Șaptezeci și treizeci: un serviciu de confecționare de lux, construit pentru a conecta lumea mondială bogată și sofisticată

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Pentru profesioniștii care sunt hiper-concentrat asupra carierei lor, găsirea timp pentru a cultiva legături romantice se poate de multe ori se pare ca o sarcina de netrecut. De aceea , ei apelează la compania de matchmaking de lux Șaptezeci Treizeci. CEO și fondator Susie Ambrose are o abordare de concierge potrivirii single de elită din întreaga lume, și ea are o rată de succes impresionant de 85%. Timp de aproape două decenii, Susie și echipa ei de psihologi cu înaltă calificare și experți de relații au fost hands-on de lucru cu bărbați și femei de 10.000 de plus pentru a le ajuta obligațiuni adoptive și relații de ciment de durată.

În timp ce rulează practica ei psihoterapie, Susie Ambrozie a început să vadă o tendință cu unii dintre clienții ei. În ciuda faptului că mulți dintre ei erau bogați, cu succes, și atractiv, ei erau încă singur. De multe ori incapacitatea lor de a forma relații semnificative a fost rezultatul direct al stilul lor de viață ocupat, concentrat de muncă.

load...

Un om aristocratică a venit special pentru a Susie în căutarea dragostei. Ea a decis să - l ajute și la scurt timp după el potrivit cu o femeie a venit să iubească și respect. A fost prima poveste de succes care a condus Susie pentru a crea Șaptezeci Treizeci. Numele companiei provine dintr - un studiu a constatat ca Susie arata ca oamenii de succes petrec 70% din timpul lor de lucru, lăsând doar restul de 30% pentru socializare.

Fondata in anul 2001, Șaptezeci Treizeci și a fost una dintre primele companii de matchmaking pentru profesioniști singur.

load...

„Șaptezeci Treizeci sa născut din nevoia reală de a aborda acest dezechilibru, creând un stil de viață, care este relatii implinite si pentru persoanele care au ajuns la ceea ce ar trebui să fie un nivel de succes și bogăție cu care acestea sunt îndeplinite“, a spus Susie.

Ca CEO și Fondator, Susie a se înconjurat cu o echipă de psihologi și experți de relații pentru a ajuta satisface clientela bogate. Fondata in anul 2001, Șaptezeci Treizeci și a fost printre primele companii, exclusive matchmaking de lux. Și cartea ei , de asemenea , intitulat „Șapte Treizeci“ oferă o perspectivă inteligentă, perspicace în ceea ce face ca relațiile umane căpușe.

Potrivirea Clienți mari-Realizarea, influenti la o rata de succes de 85%

Utilizarea ei de fundal în psihologie, Susie a dezvoltat o tehnica personala si profesionala matchmaking, care sa dovedit a fi foarte eficient, cu o rată de succes de 85%.

load...

„Prin garantarea faptului că fiecare membru are un pețitor care recrutate potențiali parteneri și ajutând membrul să fie persoana pe care doresc să fie prin servicii de viață, cum ar fi consilierea de imagine și relația de coaching, Șaptezeci Treizeci și crește în mod semnificativ șansele membre ale unei relații pe termen lung, " ea a spus.

Șaptezeci de Treizeci și se concentrează pe conexiunea pe termen lung și compatibilitate, mai degrabă decât infatuare de scurtă durată sau de atracție, și asta e ceea ce face ca metoda lui Susie atât de eficient.

Echipa de la Șaptezeci Treizeci și utilizează mai mult decât tehnicile de matchmaking standard pentru clientela lor - le folosesc dovedit metodologii psihologice pentru a se potrivi potențiali parteneri.

Nu există nici semnarea în sus și căutarea. Odată ce ați devenit un membru, un manager de cont personal vă asigură obține cele mai multe hands-on nivel de serviciu. Managerii de cont personal pentru a lucra cu sârguință găsi un meci care verifică toate casetele, iar apoi vor configura introduceri.

O abordare personală, bespoke pentru a Găsirea dragoste de durata

Diferența dintre Șaptezeci Treizeci si alte companii de matchmaking se reduce la un singur ingredient cheie: orientarea catre client. De fapt, mulți potențiali clienți zboruri charter spre Londra doar pentru a satisface Susie și echipa ei.

