Relația antrenor laura doyle susține șase abilități de intimitate pentru femeile care doresc relații mai satisfăcătoare

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Ca o soție tânără, Laura Doyle a devenit expert intimitate pentru a salva propria ei căsătorie. Ea a vorbit cu soțiile și soții pentru a debloca secretele succesului maritale, iar acum ea trece de-a lungul expertiza ei relație în seminarii, workshop - uri utile, și cărți. Sfatul ei compasiune îndeamnă femeile să renunțe la încercarea de a controla partenerii lor. Laura'srevolutionary Șase Intimitate Skillsв „ў implică vulnerabilitate revelatoare, restabilirea încrederii, reumplute spiritul, primind cu gratie, reorientează pe pozitivitate, și a renunța la controlul. Prin adoptarea acestei filozofii, mai mult de 150.000 de femei au becomehappier în relațiile lor. Pentru a răspândi cuvântul în continuare, Laura pregătește , de asemenea , alte antrenori de relații cu privire la modul de a abilitarea femeilor învățându - i să se predea strategii de control și retrezi dragoste.

Laura Doyle credea că era o soție ideală, până când sa căsătorit. Apoi , ea a găsit soțul ei , John era mai interesat de uitam la televizor decât petrece timp cu ea, și ea nu a putut ajuta , dar harpă pe el să fie mai curată, mai sănătoasă și mai ambițioasă. Când ea se uită la el, ea sa concentrat onwhat ea a vrut să se schimbe.

load...

Ca urmare, ea și soțul ei au fost profund nemulțumit, și consiliere căsătoria nu a fost de lucru pentru ei. „Nu există doi oameni rezolva vreodata problemele de plângându reciproc, timp de o oră pe săptămână“, a spus Laura. „Am crezut că a fost fără speranță, și el nu a fost niciodată de gând să se schimbe.“

Laura Doyle a dezvoltat strategii pentru a păstra intimitatea în viață în relații de angajament.

La un pas de divorț, Laura a decis să arunce totul la perete pentru a salva căsnicia ei. Ea a început prin a cere femeilor în căsătorii de succes (cu o durată de peste 15 ani), ceea ce făceau acest lucru corect. Apoi, Laura tratat căsătoria ei ca un laborator - ea a experimentat cu tehnicile folosite de alte femei căsătorite.

load...

„Unele dintre ele nu au nici un sens pentru mine“, a spus ea. „O femeie a spus,«Eu nu-l critica indiferent de cât de mult se pare ca nu o merită.» Nu credeam că era posibil.“

Laura a realizat atitudinea ei critică a face soțul ei se retragă de la ea. In loc de a ajuta Johngrow, ea a fost semănat ostilitate și resentimente în relația lor de gândire a trebuit să-l repare. De-a lungul timpului, ea a luat mai bine la care nu încearcă să controleze soțul ei, și ea a văzut rezultate remarcabile. „Într-o noapte a intrat pe ușă și când ma văzut, cu fața sa luminat“, Laura a reamintit. „Atunci am știut ce făceam era de lucru.“

În acest timp de învățare și în creștere, Laura a dezvoltat o marcă înregistrată Six Intimacy Talent , pe care ea crede că reprezintă esența relațiilor fericite. Abilitățile ei intime implică practicarea de auto-ingrijire, a renunța la controlul inutile, primirea amabilități cu gratie, respectând soțul, exprimând recunoștința, și arătând vulnerabilitatea. În experiența Laurei, aceste șase tehnici au un efect profund pozitiv asupra relațiilor.

load...

Astăzi, ea împărtășește vederile ei relație cu mii de femei din întreaga lume throughher sesiuni de cărți, ateliere de lucru, si coaching. In total, ea este creditat cu ajuta mai mult de 150.000 de femei.

„Sunt într-o misiune de a pune capăt divorț lume“, a spus ea. „Folosind metodele mele, femeile pot crea un fel de relație au visat când au spus primul«Eu fac.»“

Modalități de predare Reclaim Feminitate & Predă control

Laura ghiduri femei cu privire la modul de a avea relații uimitoare, vibrante. Shebelieves în puterea de feminitate si cadouri naturale ale femeilor de a fi receptivi, emoțional, și demn indragirii. De-a lungul anilor, expertul relație și intimitate a vorbit cu mulți soți și am observat anumite principii de bază consecventă în relații. Ea ne-a spus majoritatea oamenilor se simt motivați să facă partenerii lor fericit. Ea a numit acest erou gene.

„Este imperativ, asta e ceea ce un om mi-a spus“, a spus Laura. „Fericirea iubitei lui era imperios necesar să propria fericire.“

Dorința unei femei este cel mai puternic instrument ei într-o relație, în conformitate cu Laura. „Ca o soție, exprimând dorința ta este întotdeauna va fi mai puternic decât dezbaterea sau nu sunt de acord cu [soțul tău]“, a explicat expertul intimitatea. Bărbații sunt conduse pentru a îndeplini aceste nevoi - toate femeile trebuie să faceți este să le indiciu.

