Sesiunile de terapie vizuale ale Dr. Jane Greer, emisiunile radio și cărțile de auto-ajutor vă oferă abilități de relații vitale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Căsătorie și Familie terapeut Dr. Jane Greer dă expertiza neprețuit pe dragoste si intimitate pentru single și cupluri de toate vârstele. Cu o abordare hands-on la terapie, Jane ofera pacientilor ei mijloacele de a recunoaște defectele lor, prelua controlul asupra relațiilor lor, și pentru a remedia unhealthyissues pe termen lung. În plus față de practica ei privata, Jane diseminează sfaturi proactiverelationship prin emisiuni de radio live și cărți motivaționale. Încurajarea ei pozitive pune oameni pe o cale de a strongerrelationships și vieți mai împlinită. Fie că ești singur sau într - o relație, de orientare Jane poate ajuta să înțeleagă mai bine mecanismele interne de sex, dragoste și căsătorie, împuternicirea să creați mai mult egal, satisfăcând, și legături de durată cu persoana pe care o iubesc.

Dr. Jane Greer a fost întotdeauna fascinat de relationships.In uman junior de mare, ea a acționat ca un confident și un sistem de sprijin pentru prietenii ei așa cum au căzut în și din dragoste - ea chiar ajutat unii dintre ei cu litere de scris desfaceți.

load...

Expert Relationship Dr. Jane Greer conduce o practica terapie privata pentru cupluri si single.

„De la o vârstă fragedă, am fost ajuta prietenii să învețe cum să înceapă și să se încheie relațiile lor“, ea ne-a spus. „Am o afinitate naturală pentru care doresc oamenii din jurul meu să fie fericit, astfel încât a devenit evident pentru mine că a deveni un terapeut sens.“

Ca un student absolvent, Jane a făcut munca ei de doctorat pe gemeni, care a ajutat-o ​​să înțeleagă dinamica relației dintre perechile de oameni de toate felurile. Astăzi, Jane este un expert important in sex, dragoste, căsătorie și relații. Ea împărtășește sfaturi și intuiții ei printr-o varietate de medii, inclusiv sesiuni de unu-la-unu terapie, emisiuni de radio live, și cărți de non-ficțiune.

load...

În activitatea ei ca o căsătorie și familie terapeut, Jane ghiduri persoane fizice și cupluri în consulturi interactive în persoană, peste Skype sau la telefon. Abordarea Herastute a relațiilor permite oamenilor să se îmbunătățească viața lor de dragoste de ei înșiși și partenerii lor cunoașterea la un nivel mai profund. Pentru a începe, puteți lua acest test de personalitate online , pentru a afla stilul dvs. De relație (Controller, Dăruitor, Taker sau Mucenita) pe baza evaluării experților onJane lui.

Fie că workingon abilitățile lor de comunicare sau modele de intimitate, sfaturi Dr. Jane Greer de multe ori profoundimpact Hasa pe pacient ei lung termrelationships și fericirea de zi cu zi.

„A ajuta oamenii îmi aduce bucurie extraordinară“, a spus ea. „Este plăcut să știu de oameni se confrunta cu scutire de la durere, stres, anxietate si din cauza a ceea ce am fost în stare să le ajuta să învețe.“

load...

Luând pe zeci de pacienti din Consultatii Terapie Hands-On

In practica ei terapie, Jane vede oriunde între 18-22 de pacienți în fiecare săptămână. Aproximativ o treime din persoanele care vin la ei pentru couples.Men helpare și femei de toate vârstele vin la ea pentru psihoterapie orientată spre perspectivă, intervenția pe termen scurt, rezolvarea conflictelor, precum și consiliere generală.

Cu sfaturi constructive, Jane assistspeople se ocupă cu probleme legate de muncă, conflicte de familie, precum și alte probleme personale. „Stilul meu de terapie este foarte hands-on“, a spus ea. „Am afla unde este problema și apoi dota pacienții cu instrumentele de care au nevoie pentru ao rezolva.

Dr. Jane Greer ofera pacientilor ei instrumentele necesare pentru a depăși problemele legate de relații pe cont propriu.

Jane învață abilități de relații necesare și oferă perspective profunde în comportamentul interpersonale astfel încât pacienții ei să poată înțelege și rectifica orice problemă. Terapia ei oferă soluții durabile pentru a consolida orice și toate relațiile viitoare. Jane vorbește prin probleme cu pacientii, subliniind unghiurile moarte și insecurității, astfel încât acestea să poată corecta greșelile înainte ca acestea să se întâmple.

