Rockstar de dating kerns devon conectează și împuternicește singuri într-o comunitate de susținere

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Pentru single care se simt izolați și neîmplinită, datând de antrenor Devon Kerns oferă sprijinul său emoțional și profesional prin intermediul unor resurse de datare instructive. Personale, de grup Devon, și programe de coaching corporative prezenta strategii pentru a se conecta cu single de pe un nivel mai profund. Inteligența emoțională îi permite să înțeleagă și să traducă nevoile simplu într - un limbaj concis - pe care el o numește vorbind Singlish. Devon este o voce revoluționar în lume dating, care pledează în numele celor peste 2,2 miliarde de single -uri din lume. Scopul său final este de a construi o comunitate de susținere simplu în cazul în care oamenii pot dezvolta neatașate satisfacție personală , indiferent de relația lor statuses.With conținutul său liber și programe cu plata, Devon ghiduri simplu pe o cale spre auto-împlinire și iubire, concentrându - se pe construirea încrederii, înțelegerii unică psihologie, și îmbunătățirea comunicării interpersonale.

De la o vârstă fragedă, Devon Kerns a văzut lumea diferit. El a fost mai rebel și conștienți emoțional decât colegii săi și a avut un talent pentru conectarea cu oameni pe stradă și în clasele lui. „Am fost un tip direct invitat la toate-fetele Slumber partid“ , ne -a spus cu un chicotit. „Mi - ar sta acolo fascinat de vorbire și inima lor.“

load...

Devon Kerns este un expert datând withdecadesof experiență conectarea cu single la nivel emoțional și oferind sfaturi incisiv.

Vreo 20 de ani, a început coaching-ul o echipa de fete de fotbal, incepand cu un grup de copii de 13 ani și vizionarea le cresc până la absolvirea liceului. El a asistat la acei ani de formare, sociale și, uneori, a dat sfaturi fetelor cu privire la băieți și relații.

Apoi, în cariera sa în dezvoltarea de conducere, el a găsit el însuși lucrează cu o echipă de vânzări cea mai mare parte de sex feminin într-o organizație de sănătate. Vorbind cu aceste femei, a realizat productivitatea muncii a afectat starea relației unui angajat în moduri subtile.

load...

„Deci, vedeți, a existat o temă consistentă pe tot parcursul vieții mele“, a spus el. „În retrospectiv, mă simt ca întreaga mea lifewas proiectat pentru a-mi aduce în acest spațiu de înțelegere și single de sprijin.“

Astăzi, Devon conduce revoluția unică ca un antrenor profesionist, vorbitor motivațional, și firma de consultanță. Într - o misiune pentru a îmbunătăți viața single, el învață abilități de comunicare deschise datersand se aplică o singură psihologie pentru relații de afaceri. Curriculum - ul său de coaching se concentrează pe dezvoltarea personală și cultivarea o înțelegere mai profundă a relațiilor în fiecare aspect al vieții.

Dacă sunteți în căutarea pentru cineva pentru a explica nuanțele de cultură datând, conținut gratuit Devon oferă o însumare succintă a ceea ce trece prin mintea daters. Videoclipurile sale și articole de blog oferă un do-it-yourself de educație on - line plin de sfaturi directe pentru a îmbunătăți priceperea ta întâlnire cu sfaturi directe.

load...

In plus, Devon a fondat o companie de marketing numit capital social de publicitate pentru a ridica valoarea socială a întreprinderilor. El călătorește națiunea la vorbire și evenimente de networking toempower agenții pentru a comunica cu single-uri, care au în creștere pe piața mondială reprezentantului.

„O mulțime de oameni singuri, în special în Statele Unite, nu simt parte comunitate OFA. Sunt persoane pe cont propriu“, a explicat Devon.«Pe măsură ce numărul de single-uri din lume cresc, vom avea nevoie de o comunitate pentru a le sprijini și de grijă pentru ei.»

