Relația antrenor sami wunder pentru a găzdui un eveniment de descoperire de viață în schimbare de viață în Londra

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cunoscut sub numele de Diva Modern Love Coach, Sami Wunder a schimbat sute de vieți , prin promovarea unui sistem logic și orientat către rezultate pentru identificarea și atragerea de dragoste. Ea lucrează cu femeile care au totul merge în favoarea lor - o mare carieră, prieteni mari și familii mari - și totuși obiectivele lor relație rămân la îndemâna. Ei doresc și merită o relație pe termen lung, dar au nevoie de ajutor pentru a ajunge acolo. Asta în cazul în care Sami vine. Paradigma-schimbare ei perspective în dragoste poate ajuta femeile schimba mentalitățile lor și să se oprească se sabotarea în relații. De-a lungul ultimilor ani, Sami a dezvoltat on - line și unu-la-unu de programe de coaching pentru a preda femeilor de a construi stima de sine, set limite, revendica feminitatea lor, și pentru a aborda intalniri cu energie reînnoită. În septembrie, Sami va găzdui un eveniment de coaching live numit Breakthrough Dragostea de a împărtăși strategiile sale de datare dovedite și de sprijin simplu în dating scena din Londra.

Sami Wunder folosit pentru a fi fata care a fost ghinionist în dragoste. Ea ar petrece nopți lungi cu prietenii ei se plâng de bărbați și care doresc să aibă o relație. După ce a suferit mai multe respingeri și dezamăgiri, Sami a decis suficient a fost suficient, și a fost timp pentru a transforma lucrurile în jurul valorii.

load...

Sami Wunder imputerniceste femei singure să atragă și să mențină o relație sănătoasă.

Ea a început să studieze relații, strategii de datare, și dinamica de gen în speranța de a obține un mâner pe viața ei iubire. „Am creat propriul meu sistem de înțelegere“, ea ne-a spus. „În cele din urmă am cum funcționează atracție, și am învățat să mă iubesc pe mine. Odată ce am înțeles aceste concepte cheie, le-am pus în practică „.

Outlook noua ei și de înțelegere a dat uimitoare results.Within de nouă luni, Sami a întâlnit și sa căsătorit cu soțul ei. Dintr-o dată, ea a fost fata prietenii ei singuri apelat pentru sfaturi, confort si sprijin. Ea a găsit în curând intuiții ei relație și datare tactici au lucrat pentru prietenii ei, de asemenea, și, astfel, ea a descoperit chemarea ei ca un expert în dragoste modernă și, datând de antrenor.

load...

„Am vrut să împărtășesc experiența mea cu alții care sunt pe cale să renunțe la dragoste“, a spus ea. „Cred că călătoria mea și transformarea mea poate ajuta femeile vedea care datează din o nouă perspectivă.“

În ultimii doi ani, procesul de dragostea lui Sami pas-cu-pas a ajutat la facilitarea 109 misiuni în întreaga lume. Acum, ea caută să adauge evenimente în persoană de coaching pentru repertoriul ei si inspira femeile din Marea Britanie pentru a face progrese semnificative în viața lor de dragoste.

O experiență live Îmbogățirea pe 15 septembrie

Coaching-ul privat lui Sami este o investiție mare pentru femei singure, și nu toată lumea are mijloace, credința, sau curajul de a face acest pas. De aceea, datând de antrenor high-end a dezvoltat un eveniment de coaching mai accesibil și la prețuri accesibile pentru a da la Londra simplu o trecere in revista succintă a cunoștințelor sale datând extinse.

Bresa dragoste , un eveniment de coaching pe tot parcursul zilei în direct, va avea loc pe 15 septembrie la The Shard din Londra. Disponibilitatea este limitată la acest eveniment exclusivist (peste au fost deja vândute jumătate din 50 de bilete), astfel încât să fie sigur că pentru a obține biletul cat mai repede posibil. Evenimentul va începe la ora 9 dimineața și se termină cu 16 , cu o opțiune pentru a rămâne după pentru băuturi , la un bar local.

load...

