Resursa # 1 pentru corespondența romantică: writeexpress oferă 4.000 de șabloane pentru toate, de la scrisori de dragoste la scuze

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Fie că ești un wordsmith rea sau o greutate redusă literar, toate pot cădea victimă a scriitorului bloc atunci când încearcă să ambarcatiunile scrisoarea perfectă sau e - mail. Cel mai bun tratament? O doză consistent de inspirație, iar WriteExpress este locul unde să - l găsească. Locuințe o bibliotecă de mai mult de 4.000 de șabloane scrisoare și articole de scris, WriteExpress conține sfaturi, sugestii și exemple pentru completarea o gamă largă de corespondență. Nu contează dacă ești compuneți o primă invitație dată sau o notă romantică aniversare, șablonul corect poate oferi fundamentul perfect pentru o scrisoare frumoasă - și WriteExpress are , probabil, doar ceea ce ai nevoie.

Pentru mine, puține lucruri sunt la fel de agonizante ca fiind prins de către blocul scriitorului, mai ales atunci când încearcă să elaboreze corespondență importantă. Holbezi neajutorată la întinderea largă de un ecran gol alb, cu creierul meu sentiment la fel de gol, este greu să nu se gândească că micul cursor care clipește se bate joc de mine.

load...

Eu iau niște mici consolare, deși, în știind că eu nu sunt singur; scriitori au fost suferă de flagelul scriitorului bloc de secole. Îmi place să -și imagineze că secolul al 17 - lea , chiar dramaturgul Cyrano de Bergerac - renumit pentru inteligența și capacitatea sa - din când în când se uită în jos , la quill lui, cu totul la o pierdere pentru modul perfect de a începe ultima sa scrisoare de dragoste.

Robert Stevens este CEO al WriteExpress și unul dintre co-fondatorii.

Pentru scriitorul novice, scriitorului bloc poate fi chiar mai periculoasă, deoarece acestea nu au metode stabilite pentru lupta cu ea. Adăugați la faptul că presiunile suplimentare ale unei relații de înmugurire sau piatră de hotar importantă căsătorie, și de a găsi cuvintele potrivite devine și mai descurajantă.

load...

Nu șanț oală de cerneală, cu toate acestea. Dovedind că universul își găsește plăcerea în ironie, cineva acolo a fost de fapt inspirat de bane , care este blocul de scriitor și a dezvoltat un instrument pentru a ajuta: WriteExpress.

Construit de Dr. Melvin Luthy si Robert Stevens, WriteExpress este o colecție de template-uri, sfaturi și sugestii concepute pentru a inspira pe oricine să scrie - și scrie bine. „O mulțime de oameni se luptă cu scrierea lor“, a spus Robert. „Ei pur și simplu nu știu cum să construiască o propoziție bună, una care are un impact.“

Cu o colecție de peste 4.000 de template-uri de scris, WriteExpress poate inspira corespondența și de a vă ajuta să creați scrisoarea perfect pentru evenimentul dvs. Datând, din prima invitație dată la o scrisoare de dragoste aniversare - și doar despre orice ocazie între ele.

Start de pe dreapta Când scrieți

La fel ca o casa de calitate ar trebui să aibă „oase bune“, asa ar trebui sa corespondenta de calitate. Șabloanele oferă o bază de la care se poate construi litere mari.

load...

Pentru a pune împreună cele mai bune template-uri, echipa WriteExpress a făcut vastă colecție de date. „Am umplut, probabil, 60 de notebook-uri cu materiale“, a spus Robert.

După ce toate cercetările a fost în, echipa a început construirea de conținut. „Am avut peste 60 de scriitori pe tot parcursul proiectului, oameni care au fost experți în domeniile lor“, a explicat el. „Am învățat că doar pentru că ai o diplomă în limba engleză, nu înseamnă că sunteți calificat pentru a scrie scrisori.“

Mii de aceste scrisori sunt disponibile pe site-ul lor, gratuit. Șabloanele se întind 64 de categorii diferite, acoperind orice ocazie. Pentru mai multă varietate, WriteExpress vinde un produs descărcabil care cuprinde mii de template-uri suplimentare, precum și o colecție extinsă de sfaturi, cum ar fi Exemple de propoziții și fraze-cheie pentru a aprindă imaginația.

