Relaționarea radicală a relațiilor: mel mariposa îi ajută pe clienți să creeze căi neconformiste care să conducă la relații deschise cinstite

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când vine vorba de a deschide relatii, polyamory, non-monogamia, și libertatea relație generală, din Vancouver Mel Mariposa nu se teme de a sparge mucegai și arunca planul cu compania ei Radical Relația Coaching. Mel crede că toți avem dreptul de a explora și de a submina normele de dragoste și de a face ceea ce ne face fericiți. Cu pachete dinamice de coaching, ateliere de lucru, și un blog popular, Mel difuzează în mod eficient mesajul său că toată lumea are capacitatea de a ambarcațiunile de relații unice, sănătoase și le doresc.

În 2009, Mel Mariposa sa pomenit într-un loc de suferință profundă. Ea a experimentat un divorț, a suferit două avorturi spontane, și se lupta cu depresia. Prin durerea ei, ea a început să se scufunde adânc în auto-explorare și a găsit o libertate ea nu știa era posibil. Ea a dat seama că se dorește mai mult de un partener, iar ea nu mai vrea să rămână legat de mitologia socială, care ia spus ea a trebuit să găsească „The One“ și să trăiască altcuiva basm. Deci, ea a pornit pentru a găsi ei.

load...

„Am avut o experiență de primă mână a unui spectru larg de relații“, a spus ea. „Fost monogami, am venit să exploreze non-monogamia așa cum am căutat un mod mai autentic de viață. Am fost obosit de viață printr-un set prestabilit de așteptări pentru modul în care a fost de așteptat ca viața mea să se manifeste.“

Ea a început să înregistreze ideile ei pe un blog numit ea Polysingleish și a găsit un public captiv.

„Am inceput sa scriu un blog despre propria mea călătorie în poliamorie în urmă cu aproximativ șase ani și foarte repede oamenii au inceput sa vina la mine cu întrebări și caută pentru sfaturi“, a spus ea. „Așa că am decis să fac mai mult de formare și de fapt, începe a da acest sfat, deoarece, aparent, am o perspectivă de oameni sunt în căutarea.“

load...

Adevărat să - i comportamentul arivist și perspectivele pozitive, a făcut doar asta. Mel a început să se antreneze pe alții cu privire la modul de a realiza relațiile pe care le doresc cu adevărat să fie, fie că este vorba poliamorie sau monogamie. Astfel, Radical Relationship Coaching sa născut.

La Radical Relația de Coaching, Mel Mariposa ajută clienții realizeze visele lor relație.

Ani mai târziu, clienții lui Mel pot fi găsite pe aproape fiecare continent. Cei care apelează la ea pentru ajutor au ajuns să se bazeze pe natura îngrijirea ei, umor, și dorința de a le vedea trăiască vieți autentice. Aceasta include iubitoare oricine doresc, cu toate acestea își doresc de la un loc de respect de sine. Columbia rezident britanic Erin a ajuns la Mel pentru sprijinul cu relațiile ei, iar ea nu sa uitat înapoi.

load...

„Mel a fost o sursă extraordinară de inspirație pentru relațiile mele și comunitatea mea la mare,“ Erin a scris într-o recenzie. „Ea prezintă cu o combinație de profesionalism, cunoaștere și curiozitate deschisă pe care o face în condiții de siguranță și abordabil. Călătoria mea profundă prin dragoste și relații a fost cu siguranta ajutat prin timpul am petrecut cu Mel.“

Coaching Neconventional care încurajează Coupling autentică

Nu e mai puțin frecvente pentru a vedea întâlnire Mel cu clienții care preferă relații monogame, polyamorous, sau chiar nedefinite. Mel se bucură de coaching-ul de la clienți oriunde se află în călătoria lor spre auto-descoperire și adevărata fericire. Ca rezultat, afacerea ei atrage peole din întreaga lume datorită conferințe video și o prezență online robustă. Ea consideră că este fascinant că sunt ușor diferite povești despre modul în care relațiile ar trebui să fie în alte părți ale lumii. Acest lucru a făcut pentru o dinamică interesantă, care a adăugat într-adevăr la practica ei de coaching.

„Eu întreb mereu oameni care sunt obiectivele lor inainte de a rezerva cu mine“, a spus Mel. „Diferenta dintre coaching si consiliere este faptul că coaching-ul este mult mai orientat practic-competențe. Deci, dacă aveți o viziune clară în cazul în care doriți să ajungi la, atunci putem lucra backwardto afla de ce nu suntem încă acolo și cum putem ajunge acolo.“

Mel pachete de coaching includ coaching - ul personal, sesiuni de grup, si executive coaching.

