Revizuiri de experți, forumuri pline de viață și evenimente la bord: criticul de croazieră oferă un simplu drum spre o prietenie și o poveste de dragoste

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă sunteți de planificare o evadare de croazieră, Cruise Critic are resursele și comunitatea pentru a face upgrade vacanta ta, făcându - l mai accesibil și social.Founded în 1995, acest site oferă comentarii, oferte și panouri de mesaje orientate spre a ajuta călători bookthebest croaziere disponibile. De utilizare special pentru single, Critic Cruise offerseasy moduri de a întâlni oameni noi și să facă prieteni înainte și în timpul călătoriei prin intermediul forumurilor de pasageri de pre-îmbarcare și de la bord evenimente întâlni. Nu numai că panourile lor mesaj permit turiști să rămână în contact, dar site - ul furnizează , de asemenea , informații despre mai mult de 500 de nave, 90 de linii de croazieră, și 300 de porturi - ceea ce face cea mai mare resursa online de planificare o croazieră.

Mesaj boards Cruise Critic, un loc de croazieră-tate dintre cei de a socializa înainte de a naviga împreună, sunt, de obicei plin de planificare excitat și introduceri dornici, dar, o zi, un membru a postat un mesaj sumbru pentru noii ei prieteni on-line. Soțul ei a murit, ea le-a spus, așa că nu ar putea să li se alăture pe croazieră le-ar discuta fost de luni de zile înainte. Ea pur și simplu nu a simțit până la o vacanta singur.

load...

Imediat, comunitatea online s-au adunat în jurul ei cu cuvinte de simpatie și încurajare. „Nu anulați“, i-au spus, „și ne vom asigura că aveți un moment bun. - nu vei fi singur“ Deci, susținută de sprijinul lor, ea a ținut rezervarea ei și le-a intrat în croazieră ca planificat. Puțin știa acest lucru ar constitui baza de prietenii pe tot parcursul vieții și să conducă ei să se întâlnească bărbatul ea se va căsători.

Grupul a ridicat moralul, forjat legături puternice, și ultimatelyhelped ei găsesc o cale de a vindeca inima ei rupt.

Melissa Paloti a lucrat la Critic Cruise timp de 12 de ani și este în prezent directorul de dezvoltare de produse.

load...

Acesta este doar un exemplu ofhow comunitatea online la Critic Cruise aduce oameni together.Over 7 milioane de oameni vizitează site - ul în fiecare lună -SOMe sunt single care călătoresc singuri, în timp ce altele sunt în luna de miere cupluri, familii, etc.Regardless ofcircumstance, fiecare vizitator beneficiază de pe urma oferte ale site - ului, recenzii și rețeaua socială.

Ca un instrument de socializare și de cercetare, site-ul ajută oamenii profita la maximum de vacantele lor.

Cruise Critic are onmore informații mult de 500 de nave, 90 de linii de croazieră, și 300 de porturi, fiind cea mai mare resursa online de planificare o croazieră.

De la fondarea lor în 1995, Cruise Critic are facilitateddozens de relații și căsătorii care au rezultat din panouri de mesaje ale site-ului și events.This vine ca nici un șoc pentru Melissa Paloti, director de dezvoltare de produse, care cunoaște legăturile puternice care pot forma pe site-ul.

load...

„Avem povești de oameni care au intalnit pe placi noastre și a ajuns căsătorit sau sunt în relații“, a spus ea, „pentru ca este un frumos efect secundar puțin din comunitatea noastră.“

Prin Critic Cruise, 1M Membrii CanMeet într-un cadru neprotocolar

Comunități online oferă simplu o modalitate casual, pentru a satisface prietenii și interesele de dragoste noi, iar în cazul criticului Cruise, puteți, de asemenea, enjoya vacanta fantastic în timp ce sunteți la el.

Site-ul în sine touts ca cea mai mare resursa de croazieră online din lume, ajutând 7 milioane de vizitatori lunar descoperi tot ce trebuie să știe despre croazieră lor viitoare. Spatiu Forum Cruise Critic este un hub zumzet de membri de planificare, de partajare, și recomandând excursii de croazieră. „În comunitatea noastră, avem peste un milion de membri“, a declarat Melissa. „Ei vorbesc de zi cu zi pe fiecare aspect al croazieră.“

„Pentru că este Cruising socială“, a declarat Melissa, „este de fapt o foarte mare formă de călătorie pentru single sau pentru persoanele care sunt în căutarea de a face noi prieteni.“

Single au priorități specifice de călătorie și are nevoie de faptul că, uneori, diferă de persoanele care călătoresc ca group.According unui sondaj Cruise Critic al propriilor membri, 50% dintre călătorii singuri identificat Caraibe ca următoarea lor destinație de croazieră.

