Relația antrenor ghidează simplu și cupluri la un nivel mai profund de conectare prin consultări inimaginabile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: De la o vârstă fragedă, Devon Loomis știa bucuria minunată de a găsi un suflet pereche nu ar trebui să fie o raritate , ci, mai degrabă, o încununare firească a destinului fiecăruia. După depășirea propria sa parte din studiile de dragoste, el trăiește acum blissfully cu partenerul său ideală și vrea să ajute pe alții să facă același lucru , prin activitatea sa ca relatia antrenor. Ghidat de o metodologie bazată pe inima, Devon lucreaza unu-la-unu cu bărbați, femei și cupluri din întreaga lume care simt că ceva lipsește în relațiile lor și doresc să surprindă esența interioară a dorințelor lor. În cazul în care o conexiune mai profundă la alta este ceea ce implora, ateliere de meditație Devon, videoclipuri educative și consultații individuale pot ajuta să atingeți în profunde și obligațiuni, autentice, te iubesc merită.

Devon Loomis nu a știut întotdeauna rețeta de romantism și dragoste de durată. Ea l-au scăpat de ani de zile, și el dorea să fie prețuite de cineva care se dorește, de asemenea, bogăția unei legături adevărate.

Apoi într - o zi , a decis autenticitatea a fost calea de urmat. Prin deschiderea pe sine însuși și eliminarea barierelor mentale, emoționale și psihologice, el a fost în stare să găsească ceea ce atât de mulți tânjesc - un suflet pereche. După mai mult de un deceniu de a explora ceea ce face ca aceste relații profunde, pe tot parcursul vieții căpușă, el a decis să ajute pe alții devenind relația antrenor.

load...

„Crescând ca un om în această societate, nu am înțeles modul în care oamenii interacționează au fost romantic și sexual. Nu avea nici un sens pentru mine. A fost atât de superficială“, a spus el. „Am suferit destul de un pic, ca rezultat, deoarece am simțit că era acolo ceva, un nivel mai autentic de conectare.“

Antrenorul Relationship, Devon Loomis, caută să ajute oamenii experiență relații mai profunde.

Acest profesor intuitiv este cunoscut pentru crearea de pachete personalizate de servicii profesionale pentru a se potrivi nevoilor unice ale clienților săi. Solicitanții de dragoste și cuplurile pot vorbi cu Devon la telefon pentru a discuta despre relațiile lor romantice ideale, explora iubirea de sine peste chat Skype, sau să-l întâlnească în persoană pentru a descoperi tehnicile tantrice sacre. Abordare grijuliu, de încredere, și de susținere Devon ajută clienții să înțeleagă mai bine cine sunt și de tipul de relație pe care sunt după - a face căutarea dragostei un bogat proces, îndeplinind.

load...

Ca o relație de antrenor, Devon împărtășește darul lui naturală de a crea mai profunde, experiențe comune între oameni obișnuiți. El a știut întotdeauna dragostea adevărată a fost sub suprafață și a vrut să-l vadă reprezentat pe scară mai largă.

„Acest apel ca oamenii cauta, acest tip de conexiune, într-adevăr nu există“, a spus Devon. „Transcende ceea ce vedem reprezentat în peisajul nostru social.“

Odată ce un instructor de salsa, Devon are o experiență ceea ce a dus pasiune in cadrul oameni si ajuta la construirea de legături între cupluri cu aceeași energie dinamică și emoție. Dorința lui de a reflecta cele mai vulnerabile și pasionat dragostea este posibil să-l motivează să lucreze cu oameni din întreaga lume. Pentru Devon, această carieră este visul devenit realitate.

Devon Loomis: Insights profund Dragoste, Relatii & Sex

În ceea ce privește găsirea iubirii romantice, Devon încurajează clienții săi să nu se stabilească. El crede în ai ajuta pe oameni care sunt dispuși să ajute se găsească relații care sunt de vindecare, autentice, de susținere, și romantice.

load...

„Dragostea este ceva ce avem cu adevărat nevoie să-și onoreze și nu e nimic în neregulă cu asta“, a spus Devon. „Și noi toți, bărbați și femei, într-adevăr profund tânjesc acel spațiu mai autentic de conexiune în noi înșine, și (Crave), oferind, care la o altă persoană.“

„O relație conștientă este condusă de alegere, libertate, de acceptare, și de auto-valoare.“ - Devon Loomis

Oricât de mult ne-am putea dori conexiuni autentice, Devon înțelege că oamenii de multe ori sabota propriul succes. Ca antrenor, el ajută clienții descopere blocajele rutiere mentale și ocolurile, care le împiedică să se confruntă cu ceea ce el descrie ca fiind o relație conștientă.