Femeie Oricine este interesat în a găsi dragoste și construirea unei relații pe termen lung se poate înscrie pentru acest lucru încă distractiv eveniment descoperire instructiv course.The Dragostea va ajuta la femeile extrem de inteligente și de succes găsi claritate, obiectivele stabilite, și să devină un magnet de dragoste.

Alăturați-vă Sami într-un eveniment de transformare în partea de sus a Shard din Londra.

Evenimentul va ghida 50 de femei, prin procesul de datare a dovedit Sami și de a le ajuta să eliberăm credințele lor limitative, pas în puterea lor feminină, și se simt mai încrezători și atractiv în scena modernă întâlnire.

Cu angajarea ei cursuri de vii, Sami speră să facă sfatul ei schimbă viața mai accesibilă femeilor luptă pentru a găsi dragostea.

„M-am specializat în a ajuta cu înverșunare de succes femeie de cariera de astăzi să fie, de asemenea, iubit cu înverșunare“, a spus ea. „Meu întreaga filozofie și coaching-ul de lucru se bazează pe principiul că femeile nu ar trebui să aleagă între o mare carieră și o mare iubire.“

Marturii Vorbeste cu impactul lui Sami pe Single

Sami și-a făcut o carieră din inspira și ghidarea femeilor prin provocări comune matrimoniale. Ea a lucrat indeaproape cu sute de clienți și le-a dat instrumentele necesare pentru a cultiva cu succes relațiile pe care le merită.

Consiliere cunoștințe și în jos pe pământ Sami lui seturi de femei pe calea de a iubi.

„Înainte de a veni la Sami, m-am simțit resemnat ghinionul meu în relațiile romantice“, a spus Kelly, o femeie în vârstă de 41 de ani, care s-au angajat și a început o familie în ultimul an datorită îndrumarea lui Sami. „Succesul meu în dragoste vine astăzi de sprijinul acestui antrenor“, a spus Kelly.

„Ai făcut cu adevărat să cred că orice este posibil“, a scris Melissa într-o recenzie. „Sunt logodită cu un bărbat care mă tratează ca o regină. Transformarea cu instrumente de dvs. A fost atât de puternic.“

Lauren, un dater american, a declarat că metodele de datare Sami nu sunt pentru cei slabi de inima, dar poate duce la povești de dragoste fantastice. „Este nevoie într-adevăr o mulțime de curaj să apară în așa fel de mare valoare în procesul de întâlnire“, a spus Lauren. „Omul Sunt atât de profund în dragoste cu un inel pus pe degetul meu și mi-a spus că vrea să mă pretind pentru totdeauna. Este cel mai frumos sentiment de pe planeta.“

„Sami ma ajutat pas în versiunea cea mai uimitoare de mine, și, de atunci, viața nu a fost la fel“, a spus Shahrzad, clientul canadian. „Acest lucru este în valoare de fiecare penny.“

Ia-un scaun si invata de la un dating expert principal

Sami a trebuit să învețe la fel de greu cum să cultive o poveste de dragoste legendara, dar experiența a permis să se dezvolte ca o persoană și să devină un mentor dragoste pentru alții. Ea se poate conecta cu clienții ei, deoarece ea a fost în locul lor și înțelege cum este să vrei o relație sau o familie, dar nu știu cum să găsească un partener angajat.

Dacă sunteți în căutarea pentru dumneavoastră fericit-mereu după aceea, ar trebui să luați o pagină din cartea lui Sami. Ea a petrecut ultimii ani inspira și abilitarea simplu pentru a atrage o relatie implinita. Sute de femei au beneficiat deja de la sistemul de întâlnire Sami lui, și 50 de femei mai norocoase din luna septembrie va avea ocazia de a auzi povestea ei și să învețe de la Insights ei.

Evenimentul de coaching Dragostea descoperire va împinge femeile să se dezvolte ca indivizi și să ia măsuri în dating scena. De-a lungul zilei, participanții vor descoperi cum să cultive energia pozitivă și un scop pe care le va face irezistibil pentru datele de mare calibru.

„Am ajutor profesionist, educat, și femeile inteligente fac munca profundă și personală pentru a obține dragostea și familia ei doresc“, a spus ea. „La fel ca le-am dat seama de alte părți ale vieții lor afară, putem figura asta lucrând împreună.“