WriteExpress oferă sute de template-uri gratuite pe site-ul lor, sau de a descărca produsul complet pentru mii de template-uri suplimentare.

Dacă doriți cu adevărat să înțeleagă mecanismul de construire scrisoare, deși, locul pentru a merge este pagina Sfaturi. Pagina conține mai mult de o sută de tutoriale utile cu privire la clădire scrisoare, cu ghiduri pas-cu-pas și instrucțiuni de ghidare complete cu privire la crafting scrisori pentru zeci de diferite ocazii.

Nu știu unde să pună acea punctuație? Nu se poate spune vocea pasivă de la un activ? „Sfaturi“ pagina este, de asemenea, acasa, la tone de articole pe gramatica, oferind explicații coerente de multe probleme comune. Gramatica Poor este ceva care este ușor de identificat și poate face scrisul arata rau, chiar dacă proza ​​este bună. Din fericire, este ușor să se stabilească - dacă știi ce să păstreze un ochi pe.

Cele 4 scrisori Fiecare dater trebuie să știe cum să oncepeți

Între postare, mesaje text, și ciripit, toți am devenit experți în realizarea cea mai mare parte a corespondenței noastre printr - un acronim-emoticonuri mash-up proiectat pentru a transmite esența a ceea ce noi spunem în cât mai puține caractere posibil.

Deși pot exista un timp și loc pentru abrevieri și icoane, chiar și în dating, există mai multe situații în care ar trebui să utilizați doar cuvinte. Aici sunt cele patru tipuri de litere (sau email - uri) orice dater trebuie să știe cum să scrie.

1. Invitații

Unul dintre momentele cele mai critice de la orice relație potențială este prima invitație dată. O invitație executat slab poate duce la respingerea instantanee. Chiar dacă paramour acceptă data, nu sunteți din pădure; dacă relația merge bine, acea poveste ar putea fi repovestite de ani de la fiecare adunare de familie.

Prima regulă? Evitați codurile alfanumerice care data trebuie să descifreze. Acronime poate avea mai multe sensuri, și nu știi niciodată cum vor fi interpretate. În plus, ei fac să sune ca și cum ai 15 ani.

"BUNĂ G? UW2M4D? H2CUS „! - În fiecare TEEN, Pretutindeni

WriteExpress sugerează, de asemenea, menținerea o voce pozitivă pe tot parcursul invitației. „Tonul unei invitații este întotdeauna pozitiv, în anticiparea o ocazie plăcută“, a spus Robert.

Cu alte cuvinte: dacă nu face un sunet distractiv eveniment, de ce ar vrea să meargă? Evitați remarci auto-peiorativ, sau limbaj care face sa para ca si cum anticipați a fi refuzat.

2. Multumesc Yous

Unii ar putea găsi un pic de modă veche, dar este ceva clasic despre bilet de multumire. Toată lumea îi place să fie apreciat, și că recunoștința va însemna mult mai mult atunci când este evident că a avut timp să-l exprime într-un mod semnificativ.

Fie că este vorba arată recunoștința pentru un cadou grijuliu sau doar o seară cu adevărat uimitor, o notă de mulțumire nu trebuie să fie lung, dar ar trebui să fie în continuare sinceră și bine gândite. Este recomandat, de asemenea, să includă un compliment specific darul sau eveniment. „Comentariu pe o calitate pozitivă a darului, cum ar fi utilitatea sau frumusețea, sau o altă calitate deosebită,“ Robert a sugerat.

