Secretele pentru atragerea partenerului ideal

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Partenerul ideal: Este ea un pinten de moment fel de gal, un planificator de echilibru sau undeva între? Este râsul, cultivarea prezența sau natura quirky care te face sa zambesti?

Ai o descrie ca persoană un popor care își încetează activitatea, fie ca, femeie mai introvertit mai liniștită? Are ea un model respect, onestitate și bunătate?

Nu contează cum te - ai descrie partenerul ideal, cel mai important aspect al atragerea și păstrarea persoanei speciale este credința că ea poate fi a ta.

load...

Da, am spus a ta!

Încrederea în sine este esențială pentru o viață de succes și, datând de dragoste atragerea în viața ta. Crezând ești simpatic, merită și demn de a avea relația și viața pe care visezi este una dintre cele mai importante modalități de realizare aceste lucruri.

Acest sentiment de încredere este foarte mare în a lua saltul curajos de a fi necunoscut pentru a zdrobi sau un potențial partener pentru a cunoaște reciproc.

Pur și simplu pune, ce crezi ca esti capabil de a avea sau de realizare în relația lume este ceea ce atrage.

Femeile iubesc barbatii, de asemenea, încrezător. Puteți construi încrederea dumneavoastră prin reglarea în realizările dumneavoastră și calitățile pozitive și având grijă de tine într-un mod sănătos.

load...

De asemenea, puteți alege să se gândească la ceea ce ai de oferit partenerului ideal în loc de doar uita la ceea ce partenerul ideal va poate oferi.

Mai jos sunt câteva sfaturi rapide pentru a construi încrederea dvs. Și poate atrage tipul de femeie pe care doriți:

1. Se înmoaie în lucrurile bune și să îmbrățișeze gândirea pozitivă.

Straduiti să abordeze tranziții, provocări și dificultăți cu o atitudine optimistă. Asigurați-un angajament de a învăța și să crească din greșelile sau luptele tale fără a fi prea dur cu tine însuți.

Nu lasa de fiecare dată rău sau experiență vă aduce în jos. În schimb, păstrați se concentreze pe obiectivul. Fii un, sticlă tip recunoscător pe jumătate plină de tip.

2. Fii activ in atingerea obiectivelor personale și de carieră.

Concentreaza-te pe ceea ce inspiră și vă îndeplinește și fii pasionat de ceea ce faci. Veti simti in mod natural mai încrezător și la usurinta daca iti place ceea ce faci si sunt pe drumul cel bun cu atingerea obiectivelor.

De asemenea, în ton pașii mici și realizările de-a lungul drum.

load...

„Înțelegeți că datarea

nevoie de răbdare și practică „.

3. Faceți cunoștință cu propriile nevoi, indiferent dacă sunteți singur sau nu.

Acest lucru se referă la gestionarea așteptărilor dumneavoastră despre o femeie întâlnirea lor pentru tine. Ține pasul cu igiena, exercitii fizice, relaxare, somn, nutriție și viața socială.

4. Act ca un gentleman.

Este posibil că veți simți mai încrezător în momentul dacă ai ei a lua în pat rapid , dar cel mai probabil femeia ideală nu ar sari direct in pat cu tine pentru că vrei pe cineva care ea și te respectă.

Fii încrezător și OK cu încetinirea ritmului de dating și de a nu fi intim fizic. Femeile sunt atrași de încredere, nu Insistenta.

5. Știu cine ești.

Și de a identifica punctele forte, valorile și calitățile pozitive.

Fără a lupta pentru perfecțiune (e imposibil), să fie cea mai bună versiune de tine și să se angajeze în creștere în mod activ ca un om și partener.

Dacă vă simțiți un pic nesigur sau doresc să crească încrederea, să facă o listă a ceea ce face o captură.

De asemenea, ține evidența experiențelor dvs. De viață în care te-ai simțit puternic, încrezător, împuternicit și fericit pentru un impuls de încredere naturală în timpul suișuri și coborâșuri de dating.

Pentru a vă deschide la iubirea pe care o căutați și nu ratați ocazia de a forma o relație cu partenerul ideal, este inevitabil ca va trebui să ia anumite riscuri si sari din zona de confort.

Există un aspect absolut vulnerabilitate de a pune-te acolo și angajarea în relații.

Fii curajos, da drumul nesigurantei tale (toți le avem!) Și să înțeleagă că datarea nevoie de răbdare și de practică. Tot ceea ce nu este o respingere personala , asa ca nu lasa prea mult respingere vă aduce în jos.

Fiind în acest moment, având în distracție și crede că veți găsi ceea ce căutați, de asemenea, face intalniri mai multă putere!

Sursa foto: vindicarlo.com.