor trei zile, sau TDR, ia numele de la vechiul sfat (rau), de cât de mult timp să aștepte înainte de a contacta data. Este stereotipului că lucrurile trebuie să fie perfectă în datarea care TDR speră să distrugă. Serviciul lucrează pentru a găsi potriviri bazate pe compatibilitate adevărate, cum ar fi alinierea obiectivelor pe termen lung, și parametrii nu superficiale, cum ar fi „parul perfect.“

load...

Tipuri de joacă un rol în TDR Matchmaking

„Când am fost singur, genul meu a fost ceea ce eu numesc un rocker indie stabil“, a spus Talia. Practic, un om care ar merge la spectacole cu ea și bine bucurați-vă de muzică în timp ce a fi de succes în viața reală (ceea ce înseamnă cu siguranță posibilitatea de a plăti facturile). „Am ajuns la această constatare avocat care a fost de gând să aceleași spectacole am fost de gând să tot timpul.“ Categoric, ei „tip“, ea sa măritat cu el, iar ei au acum doi copii împreună.

Lucru despre tipurile este că trebuie să înțeleagă când funcționează și când nu. Clientii TDR de multe ori cred că ei doresc un singur tip, dar sfârșesc prin care se încadrează în dragoste cu un meci cu atribute în afara listei lor ideale. De exemplu, una dintre poveștile de succes preferate Talia este acela al unei femei preppy care, îmbrăcarea perle, a cerut să fie configurat cu un fel de corporate finance de tip, dar Talia ei potrivit cu un rocker acoperit de tatuaje și sportive păr lung, deoarece au permis accesul atât de multe alte aspecte ale personalității. Talia spune ca cei doi sunt acum căsătorit cu un copil pe drum. (Succes, într-adevăr!)

O parte din ceea ce face TDR unic, Talia a explicat, este momentul în care pune în extragerea de date pentru clienții săi. Baza de date avansate tehnologic Matchmakers ei de la locul de muncă include detalii cu privire la datele din trecut și chiar de recunoaștere facială. Interviuri TDR atât clientul, cât și meciul după o primă dată pentru a afla ce a mers bine precum și ceea ce s-ar fi mers prost.

„Tipice dating site-uri nu știu, chiar dacă data sa întâmplat“, a spus Talia. „Și cu siguranță nu știu ce sa întâmplat după aceea.“

Recunoașterea facială ajută TDR meciurile de descoperire bazate pe ceea ce vizual clienții „de tip“ par să graviteze spre. Talia a explicat că de multe ori clienții descriu omul perfect, dar atunci când TDR analizează exes clientului, acestea nu se potrivesc că descrierea ideală și în loc să împartă un tip similar structurii faciale. Cu tehnologia sa de proprietate de recunoaștere facială, TDR poate face clientii Chibriturile sunt intrinsec atrași fizic dincolo de limitele mai mari, factorii mai relevante pentru compatibilitate.

Un proces minuțios ajută la găsirea mai bune Date Clienți

In general mai multe femei folosesc TDR, in medie, iar unele orașe, cum ar fi San Francisco, au o sciziune mai mult chiar și de gen. Vârstele client variază, de asemenea, dar Talia a declarat că majoritatea sunt în 30 de ani și să se întoarcă la TDR, deoarece programul de lucru ocupat îi împiedică să dedică mult timp pentru intalniri.

Există două lungimi de contracte pentru clienti TDR, trei și șase luni. Puteți, de asemenea, adăugate la baza de date TDR gratuit, dar va fi considerat doar un meci pentru clienții de contract (ceea ce înseamnă că nu va primi nici un matchmaking pentru tine). Puteți transfera chiar profilul dvs. Datarea în baza lor de date de la site-uri, cum ar fi Match și în parteneriat OKCupid.

Matchmakers la TDR face fiecare dată de mai bine decât ultimul cu postdata follow-up interviuri.

Clienții sunt mai întâi intervievat de un pețitor pe orice, de relația pe care o au cu părinții lor la aspirațiile și temperamentul lor. Clientii pot depune, de asemenea, imagini de exes de stabilire a profilului facial pentru a ajuta la procesul de potrivire. Matchmakers TDR apoi petrece timp de sacrificare potențiali simplu din baza de date de companie comună și interviu personal pe cei care fac tăiat înainte de a propune o dată pentru client.

„O mulțime de poveștile de succes termina cu unul dintre ultimele lor meciuri“, a explicat Talia serviciului clienti aprofundate de contract primesc. Matchmakers ei sunt în mod constant recapitula pentru a găsi următorul meci pe tot parcursul contractului pe baza feedback-ului post-data. „Cred ca feedback-ul este cea mai bună parte a întregului serviciu.“

Dacă datele par să meargă intr-o parte prea des, TDR va merge de fapt, la evenimente sau baruri ca un camarad cu clientii pentru a le ajuta să antreneze.

TDR găzduiește evenimente pentru single pentru a se întâlni și pentru Matchmakers să se amestece cu perspective.

În plus față de profilurile digitale din baza de date, Matchmakers găsi potențiali simplu pentru clienții lor, prin găzduirea de evenimente în cele șapte orașe TDR sprijină - Los Angeles, New York, Chicago, Washington, DC, Boston, San Francisco, și acum Philadelphia. Single locale și clienții TDR obține șansa de a se amesteca la evenimente cum ar fi o degustare de vinuri de 50 de persoane și o petrecere tematică de 1000 de puternic.

Mai multe Matchmakers, mai multe orașe, mai multe șanse pentru dragoste

Amintindu înapoi la liceu - înainte de angajament a fost „pana cand moartea, înainte de a exista a fost că o dată oribilă cu un«actor», înainte de a ne închide la o gamă largă de oameni să ia în considerare dating - am vrut doar pe cineva care ne-am putea petrece o intreaga zi și doriți să-l facă totul din nou mâine.

Prin analiza istoria datarea și îngustarea ceea ce este cu adevărat necesar pentru fericirea într-o relație, Matchmakers TDR ajuta clienții să găsească dragostea ei ar fi trecut anterior.

Talia vrea să se asigure mai multe persoane au acces la TDR, astfel încât în ​​acest an ea intenționează să se concentreze pe extinderea ariei companiei sale prin angajarea mai multor Matchmakers pentru cele șapte orașe TDR operează în prezent în.

TDR intenționează să crească echipa sa de Matchmakers pentru a servi mai bine orașele unde are o prezență.

Anul viitor, ea dorește să adauge mai multe orașe la Rolodex TDR, și parteneriatele sale strategice cu companii precum Match și OKCupid va contribui la asigurarea bazei de clienți necesare pentru a lovi la sol de rulare în locații noi.

In timp ce echipa lui Talia este format din Matchmakers cu medii variate, impresionante, toate au un mare lucru în comun: „La sfârșitul zilei, se ajunge la soft skills“ Ceea ce face Matchmakers ei special este capacitatea lor de a asculta și de a diseca clienti în aceeași conversație. Matchmakers trebuie să fie în măsură să audă ce spune clientul, dar, de asemenea, punem întrebările care vor ajunge în centrul a ceea ce are nevoie cu adevărat clientul - să se simtă iubit.