De-a lungul carierei sale, Jane a urmarit multi dintre pacientii ei imbunatati relatiile lor, sparge tiparele negative andlead mai împlinit vieți, datorită tratamentului cu ei. „Sunt mândru de toți pacienții mei și modul în care acestea au progresat“, a spus ea. „Este atât de emoționant să aud comentariile lor.“

Medic de gardă: Ore de radio săptămânal Caracterizată Experți Relationship

Ea găzduiește frecvente radio de spectacole live on - line disponibile la HealthyLife. În fiecare marți , la ora 2 pm, ea găzduiește un spectacol de o oră , pentru a discuta despre viață, dragoste și relații cu invitați speciali. Aceste spectacole, numite contractibil pe apel, HuffPost pe apel, și Hai sa vorbim Sex, oferă îndrumare optimist susținută de experți în field.Jane invita actori, autori, bloggeri, jurnaliști, experți în relații, și alți profesioniști pentru a partaja cu theirinsights single și cupluri.

La emisiunile sale de radio, subiecte Dr. Jane Greer discussesrelationship cu oaspeții dinamice.

Pe Doctor de gardă, Jane delves în practicile pozitive și resurse pentru ascultătorii de a utiliza ca o piatră de temelie pentru a-și îmbunătăți viața. De la consumul de mindfully de a lucra prin Heartbreak, emisiuni de radio ei fac multe recomandări sănătoase.

Emisiunile de radio oferă un amestec de materie de educație și de distracție supus captiva atenția ascultătorilor.

Janecreated contractibil media pentru a acoperi relații de celebritate și da lecții valoroase din heartaches și fericit-tot mai afters de figuri bine-cunoscute. Prima și a treia zi de marți a lunii, ea hostsShrink Wrap pe apel la antena de satelit despre Hollywood newswith oameni notabile în industria de divertisment, inclusiv scriitori, producători, și celebrități.

În fiecare marți, Jane introduce idei și soluții noi pentru publicul ei să mull pe. Într-o manieră atentă și aprofundată, ea disecă aspecte importante legate de sex, dragoste, și viața astfel încât ascultătorii pot învăța și să crească.

Cărți motivaționale pe Cum Pentru a opri Egoismul & Trust Recâștigați

De-a lungul anilor, Jane a scris multe carti de auto-ajutor pentru a partaja înțelepciunea ei cu cititorii care au nevoie de incurajari sau cărți guidance.Her acoperă o gamă largă de subiecte, de la a învăța să aibă încredere după trădare pentru a înțelege moștenirea copilăriei.

În „ Ce despre mine? Nu mai Egoismul de la ruinarea Relația ta ,“Jane încurajează cuplurile să pună capăt remorcher de război de«Vreau»vs«vrei»și se tratează unii pe alții în ceea ce privește mai plin de compasiune. Prin înțelegerea nevoilor și temerile partenerului, cartea explică, puteți rezolva conflictele rapid și corect. Dacă doriți să devină un companion mai grijuliu și perceptiv, a verifica afară cartea lui Jane pe ciupesc modele de gândire egoiste în fașă.

„ În cele din urmă, o pune pur și simplu ghid încă profund rezonantă pentru a ne ajuta la eliminarea mesajelor toxice care se conecteaza in relatiile noastre!“ -Emme, un supermodel

Publicat în 2000, „ Gridlock: Găsirea Curajul de a merge mai departe in Love, de lucru și de viață “ este un alt titlu de inspiratie pentru oricine simte blocat într - o relație. Jane scrie în mod clar și concis despre modelele că cuplurile capcana aceleași probleme, și ce puteți face pentru a scăpa. „Gridlock“ oferă soluții acționabile tostop comportament auto - sabotarea și pentru a găsi mai multă satisfacție în dragoste, locul de muncă și de viață.

Dr. Jane Greer Ajuta Single & Cuplurile își găsesc împlinirea în viața lor

De la coaching-ul unui prieten printr-o despartire la consilierea unui pacient într-un mariaj nefericit, Dr. Jane Greer are o pasiune profundă pentru sprijinirea persoanelor în căutarea lor de fericire. Mariajul si terapeut de familie oferă consiliere învățat prin sesiuni private, emisiuni de radio live, și cărți de auto-ajutor. Cu un cadru de spirit pozitivă, ea învață simplu și cupluri cum să navigheze relațiile într-un mod sănătos și consecvent.

Prin intermediul sesiunilor de terapie angajarea, Jane ii ajuta pe oameni sa se simta mai bine despre ei înșiși, relațiile lor, și viața lor. Fie că doriți să lucrați unu-la-unu pe o chestiune personală specifică sau doriți să citiți pe orientare generală de la un expert relație, Jane vă puteți dota cu instrumentele de bază pentru a construi și menține o relație satisfăcătoare și un bine viață rotunjite.

„Aș vrea să continue să joace un rol educativ și informativ ca o relație de experți prin diverse căi“, ne-a spus Jane. „Vreau să ajute oamenii să crească, să învețe, și schimbe viața.“