Remedierea unei strategii de marketing prin intermediul analizelor: oferă în mod ciudat mărcilor de întâlniri o viziune holistică asupra modului în care sunt realizate legăturile acestora

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Fondată în 2008, Bitly este o companie construită în jurul atotputernică link - ul. Ei scurta, măsură, și de a optimiza link - uri de pe mai multe canale pentru a conduce la implicarea publicului pentru branduri de top. Dacă sunteți în căutarea de a împărtăși cunoștințele de dating sau matrimoniale site - uri cu dvs. Single de pe web, Bitly Enterprise vă poate ajuta să creați o strategie bazată pe Intel publicului și date hard. Instrumente fiabile de urmărire a platformei vă pot spune în cazul în care clienții sunt la fel de bine ca și cum să le aducă la serviciile dvs. Prin intermediul domeniilor de marcă. Prin intermediul lor de analiză, Bitly împuternicește vă pentru a extinde brand - ul on - line de abilități care variază de la atunci când pentru a posta la modul de a lega de învățare.

Dating site-uri web și Matchmakers nu se poate baza doar pe cuvântul de gura pentru a-și dezvolta afacerile lor - ei trebuie să iasă acolo și piața serviciilor lor daters. Să presupunem că un antrenor datând pornește într-o campanie Twitter agresivă, conectarea la site-ul său în mod regulat și folosind cât mai multe hashtagurilor ca el poate potrivi în 140 de caractere. El începe, de asemenea, un blog pe care-l leagă coaching-ul său în conținut. După câteva luni, el vede o uptick în clienții care vin la el, dar el nu poate spune exact ce posturi, Tweets, sau link-uri au lucrat cel mai bine, așa că nu știe cum să crească că traficul și eforturile improvehis.

load...

Pentru a rula o campanie online eficientă, trebuie să știți în cazul în care publicul este și modul în care interacționați cu prezența online. Fondat În anul 2008, Bitly excelează la măsurarea, compararea și evaluarea link - uri , astfel încât afacerile pot direcționa campaniile lor de marketing online și direct propria lor experiență de client. În fiecare lună, platforma scurtează și optimizează peste 800 de milioane de link - uri care primesc mai mult de 10 de miliarde de clicuri cu totul.

Circuite Bitly performanța globală link-ul astfel încât clienții să aibă o imagine cuprinzătoare de implicare a publicului.

load...

Marci ofera Bitly o imagine de ansamblu asupra influenței lor în lumea digitală, ajutându-le să controleze și să încurajeze activitatea online. Prin intermediul link-uri de marcă, de telefonie mobilă de legătură profundă, de urmărire a campaniei omnichannel, și de informații public, Bitly rezumă performanța link-ul și favorizează un angajament mai mare pentru companiile de toate dimensiunile.

„Facem un impact prin urmărirea performanței link-ul“, un purtator de cuvant pentru Bitly ne-a spus. „Clienții noștri pot vedea link-uri care sunt cele mai bune performanțe și de conducere de trafic pentru site-urile lor.“

Cu Consistenta & Autoritate: O companie Construit pentru a conduce până trafic

Ca o companie, Bitly este vorba de optimizare: cartografiere o cale de a crea mai bine de conținut cu link-uri mai bune pentru a se potrivi mai bine publicul. Pentru datare branduri, ceea ce înseamnă că în cazul în care înțelegerea simplu sunt pe Internet și modul în care acestea naviga pe web.

load...

„Link-ul știe totul, și așa poți“, potrivit site-ului. Prin intelegerea propriile link-uri, puteți mai efficientlymarket serviciile dvs. Pe web și de a atrage atenția asupra site-ul dumneavoastră. Bitlyhas fost în jurul valorii de web o lungă perioadă de timp și adaugă autoritatea de eforturile de marketing cu lor Bitlinks marcă comună optimizate. Aceste link-uri personalizate ajuta clienții lor de control și mai mult de brand.

„Ne OneViewallows Bitly pentru a vedea ce tipuri de muncă conținut de pe ce canal, canale care ar trebui să fie investi în cele mai multe, și ceea ce trebuie să facem pentru a optimiza conținutul.“ - Keegan Fong, Media Marketing Manager al VISSLA și un client Bitly

„Marcă comună Bitlinks poate ajuta într-adevăr în ceea ce privește generarea și integritatea continuă de brand, astfel încât să fi crescut de brand de încredere“, a spokespersonsaid. „Dorim să promoveze o experiență fricțiuni, utilizatorii meaningyour primesc tot ce le-ați determinat să fie cea mai bună experiență pentru ei pe toate canalele.“

Bitly Enterprise vă permite să vedeți ce conținut este cel mai de succes

Trusted de branduri , cum ar fi BuzzFeed si eBay, Bitly Enterprise oferă link - uri de marcă scurt , precum și de analiză extinse pentru clienții care doresc să se comercializeze. Puteți demo această ediție gratuit pentru a vedea dacă este pentru tine. Gestionarea contului dvs. Este simplu în interfața lor simplă, și veți avea un manager dedicat succesul clienților săi ajutându - vă la fiecare pas din drum.

În tabloul de bord, Bitly LINK Analytics afișează în mod clar theperformance toate link-urile dvs., includinghow multe clicuri totale și la ce oră din zi vede cea mai bună implicare a publicului, astfel încât să obțineți o fullview de traficul de pe site-ul tau.

