Sex terapeut chamin ajjan ajunge la inima problemelor de intimitate pentru cupluri și singuri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurtă: Intimitatea este adesea o problemă care stau la baza în relații - și poate fi chiar o barieră pentru formarea unora noi, stabile. Psihoterapeut Chamin Ajjan se concentreaza pe intimitatea jocuri de rol în dating, relatii si sex. Bazat în New York City, Chamin consiliază bărbați și femei de toate vârstele, rasele și orientări sexuale pentru a le ajuta să depășească stigmatelor, situații, sau conflictele interne care îi țin la partajarea ei înșiși. Ea deține în mod frecvent ateliere de lucru pentru cupluri și a scris o carte populară, „Căutând Soulmate“ , pentru a ajuta la o înțelegere public mai larg cu probleme de intimitate la domiciliu.

Dacă ați fost vreodată într-o relație pe termen lung, este posibil să fi experimentat estomparea de intimitate. Ceea ce începe ca o poveste de dragoste fierbinte și-aburos poate răci în mod semnificativ pe măsură ce trece timpul. Acest scenariu este comun în relații, și poate semnala de multe ori la începutul provocări dificile.

load...

Atunci când stresul de locuri de muncă de zi și de treburile casnice se strecoare în dormitor, intimitate suferă, și niciunul dintre parteneri sfârșește prin a fi îndeplinite.

Un studiu de 2017 cuantificat geană de lumină sexuală în cuplurile în timp. Psihologii au realizat studii două grupuri de tineri casatoriti care au raportat activitatea lor de zi cu zi sexuală și satisfacție timp de 14 zile și apoi au participat la un studiu de follow-up din nou, sase luni mai tarziu.

Studiul a constatat oamenii simt de a lua sex cu cineva pe care o iubesc poate dura pana la 48 de ore, iar soții care au raportat un nivel ridicat de afterglow pe termen lung , de asemenea , a raportat satisfactie maritale mai mare. Aceste descoperiri pot aplica , de asemenea cuplurilor care nu sunt căsătoriți - și chiar single care se bucura de o viata sexuala sanatoasa si echilibrata.

load...

Lucrari Psihoterapeut Chamin Ajjan despre single și cupluri în New York City.

Psihoterapeut Chamin Ajjan, MS, LCSW, ACT, a cărui New York practică se concentrează pe probleme de intimitate, a auzit toate motivele geană de lumină a distrus - și ea sa angajat să obtinerea flacăra de ardere din nou.

„Sexul are de a face cu aproape tot ceea ce vine în ușă. Dacă sunteți deprimat sau anxietate, care are un impact asemanator viata sexuala. Dacă vin în terapie ca o singură persoană, vorbim despre sex. Dacă intri ca un cuplu, vorbim despre sex“, a spus Chamin. „Este un serviciu de terapie mult nevoie ca oamenii nu primesc. Oamenii nu primesc acest tip de consiliere cu terapeutul care le au. Îmi place să cunosc oameni minunati, care se deschid într-un mod mult diferit. Este o mulțime de distracție pentru a ajuta oamenii să se bucure de sex din nou.“

load...

Chamin Are o abilitate naturala de a face să vă simțiți confortabil

Sexul este un subiect care nu toată lumea este confortabil vorbind despre, dar Chamin a avut întotdeauna o abilitate naturala de a face pe oameni să se simtă confortabil.

Oamenii se simt confortabil vorbind cu Chamin despre problemele lor.

„Am recunoscut că oamenii, în general, se simt confortabil cu mine. Este una dintre superputeri mele“, a spus ea. „Am conecta cu ușurință cu oamenii și de a ajuta să se simtă confortabil cu mine partajarea. Am simtit ca se potrivesc dreptul de a utiliza capacitatea mea naturală de a se conecta cu oamenii și a le ajuta să faciliteze schimbarea în viața lor „.

La inceputul carierei sale ca un psihoterapeut, Chamin a lucrat pentru un sindicat care a oferit un program gratuit de sănătate mintală pentru angajații municipali din New York City. Acești lucrători sunt cei care conduc orașul, mai ales în spatele scenei, în spitale, școli, și secții de poliție.

Ea a ajutat la o gamă diversă de clienți și șlefuit abilitățile ei înainte de a deschis practica ei private în 2004. La scurt timp după stabilirea practica ei, a dat seama că cei mai mulți dintre clienții ei erau femei care se ocupă cu probleme legate de abuzuri sexuale, matrimoniale, preocupările și sexul în general. Chamin a găsit chemarea.

O echipă de terapeuți Instruit Furnizarea Diverse se concentrează

Astăzi, clientela Chamin este un pic mai diversă. Mulți profesioniști lucrează, aproape 65% sunt femei, iar vârsta medie este în anii '30, a spus ea.