„Acest lucru a dus la o bază de date globală a celor mai eligibile din lume“, a spus Susie. „Cu peste 10.000 de oameni bogați în baza noastră de date și în creștere în fiecare zi, afacerea noastra emana calitate, autenticitate și de succes, atragerea de membri care să reflecte aceste calități. Membrii noștri sunt cei de influență și a abundenței, liderii industriei, pionierii în domeniile lor - cunoscut, intitulatul, The realizat „.

Susie și echipa ei de experți oferă o abordare hands-on pentru a găsi meciul potrivit pentru tine.

Cei mai mulți clienți vin pentru serviciul primar Șaptezeci Treizeci lui: matchmaking. Datorită atenției companiei la o experiență personală și personalizat pentru fiecare client, ratele de succes avânta. Clienții se pot simți confortabil în știind datele lor vin de pre-verificate. Acest lucru oferă clienților bogați de securitate să știe că te întâlnești cu cineva în propriul lor grup de la egal la egal.

Matchmakers Șaptezeci de Treizeci lui ia în considerare mai mulți factori importanți atunci când aranjarea o introducere. Ei se cântărește ceea ce este corect pentru un client pe termen lung, comparativ cu ceea ce pare atractiv în acest moment.

Susie ne-a spus că, mai degrabă decât să fie strict pe bază de suprafață, clienții ei sunt în căutarea pentru meciurile cu valori și interese similare - cu plumb atributele fiind onestitate și loialitate. De fapt, aproape jumătate spun că ar data de cineva care nu este în mod convențional bine, deoarece calitățile de caracter sunt mai importante. Managerii de cont să ia acest lucru și dorește personale ale clientului și nevoile în considerare atunci când aleg potențiali colegi.

Șaptezeci de Treizeci și oferă de asemenea servicii suplimentare, cum ar fi life coaching, consultanta de imagine, și data de coaching, pentru a atrage și de a păstra un partener la fel de uimitoare.

Functioneaza! Mii de Single-au format relații

Mulți clienți fericit scrie în Susie să -i mulțumesc și echipa ei pentru ajutorul lor. Un CEO european oferă un astfel de exemplu.

El a fost crescut într-un mediu familial modesta de parinti care l-au vrut să „stea pe propriile picioare.“ El însuși a sprijinit prin colegiu, a lucrat drumul pe scara, și în cele din urmă a preluat afacerea familiei sale.

„În timp ce am avut relații de-a lungul drumului, probabil, prioritățile mele erau în altă parte“, a spus el. „Venirea la Șaptezeci Treizeci și a fost cea mai bună decizie pe care am făcut. Am întâlnit o doamnă care a înțeles calea am luat, care împărtășește valorile mele, dar mai mult, este un fel, iubitor, grijuliu, și care doresc aceleași lucruri din viață ca și mine.“

Șaptezeci de Treizeci de simplu cu succes perechi de mare valoare netă cu medii și stiluri de viață similare.

Un alt unul dintre clienții lui Susie, un neurochirurg de la Hong Kong, de asemenea, a remarcat cu privire la modul de succes a fost experiența ei.

„Ce un meci și doar a doua persoană pe care am cunoscut! Nu știu ce să spun, dar ai depășit cu mult așteptările mele“, a spus ea. „Este un om minunat, și amândoi se simtă în siguranță în a spune că se poate termina aderarea noastră.“

Un actor celebru care imparte timpul intre Londra si SUA reflectate pe experiența sa, atât fără și cu serviciul, spunând: „Oamenii de multe ori presupunem că este mai ușor când ești gay și în ochii publicului, și da, niciodată nu am fost scurt de interes , dar a fost greu de găsit pe cineva ca-minded, în căutarea unui parteneriat serios, monogamă, pe termen lung. Am crezut că a fost un risc de a merge pe acest drum, dar după aderarea Șaptezeci de treizeci de ani, nu a existat nici uite înapoi „.

Șaptezeci de Treizeci - Obligatiuni între 10,000+ Membri Cultivarea

Cu membri din toate colțurile lumii, Șaptezeci Treizeci și experiențele de creștere organică ca membri se referă alți membri. Deși există o bază de membru substanțială în Marea Britanie și Europa, numărul de membri sunt în creștere în locuri cum ar fi Singapore, Hong Kong, New York, și Los Angeles. Potrivit lui Susie, membrii sunt de toate vârstele, stiluri de viață, fundaluri, și industriile și au diferite aspirații de relație.

Confidential si psihologic-sprijinit, Șaptezeci Treizeci este printre cele mai eficiente companii matchmaking de elită. Datorită unui lider muncitor și echipa, single de succes sunt prezentate cu un mod eficient de a satisface sufletul pereche lor.