Când a fost întrebat care linie de croazieră oferă cea mai bună experiență single, Melissa a recomandat norvegiană datorită dispunerii inovatoare a unor nave. În navele sale mai noi, linia de croazieră a proiectat camere - similare cu apartamente studio - care se conectează cabine individuale la un spațiu social comun pentru oaspeții să se întâlnească pentru o băutură sau un chat casual. De la proiectare la viața de noapte activă, norvegiană are multe de oferit călătorii singuri.

„Aspectul prieteniei este foarte mare“, a subliniat ea. „Cu croazieră fiind atât de socială, exista cu siguranta moduri de a utiliza comunitatea noastră - și călătoria în sine - pentru a întâlni oameni și de a crea acele tipuri de relații.“

Roll Call: În cazul în care utilizatorii găsesc pasagerii Colegi pe croazieră lor

Cruise Critic dezvoltat la începutul anilor 2000, echipa a observat o tendință interesantă care are loc. Membrii au fost postați roll-apeluri ce anunțau croaziere și datele la care acestea ar fi de călătorie și solicitând altor membri să sune off în cazul în care ar fi acolo.

„Nu a fost atât de mult conversație în jurul acestui tip de activitate,“ Melissa a reamintit. „Am decis să ajute pe membri să găsească o cale mai ușoară de a face acest lucru, asa ca am creat o secțiune specială prin apel nominal și a produs doar pentru ei.“

Apeluri de tip rolă de a oferi o modalitate ușoară de conectare MAKEA.

În forum prin apel nominal, oamenii se pot alătura un an (sau mai mult), în prealabil și să înceapă întâlnirea alții care vor fi, de asemenea, se îmbarcă pe un anumit croazieră. Mulți membri activi înregistrați-vă pentru a vorbi despre călătoria lor, schimb de sfaturi utile, și chiar și planul de excursii împreună pentru a salva pe costurile.

„Un produs secundar frumos ofthe roll Callis prieteniile pe durata de viață, relații și căsătorii care au format de-a lungul anilor,“ Melissa a comentat.

Instrumentul este de neprețuit ca o modalitate de a introduce colegi de pasageri într - un cadru informal. Pentru a începe chat și socializare cu mult înainte de data de plecare, verifica forumuri prin apel nominal Cruise criticului.

Meet & Mingle Evenimente: WelcomesMembers Cruise Critic Politețea la bordul

După semnarea în sus și face prieteni prin apel nominal, membrii de multe ori nu se poate aștepta pentru a obține împreună. Cruise Critic ajuta cu asta, parteneriatul cu linii de croazieră pentru a oferi un confort Meet & Mingle petrecere.

„În anul care au dus la croazieră,“ Melissa a explicat, „oamenii se pot înscrie pentru petrecere. După ce acestea la bord, avem un spațiu rezervat exclusiv în cazul în care membrii se pot întâlni reciproc în viața reală „.

Aceste evenimente au loc în prima zi a croazieră, și ofițerii superiori, uneori, ale navei - chiar și căpitanul - apar să se amestece cu pasagerii. Evenimente Cruise Critic faciliteaza comunitatea lor de a obține împreună pentru băuturi răcoritoare gratuite și un moment bun. Pentru simplu, este cu siguranta o modalitate foarte bună de a începe călătoria și de a face prieteni rapid.

Oferte Pagina: HelpingVacationers NabDiscounts și tarife pentru grupuri

Cruise Critic este sensibil la provocările cu care se confruntă simplu care călătoresc într-o croazieră.

Puteți căuta o afacere de croazieră de destinație, data de plecare, linie de croazieră, tipul de cabină, sau lungimea călătoriei.

„Croazieră singur poate fi foarte costisitoare“, ne-a spus Melissa. „Cele mai multe dintre liniile de croazieră vă va taxa pentru ambele persoane - chiar dacă te duci singur. Sunteți taxat dublu de ocupare pentru cabina.“

Pentru a ușura sarcina financiară pe turiști, The Cărților pentru file pe oferte de croazieră generale, scăderile de prețuri, croaziere în ultimul minut, iar cele mai ieftine croaziere în jurul valorii. Toate acestea sunt frumos afișat pentru vizitatorii care trebuie să caute și să găsească economii teribil.

„Dacă cineva va fi călătoresc singuri, este într-adevăr în interesul lor să se uite la pagina de oferte“, a spus ea. „Există linii de cuplu de croazieră, care au cabine singur acum, iar unele vor face oferte speciale pentru călătorii singuri.“

Comentarii: Cititorii Aflați ce sa se astepte de la Cruise Lines

Cruise Critic permite vizitatorilor să știu ce croaziere trebuie să offerthrough în profunzime și obiective comentarii scrise de echipa redacțională.Aceste scriitori face de fapt călătoria și poate detailwhat experiența navă de croazieră este ca de la început până la finish.There sunt , de asemenea , peste 160.000 de comentarii de consum au contribuit de către comunitate ca întreg.

