Rețeaua de sănătate a bărbaților educă bărbații cu privire la problemele de sănătate pe scară largă care afectează viața lor de dragoste și familiile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: O mulțime de oameni nu le place să vorbească despre problemele lor de sănătate , deoarece acestea simt o presiune socială pentru a acționa puternic și dur l - dar nu e nimic greu despre ignorarea simptomelor si lasa corpul tau sufera. Un stil de viață nesănătos poate avea efecte negative pe termen lung asupra ta precum și pe familia ta, deci este important să fie conștienți de ceea ce pune în corpul dumneavoastră și modul în care aceasta poate avea un impact sanatatea si fericirea ta. Din 1992, Rețeaua de Sănătate pentru bărbați(MHN) a ajutat oamenii să evalueze starea lor de sănătate și să învețe cum să identifice și să trateze boli cardiovasculare, boli cu transmitere sexuala, diabet si alte boli comune in randul pacientilor de sex masculin. Fie că sunteți în căutarea de informații cu privire la cancerul testicular sau doriți să verificați tensiunea arterială la o clinică gratuită, puteți găsi utile și gratuite de orientare datorită resurselor on-line și evenimente în persoană organizate de Rețeaua de Sănătate pentru bărbați.

Fondată în 1992, Rețeaua de Sănătate pentru bărbați este o organizatie non-profit dedicata cresterea gradului de constientizare cu privire la problemele de sănătate în rândul băieților, adolescenți și pentru bărbați. In fiecare luna iunie, MHN sărbătorește bărbați Sănătate Luna cu activități educaționale și proiecții în întreaga țară, inclusiv la baza lor de origine din Washington DC. Acest eveniment de screening educațional are ca scop furnizarea de proiectii gratuite de sănătate pentru bărbați și femei, dar oferă specific prostatic test specific de sange de antigen (PSA) pentru barbati in varsta de peste 40 de ani.

load...

Un an, un om a venit cu o valoare de trei ani a sănătății sale personale «raport carduri,» de la evenimente MHN anterioare, în hand.Ana Fadich, vicepreședintele MHN, a declarat că a vorbit cu el anul precedent, dar abia recunoscut el pentru că el a pierdut atât de mult în greutate. El a luat rezultatele sale de sanatate pentru inima si a spus de orientare Anei ajutat să realizeze că a trebuit să facă schimbări monumentale în viața lui pentru a obține sănătoși.

„Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că am făcut o diferență în viața cuiva, și el va merge mai departe și răspândi mesajul altora“, a spus ea.

Rețeaua de sănătate pentru bărbați favorizează un dialog deschis cu privire la modul în care oamenii pot menține un stil de viață sănătos.

load...

Noțiuni de bază sănătoasă nu este doar ceva ce faci pentru tine - este ceva ce faci pentru persoanele pe care le iubesc. Tu stai în formă astfel încât să puteți parea atractive pentru partenerul tau romantice. Tu menține corpul puternic și sănătos, astfel încât să aveți energia să se joace cu copiii și pot urmări să le crească. Menținerea stare bună de sănătate vă permite să-și petreacă mai mult timp faci ceea ce iti place cu oamenii te iubesc, și totuși unii oameni, în special oameni, lasa probleme grave de sanatate du-te netratate, pur și simplu pentru că ei nu știu mai bine.

Rețeaua de sănătate pentru bărbați lucrează pentru a schimba că, prin facilitarea accesului la informații de sănătate ușor accesibile pentru bărbați, femei și copii din întreaga lume. Resursele sale, inclusiv clinici gratuite, forumuri on-line, precum și o bibliotecă informațională, poate ajuta oamenii trăiesc o viață mai lungă, mai fericit, și mai sănătoase.

load...

Programele de screening gratuite să încurajeze pacienții să fie proactiv

Pe tot parcursul anului, Rețeaua de Sănătate pentru bărbați stabilește clinici gratuite de sănătate la jocuri sportive, biserici, și alte evenimente ale comunității. Organizația are experți în domeniul sănătății oamenilor verifica tensiunea arteriala, ritmul cardiac, tesutului adipos din organism, nivelul de glucoză, și de alți factori de sănătate, iar apoi acestea oferă un card de raport de a discuta ceea ce înseamnă rezultatele. Aceste proiectii da pacientilor o linie de bază și o idee generală despre ce sănătatea lor este ca.

