Relația și antrenorul de viață angela hayes sprijină cuplurile prin perioade provocatoare de tranziție

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Imediat ce Angela Hayes a învățat ceea ce a fost un antrenor de viață, ea știa că era profesia pentru ea. În timp ce urmăresc diploma de masterat în terapia de căsătorie și de familie, ea a decis să se , de asemenea , certificat ca un antrenor de viață astfel încât ea ar putea avea un impact direct și profund asupra vieții oamenilor. Astăzi, Angela lucrează cu single și cupluri în Round Rock, Texas, trecând de-a lungul strategii pentru a obține relațiile lor, cariere, și trăiește din nou pe drumul cel bun. Stilul ei de coaching informativ si non - judecatoare ofera clientilor un spatiu sigur pentru a discuta probleme majore în viața lor și să lucreze spre un viitor mai bun. Fie că relația voastră este pe roci sau cariera ta este trage de timp, Angela Hayes vă puteți da indicații pozitive cu privire la ceea ce se poate schimba pentru a ajunge acolo unde vrei să mergi.

O relație este ca punte de legătură între două entități separate. Un pod robust va vreme furtuni fără a se rupe, deoarece a fost construit pentru a rezista. Dar, uneori, chiar și cele mai puternice poduri ajunge în stare proastă, iar apoi lucrătorii de întreținere trebuie să vină și să cârpesc orice deficiențe structurale.

load...

Este important să se aibă grijă de micile fisuri înainte de a deveni schisme majore care amenință integritatea podului. Un pod bun, cum ar fi o relație bună, se bazează pe o astfel de întreținere în timp util pentru a ajuta să suporte tensiuni exterioare și să rămână puternic de-a lungul anilor.

Antrenori de relații sunt ca lucrătorii de întreținere a relațiilor - ele la fața locului problemele mici și păstrați-le să devină mari probleme. Acest lucru este deosebit de important în perioadele tulburi, atunci când relații sunt cel mai probabil să se descompună.

„Toate tranzițiile pune presiune pe relația ta“ , a spus Angela Hayes , o viață și relația antrenor certificat în Round Rock, Texas. „Tranziții chiar bune , cum ar fi în mișcare sau care au copii - acestea sunt lucruri bune, dar au pus presiune pe tine si partenerul tau.“

load...

Multe cupluri au luat îndrumarea Angelei la inimă și întărit relațiile lor.

În 2015, Angela a fondat o practica de coaching pentru a ajuta single și cupluri care au suferit modificări de viață mari, inclusiv o nouă căsătorie, o mișcare, un copil, un divort sau o schimbare in cariera. Sesiuni de coaching ei private duc pe oameni să consolideze abilitățile lor de comunicare și de a dezvolta un plan pentru atingerea obiectivelor lor de viață.

Prima consultare este gratuită, astfel încât să puteți vedea pentru tine cum coaching - ul la pământ și introspective Angela vă poate da o nouă perspectivă asupra iubirii și a vieții. Puteți apela (512) 843-2656 sau aplica on - line pentru a stabili o întâlnire și să înceapă procesul spre o viață mai sănătoasă și mai fericită cu alte dvs. Semnificative.

load...

„La baza oricărei relații de comunicare,“ Angela a spus, „astfel încât, în cazul în care abilitățile de comunicare nu funcționează la fel de bine pe cât ar putea fi, că, de obicei, un loc bun pentru a începe o relație de îmbunătățire.“

Sesiuni de coaching personalizate Bazat în Round Rock, Texas

Angela a început crezând că a vrut să fie un terapeut, și în procesul de a deveni o căsătorie și familie terapeut a găsit o cale suplimentară care au utilizat interesele și abilitățile le-a avut deja pentru a începe să ajute oamenii. Ea a fost masa cu un prieten care a fost văzut un antrenor de viață, și nu a fost merge bine. „Ar trebui să faci asta“, a spus prietenul Angela. „Ai fi un antrenor de viață mare.“

Înainte de acea conversație, Angela nu a cunoscut o astfel de carieră a existat, dar, atunci când ea a făcut unele cercetări pe ea, ea a realizat coaching-ul de viață se potrivesc setul ei de calificare și obiectivele ei. „Life coaching încorporează ceea ce am mai vrut să fac ca terapeut“, ea ne-a spus. „The M-am uitat în ea mai mult, cu atât mai mult am realizat acest lucru este ceea ce am vrut să fac.“

Angela Hayes a primit o diplomă de licență în psihologie și a început cariera ca antrenor de viață.

Astăzi, Angela conduce o practica de coaching de viață orientate spre single și cupluri care trec prin provocări în relații, cariere, și viața lor personală. Ea ofera coaching-ul la distanță prin telefon sau video conferință, dar atunci când se lucrează cu cupluri ea preferă să aibă prima sesiune în biroul ei, deoarece pot exista lucruri subtile se întâmplă în comunicarea clienților care oferă indicii despre ceea ce se întâmplă în relația.

Clienții ei vin să o vadă pe o funcție de necesități. Pentru unii, asta înseamnă sesiuni săptămânale de o oră, dar alții să învețe ceea ce au nevoie, în prima sesiune și numai vin înapoi în fiecare lună sau cam asa ceva pentru o reîmprospătare a cunoștințelor. Angela recomandă să vin în mod regulat pentru a vă asigura că lecțiile lipi, dar ea este flexibil la preferințele clienților săi. «Este într-adevăr depinde de ceea ce ai nevoie», a spus ea. "Depinde de tine."