Pentru a getthe cele mai recente știri, vă puteți înscrie pentru Cruise Criticnewsletter , care împărtășește în mod regulat sfaturi și tendințe legate de linii de croazieră. În plus, panouri de mesaje site - ului sunt completate cu recomandări generate de utilizatori din comunitate în sine.

„O croazieră este o investiție destul de importantă“, a declarat Melissa. „Te culci pe navă, te mănâncă cele mai multe dintre mesele de pe navă. Oamenii fac o cantitate semnificativă de cercetare înainte de a face această investiție, deci este foarte important pentru noi pentru a oferi cât mai multe informații pentru utilizator cât posibil.“

Forum online Augmentați experiența socială a Cruising

Mergând pe panourile de mesaje Cruise Critic crește oportunitățile de a socializa în timp ce în vacanță pe mare. Este o modalitate ușoară de a seta-te pentru un moment bun și să formeze legături cu alte persoane interesate să devină colegi de călătorie.

„Croazieră, în general, este o formă cu adevărat socială de călătorie“, a explicat Aubrey Dunn, PR manager la Critic Cruise. „Rola de Apeluri și Meet & Mingles robinet într-adevăr în faptul că, și să acceseze apartenența noastră.“

Cruise Critic nu vinde călătorie de croazieră, dar nu oferă recenzii și oferte pentru a vă ajuta să identificați cel mai bun excursie.

Prin încurajarea aspectul social al croaziere, site-ul face de unul singur în vacanță mult mai plăcută. Chiar daca nu sunteti singur - nu poti avea prea mulți prieteni. Reuniunea de oameni pe forumuri este un excelent mod de a face schimb de idei și povești.

Nu știi niciodată ce aceste conexiuni se pot transforma în timp ce rămâne în contact și poate chiar mai multe călătorii planifica împreună.

„De-a lungul ultimilor 20 de ani“, a declarat Melissa, „există cel puțin o jumătate de duzină de căsătorii care au venit din oameni care îndeplinesc pe panouri noastre de mesaje și apoi întâlnire pe navele de croazieră.“

Un strâns unit Compania Dedicatedto Furnizarea de informații valoroase Cruise

Bazat din New Jersey, Cruise Critic sa extins și changedsubstantially începând cu primii ani de la 1995. Printre primele site-uri de croazieră pe Internet, au evoluat în mod natural pe măsură ce timpul trece. Melissa a început să lucreze la Critic Cruise peste un deceniu în urmă, și ea a urmărit compania să crească, deoarece a fost doar 12 de angajați.

„Suntem o companie foarte Savvy punct de vedere tehnic,“ directorul toldus Product Development. Tocilari tehnice și combină talentele jonglarea cu cuvintele pentru a crea o resursa on-line pentru a găsi o croazieră la prețuri accesibile și de distracție.

„Cultura de lucru este foarte distractiv - o atmosferă de familie mare, chiar și după cum am crescut“, a adăugat ea. „Am făcut un angajament să-l păstrați foarte start-up ca și în modul în care lucrăm împreună.“

Cruise Critic este Ultimate Ghidul Cruise pentru Călători (Esp Single)

Este surprinzător faptul că comunitatea Cruise Critic a stârnit zeci de relații și mai mult de câteva căsătorii pe parcursul a 21 de ani. Croaziere sunt romantice, și forumuri online face organizarea de evenimente distractive atât de mult mai ușor.

Cu recenzii Cruise criticului, forumuri și evenimente, de călătorie devine mai socială.

Într-o comunitate online de 1 milion de membri puternic, iubitori de croazieră vin împreună pentru a socializa și de a sprijini unul pe altul. Fie că ești un singur activ la panda sau o văduvă heartsick care are nevoie de un prieten, veți găsi o mulțime de oportunități unice de a se conecta cu alte persoane pe linia de croazieră. Prin intermediul forumurilor de apel rostogolească și Meet & Mingle evenimente, comunitatea online oferă metode simple de a se angaja cu alții.

Cruise Critic face un pic de tot ceea ce - ajutându-vă întâlni noi prieteni, să te găsească cele mai bune prețuri, și revizuirea liniei de croazieră experiență - pentru a face călătoria dvs. Navigatie buna.

„Dorim sa oferim resursa de croazieră final“, a declarat Melissa. „Planificarea o croazieră este destul de complex, dar comunitatea noastră vă poate ajuta să restrânge aceste alegeri.“