„O relație conștientă este condusă de alegere, libertate, de acceptare, și de auto-valoare“, a spus el. „Când trăiești într-un spațiu autentic în interiorul vostru, aveți mai multe șanse de a experimenta dragostea pe care știi că meriți.“

Cuplurile Meditația ajută oamenii să fie cu adevărat Prezent

Dacă v - ați luptat cu meditația în trecut, atunci Devon are tehnica potrivita pentru tine. Pagina sa de Facebook promovează un tutorial video pas-cu-pas despre cum să se liniștească mintea și intra - o stare de calm de liniște cu partenerul tau.

„Cuplurile de meditație este una dintre tehnicile de bază pe care le predau cuplurilor de lipire, de comunicare, și bunăstarea generală“, a spus Devon.

Repetând această practică ajută să rămână implicați în prezent de senzație brațele și mâinile partenerului. „Este foarte dificil să se gândească și să se simtă în același timp“, a spus el.

Atingerea fizică a altei persoane este ceea ce face cuplurile meditație atât de eficient. Toate gândurile agitat si zgomotele aglomerate care trec prin mintea ta se va liniști treptat în jos ca atenția și conștiența ta se întoarce pentru a atinge partenerul tau. „Pipaind-le, vei sfârși alunecarea în acea stare profundă de meditație“, a spus Devon.

In timp ce Devon încurajează cuplurile romantice pentru a practica tehnica, acest tip de meditație pot fi partajate în relații platonice, de asemenea.

Psihologii au de cercetare bazate pe dovezi care sprijina beneficiile pozitive de meditație pentru cupluri. De fapt, studiile arată stând și meditând poate fi un impuls de ajutor în viața noastră de dragoste. Și reducerea stresului este una dintre cele mai larg cunoscute beneficiile de meditație.

Devon crede mai puțin stres este egal cu mai multe interactiuni pozitive intre tine si partenerul tau. Mintea, gândurile și acțiunile sunt pe deplin angajate în prezent pentru a crea un spațiu intim pentru momente memorabile intre indragostiti.

Sacred Sex lecții Heart-Based Tantra într-un spațiu sigur și Îmbogățire

Devon ne învață, de asemenea, tehnici de clienti pentru a retrezi arta senzuală a sexului sacru. El crede prea mulți dintre noi au experimentat o versiune diluată a puterii adevărată, plăcută, și de vindecare a actului sexual. Fie că sunteți singur sau într-o relație, Devon vă invită într-o călătorie unică pentru a înțelege mai bine comori piept de intimitate fizică.

Metodele sale dovedite permit clienților să crească nivelul de sensibilitate ale simțurilor lor naturale, precum și se simt mai confortabil în propria piele. Un nivel de sensibilitate sporită, împreună cu auto-acceptare și de a fi în ton cu inima cuiva, îi face pe oameni suficient de vulnerabile pentru a se conecta cu partenerul lor, indiferent dacă acestea sunt complet acoperite sau nu. Set de instrumente de a face dragoste Devon este alegerea de încredere pentru a păstra dragoste de lungă durată în viața ta.

Beneficiile practicii antice hinduse Tantra sunt cunoscute în întreaga lume și implică relaxare și angajarea elementelor holistice de yoga și meditație. Ceea ce atrage cel mai mult sub formă de Tantra Devon este că se bazează exclusiv în dragoste - o conexiune pura care este prezent, conștient, și relatable.

Această limbă dragoste este un amestec pozitiv de spiritualitate si sexualitate, care se adâncește o auto-înțelegere și responsabilizare, precum și ghiduri de o persoană de-a lungul unui traseu sacru al iubirii și acceptare.

„Aducerea Tantra în viața ta înseamnă invitarea în mai multă iubire și prezență“, a spus Devon. „Și, da, aceasta include viata sexuala, de asemenea.“

El folosește, de asemenea, Tantra pentru a ajuta persoanele și cuplurile vindeca de rușine, vinovăție, și suprimarea atunci când vine vorba de sexualitatea lor.

„Scopul meu este de a ridica cu adevărat relații romantice pe aceasta planeta“, a spus Devon. „Sunt deschis la explorarea, totuși, că se uită în viața cuiva.“

Schimbarea trăiește în doar trei ore Sesiuni One-

Devon știe bani este valoros și respectă timpul unui client. Călătoria începe cu o consultare gratuită de 30 de minute, care se poate face la confortul clientului, fie la telefon sau chat-ul video online. El vede, de asemenea, clienții la biroul său în însoritul San Diego.

