Salvarea clubului manatee unește conservatorii pasionați la evenimentele și festivalurile de voluntariat din florida

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Salvați Manatee Club este lider mondial de luptă organizatie non - profit pentru a salva de la lamantini amenințări provocate de om și de mediu. Din anul 1981, o echipa din Florida de ecologiști și iubitori de animale au venit împreună pentru a proteja lamantini și habitatul lor acvatic , astfel încât acestea pot supraviețui pentru generațiile viitoare. Dacă acest lucru este ceva ce simți cu pasiune despre, există modalități prin care pot sprijini grupul si sa se implice cu comunitatea. Puteți face o donație, semna petiții, sau voluntar cu organizația. Voluntarii pot face o diferenta prin creșterea gradului de conștientizare în rândul elevilor, boaters, și alți membri ai comunității despre pericolele cu care se confruntă lamantini astăzi. Implicarea cu Save Club Manatee oferă oamenilor posibilitatea de a avea un impact pozitiv asupra lumii în timp ce întâlnirea alții care au grijă de sănătatea și siguranța Manatee.

În 1981, atunci-Gov Florida Bob Graham a luat fiicele la un concert Jimmy Buffett. S-au dus în culise după spectacol pentru a vorbi cu celebra cantareata-compozitoare, și, în timpul conversației lor, subiectul lamantini a venit. Jimmy a vrut să știe ce Florida, a fost făcut pentru a proteja populația statului de vaci de mare - și ce se mai poate face. El a oferit să acorde sprijin pentru eforturile de conservare de stat pentru a asigura sănătatea pe termen lung și siguranța lamantini.

load...

La scurt timp după conversația lor, guvernatorul a format Salvare Comitetului Manatee și numit Jimmy Buffett ca scaunul său.

Patrick Rose sa alăturat în calitate de consilier științific al comisiei, și a asistat eforturile organizației de a proteja ecosistemele acvatice și să sensibilizeze opinia publică cu privire la siguranța Manatee. De exemplu, Jimmy Buffett a avut loc concerte pentru a strange bani pentru non-profit, deoarece a făcut lobby pentru o mai mare protecție a mediului în statul Florida.

„Nu pot spune destul despre Jimmy Buffett“, ne-a spus Patrick. „Anchetele sale simple, în 1981 a dus la diferențe imense în modul în care protejăm proactiv lamantini astăzi.“

load...

Patrick este acum directorul executiv al Clubului Salvați Manatee, care continuă să facă munca non-profit inspirat de o dragoste profundă pentru lamantini. Echipa a încercat să crească pentru protectii creaturi acvatice din Florida, încorporează programe educaționale în școli elementare, și de a introduce semne de navigație pentru a avertiza boaters să încetinească și să respecte habitatele Manatee. Prin activitatea sa de bună, Salvați Manatee Club a impus ca vocea lamantini în întreaga Florida și în restul lumii.

Acest non-profit premiat a contribuit în mod semnificativ creșterea populației Manatee în SUA - astăzi aproape 7.000 de lamantini trăiesc în sud-est - dar mamiferele pașnice încă se confruntă cu amenințări semnificative de la elice cu barca, poluarea și schimbările de mediu pe termen lung.

load...

Puteți obține implicat cu Salvați Manatee Club prin adoptarea unui lamantin pentru 25 $. Aceasta este o modalitate foarte bună de a arăta sprijinul pentru organizarea-driven voluntari. Puteți face , de asemenea , partea ta de a deveni un voluntar activ cu Salvați Manatee Club și să se alăture oameni cărora le pasă de conservarea căilor navigabile din Florida la fel de mult ca și tine.

„Lamantini într-adevăr nu au capacitatea de a fi agresiv“, ne-a spus Patrick. „Sunt foarte unic. Oamenii ar trebui să vorbească pentru ei și grija pentru ei.“

Crearea de programe educaționale de sensibilizare a opiniei publice

Salvați echipa de voluntari Manatee distribuie materiale educaționale la evenimente și festivaluri organizate pe tot parcursul Florida. Voluntarii înființat cabine de educație și de a ajuta la răspândirea cuvântul despre lucruri pe care oamenii obișnuiți pot face pentru a salva populația Manatee în Florida și dincolo. Unii voluntari dau prezentări în școli sau biblioteci sau să lucreze cu grupuri de mediu pentru a crește gradul de conștientizare.