„Misiunea noastră este de a ajunge la oameni care trăiesc, muncă, joacă, și rugați-vă“, a spus Ana. „Vrem să fim acea voce pentru bărbați și sensibilizarea cu privire la problemele lor de sănătate.“

Când știi ce se întâmplă în corpul dumneavoastră, puteți lua decizii în cunoștință de cauză pentru binele omului dvs. Health.One pe termen lung, împuns de soția lui, a venit la MHN la un joc în Jacksonville Jaguars și am sa externat. După ce a văzut rezultatele sale, el a optat pentru a sări peste hot dog in acea noapte.

Rețeaua de sănătate pentru bărbați crește gradul de conștientizare cu privire la importanța de a fi analizate pentru cancerul testicular.

Tinerii tind să cred că sunt invincibili, dar ele pot avea pericolelor la adresa sănătății, cancerul too.Testicular este cel mai frecvent în rândul bărbaților cu vârsta între 15 și 35 de ani.

In fiecare an, aproximativ 8850 de oameni sunt diagnosticați cu cancer testicular , care reprezintă aproximativ 1% din toate cazurile de cancer. Un semn precoce este un nodul nedureros într - un testicul sau o durere surdă în scrot. Bărbații ar trebui să facă verificări de rutină în timp ce în duș pentru a vă asigura că totul jos este A-OK.

Partenerul tau sexual poate ajuta să păstrați un ochi pentru schimbari in corpul tau. Uneori, este posibil să nu observați o erupție cutanată sau alte simptome legate, așa că ajută să aibă pe altcineva monitorizarea unor astfel de modificări subtile care ar putea indica o problema de sanatate, cum ar fi o BTS. Dacă credeți că aveți o boală cu transmitere sexuală, este vital pentru a obține verificat cât mai curând posibil, deoarece aceasta ar putea avea un impact negativ asupra virilității și fertilitatea pe termen lung.

„Ar trebui să mergi la medic, obtinerea testati pentru boli cu transmitere sexuală, și având grijă de tine“, a spus Ana. „Doar să fie conștienți de faptul că ceea ce faci cu corpul tau te va afecta mai tarziu in viata.“

Forum online vă permit să pună întrebări delicate în mod anonim

Datorită internetului și sociale mass-media, Rețeaua de Sănătate pentru bărbați acum ajunge la mai mulți oameni decât oricând înainte. Non-profit are peste 63.000 de fani pe Facebook, Twitter și Instagram. „Ne-o organizație internațională ia în considerare“, a spus Ana. „Avem parteneri și adepți în întreaga lume.“

În timpul evenimentelor din comunitate, Rețeaua de Sănătate pentru bărbați setează tabele pentru a disemina informații cu privire la problemele de sănătate pentru bărbați.

MHN unește oameni preocupați de sănătatea lor (sau sănătatea unei persoane dragi) într - o comunitate de sprijin on - line de ingrijitorii si pacienti. Lucrând în parteneriat cu Inspire și Theravive, Rețeaua de Sănătate pentru bărbați oferă oamenilor o piață de desfacere pentru a pune întrebări delicate de sănătate într - un spațiu anonim. Acest lucru este util pentru oamenii care ar putea fi îngrijorat de un loc pe piept sau o scădere în unitatea lor sexuale, dar nu se poate simti confortabil ridica problema la numirea unui medic.

Grupul de suport on-line pentru barbati cu cancer testicular este o altă resursă importantă pentru bărbați cu probleme de sănătate sensibile. Acum, oamenii pot merge online pentru a afla mai multe despre prevenirea, depistarea și tratamentul cancerului testicular.

