Sedo: cum cumpărarea și vânzarea de domenii pot spori valoarea și rentabilitatea site-ului dvs. de dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă doriți să creați un site de succes matrimoniale, trebuie să aibă un nume bun pentru ea. Ceva simplu și ușor de reținut. Ceva care rezonează cu single , astfel încât acestea vor dori să se alăture. După ce ați venit cu un nume semnificativ, pasul următor este găsirea unui nume relevantdomain. Domeniile-mostsought după probabil deja înregistrate la Registrul de domeniu - dar asta nu înseamnă că sunt în prezent în uz și nu este disponibilă. Multe companii apelează la Sedo , cea mai mare piață de domeniu de pe web, pentru a găsi și cumpăra domenii puternice in fiecare categorie, inclusiv intalniri si relatii. Din 2000, aceasta echipa internationala de brokeraj a ajutat milioane de clienti cumpara, vinde, și domenii parc. Platforma de comerț vă oferă posibilitatea de a genera bani adrese web neutilizate precum și să investească în domenii vandabile. Dacă doriți toincrease traficul și venitul de pe site - urile dvs. Matrimoniale, începe cu elementele de bază byobtaining un domeniu premium de pe piata securizat Sedo lui.

Înapoi în 2000, trei studenti germani, Tim Schumacher, Marius WГјrzner, și Ulrich Priesner, a avut o pasiune pentru tehnologie și fotbal. Cei trei prieteni s-au distrat jucând fotbal de agrement împreună și au decis să programeze un joc de calculator care se ocupă cu cluburile germane de fotbal din Bundesliga.

load...

Unul dintre cluburile a placut jocul atât de mult încât l-au cumpărat de la tineri programatori. Cu toate acestea, clubul nu a fost interesat de domeniul în care ar fi înregistrat: offensive.de. Dupa ce a vandut joc, băieții erau blocați cu un domeniu pe care nu mai aveau nici o utilizare.

Ei au vrut să-l vândă, dar nu a putut găsi nici un serviciu care a facilitat și sprijinit cumpărarea sau vânzarea de domenii. „Acesta a fost momentul în care au realizat viitorul potențial al acestei afaceri“, a declarat Frank Tillmanns, Sedo Senior Sales Consultantin Koln, Germania.

Tim, Marius, și Ulrich fondat Sedo , care vine de oferte de domeniu motor de căutare, pentru a ajuta antreprenorii ca să -și cumpere și să vândă mai multe domenii easily.Today, Sedo se ocupă de fiecare în două tranzacții de domeniu din lume. Compania se execută o piață cuprinzătoare și începători-prietenos domeniu cu aproximativ 18 milioane de domenii de vânzare. Marci de dating pot utiliza această resursă pentru a dobândi domenii de datare specifice , cum ar fi dating-, relatiile interumane, gen, sau dragoste-.

load...

Detin un domeniu de popular poate ajuta la intalniri Marci extinde raza lor de afaceri on-line.

Sedo este cea mai mare piata domeniu secundar, cu milioane de clienti inghesuie peste populare domains.Since fondarea companiei, Sedo a vazut peste 400.000 de vânzări în domeniu total.Frank a intermediat mai multe vânzări și șase- șapte cifre nume de domeniu de-a lungul carierei sale, inclusiv au fost implicate în vânzarea de 13 milioane $ din sex.com, care a făcut Cartea Recordurilor pentru domeniul de vânzare cel mai scump până în prezent.

„Evident cele mai multe, dacă nu toate, domeniile premium (adică generice-un singur cuvânt sau foarte scurte două sau trei litere domenii) au fost înregistrate cu mult timp în urmă“, a explicat Frank. „Este aproape imposibil să fie în continuare în măsură să înregistreze un astfel de domeniu de pe piața primară astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de o bucată de prim imobiliare on-line (care este modul în care ne referim la domenii premium), singura șansă este să-l achiziționeze de pe piața secundară „.

load...

Peste 2 milioane de clienți beneficia de servicii Domain Secure

Cu sediul în Koln, Germania, cu un birou american din Boston, Massachusetts, Sedo oferă o alternativă la înregistrarea unui domeniu de la un registrator de domeniu. Pe piața secundară, oricine poate cumpăra sau vinde domenii care au fost deja înregistrate, iar Sedo oferă cea mai mare piata domeniu secundar din lume pentru oricine de a utiliza. Aceasta deschide o lume de posibilități pentru proprietarii de afaceri care doresc să extindă acoperirea lor prin obținerea unui domeniu premium.

Cu ajutorul lui Sedo, companiile găsi căi fără probleme la generarea de venituri pe web.Currently, mai mult de 2 milioane de clienți înregistrați din mai mult de 150 de țări folosesc în mod regulat Sedo la servicii de nișă de piață. Compania excelează la cumpararea de domenii si vanzarea de domenii , în numele clients.If aveți un domeniu pe care nu îl mai utilizați, puteți face un profit ordonat prin vânzare. Sau, dacă sunteți în nevoie de un domeniu relevant pentru a găzdui întâlnire brand - ul, puteți găsi potrivi dreapta într - o vastă piață deschisă. Domeniile disponibile Sedo acoperă toate tipurile de verticalele, limbi și TLD.

Sedo oferă servicii extinse de registru pentru lideri din industrie în mai mult de 150 de țări.