Laura antrenori femeile să se predea de control, de a comunica cu dragoste, și de a construi relatii de durata.

Laura și antrenori ei lucrează individual cu numai femei - ele nu servesc oameni și ei nu servesc cupluri, deoarece ea crede că femeile sunt păstrătorii relației. Ea oferă, de asemenea, resurse online și imprimare pentru femeile care doresc să-și exprime dorințele practicalstrategies și să stimuleze angajamente de durată. După numeroase seminarii și ateliere de lucru, ideile Laurei au câștigat de tracțiune în comunitatea de dating. Site-ul ei are în prezent peste 55.000 de abonați.

Pentru a începe, puteți lua acest test de intimitate pentru a calcula cât de bune sunt abilitățile de datare și ce domenii vă puteți îmbunătăți pe. În evaluarea sa, Laura încurajează femeile să recunoască atractivitatea înnăscută a stilului feminin și recăpăta magia de atracție prin renunțarea la controlul.

Experiența Laurei care lucrează cu bărbați și femei, pe relația lor oferă perspective ei adânc în ceea ce face ca un cuplu puternic. În opinia ei, principiile universale intimacyare. „Eu văd aceleași tipare în oameni“, a spus ea. „Peste tot în lume, femeile doresc să se simtă prețuită și oamenii doresc să se simtă respectat.“

Cel mai bun de vânzare-cărți oferă instrucțiuni pas cu pas pe găsirea Joy

Construirea relații stabile poate fi dificil. Soții nu vin cu manuale, și, uneori, pur și simplu nu știu cele mai bune moduri de a comunica. Laura a explicat că la începutul căsătoriei ei, ea a fost în urma exemplul mamei ei de a fi o soție critică și exigente. „Dar ea a divorțat, așa că am fost în urma unei rețete a eșuat“, a spus ea.

Pentru a spune femeilor în termeni clari cum se face într - adevăr, Laura a scris mai multe cărți. Ultimul ei cel mai bine vandut carte de auto-ajutor este numit, „The Imputernicit Wife“. În paginile sale, ea prezintă șase secrete pentru a atrage un soț mai afectuos și atent. Potrivit cărții Review Washington , această carte este „mai bun decât un consilier marital.“

Cel mai bine vandut autor Laura Doylehashelped mai mult de 150.000 de femei revitaliza relațiile lor.

Alte lucrări scrise Laura includ „The Predat Wife“, „The Predat single,“ și „lucrurile se vor fel de bun ca poate sta,“ toate care promovează tehnicile sale de relație timp testate cu exemple reale de viață și de limbaj de abilitare.

Laura este un autor de best-seller, cu un talent pentru a da recomandări realiste și de inspirație pentru femeile care doresc îndrumare lor marriages.Over anilor, ei patru cărți au fost traduse în 19 de limbi în 30 de țări din întreaga lume.

Clase online Nurture Cele mai bune practici

Laura conduce ateliere de lucru și seminarii on - line pentru a ajuta femeile restabili conexiunea, pasiunea și intimitatea în relațiile lor. Aceste programe interactive sunt un mod accesibil de a învăța secretele de relație și practica tehnicile Laurei. În aceste clase, o comunitate de „SWEWs“ - Sotii Predat Împuternicite Femeile - vă sprijini în eforturile tale de a tine si relatia ta pentru mai bine schimbarea.

„Clasele online, du-te mai sus și dincolo de cărțile“, Laura a comentat. „Îmi place aspectul comunității, pentru că vă permite să știi că nu ești singur.“

Antrenorul de certificare construiește o comunitate de experți Relationship

Dacă doriți să vă alăturați Laura în relații revoluționează, puteți deveni un antrenor relație după doar cinci luni de clase. Ea ghiduri de antrenori în metodele ei on - line. Programul intensiv acceptă până la 10 antrenori in curs de formare , la un moment dat și le dă o privire în profunzime , la abilități de intimitate și relația psihologie. Forumuri on - line și conferințe video , să încurajeze un dialog despre ce funcționează și de ce, astfel încât cursanții să devină experți în propriile lor drepturi.

Curriculum Laura'sRelationship Antrenorul de formare acoperă materialul din cărțile ei și cursuri on-line mai în detaliu. Ea explică o filozofie unică relație dintr-o perspectivă de coaching, astfel încât să puteți învăța cum să ajute pe alții să găsească fericirea și împlinirea în relațiile lor.

Laura Doyle trenuri antrenori de relații pentru a răspândi cuvântul despre puterea de predare.