Coaching-ul individual poate fi o sesiune one-off pentru a depana o problemă specifică sau să învețe anumite aptitudini anumite relații legate de întâlnire, deschiderea și soluționarea conflictelor. Cu ei abilități de ascultare profundă, Mel sprijină cuplurile când descoperă noi modalități de a îmbrățișa relația lor și de a explora o cale spre transformare și o creștere de durată.

Mel taxele $ 125 pentru sesiunea inițială de 75 de minute. Sesiuni de follow-up sunt 75 $ timp de 45 de minute. Pachetul ei de coaching individual de costurile de $ 225 și vine cu trei sesiuni - o sesiune de 75 de minute și două sesiuni de 45 de minute.

Mel ajută clienții să învețe abilități de comunicare și de intimitate cu unu-la-unu sau de coaching de grup.

Mulți dintre clienții lui Mel beneficiază și de antrenament de grup în cazul în care ea îi ajută să-și dezvolte comunicare, de construire a intimității, și abilități de rezolvare a conflictelor dintr-un spațiu de nevoie reciprocă și dorință. Ea ne-a spus complexitatea în coaching-ul de grup este ceea ce surprinde într-adevăr oameni și îi încurajează să caute îndrumarea ei. Relațiile nu sunt întotdeauna între două persoane la un moment dat; relații pot exista în grupuri.

Dar conflictele se poate întâmpla atunci când comunicarea se descompune în grupuri doar ca in relatiile unu-la-unu, a spus Mel. Ca urmare, ea a spus că găsește explorarea dinamica de grup foarte interesantă și un exercițiu util pentru clienții să învețe cum să comunice între ele pentru a sorta prin probleme.

„Între persoana A și persoana B, se poate simți ușor, deoarece este doar o relație de faptul că,“, a spus ea. „Dar adaugă o persoană C acolo, și toate aceste lucruri încep să se întâmple. Persoana A ar putea fi frică să rănesc sentimentele Persoana B sau C, permițându-persoană în jos. Persoana B ar putea obține gelos partener C. Deci, există toate aceste lucruri care vin în amestec. Unii oameni au un du-te dur de ea fără un suport sau resurse pentru modul de a face acest lucru „.

Pachete de coaching de grup includ o consultație inițială de 45 de minute, care oferă Mel o oportunitate de a stabili grupul dinamic, o sesiune de 90 de minute pentru întregul grup și sesiuni suplimentare de coaching privat de 45 de minute pentru fiecare membru al grupului. Pachetul ruleaza $ 250, plus 50 $ pentru fiecare sesiune în parte.

Angajarea Ghid Workshop-uri daters Prin Monogamia Detox

Ca o relație antrenor, Mel se considera a fi destul de interesant, cu picioarele pe pământ, și direct. Aceste calitati ajuta sa se conecteze cu toți clienții îl întâlnește în timpul ei ateliere de lucru în persoană. Aici, ea se referă la o serie de subiecte revelatoare relație, inclusiv Monogamia Detox, Cinstit non-Monogamia, Conversații curajos, scufundare în Desire, și Vindecarea intimitatii.

Cursul cinstit non-Monogamia este adesea considerată poarta de acces la filozofia lui Mel pentru că ajută participanții deschidă mintea și de a explora subiecte relaționale cu care acestea pot fi necunoscute. Ea definește cinstit non-monogamia ca libertatea de a iubi pe cine vrei, când vrei, în orice mod se simte autentic între adulți și este reciproc consimțit.

Atelierele lui Mel au fost dezvoltate în jurul unui număr de subiecte centrale polyamory.

Mel realizează majoritatea clienților trec prin ceea ce ea numește o Monogamia Hangover, lupta să se elibereze de lanțurile de monogamie. Monogamia Detox ei este conceput pentru cei care au simțit ars de mitologie basm o dragoste adevărată și doresc să iasă din tipare de codependență. Clienții care beneficiază de acest curs de șase săptămâni au avut recent o despartire, separare, divort, moartea unui partener, sau au supraviețuit o relație abuzivă. Pentru $ 275, monogamia Detox include apeluri în direct pe săptămână seara, timp de șase săptămâni, redare video disponibile în ziua următoare, în valoare de misiuni de șase săptămâni, materiale de lectură, precum și o durată de viață de membru într-o comunitate online pentru a se conecta cu colegii.