Coaching-ul de femei de varsta 28-38 pe Cum de a alege partenerul potrivit

Pentru Devon, primele șase săptămâni de intalniri pe cineva sunt critice. „Atunci veți vedea toate aceste stegulețe roșii“, a spus el, „și puțin compus steaguri roșii intobig steaguri roșii în timp.“ Când vorbesc cu mii ofwomen despre relațiile lor, el a observat acommon greșeală în ignorarea steaguri roșii devreme, alegerea parteneri greșit, și settingthemselves sus pentru relatii nesatisfacatoare.

El a crezut că ar putea arăta peoplehow să - l chiar de la început și conectați cu persoana potrivită pentru dorințele și nevoile lor. În prezent, personal coaching - ul datând Devon se concentrează pe responsabilizarea profesioniștilor singure, cea mai mare parte de sex feminin, care sunt cu vârste cuprinse între 28 și 38 între.

Cunoscut sub numele de Rockstar de întâlnire și la dragoste, Devon Kerns antrenori simplu pentru a schimba modul in care acestea se apropie de întâlnire și să devină mai în ton cu emoțiile lor.

Acest curs unu-la-unu pune accentul pe puterea de a spune „nu“ (în viață, de afaceri, andlove), și îi dă perspectiva lui în modul în care funcționează mintea omului modern. În atelierul său, el disecă și provoacă scalele emoționale ale bărbaților și femeilor într-un mod accesibil și edificator.

„Sunt foarte interesat de diferențele theemotional între bărbați și femei“, a spus Devon. „Suntem înapoi pe modul în care privim emoțiile bărbați și femei, astfel încât sariturile scara emotionale intr-o mai mult de o parte primara si uman de a fi masculin și feminin.“

În 10 sesiuni, efectuate în persoană sau prin telefon, Devon ajută simplu face schimbări semnificative în modul de vizualizare a întâlnire, emoțiile, și împlinire. El îndrumă clienții să îmbrățișeze temerile lor și propria lor forte. Ajutându-le să ajungă la o stare de spirit centrat, el ajută clienții săi își găsesc împlinirea în relațiile lor curente (atât romantice și unromantic) și se bucură de întâlnire - ceea ce le face mai atractive.

„După ce a lucrat cu Devon, am descoperit exact cine am nevoie pentru a deveni pentru a atrage omul visurilor mele“, unul dintre clienții lui Devon a scris într-o recenzie.

TeachingCommunication Competențe în patru săptămâni Grupul Programe

Uneori simplu se pot simți izolat, ca se lupta singuri - dar, în realitate, există atât de mulți oameni care se confruntă cu aceleași probleme și luptându aceleași temeri. Pentru a arăta simplu că suntem împreună în asta, Devon găzduiește programe de coaching de grup pentru un minim de 10 persoane la un moment dat.

În timpul acestui program de patru săptămâni, Devon ghiduri simplu în stabilirea obiectivelor pentru ei înșiși astfel încât acestea să se simtă împuternicit până în prezent cu încredere. El împărtășește sfaturile sale de a stăpâni comunicarea cu sexul opus și se pregătește pentru a naviga simplu moderne lume dating mai mult succes.

„Când te întâlnești prima Devon Kerns, ceea ce iese în evidență este încrederea lui despre subiectul de dating.“ - Victoria anual, un client Devon Kerns

Dacă doriți să îmbunătățească încrederea în sine și de a aprofunda relațiile dumneavoastră, vă puteți înscrie pentru unul din programele de coaching Devon și să se inspire din conducerea sa cu experiență și empatică.

„Oamenii sunt într-adevăr graviteaza la mesajul meu“, a spus el. „Dating nu ar trebui să fie ceva ce groază. Când vă bucura de dating si sa te distrezi, este inevitabil ca veți găsi iubire și împlinire în viața ta.“

Partajarea unică Psihologie pentru a ajuta AgenciesMotivate angajati

Metodele convingătoare Devon aplică lumea afacerilor precum lume dating. Ca parte a programului său de coaching corporative , el merge la o agenție la agenție de traducere nevoile și dorințele simplu într - o lentilă de marketing. Înțelegerea sa a psihologiei de a fi oferte unice de afaceri instrumentele necesare pentru a motiva clienții și angajații mai eficient.

