Sex-terapeut angie gunn arată cuplurilor cum să distrugă plăcerea și conectivitatea în timp ce reaprinderea pasiunii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Certificat Sex terapeutului, Licentiat Clinic asistent social, și Vorbitor Angie Gunn are o abordare nu-prostii cand vine vorba de clienții ei. Ea folosește strategii de terapie eclectice pentru a sublinia imputernicire, forță interioară și de vindecare. Angie ia cupluri sub suprafața pentru a îmbunătăți conexiunea lor spirituală, emoțională și sexuală. Clienții apreciază abilitatea ei de a -și onora adevărurile lor fără judecată. Experiențe profesionale Angie - inclusiv locuri de muncă care se ocupă de bunăstarea copilului, violența în familie și asistența parentală profesionistă - au ajutat - o perfecționa metodele ei și de a construi o cariera terapie de succes.

Angie Gunn stie ce se simte place să fie inconfortabil exprima sexualitatea ta. Ea a petrecut o mare parte din viața ei se luptă să se elibereze de constrângerile de fond conservator familiei ei.

Angie Gunn ajută clienții să înțeleagă propriile lor dorințe de a duce o viata sexuala implinita.

load...

Acum, un terapeut de sex certificat, Angie a spus că este plină de satisfacții pentru a ajuta oamenii ca ei fac viata lor sexuala, indiferent care doresc să fie. Deși ea identifică ca o femeie albă cisgen, Angie este, de asemenea, conștient de puterea și privilegiul de gen și rasa ei o au condus la. Și Angie este dedicat recunoaște adevărurile ei și crearea de capital ori de câte ori este posibil.

Prin conjunctive Therapy Services, Angie oferă cuplurilor cu resurse pentru a le ajuta să înțeleagă sexualitatea lor, adresa traume, si vindeca relatiile. Îi place să se conduce pe oameni în timpul călătoriilor de a găsi soluții în ei înșiși.

„Este plină de satisfacții pentru a face acest lucru profesional și de a ajuta alte persoane să fie la fel de încântat de conectare și plăcere ca și mine“, a spus Angie.

load...

Clienții lui Angie ei descriu ca abordabil, deschis, cald, și gata să abordeze orice provocare. Ea este autentică, vulnerabilă și simplu atunci când se discută sexualitatea cu clienții și pune adesea întrebări care se misca oamenii la următoarea etapă a conștiinței de sine.

"Ce te excită? Ceea ce devine excitat? Ce te invata despre tine? Toate aceste întrebări conduc la o explorare mai profundă și de a ajuta oamenii conecta cu plăcere și să îmbrățișeze o nouă lume de auto-descoperire“, a spus Angie. „Mi-ar oferi întotdeauna feedback-ul oamenilor, și, uneori, având parteneri de sex pentru mine s-ar transforma în lecții Sex Ed.“

Dorința lui Angie de a încorpora plăcere și conexiune în propria ei viață într-un mod mai semnificativ este evidentă în abordarea ei cu clienții.

„Sunt în spații sexuale, și clienții mei știu că eu fac aceste lucruri și am căuta consimțământul lor pentru a le trata pe baza acestei informații“, a spus Angie. „Ei ajung să se angajeze în relația terapeutică cu înțelegerea că încă o să fie o persoană sexuală și nu doar acest terapeut robotizate.“

load...

Numeroase Servicii Promovarea Incluziunii In timp ce Debunking Rușine

Angie a spus ea constată că mulți dintre clienții ei doresc sa experimenteze placerea sexuala mai, dar a pus obstacole în calea realizării acestui obiectiv.

„Oamenii au probleme cu obtinerea trecut așteptările. Ei trebuie să se înțeleagă pentru a se conecta cu partenerii lor“, a spus Angie. „O parte din munca mea este de predare pe oameni cum să fie confortabil pentru adaptarea propriilor lor modele de excitare de a se adapta la nevoile partenerilor lor.“

Servicii de terapie Angie reflecta abordarea ei intuitivă și de colaborare pentru transformarea vieții. Sesiuni individuale și terapie de cuplu variază în lungime și clienții de sprijin , care pot avea preocupări mentale de sănătate, traume, nevoi specifice, sexualitate sau probleme legate de relația lor. Angie îi ajută să exploreze provocatoare modele, istoricul și conflictele care îi țin blocat.

