Școala de dragoste nyc învață singuri cum să găsească dragoste prin construirea unei fundații psihologice corecte

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Succesul în dating si relatii nu este noroc doar despre bine - bărbații și femeile trebuie să înțeleagă abilitățile de romantism și dragoste. De aceea , Monica Parikh a început Școala de dragoste New York pentru a preda lecții vitale de viață care îi ajută pe oameni să găsească - și să stimuleze - dragostea adevărată. Mulți dintre clienții ei nu dispun de modele sau experiențe pentru a înțelege modul în care să se angajeze în relații fericite, sănătoase. Bărbați și femei care doresc să iubească mai bine și mai sănătos se pot înscrie la Scoala de dragoste New York pentru a schimba mentalitatea și pentru a atrage partenerii potriviți.

Un deceniu în urmă, Monica Parikh a avut cineva conversație într-o căsătorie ar dread: Soțul ei de 10 ani, ia spus că nu mai vrea să fie căsătorit, iar apoi el a plecat.

Era de înțeles traumatizant pentru Monica, dar, după cum ea însăși a permis să se vindece de suferinta, ea a început să cerceteze factorii care stau la baza care ajuta la determinarea dacă o relationshipsucceeds.

load...

„Am studiat psihologia și comportamentul uman, și am început să pună întrebări pentru a înțelege de ce căsătoria mea a eșuat“, a spus ea. „Apoi m-am mutat în întrebarea mai mare:«De ce sunt căsătorii în lipsa?»“ Mai mult de 50% din căsătorii se încheie cu divorț, și, dintre cei care sunt încă căsătoriți, doar 30% raport de a fi fericit „.

Monica Parikh folosit înțelegerea ei de psihologie și relații pentru a dezvolta Scoala de dragoste New York pentru a ajuta pe alții.

Când ea a fost în sfârșit gata până în prezent din nou, Monica a fost folosită experiența ei ca de cercetare. Ea a creat foi de calcul și a studiat ce a putut despre relația psihologie și modul în care anumite comportamente conduc la rezultate diferite. Din 2008 până în 2012, ea a datat aproximativ 70 de oameni - toate în timp ce în curs de dezvoltare și de testare la principiile sale psihologice pentru succes.

load...

Ea a terminat intalniri unul dintre acei oameni de patru ani și jumătate. După relația sa încheiat, ea afundat mai adânc în principiile de conștiință mai înaltă și psihologie. Până în acel moment, metode de datare on - line a evoluat exponențial, și văzând cum au schimbat peisajul inspirat pe Monica pentru a transforma cercetarea ei in School of Love New York , o afacere care îi învață pe bărbați și femei - prin tele-cursuri, coaching - ul privat și cărți electronice - cum de a aborda relațiile cu abilitățile care stau la baza corespunzătoare.

„Am recunoscut că datarea și relațiile au fost întoarse pe capul lor, și nu chiar într-un mod bun“, a spus ea. „Tehnologia a fost nu numai alimentarea psihologic rău comportamente de datare, dar a fost, de asemenea, de rupere jos comunicare, care este vital pentru o relație sănătoasă.“

Monica învață acum clienții cum să își dezvolte abilitățile necesare pentru a avea succes în atragerea de cel mai bun partener cu care să împartă viața lor. Scopul nu este doar de a avea o zi de nunta de succes - scopul este de a avea o relație de succes, pe tot parcursul vieții.

load...

„Ne petrecem mult timp și de planificare a energiei pentru zilele noastre mari de nunta, dar trebuie să folosim acea energie pentru a planifica pentru următorii 50 de ani“, a spus ea. „Asta ne cere să înțelegem modul în care să se refere reciproc, la un nivel mai profund. Dacă putem îmbrățișa că, putem iubi într-un mod pe care nu l-am experimentat înainte.“

Clienți Aflați pentru comportamente sănătoase relații sănătoase

Scoala de dragoste New York ajunge la o audiență la nivel mondial, iar clienții săi variază de la vârsta de 20 de ani de la sfarsitul anilor '60 lor la începutul lor. Clienții sunt foarte interesați de extinderea inteligenta lor emotionala si dezvoltarea de ei înșiși să fie model generație de oameni.

„Mulți dintre noi dăm seama că, dacă dorim să avem relații mai bune, trebuie să evolueze în oameni mai buni, și care ne cere să învețe cum să se raporteze în moduri noi nu am mai văzut în generațiile anterioare“, a spus Monica.

O mare parte din munca ei se bazează pe conceptele de conștiință mai înaltă și de a dezvolta o înțelegere a modului în care copilarii noastre impact modurile ne raportăm la ceilalți - atât bune și rele.

