Ronnie bucurie: un antrenor la mijlocul vieții care inspiră single-uri peste 40 de ani cu mult curaj

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cu compasiune și încurajare, Ronnie Joy susține daters mature au re-intra în lume dating. La varsta de 52 de ani , Ronnie a devenit un antrenor de suflet certificat și vorbitor motivațional pentru că ea a văzut o tendință de simplu vârsta ei simt nesiguri cum până în prezent în societatea modernă. După ce a întâlnit - al doilea sot pe un site de dating, Ronnie a simțit unic potrivite pentru a preda daters midlife cum să scrie un profil de dating, întâlni oameni noi, și să devină un magnet dată. Prin unu-la-unu de coaching, workshop - uri de grup, evenimente vorbind, și garderoba consultă, ea îndrumă clienții ei să se simtă mai încrezător și curajoasă atunci când caută o dată on - line și în persoană. În profunzime de coaching viata lui Ronnie aduce claritate în viața de dragoste single vechi de peste 40 de ani.

Ronnie Joy , un antrenor de viață certificată, este tipul de persoană care poate transforma orice provocare într - o poveste de succes. În 2000, a divorțat după 26 de ani de căsătorie, shedesired o schimbare inher de viață, și a mers după ea cu poftă. La vârsta de 52 de ani , sa mutat din Connecticut în California , în căutarea unui nou început.

load...

„Câțiva ani au trecut, și am câștigat picioarele mele singur mare“ , a spus ea în bio ei. „Am stabilit un sentiment de cine am fost.“

Ronnie Joy Krasner, un antrenor suflet certificat care inspiră simplu, cunoscut al doilea soț pe un site de matrimoniale.

Deși Ronnie a simțit pregătit pentru o relație dedicată, găsirea unui partener matur a prezentat-o ​​cu destul de o provocare. Deci, ea a făcut un efort conștient de a se face disponibil la cafenele, librării, piețe și on-line. După unele ghinioane matrimoniale și experiențe de învățare, ea a întâlnit un om incredibil pe nume Jack pe un site de matrimoniale.

load...

Trei ani mai târziu, ea a fost căsătorit fericit și profund recunoscător pentru experiențele de viață pe care a adus-o în cazul în care ea a crezut că a fost într-adevăr menit să fie. Ea a vrut să ajute pe alții din generația ei găsi același sentiment de încredere și de bunăstare, astfel încât ea a început viața de coaching single mature din San Francisco Bay Area.

„Am observat o temă a persoanelor în vârstă - divorțat, văduv, sau nu a fost niciodată căsătorit - în căutarea pentru dragoste, dar a fost foarte descurajatoare pentru ei“, a amintit ea. „Am știut acest lucru a fost nevoie am putut ajuta aceste single cu, și am devenit un antrenor datând de mijlocul vietii pentru a ajuta.“

Ronnie este un antrenor de viață axat pe single de inspirație și consiliere peste 40. Clientul ei tipic este „pensionat, dar încă înfloritoare“ - cineva care este orientată spre un angajament, dar sigur cum să procedeze în mediul modern de întâlnire. Misiunea lui Ronnie este de a încuraja daters mature pentru a-și atinge obiectivele de relații de lucru cu ei pentru a createa personalizate plan de joc de dating.

load...

„Stilul meu este de a pune întrebările corecte și într-adevăr a asculta răspunsurile“, a spus ea. „Cu asta, eu dau propriul meu sfaturi și sugestii intuitiv, și am aplica propriile mele experiențe de viață, de asemenea.“

Coaching intensiv Soul ajunge la utilizatori pe un nivel mai profund

Cu o ureche simpatic, Ronnie încearcă să ajungă la coreof care o persoană este de a le ajuta să se simtă centrat, încrezător, și iubit. Ea conectează withher clienții la nivel emoțional și ascultă grijile, bucuriile și dorințele cu o inimă deschisă.

Ronnie Joy lovește un ton de conversație și motivațional în angajamentele ei vorbind.

Servicii de coaching ei variate oferă asistență individuală, precum și ateliere de lucru de grup. Ea preferă întâlnirea în persoană la birourile sale Oakland sau Lafayette, dar ea poate efectua , de asemenea , o sesiune de coaching printr -un apel telefonic sau Skype. Accentuarea auto-reflecție și autenticitate, ea merge clienții ei prin dating online , precum și „dating în sălbăticie“ - care este ceea ce ea numește în persoană întâlnire.

In plus, Ronnie împărtășește experiența ei prin prezentarea de evenimente atspeaking în întreaga țară. Prin aceste discuții angajarea, shespreads mesajul său de speranță și de împuternicire pentru a single Activitate culturala. Ronnie se conectează cu publicul prin injectarea coaching - ul ei cu viața reală stories.In personală co-autorat ei carte, „ Come Out of Ascunderea și Shine “ , ea folosește propria călătorie emoțională pentru a arăta cititorilor modul în care acestea pot depăși adversitate și de a găsi auto-valoare in vietile lor.

„Relația ta cea mai importantă este cu tine“, a spus ea. „Vreau clienții mei să se simtă gata până în prezent, știu ce vor, și să aibă strategii pentru intalniri online si in salbaticie.“

Prin coaching-ul personal, ateliere de grup, makeovers dulap, și meditație vizuale ghidate, Ronnie are o varietate de tehnici de susținere pentru a ajuta daters trăi cu curaj și cu bucurie.

Coaching individual oferă o claritate într-o sesiune de șase Programul

Programul coach'ssix-a sesiune de viata aprozi simplu prin aspectele importante de dating online, cum ar fi fotografii de profil și strategia de mesagerie, pentru a aduce mai multă claritate în acest mod modern de a întâlni oameni.