„Scopul nostru este de a vă asigura că vom crea pacienții mai bine rotunjite, care înțeleg modul în care sănătatea afectează alte domenii ale vieții lor“, a spus Ana. „O mulțime de oameni nu vor să vorbească despre disfuncția erectilă, dar ei trebuie să știe ce se întâmplă pentru a reduce fluxul lor de sange.“

Rețeaua de sănătate eforturile pentru bărbați pentru a rămâne pe partea de sus a problemelor care sunt cele mai importante pentru bărbați și femei de astăzi, astfel încât echipa sondajele de audiență lor în fiecare an pentru a vedea ce probleme de sanatate sunt pe mintea oamenilor. In ultimii ani, de sanatate mintala a fost in fruntea rankings.According la MHN, „Depresia este subdiagnosticată la bărbați. Barbatii sunt de peste patru ori mai multe sanse decat femeile sa se sinucida „.

Cum Femeile pot sprijini obiectivele de sănătate a partenerului

Mama mea este badgering în mod constant tata pentru a merge la doctor, și totuși, fie că este vorba dureri în piept sau o cartita suspect, el tinde să ridice din umeri simptomele sale și se aștepta să plece. Asta ar fi fost o greșeală de viață care se încheie în 2015, când a crezut că are o durere în gât, dar el a fost de fapt un atac de cord de trei zile. Din fericire, mama mea sa uitat în sus simptomele unui atac de cord on-line și speriat tatăl meu suficient pentru a merge la camera de urgență.

Echipa MHN este într-o misiune de a reduce moartea prematura in randul barbatilor din intreaga lume.

Altele semnificative pot juca un rol vital în sănătatea partenerilor lor. Ele pot suna alarma și la fața locului simptomele înainte de a progresează prea departe. Ele pot pleda pentru măsuri proactive de sănătate și de a salva o viata de vigilenta.

Unii oameni nu sunt dispuși să recunoască atunci când acestea sunt în durere, așa că de multe ori până la partenerii lor pentru a pleda în numele lor și le -a lua tratamentul de care au nevoie. Intr - un studiu de 500 de pacienți de sex masculin, 40% dintre bărbați au declarat că vizita doar la medic pentru o afecțiune medicală gravă , and19% dintre bărbați au declarat că merg la medic , pur și simplu pentru că partenerul lor au dorit să meargă. Ei nu sunt în obiceiul de a obține controale regulate, și astfel încât anumite boli pot merge nediagnosticate.

Ana a spus femeile reprezintă 60% din persoanele care se apropie de masa de sanatate Network masculin la conferinte de sanatate. Ele apar în căutarea de informații de sănătate, deoarece acestea sunt îngrijorați cu privire la soții lor, frații lor, părinții lor, și prietenii lor - și ei nu sunt timid despre care caută ajutor. Acțiunile lor pot împinge pe oameni să vadă sănătatea lor într-o nouă lumină și își dau seama că ar trebui să ia măsuri pentru a obține problemele lor de sănătate sub control.

„Sănătatea bărbaților este o problemă de familie“, a spus Ana. „Este ceva cupluri aborda împreună, deci este important pentru femei să sprijine bărbați și pentru bărbați să sprijine femeile în orice fel posibil.“

Rețeaua de sănătate pentru bărbați pledează pentru băieți, bărbați și familiile lor

Rețeaua de sănătate pentru bărbați oferă resurse ample pentru a inspira oamenii, la fel ca pacientul Ana sa întâlnit în DC, pentru a schimba dieta lor si de a exercita mai des astfel încât acestea să poată obține mai sănătoși și să aibă mai mult timp să se bucure alături de cei dragi.

Puteți merge online pentru a face cercetare despre sanatatea sexuala, probleme cardiovasculare, tulburări de sănătate mintală, precum și alte teme legate de sănătate - sau puteți afișa până la o clinică de sănătate sau conferință în persoană pentru a adresa întrebări. Fie că sunteți un pacient sau de un însoțitor, rețea de sănătate pentru bărbați este un ghid complet pentru oricine caută o sănătate mai bună pentru ei și familiile lor.

Ana a spus povestea omului care a pierdut in greutate si a primit mulțumiri sănătoși la clinicile lor DC este un prim exemplu de ceea ce poate face Health Network Bărbați pentru bărbați. „În fiecare an, el a revenit în căutarea mai bine decât a făcut-o înainte“, a spus Ana. „Târgurile noastre de sanatate de screening a deschis ochii, și asta înseamnă mult pentru mine. Înseamnă că a schimbat viața cuiva „.