„Dacă tu sau echipa ta au nevoie de formare în vânzări, inteligenta emotionala, optimizare de publicitate, sau orice altceva referitoare la performanță, nu căutați mai departe“ , a declarat Shawn Richardson, Manager de conținut la SOCAP de publicitate, într - o recomandare pe LinkedIn. „Aducerea Devon pe de consultanta, coaching - ul, sau de dezvoltare de proiect va fi, fără îndoială, pentru a ridica plafonul pentru a avea succes.“

Formare corporativă Devon oferă întreprinderilor strategii, limbă și tehnici pentru a ajunge la single.

Potrivit Devon, companiile de învățare pentru a vorbi Singlish nu are doar un sens emoțional - l face de dolari și cenți. Campaniile publicitare care se conectează cu single pot crește ratele de conversie ale companiei și păstrarea clienților cu aproximativ 64%.

„Vrem să ridice valoarea socială a celor ce lucrează cu“, a explicat Devon. „Din acel branding și suport de marketing, vom ajuta cu adevărat să înțeleagă un singur demografice.“

O echipă nerdy Rezistă Pentru neatasat Overlooked &

Devon Kerns se bazeaza pe o echipa talentata pentru a construi resurse pentru single-și răspândi viziunea sa pentru o comunitate single mai interconectată. „Suntem toți tocilară în propriile noastre moduri și propriile noastre drepturi,“ hesaid despre echipa SOCAP de publicitate. „În esență, încercăm să aducem datersfrom lumea on-line în lumea offline.“

Cu un entuziasm în comun pentru munca si misiunea lor, aceste marketing, scriitori, designeri și pus împreună un meniu complet de servicii pentru comunitate unică.

Singura revoluție se bazează pe eforturile persoanelor pasionate de la SOCAP de publicitate.

Eric Sutfin, Chief Marketing Officer, asigură site-ul funcționează bine, în timp ce managerul de conținut Devon, Shawn Richardson, tocilari peste limba și guru-ul de producție echipei, Mark HESSLING, pune împreună clipuri video dinamic și antrenant, special conceput pentru single. De la comunitatea de mobilizare la design grafic, această echipă capital social contribuie la o cultură pozitivă a singledom și campioni drepturile de single-uri în viața de zi cu zi.

Mergând dincolo de coaching și de conținut, Devon luptă în numele simplu pe mai multe fronturi diferite. El pledează pentru un tratament mai echitabil pentru single pe probleme importante, cum ar fi prevederile de îngrijire a sănătății și a codurilor fiscale, și vorbește în apărarea acestui trecut cu vederea segment al populației.

Devon Kerns Adaugă auto-Worth la Singlishв „ў Language

Prin aplicarea inteligenței sale emoționale, Devon Kerns revoluționează discursul despre ce înseamnă să fii singur. Programele sale de coaching, vorbind angajamente și conținut liber încurajează comunicarea deschisă și încrederea în sine în spațiul de dating. El ajută profesioniștii ocupat - în special femei - să navigați o scenă complexă întâlnire și să definească succesul în termeni proprii. Uneori, lecția cea mai semnificativă el poate învăța este în regulă să fie singur.

De zeci de ani de la inimă la inimă cu femei singure, Devon a învățat pentru a vedea care datează din ambele părți și vorbesc limba unică, orSinglish ca el numește it.By de predare Singlish pentru persoane fizice și companii, el promovează o mai bună înțelegere a motivelor emoționale pe care guvernează viața noastră.

Viziunea sa filantropic este de a creste o comunitate de milioane de single-uri care se simt împlinite în viața lor și evaluate în societate.

„Am atât de mare, lupta goalto îndrăzneț în numele simplu și să le aducă împreună într-o comunitate“, a spus Devon. „Sunt onconnecting concentrat, autorizând, si single-inspira peste bord și la nivel global.“