Se conectează în era digitală

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Sigur, e secolul 21, dar datând ritualuri sunt încă afundată în standardele tradiționale Caveman... Nu -i așa? Femeile ar trebui să stea doar în jurul valorii de așteptare pentru telefonul să sune și speranța pentru cel mai bun atunci când se întâlnesc o perspectivă nouă interesant, nu? La naiba, nu!

Ești o femeie modernă, și asta e doar exact ceea ce un om modern chiar caveman dvs. Modernă, este în căutarea. Cu Internet, mass - media sociale și telefoane mobile la îndemână, nu există nici un motiv să ratezi posibila relație perfectă din cauza unei scăzut de conexiune.

load...

Cu toate acestea, ești o doamnă. Nu vreau să par prea dornici, și nu doriți să înfășurată ego - ul masculin ofertei tipul tău de a fi prea asertiv și poartă pantaloni prea devreme. Poate ca aceste sfaturi pot ajuta pentru a obține aceste importante primele comunicări care curge.

1. Tangoul telefon mobil.

Nu vrei să pariezi visele tale de 2.1 frumoase copii și un gard alb pe o bucată de hârtie în portofel. Trebuie să fii în cazul în care el păstrează toate persoanele importante din viața sa - în directorul său de telefon mobil. Și nu te poți aștepta un pește să înoate doar înapoi la cârlig pe cont propriu - aveți nevoie de numărul său, de asemenea.

load...

OK, iată cum să dansezi acest tango. Arati pentru o piesă fundamentală în conversație , care vă oferă o scuză pentru a cere telefonul său. Poate că iubește chili și aveți o rețetă rapidă el poate face la domiciliu. Poate că nu crede aveți o imagine acasă cu tine și Usher. Poate că tocmai a spus că ar fi mare pentru a continua conversația ceva timp.

Sau, ar putea fi doar el are telefonul său inteligent afară pentru a 10-a oară pentru a verifica cele mai recente e-mail sau textul pe care tocmai l piui. Tu spui, cu mâna afară, „Lasă-mă să văd telefonul mobil de un minut.“ Este mândru de ea așa că va da ție. Apelați numărul de telefon mobil cu său și apoi închide după un inel sau două. Partea importantă se face. El are numărul și y dvs.ou numărul lui.

Dacă știi cum să, faceți clic pe „adaugare contact“, și-i dea telefonul înapoi. „Acum ai numărul meu. Sunt Patti cu un „eu““Dacă aveți un motiv pentru a cere pentru e-mail lui prea, apoi continuați cu„Pune numele meu și apoi textul mi un e-mail. O să-ți trimit locul convenției Star Trek, în cazul în care sunteți în căutarea pentru ghidare „.

load...

Acum nu ești la mila lui. Având în numărul său vă oferă puterea egală pe care o meriti.

„Un text permite un tip știe că se gândesc la el la acest lucru foarte

moment. Poate că se simte rău pentru că nu a sunat

încă, dar el nu a fost într-adevăr sigur dacă ești interesat.“

2. Du-te - textul lui.

În această zi și de vârstă, de așteptare de telefon nu este doar patetic și de modă veche, nu este o opțiune. Ești prea ocupat, ai o viață proprie și aveți un telefon cu tine oriunde te duci. Niciodată nu dai numărul tău fără a obține numărul lui în schimb. Comunicarea este o parte on-the-fly a vieții noastre, astfel încât să păstreze doar liniile deschise și comunicațiile care curge. Un text este o modalitate foarte bună de a merge pentru mai multe motive.

Nu ai auzit de la el pentru un timp, așa că ar trebui să te sun? Când aveți dubii , trimiteți un mesaj text. Un text nu este niciodată intruziv pentru că putem citi și răspunde la ea când avem timp. Stangacia unui prim apel telefonic nu este o posibilitate, și toată lumea îi place obtinerea unui text. În plus, acesta poate fi intimidant pentru o femeie sau un bărbat pentru a apela, așa că de multe ori ne răzgândesc și conexiunea se pierde.

Un text nu trebuie să spun, „Tu mă poți suna acum“, pentru că simplul fapt că ai avut timp să trimită un text vă permite să-l cunosc acest lucru este un moment bun pentru el la text înapoi sau suna. Puteți de text sub pretextul de a lasa-l cunosc History Channel are un spectacol el ar fi interesat în această seară sau din orice motiv. Mesajul implicit al disponibilității dvs. Curent este acolo.

Un text permite unui tip știe că se gândesc la el la acest moment. Poate că se simte rău pentru că nu a fost încă numit, dar el nu a fost într-adevăr sigur dacă ești interesat. Acum, motivația lui a fost restaurată, și el poate păstra mingea de rulare.

Dacă este un prim contact , după ce întâlni, vrei să fii atent să nu pentru a trimite un confuz mesaj sau cicălitoare. Nu spune: „Este Patti. Cum de nu te - ai sunat?“ În schimb, încercați ceva care trimite același mesaj într - un mod pozitiv.

Doar alege ceva din conversația ta peg textul la dacă poți.

Ai câștigat deja libertatea și puterea unei noi generații, așa că de ce să nu utilizeze instrumentele și tehnologiile care vin împreună cu ea pentru a obține conectat la acea caveman adorabili?