„Fiecare dintre noi au învățat lucruri bune de la părinții noștri și unele lucruri nu-așa-bun. Este vorba despre noi modele de rupere rău și îmbrățișând noi forme de comunicare, astfel încât să putem fi modele mai bune de rol pentru generațiile viitoare“, a spus Monica. „O mulțime de munca mea se arunca lumina asupra modelelor și cere," Daca esti cea mai sanatoasa versiune a ta, ce ai face?“

Frecvent, clientii Monica spune-i cât de important a fost pentru ei să învețe atât abilități de datare și psihologia relației de bază atunci când caută un partener.

O femeie, care era în stare proaspătă dintr-un divort rau, a lucrat cu Monica timp de doi ani, dar a fost ezitant la inceput. Ea va semna pentru un atelier de lucru, iar apoi ea ar proclame că ea nu crede în dragoste, nu a vrut până în prezent din nou, și a fost făcut cu totul. Dar femeia ținut de învățare, a participat la atelier după atelier, și a semnat pentru coaching-ul privat cu Monica. După aceea, ea a simțit chiar confortabil înscrierea pentru un site de dating online.

„Acum, ea este îndrăgostită de cineva, ei pregătesc să se mute împreună, iar el e doar complet îndrăgostită de ea și răsfață-o în bucăți“, a spus Monica. „I-am șicana tot timpul, deoarece unul dintre obiectivele mele este de a participa la toate nuntile clienților mei din întreaga lume.“

„Vreau ca ei să fie cu parteneri foarte iubitoare și empatice. Asta e munca mea de viata acum“, a continuat ea.

Cursuri populare Focus pe Delimitări și Îmbunătățirea antreprenorial

Clase de grup Monica sunt programate pe tot parcursul anului, au loc prin intermediul tele-conferință, și a alerga timp, fie de patru săptămâni sau 12 săptămâni. Acestea variază de la subiecții de la limitele de empatie la iertare.

Ea a spus că este deosebit de mândru, desigur , ei pe importanța limite puternice într - o relație. Ea a explicat că există , de obicei , un partener care are mai multe probleme vorbind adevărul lor și declarând nevoile și dorințele lor, în timp ce celelalte se lupta cu empatie.

„Granițele sunt făcute pentru relații mai bune“ Desigur, ajută oamenii să îmbunătățească abilitățile de comunicare.

„Ambele aceste lucruri sunt componente critice ale unor relații sănătoase, fericite. Deci, o mulțime de cursuri mi se adresează altor persoane cum să abordeze aceste conversații dificile“, a spus ea. „De multe ori ne așteptăm ca partenerul nostru să fie tot ceea ce ne, iar atunci când acestea nu sunt toate ale noastre, ne-am enerva cu ei din frustrare.“

Monica lucrează pentru a rupe clienții ei din acea mentalitate și de a le ajuta să realizeze că este nevoie de mai mult de o persoană în viața lor pentru a satisface varietatea nevoilor pe care le au. Nu este corect să ne așteptăm toate acestea dintr-o singură persoană.

„Atunci partenerul romantic este doar o singură persoană, în satul de oameni de sprijin tine“, a spus ea. „Asta e lucru pe care oamenii spune-mi are cel mai mare impact asupra vietii lor.“

Monica Parikh Obiective pentru a ajuta oamenii „Take Back The Power“ pentru a gestiona Despărțirile Tough

După ce se confruntă divorț, navigarea în lumea datând timp de 10 ani, și studiind propriile modele, Monica sa mutat obiectivul ei de a ajuta pe alții. Scoala de dragoste NYC a jucat un rol semnificativ în acest scop, dar pentru a promova obiectivul ei, ea lucreaza la urmatorul ei proiect intitulat „Take Back The Power“. Acesta va fi cel mai recent proiect din seria ei de muncă , care se referă la modul în care cele mai bune mâner despărțiri, identifica bărbați indisponibile emoțional, și să înțeleagă mari greșeli matrimoniale.

„O mulțime de oameni vin la mine atunci când relațiile lor se dizolvă, și divorțuri și despărțirile sunt unele dintre cele mai grele experiențe pentru a merge prin în viață“, a spus ea. „Ultima mea carte este despre modul în care puteți utiliza durerea unei despărțiri ca un catalizator pentru a deveni o versiune mai bună a tine. Cartea este o defalcare pas-cu-pas a modului în care face această transformare, și se bazează pe principiile psihologiei, metafizică, spiritualitatea.“

Monica intentioneaza sa adauge „Take Back The Power“ pentru seria ei de e-carti.

Monica împărtășește, de asemenea, sfaturi relație și consiliere cu privire la trai viata ta cel mai bine pe blogul ei, și ea are planuri pentru noi ateliere de lucru, care să cuprindă toate lecțiile ei pentru a ajuta oamenii să se schimbe mai holistic înainte de a intra o relație. Accentul se pune pe viața lor, nu doar o zi de nunta magică.