Clienții folosesc Bitly pentru a descoperi ori ideale de editare, sisteme de operare și canale sociale.

„Ne dorim ca businessesto să vezi în măsură pe întreg internetul și să înțeleagă cine este publicul lor și modul în care sunt angajarea cu conținutul on-line“, a explicat purtătorul de cuvânt. „Ceva suntem cu adevarat pasionat este de a face oricine care foloseste platforma mai inteligente cu privire la modul în care utilizează link-uri.“

Brand Manager: Un user-friendly interfață pentru a urmări diferite mărci

Cu Brand Manager, clienții Bitly pot vedea valori individuale pentru diferite mărci. Sistemul de filtrare este ușor și rapid, astfel încât să puteți comuta între francize, departamente, sau chiar clienti. Dacă gestionați un matchmaking și o firmă datând de antrenor, s-ar putea găsi acest lucru un mod util de a păstra file cu privire la progresele ambelor campanii de marketing.

OneView: Un mod elegant pentru a vedea performanța pe canale multiple

Prin OneView, Bitlycollectsinformation pe toate Bitlinks de marcă și rezumă în efecte vizuale pline de culoare. Clienții pot apela la acest personalizate platformto a se vedea modul în care canalele și campaniile de e-mail sociale sunt de lucru.

Într-un spațiu raționalizată și organizat, Bitly arată clienților numărul de vizualizări, descărcări și vizite de web de la mai multe canale. Dacă doriți să urmăriți performanța conținutului on-line, Bitly oferă un instrument cuprinzător pentru a compara tactici de marketing.

OneView providesa experiență multi-canal pentru afaceri, oferindu-le o perspectivă holistică asupra angajamentului general de client. Pe mai multe canale și pentru mai multe link-uri de marcă, clienții pot urmări traficul on-line cu ușurință pe Bitly.

Audiența Intel: un instrument care afișează Customer Interaction Online

Personalizează Bitly datele lor , astfel încât comercianții pot viza particularaudience lor , folosind o strategie de legătură informată. Platforma de Audienta caracteristica Intel prezinta clienților exact în cazul în care clienții provin din online.

Social Networking brandscanincrease eficiența și relevanța legăturilor lor cu datele Bitly de ghidare campaniile lor. Când vezi cum link-urile dvs. Fac, de multe ori aceste tendințe indică modalități prin care afacerea dvs. Ar putea crește un public mai mare.

Resurse Abilitarea Întreprinderile să cunoașteți publicul lor

De-a lungul anilor, expertiza Bitly a atras mulți clienți cu nume mari, care wanthelp cu trafic către site-ul lor sau de măsurare de implicare online. Prin Bitlinks, clienții pot monitoriza de tracțiune de la anyoneon web.As un exemplu al succesului echipei, Laura Napoli, șeful comunicațiilor la Bitly, a explicat că Kickstarter utilizează Bitlinks pentru a urmări clicurile și să măsoare interesul utilizatorilor în proiectele lor.

Bitly vă oferă instrumentele necesare pentru a scurta durata, pentru a optimiza și de a înțelege linkurile.

Din punct de vedere publicitar, Bitlinks oferă sprijin și înțelegere care poate genera venituri. Dacă știți unde audiența este și ceea ce atrage atenția, puteți mai bine plasați anunțuri, atât pe și în afara site-ului.

„Aplicații și servicii gratuite, cum ar fi Grindr, depind de agenții de publicitate pentru venituri“, a spus Laura. „Prin utilizarea Bitly, Grindr poate raporta cu ușurință datele referitoare la implicarea agenților de publicitate.“

Site - ul Bitly oferă , de asemenea , extinse de resurse ale clienților sub formă de webinarii, ebooks, infografice, studii de caz, și blog - uri pentru a explica modul în care pot fi utilizate diverse servicii Bitly lui. Ocazional, ei se presara într - un conținut doar pentru amuzament likea Bitly defalcare 2014 anunț LeBron James că el se întoarce la Cleveland Cavaliers.

Bitly Instrumente Google Analytics poate ajuta să optimizați orice platformă

Cunoașterea dă oamenilor puterea de a acționa în mod eficient și productiv spre orice obiectiv au grijă să fie stabilit. În cazul link-uri, cu atât mai mult știi, cu atât mai bine vă puteți lăsa aceste pesmetul pe web pentru a ispiti noi clienti. Are Bitly instrumentele de analiză și link-urile de marcă pentru a simplifica orice campanie de marketing online.

Acum, datând antrenori și alți lideri din industrie pot spune ce conținut este de lucru și ce link-uri au nevoie de îmbunătățiri, astfel încât desfășurarea unei campanii de marketing necesită mult mai puțin presupuneri.

Dacă sunteți în căutarea pentru a cuantifica traficul online adunate din link-urile dvs., conținutul dvs., sau site-ul dvs., Bitly Campanii pune toate informațiile relevante într-un format ușor de înțeles. Marci de dating pot optimiza link-uri pe mai multe dispozitive și canale în cel mai scurt timp, profitând de experiența echipei Bitly în profunzime web.

„Link-ul este un activ consistent, care întreprinderile pot utiliza peste fiecare canal pentru a afla, compara, și să ia decizii mai bune de marketing“, a declarat purtătorul de cuvânt. „Vrem să facem link-urile noastre la fel de inteligent cât posibil - și cât fricțiuni posibil -. Pentru clienții“