„Am construit propria mea comunitate de formatori“, a declarat Laura cu pride.In învăța pe alții ceea ce face ea, ea construiește în esență propria următoare și crește influența ei în relațiile de mii de cupluri.

În curând: Noua Seria ei Amazon deschide un dialog între Sotii

Laura speră să ajungă la un public mai larg prin aducerea ei sfaturi relație cu Amazon. „ Nevestelor responsabilizați “ este o serie de 18 episoade a avut premiera pe Amazon pe 01 mai, 2017. Seria va fi disponibil gratuit pentru oricine cu un cont de prim. Spectacolele va cuprinde conversații aprofundate cu femeile care se confruntă cu provocări în căsniciile lor.

În seria, Laura abordează probleme serioase, cum ar fi adulterul sau părinte, care afectează căsătorii. Prin conectarea cu single, Stampe, și soțiile pe o varietate de medii, Laura inspira oamenii din lumea întreagă.

Mulți studenți deveni Intimitatea Masters & Pay It Forward

Kathy Murray a avut soțul ei verifica cu ea pentru tot. Ea a controlat fiecare decizie pentru amândoi - până când Laura a sugerat ca da drumul ar putea fi o tactică mai înțelept. Kathy a venit la expertul relație pentru că era bolnav de lupta cu soțul ei. Ea a fost dispus să încerce orice pentru a face pace în căsnicia ei.

Într-o zi, când soțul lui Kathy a venit la ea despre care planul de telefon mobil a fost cel mai bun, ea a răspuns: „Orice ai crede.“ Soțul ei era nefolosit la acest tip de răspuns, așa că a presat-o opinion.She a stat la sol ei, deși, amintindu-ne sfatul Laurei, și a zis: „am încredere în tine.“

În noaptea aceea, el a atins umărul ei și a zis: „Ai fost atât de frumos astăzi.“ Umplut de lacrimi ochii ei ca ea a dat seama cum un simplu gest ar putea face o diferență în căsnicia ei. Au dormit în același pat în acea noapte, și în curând copiii lor adolescente se plângeau despre modul în care acestea au fost afectuos unul cu altul.

„Vulnerabilitatea este un ingredient critic pentru intimitate.“ - Laura Doyle, cel mai bine vandut autor și relația expert

Astăzi Kathy este un antrenor relație antrenat de Laura pe cele șase abilități de intimitate și de predare a altor femei tofix relațiile lor folosind respect și iubire. Mulți studenți merg pe pentru a deveni antrenori certificați de Laura și gata să împartă eficiența strategiilor ei relație cu mii de femei din întreaga lume.

Melissa a fost înstrăinat de soțul ei și a cerut ajutorul Laurei. Ea a simtit ca tatăl ei cinci copii au acționat mai mult ca o colega de camera in loc de un amant. Ei au așezat pe capetele opuse ale camere fără conectare. Sesiuni de coaching private cu Laura a ajuns la miezul problemei - Melissa a fost frică să arate cât de mult a avut grijă de soțul ei. Laura a încurajat Melissa să arate vulnerabilitate și spune soțul ei cum se simțea. Ea a decis să leavehim o mică notă spunând: „Mi-e dor.“

El a zâmbit la ea, când a văzut-o următoare, și că zâmbetul a fost începutul dezghețului între ele. Reconcilierea lor a început atunci când Melissa a avut curajul de a arăta cât de mult ea a apreciat soțul ei.

In fiecare zi actele pot fi instrumente iubiri puternice de vindecare și de a inspira apropiere între doi oameni. „Femeile sunt genial punct de vedere emotional“, a spus Laura. „Acesta este unul dintre punctele noastre forte, iar oamenii depind de noi pentru ea. Sunt fascinat de ea, și că fascinația duce la un angajament pe termen lung.“

Sfaturi intuitivă Laura Doyle răzgândește și inimile

Laura recuperat dintr-o perioadă de singuratică și dureroasă în propria ei căsătorie, învățând să renunțe la încercarea de a controla partenerul ei și să înceapă să-l aprecieze pentru ceea ce a is.Her 27 de ani de căsătorie este o dovadă a potența vulnerabilității și de validare în orice relație.

Acum câteva decenii, ea a descoperit secretele relației de succes - acum ea promovează și învață abilitățile de intimitate ea a găsit atât de transformare în viața ei. Sesiuni de coaching ei, ateliere de lucru, cărți și seminarii încurajează femeile să se predea controlul și de a găsi imputernicire prin tragere la feminitatea lor natural.

Mii de femei din întreaga lume au beneficiat de sfatul Laurei, iar expertul a spus că intimitatea găsește împlinirea în misiunea ei de a repara dragoste vieți și întineri relații.

„Cu cât mă ajuta alte femei, mai vesel, pasionat, și satisface propria mea căsătorie este“, a spus Laura. „Este de lucru foarte plăcut.“