„Prin munca mea, am constatat că este nevoie în mod obișnuit câteva sesiuni pentru a vedea cu adevărat schimbare profundă“, a spus el. „Eu cer ca noi clienti se angajeze la trei sesiuni. Aceasta nu este o obligație financiară, ci mai degrabă un angajament personal. Daca nu sunt pe deplin mulțumiți de rezultatele de către a treia sesiune, că a treia sesiune este liber.“

Unul dintre multele beneficii ale unei consultări libere este de a vă ajuta să decideți dacă coaching-ul este potriveste. Devon vrea să fie meci perfect pentru nevoile dumneavoastră și nu trece cu vederea nici zonele în care este nevoie de un sprijin suplimentar de sănătate mentală sau emoțională. El lucrează cu bărbați și femei adulți, precum și alți profesori instruiți cu pricepere, vindecători, și terapeuți care au nevoie de o conexiune mai profundă în viața lor personală sau profesională.

Devon oferă o gamă largă de servicii de coaching pentru a face față provocărilor cu care se confruntă simplu și sunt cupluri.

„Coaching-ul este eficientă numai atunci când ambele părți ale relației de coaching client simți implicați în mod egal în lucrarea“, a spus el.

Sesiuni cu Devon sunt rezervate de obicei, de două luni în avans, dar el face timp să accepte noi anchete. Puteți să-l contacteze pe site-ul său, prin trimiterea unui mesaj privat sau numindu-l în mod direct. -O oră sesiuni de coaching privat Devon încep de la 100 $. Pentru a obține cea mai buna oferta pentru Sacred Sex dvs. - sesiuni de Tantra, Devon preferă să aibă o scurtă consultare cu clienții.

Pentru cei care caută un makeover total de dragoste, Devon a creat 21-Day joc Changer. El va învăța toate instrumentele esențiale pentru dragoste romantica, intimitatea sexuală, conștientizarea sufletului, și modul în care adevărata iubire se simte din interior spre exterior. Acest lucru nu este menit să fie o provocare, ci o călătorie de auto-explorare, care necesită vulnerabilitate și capacitatea de a permite schimbări pozitive să aibă loc. 21-Day joc Changer poate fi, de asemenea, combinate cu coaching-ul privat și Sacră Sex - sesiuni de Tantra. Devon simte pachetele sale oferă o potrivire perfectă pentru toate nevoile actului sexual și-căutarea sufletului.

Devon Loomis Transcende superficiali Cu Autenticitatea

Una dintre concepții greșite despre intimitate este că se concentrează doar pe întâlnirile fizice sau sexuale. Cu toate acestea, Devon învață clienții să-și lărgească înțelegerea lor de învățare toate nivelurile fundamentale a ceea ce este intimitatea si cum arata in viata ta.

„Oamenii se simt inconfortabil fiind intim cu ei înșiși“, a spus Devon. „Când spun intim, nu mă refer la nimic sexual.“

Potrivit lui Devon, putem obține recompense cele mai placute prin stabilirea unui fundament autentic de intimitate emoțională.

„Motivul pentru care oamenii se simt inconfortabil atunci când ședinței și se uita în ochii altei persoane fără să spună un cuvânt este că ei nu sunt familiarizați cu a fi intim cu ei înșiși“, a spus el. „Este de datoria mea de a conecta oamenii la nivel mai profund de ei înșiși.“

„Ceea ce vreau ca oamenii să știe este că pofta de dragoste profundă este foarte posibil.“ - Devon Loomis, relația antrenor

Devon vrea ca oamenii să știe că intimitatea emoțională nu este un obiectiv imposibil de atins, care este încurcate într-o rețea de mister. Când ești suficient de vulnerabil să se uite la tine din interior, puteți identifica propriile nevoi emoționale, inclusiv iertarea, și de a fi atins, a înțeles, și cultivat, printre alte emoții umane. Nu contează cât de largă și variată nevoile tale, vestea bună este că puteți obține pace și satisfacție, și în cele din urmă să îmbrățișeze iubirea necondiționată pe care a fost de așteptare pentru tine.

Daca esti singur si cauta dragoste sau într-o relație care se simte blocat într-un șanț, Relația antrenor oferă o șansă de a descoperi sau reînnoi dragostea în viața ta. Și, cu toate că fiecare poveste de dragoste este unic, Devon amintește clienților săi că nu sunt singuri. El a intrat în locul lor, motiv pentru care el creează un spațiu confortabil, antrenant, care încurajează auto-exprimare. Devon spune relatability lui ca antrenor îl ține în cerere mare pentru că el știe cum să atingeți în dorințele soulful unice ale clienților.

„Ceea ce vreau ca oamenii să știe că este pofta de dragoste profundă, pentru acel sentiment de a fi acasă, este foarte posibil“, a spus el. „Nu e ca câștigătoare la loterie; acesta poate fi a ta, dacă sunteți dispus să facă munca.“