Pagina Acționează Clubului este plin de moduri de a da o mână pentru efortul de a proteja lamantini și habitatele lor.

Poti sa fii voluntar sau să adopte un lamantin pentru 25 $ pentru a sprijini Salvați Manatee Club.

Salvați Manatee Club se bazează pe sprijinul membrilor săi de a se angaja oamenii și să le arate lucrurile mici le pot face pentru a face o diferenta. Reperare Rețeaua Manatee ajută cercetătorii să păstreze evidența populației Manatee. Dacă la fața locului un lamantin în sălbăticie, puteți completa un formular și e - mail sau trimiteți - l la Salvați Manatee Club.

Clubul funcționează, de asemenea, alături de școli și profesori pentru a oferi resurse educaționale pentru a ajuta elevii să înțeleagă în cazul în care se potrivesc lamantini în ecosistemul. Salvați Manatee Club educă, de asemenea, boaters despre pericolul carene, elice, și bărcile lor cu mișcare rapidă pune la lamantini plutesc sub suprafața apei.

„Marea majoritate a boaters face de îngrijire și nu doresc să rănească lamantini“, a spus Patrick. „Este vorba despre a ajunge afară și a întâlni oameni acolo unde sunt.“

Save cursa Manatee Michigan 5K este organizat anual de către profesorul de biologie și de mare fan Manatee Lesley Argiri pentru a beneficia Clubului. Organizația sprijină eforturile Lesley și ei voluntari studenți credincioși prin donarea de jucării de pluș Manatee și o varietate de materiale educaționale pentru ziua cursei.

Salvați Manatee Club stabilește mai multe mese educaționale în timpul evenimentelor Ziua Pământului în Florida. Fotografie de Karen Ann Bunce.

În ultimii ani, Salvați Manatee Club a ramificat la nivel internațional pentru a face munca pozitivă, proactivă în Africa de Vest și America de Sud. Echipa a trebuit să fie inovatoare pentru a veni cu soluții și alternative pentru localnici care încă vânează și ucide lamantini pentru produse alimentare și comerț.

Aderarea la Save Club Manatee este un mod minunat de a face ceva bun pentru mediu în timp ce întâlnirea de oameni care împărtășesc valori și obiective similare. Aceasta retea nationala de voluntari a avut un impact pozitiv asupra mijloacele de existență și siguranța a mii de lamantini.

O echipa inspirational vorbeste si pentru Schimbare Împinge

Înainte de el chiar a învățat cum să înoate, Patrick a iubit apa. El ne-a spus că a petrecut o mare parte din timpul său în pâraie și lacuri în orașul său natal. Până când el a fost de 20, el a fost un profesionist instructor de scufundări. Mai târziu a obținut diploma ca biolog acvatic, a dezvoltat programe educaționale și de cercetare non-profit precum și servind ca primul coordonator federal Manatee de recuperare Activități înainte de a fi lovit de a se alătura Salvați Comitetul Manatee.

Patrick ne-a spus că era un adolescent atunci când a văzut mai întâi un Manatee sub apă, și, din cauza întunecime apei, primul lucru pe care a văzut a fost cicatrici sale deformeaza de la o elice cu barca. Acesta a lovit acasă pentru el în acel moment cât de vulnerabile erau aceste creaturi lente și blânde. El și-a dedicat viața deoarece la conservarea speciilor și habitat.Today acvatică, Patrick este considerat unul dintre lumi lider experti privind Manatee Florida.

„Nu pot să cred că într-adevăr a unei specii mai bune pentru a reprezenta“, a spus el.

Salvați Manatee Club aduce ecologiștii împreună sub o cauză comună.

Mulți Salvați membrii personalului Manatee a început ca voluntari pasionați și a găsit o casă în echipă. Cora Berchem a abordat organizația pentru că ea a vrut să facă un documentar despre lamantini.

