Serviciile de potrivire homosexuală și lesbiană oferă meciuri personalizate pentru daterii care caută parteneri pe termen lung

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: Ca unul dintre cele mai vechi servicii matrimoniale pentru single - gay și lesbiene, Opțiuni continuă să ofere o alternativă reconfortantă. Compania ofera pachete de matchmaking și introduce clienților la daters alese manual de către profesioniști. Aceste datere înțeleg , de asemenea , că construirea unei relationshipwith pe termen lung un ideal matchis probabil să ia mai mult timp decât pur și simplu pe chat cu cineva online. Astfel, Opțiuni are o piscină datând de mai angajat decât compania media. Membrii săi se concentrează pe găsirea de parteneri de viață sau de soți, nu doar pe termen scurt distractiv.

Când Opțiuni a fost infiintata in anul 1994, a fost una dintre primele servicii matrimoniale pentru homosexuali și lesbiene simplu. Astăzi, deține un loc și mai prestigios în comunitatea gay și lesbiene.

„Noi suntem natiunile cele mai vechi serviciu de matchmaking gay și lesbiene“, a declarat Rene Robinson, director de servicii membre la Opțiuni. „Cu ani în urmă, au existat puține servicii pentru homosexuali și lesbiene. A fost revoluționar pentru vremea sa.“

load...

În cei aproape 25 de ani de la, Opțiuni a văzut piața devine depășire cu servicii matrimoniale, aplicații și site-uri. Opțiunile sa schimbat cu timpul, deși, se deplasează serviciile sale de matchmaking în persoană on-line.

Dar compania a rămas extrem de relevant, deoarece acesta își păstrează angajamentul de a se potrivesc cu ajutorul clienților persoane fizice reale, bine pregătiți. Această atingere umană oferă opțiuni un avantaj asupra one-size-fits-all algoritmii folosiți de cele mai multe site-uri matrimoniale.

Opțiuni oferă o varietate de servicii pentru single-gay și lesbiene-angajament minte.

load...

„Noi nu folosim algoritmi de calculator. În schimb, avem un personal cu normă întreagă de Matchmakers care au pus meciurile împreună cu mâna“, a spus Rene. „Toata lumea este cernută și verificate. Noi le contactați pentru a vă asigura că se califică pentru aderare, că acestea sunt unice, disponibile emoțional, salarizată și care caută relație monogamă pe termen lung.“

Folosind un astfel de proces de screening dificil permite Opțiuni pentru a elimina rapid datere care nu pot fi grave cu privire la găsirea unui meci serios.

„Acesta nu este un loc pentru oameni doar să vină și data, și putem stabili că timpuriu. Este pentru cei care caută parteneri de viață“, a spus Rene.

Procesul nu se oprește odată ce daters sunt introduse pentru meciurile lor. Opțiuni continuă să încurajeze daters să ia în serios meciurile lor și să fie pe cel mai bun comportamentul lor la date.

„După ce ne-am potrivi cu un membru, nu primesc un alt meci până când a trimite feedback în scris“, a spus Rene. „Ei primesc un formular de feedback și trebuie să critica data. Noi le oferim categorii cum ar fi inteligenta, atractivitatea, și simțul umorului, printre altele, astfel încât să putem oferi tuturor cu criticarea constructivă.“

load...

Dating realiste încurajează așteptările

Deoarece Opțiuni are un astfel de proces de screening riguros, unele Stampe cred că ar trebui să fie pretentios despre meciurile vor accepta.

„Oamenii cred că sunt pe Amazon, cumpărături pentru un partener; ei au această mentalitate de cumpărături nesățioasă“, a spus Rene. „Ei doresc de multe ori ceva care este nerealist. Dacă cineva are așteptări nerealiste de datare, un meci de fantezie, ne conduce de obicei le înapoiem online dating „.

Cu toate acestea, cele mai multe Stampe continuă să aducă preferințele specifice din tabel.

„O mulțime de oameni nu reușesc în dating, deoarece ei aleg oamenii bazate strict pe modul in care arata“, a spus Rene. „Noi nu arată fotografii ale clienților. Oamenii se bazează pe noi pentru a le potrivi pe atributele fizice și factori de compatibilitate care le-un cuplu bun face.“

Deși impulsuri Dater ar putea fi să caute partenerii perfecți pot găsi, Opțiuni le încurajează să-și extindă percepția lor asupra cine este. Matchmakers încurajeze datere să ia în considerare parteneri care nu îndeplinesc toate criteriile lor.

Opțiuni a fost fondată în 1994 și a fost unul dintre cele mai originale serviciile gay matrimoniale.

„O mare parte din munca noastră este de a face oamenii cred in afara cutiei“, a spus Rene. „Motivul pentru care sunt cu noi este de a găsi un partener. Adevărata iubire este înălțime mai mică, fără vârstă, și-rasa mai puțin „.

