Revizuirea lui Silversingles (2020). Prețuri și ratinguri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

SilverSingles opinie

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă gratuit 100% pentru utilizatori, vom primi compensații de publicitate din site-urile listate pe această pagină. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care apar și în cazul în care site-urile de pe pagina (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include înregistrări pentru toate site-urile matrimoniale.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Prezentare generală

SilverSingles a fost lider de modul în dating senior deoarece site-ul lansat în 2002. Cu instrumentele sale ușor de utilizat on-line, SilverSingles suportă acum o rețea internațională de mii de datere senior in Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Australia, Franța, Germania și alte țări. Ca parte a Sparks de rețea, platforma de întâlnire este un loc de încredere și reputație pentru a face cunoștință de seniori eligibile în zona dumneavoastră. Te poți înscrie gratuit și a verifica afară de scena peste 50 de întâlnire.

load...

Prezentarea datelor

SilverSingles să satisfacă single care sunt in varsta de peste 50 de ani și în căutarea dragostei și de companie.

Mii de membri provin online pe SilverSingles în fiecare lună, în căutarea de conversații sincere și conexiuni autentice.

La 59%, femeile constituie o majoritate puternică a bazei de utilizatori SilverSingles, dar raportul de gen de pe site-ul este încă destul de egal.

Caracteristici

Sistemul de meci

Alte caracteristici

Usor de folosit

Din momentul în care vizitați pagina sa, SilverSingles va plimba printr-un simplu proces de înscriere și vă ajută să creați un profil în doar câteva minute. Este incredibil de ușor de intrare informațiile dvs. Și să se alăture rețelei internaționale. Tot ce trebuie este o adresă de e-mail validă pentru a începe. Apoi, veți lua un test de personalitate care evaluează cine sunteți (vârstă, educație, profesie, etc.) și ceea ce doriți într-un partener (vârstă, inteligență, înălțime, etc.). Puteți rang cât de importante sunt anumite caracteristici într-un partener. Dacă, de exemplu, te setat pe intalniri o persoană creștină, puteți lăsa dating site-ul știu, și va factor religia în meciurile sale propuse. Testul de personalitate pune peste 100 de întrebări și va dura ceva timp pentru a finaliza, dar merită să aibă sugestii de potrivire a ajunge în catered Mesaje primite.

Odată ce profilul dvs. Este configurat, și ați adăugat cel puțin o fotografie de tine (aceasta este opțională, dar încurajată), puteți căuta Supergirls și actualiza contul la un plan de membru preferat pentru a trimite mesaje pentru oricine iti place. Nu puteți vizualiza fotografii ca membru gratuit, dar puteți citi profilurile precum și trimite și primi zâmbete virtuale.

load...

Ce este mare despre SilverSingles este modul hands-on interfața este la ghidarea noilor utilizatori prin înscriere și de procesul de potrivire. Poti sa stai pe spate și lăsați meciuri compatibile vin la tine, sau poți fi pro-activ și de a folosi filtrele de căutare avansată pentru a găsi acea dată de vis.

Argumente pro şi contra

Pro de SilverSingles

Contra de SilverSingles

Linia de fund

Toate în toate, SilverSingles este un site de dating raționalizate pentru persoanele în vârstă care caută relații profunde bazate pe compatibilitatea reciprocă. Daca esti serios despre a găsi pe cineva să-și petreacă anii de aur cu, vă puteți conecta, completați testul de personalitate, și începe căutarea într-un loc pentru a satisface nevoile dvs. Făcut-croitor. Ca membru deplin al SilverSingles, puteți începe o conversație, face un prieten, și pentru a găsi romantism, fără a părăsi confortul și siguranța casei. Daca esti singur si in varsta de peste 50 de ani, merge mai departe și de a crea un profil gratuit pentru a vedea dacă SilverSingles este potrivit pentru tine.

load...