Sedo, ca din lume cea mai mare piata domeniu secundar, oferă o varietate de servicii web utile, inclusiv domeniul de brokeraj, transferuri de domenii, parcare domeniu, evaluari de domenii, si servicii de protectie de brand. Aceste servicii pot ajuta la matrimoniale branduri domenii neutilizate generare de bani, pot comercializa ei înșiși prin domenii premium, si transforma un profit în spațiul on-line. De exemplu, ca parte a pachetului de parcare domeniu, Sedo va publica un site web șablon cu link-uri publicitare pe domenii ale clientului, generatoare de venituri cu fiecare clic.

Gama de servicii oferite de Sedo toate susțin creșterea și extinderea afacerilor online, inclusiv site-urile matrimoniale. „Fiind un domeniu Broker de mine, mi-ar fi să spun că noi suntem cei mai mândri de noastre profesionale și personalizate Broker Services“, a declarat Frank, „care satisface nevoile individuale ale clienților noștri.“

Cele trei semnele distinctive ale unui domeniu Premium

Sedo se referă la domenii premium ca „prim imobiliare on-line“, deoarece o astfel termsare clar și simplu bine situat pentru traficul web de mare. Un domeniu premium (cum ar fi relationships.com, care redirecționează la Christian Mingle) instantaneu UPS de vizibilitate a site-ului, astfel încât on-line datershave un timp mai ușor găsirea de serviciile tale. Frank comparat cu un magazin într-un ușor de-get-la și locație convenabilă față de un magazin cuibărită pe un cartier ascuns streetorafar-off.

„Domeniile Premium sunt scumpe, dar costul suplimentar plătește cu ușurință off“, a spus el. Ifpeople au difficultyspelling sau amintindu-vă numele site-ului dvs., ați putea pierde clienții înainte de a avea chiar și o șansă de a vedea brand-ul. Trebuie să vă asigurați că site-ul este ușor de găsit - și cel mai rapid mod de a face acest lucru este de a deține o primă domainthat hasthefollowing trei caracteristici:

  1. Usor de amintit
  2. Ușor de vraja
  3. Folosește cuvinte cheie relevante

Aceste trei calitati valoroase face site-urile stau la browsere web peste tot. „Ifusers pot naviga cu ușurință și în mod direct la site-ul pe care doresc să viziteze,“ Frank ne-a spus, „ei vor fi recunoscători pentru o experiență bună și ușor de utilizare!“

Asta înseamnă mai multe conversii și un trafic mai mare pentru operatorii site-ului, care poate fi doar o veste bună pentru un dating site-ul în speranța de a crește un public loial single. Un domeniu premium poate comercializa în mod eficient serviciile și thusattract țintă audience.As Frank a spus, „Publicitatea pentru un site ca Dating.com va fi mult mai eficientă decât pentru ceva de genul Purrsonal-Datez.biz!“

Echipei Internaționale Brokerii impresionante de mare valoare oferte

Sedo cultivă o echipă diversă de persoane care lucrează în ofCologne, Germania, și Boston, Massachusetts. Cu ierarhii plat și o atmosferă prietenoasă, compania încurajează membrii echipei să aibă o voce în creșterea și dezvoltarea afacerii.

„Echipa noastra este cel mai bun din lume!“, A spus Frank. „Suntem o grămadă extrem de internațional de aproximativ 130 de persoane distracție în două birouri, venind din toată lumea și vorbind mai multe limbi diferite.“

Echipa Sedo se ocupă de vânzări de domeniu în numele clienților în căutarea unui nume de domeniu specializat.

Mulți membri ai echipei Sedo să mențină prieteniile cu colegii lor și de a petrece timp cu un altul, după hours.Frank de afaceri a fost cu compania de aproape nouă ani și a vorbit extrem de Sedo'scombined funcționează unitatea etică și echipa.

De-a lungul anilor, echipa internațională a intermediat oferte majore pe piața de domeniu, inclusiv un domeniu din două litere vândut pentru șapte cifre în 2015. În calitate de lider de echipă pentru echipa de brokeraj, Frank a fost implicat în vânzare, precum și de înregistrare-rupere brokeraj de Sex.com pentru 13 milioane de $.

Sedo: Un lider mondial în DomainMarketplace

În industria de dating, reputația contează. Datere online sunt mai susceptibile de a fi trase la un well-named.com, echivalând un nume bun, cu servicii bune. Un nume de domeniu puternic poate crește credibilitatea în ochii internetului, și un nume memorabil va asigura că clienții dvs. Veni înapoi.

Milioane de domenii sunt disponibile în clickable piata domeniul Sedo lui. Proprietarii site-urilor pot utiliza serviciile companiei globale tosell domenii nedorite, obține dreptul de proprietate de domenii premium, și să se comercializeze pe web mai eficient. De la trei tipi pe terenul de fotbal la o companie de 130 de persoane, Sedo a crescut ca brandby oferind o rețea de domeniu comercial de încredere și de catering la nevoile de servicii on-line.

Sedo face domenii premium accesibile companiilor de toate formele și sizes.By investind într-un domeniu premium, ce creșterea capacității de site-ul dvs. La rang în rezultatele de căutare, apel la un public de nișă, și de a genera venituri. Este o mișcare de afaceri de sunet, și profesioniștii Sedo vă înapoi la fiecare pas din drum.

„Domeniile Premium sunt active valoroase care păstrează, de obicei, valoarea lor (sau chiar să crească în valoare) ca un bun proprietate imobiliara“, a spus Frank. „Cu alte cuvinte, domenii premium sunt întotdeauna o investiție bună!“