Nu limitați recunoștința la obiect sau eveniment, totuși. „Un compliment sau un cuvânt de laudă poate fi direcționat atât darul în sine, și la chibzuința a dătătorul“, potrivit site-ului. Arată că apreciați tot gândul că a intrat în selectarea dar la fel de mult ca și - în cazul în care nu mai mult - darul în sine.

3. Scrisori de dragoste

Ca o scrisoarea de mulțumire, o scrisoare de dragoste nu trebuie să fie un roman pentru a fi eficiente. O scurtă notă, dulce, care arată un partener au fost în mintea ta este o cale sigură de a face zâmbetul tău scumpo.

Când este vorba de corespondență romantică, cel mai important sfat de la Robert și WriteExpress este să vă asigurați că sunteți cuvinte sunt originale. Utilizarea unui șablon este o modalitate foarte bună de a obține inspirație sau un început bun, dar nu ar trebui să plagiez notele de dragoste. Așa cum se spune, onestitatea este cea mai bună politică.

WriteExpress oferă sute de template-uri de papetărie, care pot adăuga un pic de culoare la corespondenta.

„Din inima este foarte important“, a confirmat Robert. „Cred ca oamenii pot vedea prin lucruri care nu sunt din inimă, mai ales atunci când iubiți unul pe altul.“

Dacă nu doriți să -și asume provocarea de scrisoare de dragoste epic, pot exista recompense romantice mari - într - o relație stabilită. Scrisori professing dragostea ta nemuritoare nu poate fi adecvat pentru aniversarea de o lună.

„Sunt foarte bune pentru angajamente, sau persoane care sunt căsătoriți“, a explicat Robert. „Dacă sunteți angajat și a scrie o scrisoare de dragoste mare, bine, că scrisoarea va fi cel mai probabil prețuită pentru totdeauna. Este un lucru fără vârstă.“

Pentru un plus de romantism sau capricios, utilizarea pe lor șabloane de papetărie. Există sute de modele, organizate de temă sau de vacanță, inclusiv aniversari, zile de naștere și nunți.

4. Scuzele

În ciuda celor mai bune intenții noastre, există un timp într - o relație în care fiecare facem - sau nu fac - ceva pentru care ne datorăm partenerul nostru scuze. O scrisoare sincer scuze pentru fărădelegile tale poate merge un drum lung spre easing sentimente rănite.

Cheia unei scuze eficientă este să se concentreze asupra reparațiilor, nu problema. Potrivit WriteExpress, „Mai degraba decat concentrandu-se pe daunele pe care au cauzat, scrie despre lucrurile pe care le va face pentru a rectifica situația.“

Nu oferiți scuze. Luați responsabilitatea pentru acțiunile tale, fără a obține defensiv; își asume cealaltă parte are un motiv bun pentru a lua infracțiune. De asemenea, evita obtinerea dramatice; scuze și exuberante limba înflorită nu va păcăli pe nimeni, și s-ar putea chiar intoarce impotriva dacă ei o iau în mod greșit.

În plus, ține cont de faptul că calendarul contează. Asigurați-vă scuze, imediat după incidentul în care este posibil, și să încerce să își ceară scuze în persoană, dacă poți. O scuză în timp util poate ajuta arăta sinceritate și o dorință reală de a repara relația.

WriteExpress - Pentru că nu suntem Toate Cyrano

Cu un pic de orientare de la WriteExpress, nu trebuie să fie un dramaturg francez de a pune împreună o invitație atrăgătoare sau o scrisoare de dragoste ademenitor. Chiar și novice literar poate scrie ca un expert cu fundație dreapta, iar blocul orice scriitor poate fi rupt cu inspirația dreapta.

Deci, data viitoare când stabilit pentru a scrie o scrisoare pentru dragostea ta, nu se tem de bloc care scriitorul va închide quill ta. Puteți întâlni strălucirea batjocoritoare a cursorului intermitent cu încredere știind WriteExpress are un șablon sau sfat care vă va ajuta să ștergi uite de pe ei... Ecran.