„Pentru ca unii clienți să atingă potențialul maxim în relații, avem nevoie de la dezintoxicare din mitologie, care ne-a adus în această mahmureala, în primul rând“, a spus Mel. „Iar vestea buna este ca exista un plan de detoxifiere poti face!“

Catherine H. Din British Columbia a observat imediat transformarea ei după ce au participat la unul dintre atelierele lui Mel.

„M-am dus ca o persoană și a venit acasă simțindu-se ca o persoană diferită complet“, a declarat Catherine. „Emoțiile mele sunt difuzate atât de incredibil de mare, iar acest lucru este doar începutul.“

Un blog construit pentru a capta Real-Life ia pe poliamorie

Mel credite blogul ei, Polysingleish, cu salt de pornire cariera ca antrenor relație.

„Pentru un timp, m-am luptat pentru a descrie atitudinea mea și abordare a polyamory“, a spus ea. „Nu am angrena cu cuplu-centric, majoritatea polynormative pe care am ținut confruntă din nou și din nou. Am decis să-mi găsesc propria abordare etică non-monogamie. În cele din urmă, am avut momentul evrika am fost tanjesti, și sa născut acest blog.“

Nu a durat mult timp pentru blog-ul lui Mel pentru a prinde mai departe cu publicul. Datorită ei rapidă spirit, umor, și capacitatea de a răspunde la chestiuni ceva mai complicată, oamenii au început să vadă Mel ca resursă pentru o imagine extinsă de relații. Au căutat și ea le-a furnizat instrumentele necesare pentru a explora posibilitățile care apar atunci cand esti suficient de curajos să te uiți mai adânc.

Blogul Radical Raportul de Coaching prezintă articole menite să extindă mintea cititorilor.

„Sunt destul de jos pe pământ și direct cu oamenii“, a spus ea. „Am o mulțime de compasiune și am abilități de consiliere pe care le aduc în munca mea. Îmi place să conduc cu curiozitate despre oameni. Nu vreau să fac presupuneri cu privire la motivul pentru care sunt așa cum sunt. În ceea ce mă privește, clientul meu este responsabil de propria lor călătorie. Le spun oamenilor să ia ceea ce funcționează pentru tine și lăsați ce nu.“

Mel a spus blogul ei a ajutat-o ​​chiar extinde punctul ei de vedere polyamory și modul în care ea acum se vede în relații.

„Când am început acest blog, am identificat cu siguranta mai mult ca«Singleish», a spus ea. „Astăzi, cu toate acestea, am bucura de unele relații pe termen lung cu diferite niveluri de angajamente de tip non-scară rulantă, și m-aș descrie ca un solo Poli Raportul Anarchist.“

Blogul lui Mel include, de asemenea, sfaturi de datare și cum să-ghid pentru scrierea profilurile on-line.

Viziunea Radical Mel: pentru a imputernici clientii la Challenge normele sociale

Viziunea radicală Mel se datorează, în parte, experiențele sale dinamice personale și educație. Nepoata refugiaților, Mel a trăit pe trei continente.

Ea are o experiență profesională în teatru, educație, nevoi speciale, de management, wellness holistică, psihologie, consiliere, meditație și yoga -
Toate din care ea se aplică și îndrumare ei. Ea deține o certificare în Consiliere pentru Intimitate si relatii de la Vancouver Colegiul de Consilier de formare, este instruit în Cascadia Holistic Consiliere Peer, și este un facilitator experimentat ZEGG Forum.

Astăzi, Mel este axat pe imaginea de ansamblu și de a explora noi căi ea poate utiliza pentru a ajuta clientii sa găsească un sentiment de pace și securitate în această lume în continuă schimbare.

„Suntem o provocare normele sociale“, a spus ea. „Asta e infricosator pentru oameni, deoarece ne bazăm pe aceste lucruri - este o parte a fundației prin care înțelegem lumea noastră. Ceea ce sper că aduc o modalitate prin care oamenii pot sa se simta imputernicite pentru a crea propriul șablon pe care se simte bine și sănătos pentru ei și pentru toți oamenii din viața lor. Aș vrea să cred că, dacă toată lumea ar putea să învețe acele tipuri de abilități atunci am putea avea instrumente mai bune pentru a crea o lume mai pașnică și productivă.“