Abordarea ei este cuprinzătoare și personalizate pentru clienții săi. Ea oferă sfaturi patrunzatoare de datare pentru a face profilul anydating mai atractiv prin revizuirea fotografiilor și a conținutului oferind în același timp o evaluare globală a modelelor de datare negative care ar putea fi o persoană care deține înapoi.

„O mulțime de oameni vin la mine pentru că ei își dau seama că repetăm ​​aceleași modele de comportament“, Ronnie a spus, „și se termină în relații care nu reușesc.“

Puteți apela Ronnie la (510) 336-0904 pentru a primi o gratuit consulta și seeif ei interpersonale de apel stil de coaching pentru tine.

Ateliere de lucru pentru grupuri Build solidaritate Printre Baby Boomers

Participanții la atelier Group beneficia simplu frommeeting, cum ar fi ei înșiși și pentru a obține un sistem de sprijin. Într-un cadru interactiv, Ronnie ghiduri discuții despre intalniri lupte si victorii pentru a arăta single midlife ei nu sunt singuri.

Dating ei în grupul de Workshop Wild se desfășoară timp de două ore și încurajează oamenii să se întâlnească datele potențiale în locuri de zi cu zi, cum ar fi magazine alimentare și magazine de cafea.

Oferind o voce Îngrijirea & Incurajarea în vremuri de necaz

O criză de sănătate poate dezvălui caracterul unei persoane și să testeze prioritățile lor în viață. În iunie 2016, Ronnie a fost diagnosticat cu cancer de san, iar lupta a urmat a dat-o perspectiva dobandita asupra vieții. „A existat această voce mică spunând:" Ai nevoie pentru a ajuta persoanele singure care au trecut prin aceasta,“ne-a spus ea. „Este o cauza foarte mult speaksto inima mea.“

Acum cancer-free, Ronnie are determinedto pus experiența ei la o bună utilizare prin oferirea de servicii de coaching pentru single convalescenta cancer sau alte boli grave.

Cu acest nou serviciu, ea va aborda o nevoie ignorată de masă antrenori de datare - și anume, cum datei de la un diagnostic de cancer? Este o provocare unică, care se simte motivatedto ia on.From care se ocupă cu insecuritatea corpului pentru a găsi modalități de a vorbi despre problemele de sănătate cu o dată, Ronnie speră să contribuie la construirea emoțională bunăstarea cuiva care a luptat împotriva unei boli grave.

Mulți clienți Mărturii Afișare Scop & încredere reînnoită

De-a lungul anilor, Ronnie a lucrat cu sute de single -uri variind de la varsta de la 40 la 80. marturii client Glowing vorbesc cu caracter personal formele bondsRonnie cu clientsand ei transformare emoțională ea ajută la realizarea lor.

„Suntem angajați să se căsătorească!“, A scris un fost client numit Carol C. „Concentrarea pe mine a făcut mai întâi diferența... Mi-a permis să se relaxeze și să prezinte o parte fericit, increzator, puternic, și distractiv.“

„Ronnie este o adevărată bijuterie: cald, luminos și plin de grijă și, în același timp, savvy despre urmărirea de succes care se află înainte. Îndrumarea ei este de neprețuit în a ajuta la identificarea obiectivelor, strategiilor, și să se concentreze „. - unul dintre clienții mulțumiți Ronnie lui Joy

Uneori, o schimbare subtilă în atitudine este tot ce takesto energiza o persoană și întineri viața lor de dragoste. Ronnie loves deschiderea oameni de până la noi posibilități și permițându-le să se simtă întregi și fericit - ceea ce le face mai atractive în lume dating.

„Prima noastră întâlnire a fost ieri, și m-am gândit la ce ai fi spus: Fii tu însuți“, un client a scris Ronnie despre un nou interes dragoste. „El mă primește - nu a fost chimie bună, și îl voi vedea din nou.“

Coaching-ul Servicii Ronnie Joy Dă daters Hope

Pentru simplu de o anumită vârstă, datând seemslike o propunere intimidant. Poate că ai pierdut încrederea tinerilor, poate că nu înțeleg cum funcționează site-urile matrimoniale, sau poate că pur și simplu nu știu cum pentru a semnala disponibilitatea oamenilor age.Sometimes dvs. O ureche simpatic și un impuls încurajator este tot ce ai nevoie pentru a simt suficient de puternic pentru a începe datând din nou.

Consiliere raționali Ronnie încurajează daters midlife să rămână pozitiv și plin de speranță.

Ronnie Joy stie ce e ca pentru a începe peste și de a face cel mai bun din orice viață aruncă la tine. Ea oferă experiența ei de viață și de înțelepciune pentru a single peste 40 în speranța de a schimba viața în bine.

Prin sesiuni de coaching, workshop-uri de grup, și concerte vorbind, Ronnie ajunge la o comunitate trecute cu vederea în dating scena și le arată cum să trăiască cu scopul și vigoarea.

„Cred că trebuie să fii curajos de a re-intra în lume dating“, a spus ea. „Dorința ta trebuie să fie mai puternică decât frica.“

O mare parte din ceea ce face Ronnie o astfel de cifră de inspirație este că ea conduce de exemplu. Propria ei viață este o dovadă a puterii spiritului interior unul la overcomeobstaclesin viață. Withsensitivity, înțelegere și pasiune, ea ghiduri simplu prin intermediul online de întâlniri și antrenori oameni pentru a găsi dragostea mai întâi să creadă că ei sunt demni de iubire.