Cora a început să se implice în ziua de azi, munca și astăzi ea este un membru al personalului cu normă întreagă. Ca nonprofit Manatee de Cercetare și multimedia specialist, ea asistă cu activitate de cercetare de la Blue Spring State Park și supervizează programul de voluntariat de vară pentru a preveni hărțuirea Manatee.

Chiar dacă lamantini sunt prietenoase, cele mai multe nu doresc oamenii de înot în apropierea ei și atingându-le în sălbăticie, astfel încât voluntarii Salvați Manatee ajuta la asigurarea unor lamantini sunt date spațiul lor. Apa ar trebui să fie sanctuarul lor, iar oamenii ar trebui să respecte limitele lor.

Dr. Katie Tripp, Director de Știință și conservare a organizației, a vizitat mai întâi Blue Spring State Park, atunci când ea a fost de 11 unde a luat o Salvați broșura Manatee Club și a adoptat un lamantin. Katie a luat fiecare ocazie de a se implica si in cele din urma sa mutat din Pennsylvania, în Florida pentru a participa la Eckerd College din St. Petersburg, unde sa specializat în domeniul științei Marin.

Dupa ce a absolvit colegiul, Katie a fost recrutat de Universitatea din programul de sănătate pentru animale acvatice Florida la Colegiul de Medicina Veterinara pentru a-și continua cercetările Manatee. Katie a primit doctoratul de la UF și a început imediat munca ei de la Salvați Manatee Club.

„Ea, practic, scopul ei în viață pentru a salva lamantini făcut“, a spus Patrick. „Am fost în jurul valorii de atât de mult timp - avem câteva generații de tineri care au fost mișcat de povestea Manatee și implicat cu organizația noastră de la o vârstă fragedă.“

TheSave eforturile de conservare a Manatee Clubului sunt conduse de grija pasionată și sprijinul ferm al voluntarilor, donatori și membri ai personalului. Împreună, ei lucrează pentru a se asigura lamantini se bucure de libertatea de a înota în siguranță în căile navigabile din Florida. Indiferent dacă acestea sunt impartind broșuri de Ziua Pământului sau de a da o prezentare educațională a studenților, Salvați Manatee Club face tot posibilul pentru a face lumea mai sigură și mai bine pentru lamantini.

Conducerea Patrick a ancorat Save Club Manatee de mai mulți ani, iar acum a toaletare următoarea generație de lideri de mediu să preia pentru el. „Sunt la fel de mult efort punerea cât pot în mentorat membri ai personalului și a voluntarilor“, a spus el, „și asigurarea avem oameni să ducă mai departe moștenirea organizației, deoarece misiunea noastră nu este aproape gata, din păcate.“

Salvați Manatee Club Protejează ecosistemele acvatice

Salvați Manatee Club a început cu doar doi tipi care vorbesc despre cât de mult au iubit vaci de mare din Florida, iar acum a devenit o mișcare internațională pentru a salva lamantini. Jimmy Buffett a contribuit la stabilirea organizației non-profit pentru ca ii pasa despre a face apa un paradis pentru toată lumea.

Dacă prea pasă de protejarea mediului și păstrarea lamantini în condiții de siguranță de rău, vă puteți alătura eforturilor Salvați Manatee Club ca un donator sau un voluntar. Devenind parte a acestei misiuni, poti face ceva bun pentru ecosistemul acvatic și întâlni oameni altruiști care împărtășesc valori similare.

„Ceea ce facem este benefic pentru lamantini și pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor, de asemenea“, a spus Patrick. „Scopul meu este de a avea pe tot parcursul vieții lamantini eliminate din lista speciilor pe cale de dispariție, deoarece viitorul lor este atât biologic și sigure din punct de vedere, dar nu pentru că unii oameni doresc să le eliminate prematur din motive politice sau egoiste. Din cauza amenințărilor colective lamantini se confruntă în prezent, ar fi probabil imposibil de a recupera din nou populația în cazul în care numerele sale ar scădea dramatic a doua oară, deoarece habitatele de lamantini suferă de degradările cauzate-umane pe scară largă. Lucrând împreună cu alții de minte cum ar fi, eu rămân optimist că putem reuși!“