„Sunt informat și eclectic în abordarea mea, folosind o varietate de modalități de terapie pentru a vă sprijini“, a spus Angie. „Sexul pozitivitate și o perspectivă intersecționale conduce valorile mele și munca mea cu clientii. Eu iau o abordare mai sistemică a problemelor, pentru că vreau să înțeleg toate fațetele și de a crea o cale clară acolo unde vrei să mergi „.

Angie se angajează grupuri mari sau mici, prin formare, ateliere sau prezentari pentru familii, comunități, și profesioniști. Subiectele includ traume sexuale, vindecare sex pozitiv, sexualități alternative, și sănătatea sexuală, printre multe altele.

Blogul abordează diverse teme și sprijină auto-descoperire

Angie știe că nu toată lumea este confortabil cu vorbit, scris, și vorbind despre sexualitate, motiv pentru care blogul ei oferă abordări alternative de învățare despre problemele legate de intimitate.

„În plus față de cunoștințe vaste în sexualitatea, formarea mea clinica, si experienta cu populatii diverse îmi permite să fie o voce cu autoritate in domeniul sanatatii mintale, relatii si sex“, a spus Angie.

Blogul lui Angie oferă cititorilor cu un mod diferit de a învăța despre problemele cu care se confruntă acestea pot fi.

In plus fata de sesiuni de terapie și blogul ei, Angie este, de asemenea, un vorbitor eveniment realizat. Prezentările ei rezonează cu participanții din cauza inclusivitate lor.

„Furnizarea de servicii de terapie, inclusiv sex pozitiv înseamnă nu numai acceptarea de sex, rasă, și diversitatea sexuală; dar fiind și intersectoriale cunoștință de modul în care diferitele identități și traume între generații de impact care prezintă provocări,“Angie comună într-o discutie recenta pe terapia de sex pozitiv. „Pot să vă sprijin în crearea acestui spațiu în comunitatea ta, și o cameră de terapie.“

Ei non-profit face loc pentru sex-pozitive Comunități

Angie conduce centrul de sex-pozitiv Educație & Eveniment (SPEEC), un non-profit inclusiv conceput pentru a facilita dezvoltarea comunităților tolerante, sex pozitiv în Pacific Northwest. SPEEC oferă conducere, structura și resurse educaționale pentru a promova creșterea economică, comunicare Foster, și de a crește coeziunea în rândul comunităților locale sex pozitiv.

Organizația servește ca o legătură între aceste comunități sex pozitiv și activismului sexual și advocacy pentru toate organismele, rase, sexe, orientări sexuale și expresii.

Angie non-profit, SPEEC, susține incluziunea între organizațiile comunitare.

„Sunt unul dintre puținii terapeuți care e deschis atunci când vine vorba de acest lucru. Dacă cineva știe că ești homosexual sau știe că ești perversă sau că aveți mai mult de un partener, există o prezumție în jurul valorii de cine ești ca persoană“, a spus Angie. „Asta e ceva ce muncesc din greu pentru a combate și arată că poti avea o viata sexuala si o identitate, de asemenea, în timp ce faci o treabă bună și menținerea unei calități ridicate a îngrijirii.“

SPEEC enumeră evenimentele viitoare pe pagina sa de Facebook. Oamenii care sunt interesați de lucru cu SPEEC pentru a crea evenimente pentru comunitate sunt încurajați să contacteze Angie.

În continuare pentru Angie: Aducerea non-Monogamia la Forefront prin ridicarea standard de ingrijire

Acum, că Angie a făcut o cantitate semnificativă de advocacy în jurul valorii de relaxarea stigmate create de prezumții etice inerente, ea a spus că simte că este important pentru a ajuta la terapeuti și practicienii din domeniul toată lumea face o treabă mai bună în serviciul non-monogamie. Nu numai că este crearea unui model complet nou terapie conceput pentru a aborda cai pentru a sprijini relațiile non-monogame, dar Angie scris, de asemenea, o carte.

Angie se mândrește cu faptul că încă profesionale cu picioarele pe pământ. Susținătorii ei se pot aștepta să adopte aceeași abordare pentru munca ei viitoare. Angie spune că ea nu a fost niciodată mai împlinit în lucrarea ei decât ea este acum ajuta oamenii descoperi sinele lor sexuale.

„Aceasta este lucrarea cea mai multă putere și care îndeplinesc l-am făcut vreodată“, a spus Angie. „Ma simt ca este atât de bine echilibrat, în ceea ce privește cine sunt și ceea ce cred și valoarea. Este o potrivire naturală pentru mine ca un om pe care am ajunge pentru a face acest lucru profesional și de a ajuta alte persoane să fie la fel de încântat de conectare și plăcere ca și mine.“