Angela oferă o gamă largă de servicii - de la cariera de coaching pentru profesioniștii din coaching-ul de căsătorie pentru cuplurile angajate - pentru a ajuta oamenii sa faca progrese spre genul de viață pe care doresc să conducă.

„Clienții mei sunt experți cu privire la propriile lor vieți“, ea ne-a spus. „Ei sunt singurii care pot decide ce doresc și unde doresc viața sau relația lor să meargă, așa că am să ia timp pentru a obține o idee clară despre destinația înainte de a merge mai departe.“

Oamenii de toate vârstele și fundaluri încredere în ei sfaturi

Ca o relație antrenor , Angela vede cupluri în toate etapele vieții. Cupluri tinere de multe ori vin la ea să -și rezolve conflictele peste socrii, copii sau noi cariere; cupluri între timp mai mari vin să învețe cum să se reconecteze odată ce au retras sau devin nesters gol. Aceste faze de tranziție pot tensiona o relație și se lasă bărbați și femei nesigur de a merge mai departe.

Din fericire, Angela este acolo pentru a lumina calea. „Eu predau clienții mei cum să facă munca lor relație într-un context nou“, a spus ea. „Eu le ajuta să vadă tiparele ce se întâmplă greșit, astfel încât acestea pot recunoaște și schimba-l.“

„Clienții mei sunt experți cu privire la propriile lor vieți. Ei sunt experți cu privire la ceea ce au nevoie.“ - Angela Hayes, viața și relația antrenor

Oricine în curs de stres în viața lor personală sau profesională se poate apela la Angela pentru sfaturi salvie. Ea susține adulți trece prin vremuri dificile, inclusiv divorțul, și elaborează strategii pentru a le ajuta să avanseze. Fie că lucrează cu single sau cupluri, ea ne-a spus că de multe ori se concentreaza pe dezvoltarea abilităților de construire a relației clienților săi, astfel încât acestea să poată găsi împlinirea în viața lor.

„Life coaching ajunge in obiectivele personale pentru viață“, a spus ea, „și așa de mult, care merge înapoi la relațiile tale.“

Zeci de clienti Vino simte improspatat & informat

Angela a acumulat destul de câteva povești de succes și recenzii entuziaste de-a lungul ultimilor ani. Ea are un rating de cinci stele pe Yelp, și a numit - o pioneză Cel mai bun Life Coach în Round Rock în 2015 și 2016.

Eva T. Și partenerul ei sa dus la Angela pentru a le ajuta să se ocupe cu o mișcare mare și tensiunile de ambalare viața lor și a cules noi școli pentru copiii lor. „Angela a sprijinit și ne-a ajutat cu schimbările noastre de viață,“ Eva a scris în recenzie ei. „Ea este înțelegerea și non-judgmental în timp ce ne ajută găsiți cele mai bune metode de a reduce stresul nostru într-un timp extrem de dificil.“

„Era un joc de schimb pentru a verifica și seama cât de greșit au fost presupunerile noastre“, a declarat doi clienți căsătorie coachingul vindecate doare who și au crescut împreună, datorită călăuzirii Angelei.

„M - am simțit într - adevăr ca Angela înțeles unde venea. Ea a ajutat pune lucrurile în perspectivă și m -au provocat să dea drumul de lucruri care mi - au fost exploatație înapoi „. - MP, un client de coaching

Multe cupluri au consolidat relațiile lor prin sesiuni de coaching instructiv Angelei. În câteva săptămâni, au pus bazele unei conexiuni de durată lungă și de a dezvolta abilități care să le permită depășirea orice obstacole de-a lungul drum.

Un cuplu căsătorit a folosit banii pe care au fost de economisire pentru o vacanta romantica pe sesiuni de coaching cu Angela, si au plecat cu nici un regret. „Ei de fapt mi-a spus," Acest lucru a fost mai bună decât a merge în vacanță,“Angela amintit. „Așa că a fost mare pentru mine, pentru că îmi place știind că oamenii sunt obtinerea ceva din ea.“

Angela Hayes: Un consultant prietenos pentru toate aspectele vieții

Nu tânăr este imun la uzura de timp, și este firesc pentru o relație pentru a arăta unele fisuri, mai ales dacă ați fost neglijat. Dacă doriți să punte distanța dintre tine și că cineva special, poți învăța o mulțime de sesiuni personalizate ale Angelei. Ea oferă cuplurilor instrumentele necesare pentru a consolida legăturile lor, astfel încât acestea rămână împreună pentru anii următori.

Practica de coaching Angela ajunge la oameni de toate vârstele și fundaluri. Fie că a face cu tensiuni în carieră sau studiile în relațiile dumneavoastră, puteți conta pe Angela pentru a asculta cu o minte deschisă și oferă consiliere prietenos bazat pe ani de experiență și de studiu.

Urmând pasiunea ei pentru transformarea vieții oamenilor, Angela a stabilit o cariera de coaching înfloritoare și a ajuns la nenumărate single și cupluri nationwide.In următoarele săptămâni, antrenorul certificate intenționează să se mute în propriul spațiu de birou privat în Round Rock, Texas. Ea a spus că așteaptă cu nerăbdare să decorarea noului spațiu pentru a reflecta personalitatea ei cald și speră să aducă un alt antrenor să o ajute să-și asume mai multi clienti ca afacerea ei creste.

„Ceea ce-mi place despre coaching-ul este doar a fi capabil de a ajuta oamenii“, a spus ea. „De aceea am bucura de ceea ce fac.“