Schimbând modul în care ne gândim la monogamie

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: După ce a cercetat studiile de femei și psihologie din anul 1991, Universitatea din Michigan profesor asociat Terri Conley, Ph.D., este un lider în domeniu și-a dedicat viața ei de a examina aceste subiecte în moduri noi, în special în monogamie.

Dragoste Dr. Terri Conley pentru psihologie si studii de femei a început la o vârstă fragedă.

Crescând într-un mic oras din Indiana, cu o mamă lesbiană closeted, a văzut prima mana problemele care au existat (și încă mai face), în diferențele de gen, monogamie și relațiile între grupuri.

load...

Dr. Terri Conley, Universitatea din Michigan

„Cred că problemele de gen și sexualitate, chiar dacă nu am fost conștient de ea la momentul respectiv, au fost mă influențează“, a spus ea. „Cred că am devenit foarte conștient de aceste dinamici, și am vrut să le exploreze mai mult.“

Conley folosit experiențele sale personale pentru a construi o carieră înfloritoare, ea e pasionat, în cazul în care ea isi petrece zilele cercetarea îndeaproape aceste subiecte și prezentarea concluziilor sale în un mod distractiv și informațional.

„Nu toată lumea doriți să fiți plătit pentru a vorbi despre sex și de cercetare?“, A glumit ea.

load...

Munca ei de pionierat

Conley, care a fost un profesor de studii de psihologie si femei la Universitatea din Michigan din 2008, se concentrează pe trei linii principale de cercetare, care includ:

În timp ce ea este un expert în toate aceste trei domenii, ceea ce a luat într-adevăr de zbor este cercetarea ei despre plecările consensuale de la monogamy- un subiect ea a spus că este rareori studiat.

Cercetare Conley despre nonmonogamy consensuală este primul de acest gen ea lui.

Conley descrie nonmonogamy consensuală ca o formă de angajament între un cuplu care decide, fie separat sau împreună, pentru a avea mai mult de două persoane în relație, fie pentru scopuri sexuale sau de companie. O relație polyamorous este un bun exemplu în acest sens.

load...

De la observarea cuplurilor care participă la nonmonogamy consensual, pentru a compara direct calitatea monogamă versus relații nonmonogamous consensuale, Conley a găsit puține dovezi care sugerează un tip de angajament este mai ideal decât cealaltă.

„Uneori pilonii culturii noastre actuale sunt că monogamia este cel mai bun, monogamia este cel mai bun mod de abordare a relațiilor, deci este o credință de bază a avut loc ferm. Înfruntând, ne-am amenințat-o mulțime de oameni, dar din nou, nimic nu este de a spune monogamia este rău“, a spus ea. „Este doar ceea ce sugerează că, pentru unii oameni, în anumite circumstanțe, ar putea exista un pathway.I mai bine cred că va fi foarte bun pentru oameni pentru a obține perspective diferite cu privire la modul în care data de oameni.“

obiectivele ei inovatoare

Obiectivul principal al Conley cu ei de cercetare este de a elimina stigmatul care inconjoara relatiile netraditionale, pentru a ajuta oamenii să realizeze că există și alte opțiuni de angajament și de acolo pentru a începe o discuție sinceră despre acest subiect.

„Constatăm că oamenii nu neapărat de acord asupra definițiilor lor cu partenerul lor despre ceea ce atrage după sine monogamie“, a spus ea. „O reacție foarte frecventă este un interval de la monogamia înseamnă că ești o persoană greșită, și cred că e destul de îngrijorător și destul de nedrept. Chiar și lucruri mici, cum ar fi că eu cred că s-ar putea merge un drum lung pentru a sorta degrevării această tensiune și această presiune să fie perfectă la monogamie „.

Cu un cap de muncitor și creativ pe umerii ei, nu văd altceva decât un viitor luminos pentru Conley.