Restaurantul motel și restaurantul Red Caboose este o evadare nostalgică, tematică pentru cupluri din țara amnestică din pennsylvania

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiunea: Red Caboose Motel & Restaurant a fost de servire de persoane iubitoare de tren, cupluri și familii în apropierea liniei de demarcație Rail Strasburg în Pennsylvania din 1970. Cu toate acestea, echipa spune că proprietatea nu este pentru cei slabi de inimă. Cu 9 acri și acum 38 cabooses (plus o masina de e - mail, una vagonul de bagaje, o casă fermă, și un restaurant), este nevoie de o persoană foarte specială și dedicat pentru a menține și de a respira viața în proprietate. Introduceți familia Prickett - tatăl Todd, fiul Tyler, și soțiile lor Debra și Kat - care au cumpărat motel și a crescut la provocarea de renovarea cabooses și restaurant. Familia continuă să facă îmbunătățiri și de a introduce mai multe persoane pentru camere unic Red Caboose lui, restaurant, și conexiuni la istorie de cale ferată.

Red Caboose Motel & Restaurant a devenit o destinație populară pentru tren iubitorii de peste aproape cinci decenii de funcționare, dar aproape niciodată nu a ajuns să fie. În cazul în care proprietarul inițial, Donald Denlinger, a văzut 19 surplusul cabooses Pennsylvania Railroad la licitație în vara anului 1969, a pus într - o sumă licitată modestă.

load...

Șase luni mai târziu, că suma licitată a fost acceptată. Și restul este istorie.

În 1970, Donald convertit cabooses în cabine, și a folosit conexiunea cabinelor a istoriei de cale ferată pentru a atrage pasionații de tren din toate colțurile. Atunci când Red Caboose Motel deschis mai 1970, mai mult de 4500 de oameni a făcut turul vagoane actualizate în primele cinci ore. In urmatorii aproape 50 de ani, persoane fizice nenumărate, cupluri și familii au făcut pelerinajul la Ronks rurale, Pennsylvania, să stați la The Red cambuză.

„Locația noastră este unică în vagoane de tren că este“, a declarat Kat Prickett, Red Caboose Co-proprietar și manager de marketing. „Cazarea este atât destinația și atracția, nu doar un alt loc pentru a pune capul pe timp de noapte.“

load...

Red Caboose Motel & Restaurant oferă oamenilor o experiență unică în Ronks, Pennsylvania.

De-a lungul anilor, cabooses au nevoie de întreținere considerabile. Proprietarii originale nu a putut ține pasul cu lucrările necesare pe proprietate, așa că au început să caute pe cineva care ar putea.

Din fericire, Prickett de familie - tatăl Todd, fiul Tyler, și soțiile lor Debra și Kat - cumpărate motel și a crescut la provocarea de renovarea cabooses și restaurant.

„Am preluat în februarie 2016, și am muncit din greu pentru a restabili proprietatea în vârstă de 50 de ani“, a spus Kat. „The cabooses fiind în elementele tot acest timp înseamnă că au nevoie de unele dragoste. Am luat, de asemenea, restaurantul din spate sub umbrela motel și re-branded-l ca restaurantul Casey Jones „.

load...

Red Caboose nu este doar 19 mașini mai. De-a lungul timpului, stabilirea extins la 38 de mașini, inclusiv o masina de bagaje, o masina e-mail, și două mașini mari de luat masa care găzdui până la 150 de persoane. Kat a spus vizitatorii se bucură că toate mașinile menține în continuare stilul lor Americana și caracterul.

„Încercăm să oferim o experiență de durată pentru fiecare oaspete, de fiecare dată“, ea ne-a spus. „Vrem să trimitem oameni cu o mare de memorie cu cei dragi.“

O atmosferă antrenant pentru toate vârstele

Red Caboose Motel & Restaurant se află pe nouă acri de teren în țară Amish, astfel încât majoritatea clienților care rezervă cu vizita hotelului pentru a experimenta farmecul proprietății.

Motelul oferă o mulțime de experiențe-o de-un fel. Fiecare cameră de oaspeți este situată într - o cambuză care menține caracterul original al masinii de tren. De exemplu, cele mai multe acoperișuri sunt curbate, indicând viața anterioară a mașinii pe calea ferată. Fiecare cameră are un design unic și propriul său nume, precum și , inclusiv Double cambuza, cambuză mici de familie, iar cuplurile cu tender Regina.

Oamenii care stau la The Red cambuză cu siguranță nu sunt degroșare, deși, după cum camerele sunt dotate cu frigidere, cuptoare cu microunde, televizoare cu ecran plat și Wi-Fi. Mulți oameni aleg să rămână pentru ocazii speciale, și un cuplu de sărbători după ce sa căsătorit s-ar putea alege să rămână în luna de miere romantica cu tender.

„Are un pat queen și un jacuzzi și o mică terasă de pe spate. Oamenii carte care pentru ocazii speciale“, a spus Kat.

Familia Prickett cumparat Red Caboose Motel & Restaurant în 2016.

Oamenii care stau la The Red cambuza nu sunt de o anumită categorie demografică sau de vârstă. In schimb, motelul atrage oameni de toate vârstele care doresc să sărbătorească etapele lor - sau încălzi în istoria căii ferate.