Acest sfat are greutate atât de mult cu Stampe din cauza Matchmakers Opțiuni ei înșiși. Echipa de profesioniști instruiți lucrează din greu pentru a crea date între potențialii parteneri potriviți.

„Matchmakers noastre au medii în psihologie“, a spus Rene. „Și ei trebuie să aibă cel puțin o relație de cinci ani sub centurile lor sau să fie într-o relație de curent.“

În final, sfatul de a extinde preferința lor nu este de a descuraja Stampe, ci mai degrabă pentru a le ajuta să vadă meciurile potrivite pot trece cu vederea.

„Dacă găsiți persoana care se misca inima ta, ce ai de gând să faci, le resping?“, A spus Rene.

Dragostea este în valoare de așteptare pentru - Sublinierea Calitate Peste Cantitate

Opțiuni este de asemenea foarte popular, cu mai mult de 100.000 de utilizatori din întreaga Statele Unite ale Americii. Clientela sa este împărțit în mod egal între femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 20 de ani la sfarsitul anilor '60 sfarsitul anilor.

În timp ce opțiuni are meciuri de garanție, aceasta nu garantează un termen în care pot fi identificate în aceste meciuri. Pickier dater, cu atât mai mult va lua Matchmakers pentru a găsi adrese adecvate, iar unele datere nu sunt obișnuiți să așteptare pentru a găsi dragostea.

„Cu dating online, oamenii devin adesea obișnuiți cu gratificare instantanee“, a spus Rene. „Când le spunem oamenilor va dura 60 la 90 de zile pentru a obține un meci, care poate transforma unii oameni off, dar este vorba de o calitate peste cantitate.“

Dacă cineva enrolls și este nevoie de un an Opțiuni pentru a găsi partenerul lor de viață, sunt încântați, a spus Rene. Opțiuni Matchmakers nu se va potrivi cu clienții fără o șansă pereche poate face un viitor împreună, iar serviciul ia numai pe datere care înțeleg că poate avea nevoie de timp pentru a găsi partenerul lor de vis.

„Noi oferim coaching-ul constant membrilor noștri. Dating online, a încurajat oamenii să formeze obiceiuri proaste - cum ar fi mesaje text in loc de asteptare. Una dintre politicile noastre este faptul că, pentru primul contact, trebuie să vă ridicați telefonul.“-Rene Robinson, director al serviciilor de membru la Opțiuni

„Atâta timp cât putem lua un pic mai mult, te vom duce mai departe“, a spus Rene. „Acesta poate fi primul meci din poarta, sau poate dura mai mulți ani. Aceasta este o investiție, iar cealaltă persoană a făcut o investiție, de asemenea. Noi nu vopsea o imagine care se va ploua meciuri perfecte.“

Opțiuni, de asemenea, ajută la daters cel mai bun proiect sinele lor prin furnizarea de coaching bazate pe date.

„Noi oferim coaching-ul constant membrilor noștri. Dating online, a încurajat oamenii să formeze obiceiuri proaste - cum ar fi mesaje text in loc de asteptare“, a spus Rene. „Unul dintre politicile noastre este faptul că, pentru primul contact, trebuie să vă ridicați telefonul și să dea acea persoană un apel. Puteți ajunge să cunoască mai bine pe cineva prin ascultarea vocii lor și de a asculta și alte nuanțe.“

Odată ce un meci se face, cuplul se întâlnește în persoană în loc de chat on-line.

„Încurajăm oamenii să se întâlnească pentru că nimic nu se va întâmpla dacă nu îndeplinesc“, a spus Rene. „Când oamenii se încadrează în dragoste on-line, fara a avea fata sa întâlnit în față, mintea mea ciudat e. Ele pot cădea în dragoste cu profilul persoana a creat, nu individul reală.“

Opțiuni pentru a găsi parteneri se străduiește compatibile pentru clienții impunatori

Opțiunile este pentru clienții care sunt grave, despre găsirea de dragoste și discernământ gay și lesbiene datere caută serviciul de matchmaking, deoarece ei doresc să găsească un partener care ia un angajament la fel de serios.

„Oamenii ar trebui să trateze reciproc curtenitor, iar noi suntem de modă veche pețitor. Noi încercăm să respect și demnitate înapoi în întâlnire“, a spus Rene.

Acești clienți satisfăcuți un impact, de asemenea, Matchmakers, al căror scop este de a găsi dragoste pentru daters lor.

„Nu e nimic mai bun pe care le puteți face pentru cineva decât să le introducă la persoana ei vor să-și petreacă restul vieții lor cu“, a spus Rene. „Tu nu ești numai cu impact asupra individului; te, de asemenea, impact asupra lor prieteni, rude, și co-lucrătorilor. Există un efect de unda imens.“