Practica Chamin include terapeuți, de la stânga, Amy Mazur și Kate Klein.

„Acest grup de vârstă pare să fie într-un loc în care acestea sunt gata pentru o schimbare in viata lor“, a spus Chamin. „Este o practică foarte diversă. Văd tot felul de oameni peste bord cu cariere, starea civilă, etnie, rasă și orientare sexuală. New York City este unic prin faptul că este un loc foarte divers, dar, de asemenea, cel mai bun laborator din întreaga lume, pentru că veți obține pentru a vedea un pic de tot.“

Alți terapeuți licențiați de personal includ Kate Klein, LMHC, și Amy Mazur, LMS. Ambele sunt instruiți și terapeuți care se concentrează pe relații certificate.

Potrivit Chamin, Kate este un terapeut de sex calificat și inventiv, care ajută echipa extinde experiența cu idei noi și de cercetare. Amy, între timp, oferă o compasiune - dar simplă - stil atunci când a ajuta cuplurile depășirea obstacolelor cu care se confruntă.

Sesiuni Conceput pentru a ajuta oamenii Relax & Găsiți soluții

Terapia, Chamin a spus, nu este un interviu. Ea si echipa ei folosesc un stil de conversatie pentru a obtine pacientii confortabil si vorbind astfel încât acestea să poată afla mai multe despre problemele clienților se confruntă atât în ​​și în afara dormitorului.

„Este important pentru mine, ca un terapeut, pentru a nu știu cine ești chiar acum, dar, de asemenea, obține un pic de o istorie de care ai fost, experienta ta, viata de familie, istoricul medical, istoricul relației, și educatia ta. Vreau să înțeleg ceea ce a ajutat forma cine ești ca persoană“, a spus Chamin.

„Sunt un terapeut cognitiv comportament de formare, și este important să știi ce ieși din sesiunea. Vom începe să lucrăm la acest plan, în această primă sesiune. Am adapta această sesiune pentru tine:. Stilul tau de învățare, ceea ce aveți nevoie, și cum cred că vei reacționa la o temă pentru acasă“- Chamin Ajjan, MS, LCSW, ACT

Odată ce Chamin și echipa ei obține o imagine completă a problemelor care stau la baza - trecut și prezent - au venit cu un plan personalizat pentru a ajuta clientul succes merge mai departe.

„Sunt un terapeut cognitiv comportament de formare, și este important să știi ce ieși din sesiunea. Vom începe să lucrăm la acest plan, în această primă sesiune. Am adapta această sesiune pentru tine: stilul tău de învățare, ceea ce aveți nevoie, și cum cred că vei reacționa la o temă pentru acasă. Noi începe să lucreze la problema imediat ce ai ieșit din această sesiune“, a spus Chamin.

Ateliere de lucru și Retreats planificate pentru cei care doresc o soulmate

Nu toți cei care lucrează cu Chamin are nevoie de o vizită de unu-la-unu în biroul ei. Multe participa la una dintre frecvente „CONȘTIENT Dating“ ateliere de ei, evenimente intense de jumătate de zi, care ajuta participanții aborda orice sex, intalniri sau probleme de relație ei se confruntă. Un antrenor datând este adesea prezent ca parte a atelierului, așa cum sunt make-up artisti, nutriționiști, sau stilisti personale pentru a oferi o abordare mai holistică a situației.

„Mindfulness este despre a fi în prezent, având gradul de conștientizare, și de a face într-un mod non-judgmental. Noi considerăm că modelul de tratament și filozofie și se aplică la întâlnire“, a spus Chamin. „Ne ajunge să știm ce are și nu a fost de lucru pentru tine, descoperi unele dintre problemele pe care le-ați fost având, și să vină cu soluții noi pentru tine. Nu e doar cum să găsească pe cineva, dar, de asemenea, înțelegerea ceea ce aduce la masă și ce experiențele pe care le ai cu datarea care ar putea fi impact asupra succesului.“

Chamin a scris de asemenea , o carte populară nouă numită „ Căutând Soulmate “ , care a fost prezentat în revista Glamour, podcast ModernLove radio, precum și alte piețe de desfacere naționale media. Acesta va deveni probabil baza pentru o nouă retragere, care a spus Chamin este în lucrări.

„Cartea mea mi-a permis să se întâlnească mai multe persoane și să atragă un public și mai mare“, a spus ea. „Aș dori să-și petreacă mai mult timp obtinerea mesajul cărții la oameni, și se retrage sunt un mod minunat de a ieși din mediul și să se concentreze pe unde doriți să faceți o schimbare.“