Un cuplu care a sărbătorit luna de miere la The Red cambuză în 1984 a revenit recent la motel pentru a sărbători aniversarea lor 35th.

„Șederea noastră cu tine în luna septembrie a fost una nu vom uita niciodată. Unitatea de cazare a fost mare si excelent mâncarea. Sperăm să se întoarcă din nou,“Warren și Beverly, un cuplu din Australia, a spus despre experiența lor.

Personalul este, de asemenea, fericit pentru a facilita surprize pentru persoane - de exemplu, în cazul în care un soț dorește să sărbătorească o ocazie speciala cu baloane, vin, sau tort.

„Din moment ce suntem o familie deținut și operat, suntem accesibile. Dacă oamenii au o idee, ei pot intra în contact cu noi și de a face acest lucru“, a spus Kat.

Mai mult, The Red cambuză cele nouă acri oferă oaspeților mult mai mult de făcut decât să sărbătorim istoria trenului. Alte atractii includ o grădină zoologică, plimbari cu buggy, și un turn de vizualizare cupluri pot urca pentru a vedea rural.

De Pricketts au fost capabili de a restabili mai multe dintre cabooses până în prezent, lucrează la câteva în fiecare an, în timp ce alții au primit noi cuverturi de pat, perdele, și straturi proaspete de vopsea. Dar ei sunt departe de a fi terminate.

„Există întotdeauna mari lucruri în lucrări. Lucrăm în mod constant la restaurarea lucrurilor și păstrarea lor în formă bună pentru generațiile viitoare“, a spus Kat.

Restaurantul Casey Jones este un upscale Data-noapte Destinație

Red Caboose Motel este într - o zonă rurală, dar cuplurile nu trebuie să conducă în oraș pentru a obține o mușcătură de a mânca. Pricketts au restaurat birt original al lui cambuza, redenumesc Restaurant Casey Jones.

„Este acum în două autoturisme care călăreau o dată șinele Pennsylvania Railroad“, a spus Kat.

Cuplurile masa la restaurantul Casey Jones pot comanda oferte cina de lux, cum ar fi somon sau crab forfetare prăjituri glazurate. Alte elemente de meniu includ coaste la grătar, spaghete, și o salată Caprese.

Kat recomandă cuplurilor să nu lase cina la restaurant, fără a se bucura de o felie de tort firimituri.

„Noi folosim rețeta bunicii mele, și am coace fiecare dintre mine“, a spus ea. „A câștigat primul loc în show-ul nostru ferma de stat. Suntem mereu de vânzare din ea, așa că trebuie să-l încercați când ești aici.“

Restaurantul este deschis pentru micul dejun mai casual si servicii de masa de prânz și oferă un meniu brunch pe tot parcursul zilei. Una dintre capse din acest meniu este Maine franceză pâine prăjită, umplute cu cremă de brânză și fie afine sau căpșuni.

Restaurantul Casey Jones oferă priveliști uimitoare ale peisajului rural Amish.

„Este distractiv să mănânce la restaurant, deoarece atât mașinile au vederi superbe ale țării Amish și apus de soare și Railroad Strasburg“, a spus Kat.

Red Caboose păstrează spiritul nostalgic în viață în fiecare parte la înființarea sa, de asemenea. Kat a declarat că echipa are oportunități de a lasa personalitatile lor strălucească în timp ce la locul de muncă.

„Personalul nostru de recepție se îmbracă ca conductori și muncitorii noștri de întreținere se îmbracă ca ingineri“, ne-a spus ea. „Restaurantul nostru ospatarii sunt îmbrăcați ca cele pe care le-ar fi văzut în zilele vechi de pe calea ferată.“

Ideea este de a aduce oaspeții înapoi la un moment în care călătoria cu trenul pe teritoriul Statelor Unite ale Americii a fost mai upscale și primitoare.

Tu și partenerul se poate confrunta cu Pennsylvania Railroad Istoria Up Close

Oaspeții care stau la The Red cambuză sunt cu siguranță fanii de trenuri, dar multe dintre ele sunt, de asemenea, interesat în istoria trenului - care este motivul pentru care aleg să rămână în apropiere de Strasburg Railroad, cea mai veche linie de cale ferată din Statele Unite, care a deschis în 1832 și are funcționează de atunci.

Red Caboose ofera iubitorilor de tren șansa de a fi aproape și de personal cu trenuri unice. De exemplu, în toamna 2019, oaspeții se pot vedea un motor care va fi de echitatie Rail Linia Strasburg timp de șase săptămâni, Norfolk & Vest Clasa J locomotiva cu abur # 611.

„Este Super Bowl pentru amatorii de tren, deoarece există oportunități foto și șanse de a merge trenul“, a spus Kat. „Suntem deja vândut pentru un singur week-end.“

În timpul lor de proprietari ai Red Caboose, a Pricketts au actualizat locația istorică în timp ce, de asemenea, face propriile lor.

„Ne simțim ca facem parte din ceva special și unic“, a spus Kat. „Ajungem la impact viața tuturor, chiar dacă acest lucru înseamnă că vom ajunge pentru a le ajuta să aibă o zi mai bună.“