Silversneakers fitness oferă cursuri pentru a încuraja activitatea fizică și conexiunea socială pentru boomers

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: SilverSneakers este un program dinamic exercițiu în cazul în care adulții seniori vin împreună și de a crea legături sociale. Multe baby boomers se alăture acestor clase de exerciții pentru a obține în formă în compania oamenilor withcommon experiențe de viață. Peste 13 milioane de oameni califica pentru a deveni membru SilverSneakers pentru nici o taxă suplimentară, care includesaccess la mai mult de 13.000 de participanți facilități de fitness și wellness. De la yoga la formarea musculare, regimensvary lor exercițiu de specialitate în intensitate și sunt deschise topeople de toate nivelurile de fitness. Prin aderarea, Stampe ucide , în esență , două păsări cu o singură piatră: îmbunătățirea sănătății lor și viața lor socială într - un singur loc. Cu facilități sală de sport regulate și programe exclusive, SilverSneakerssupports o comunitate activa a adultilor in varsta din intreaga tara.

Nelson Walter, un distins domnilor vechi de 87 de ani , care trăiesc în Pennsylvania, a fost un membru activ al SilverSneakers timp de aproape un deceniu , când Maria Swenkwalked în clasa lui de fitness și ia atras atenția. Ei au ajuns la chat în timpul sesiunii și a început să vadă un alt punct de vedere social. Ambii au pierdut soții lor și au găsit confort în thecompany de cineva care a înțeles pierderea. Două luni mai târziu, au anuntat logodna cu restul theclass.

load...

„După ce ne - am dat seama am fost înclinat spre unul pe altul și un fel de a cădea în dragoste,“ Maria a reamintit , „a fost ca am fost din nou copii.“

Unele baby boomers pot găsi greu pentru a întâlni oameni noi, pe măsură ce îmbătrânesc, dar Nelson a descoperit dragostea așteaptă pe oricine, la orice varsta - este doar o chestiune de a pune-te acolo.

Establishedin 1992, SilverSneakers de fitness aduce împreună o comunitate de adulți maturi care doresc să rămână sănătos și activ. Bărbați și femei de varsta peste 65 de ani vin pentru dans latino, yoga, puterea, și cursuri de aerobic modificate pentru a needs.As lor oamenii îmbătrânesc, devine tot mai important să rămână în formă, puternică și activă de zi cu zi. Exercitarea în grupuri pot ajuta să obțineți viața socială în formă prin forjare relații semnificative cu colegii dumneavoastră.

load...

De-a lungul anilor, SilverSneakers a construit o comunitate de mii de adulti in varsta la nivel national.

Fie că este vorba o dată sau pe cont propriu, aceste sesiuni conduse de instructori ajuta angaja membrii de toate nivelurile de fitness. Lucrând în mod regulat prin intermediul SilverSneakersprogram, vă puteți îmbunătăți sănătatea și de a construi legături bazate pe interese comune. Prieteniile formează adesea între membrii SilverSneakers, potrivit Caroline Khalil, vicepresedinte al Strategy & Management Program la SilverSneakers.

„Conexiune socială este una dintre cele mai uimitoare produse secundare de SilverSneakers“, a spus ea. „Într-adevăr ceea ce conduce programul sunt conexiunile din inimă care rezultă din aceasta.“

Programe de Sanatate construi un sistem de suport în peste 13.000 Gyms

Cu SilverSneakers, membrii beneficiază de acces nelimitat sală de sport și cursuri exclusive predate de instructori acreditati in peste 13.000 de participante locations.Whether doriți un antrenament de aerobic pentru a vă pompa sus sau o clasă de yoga de relaxare pentru a vă relaxa, puteți găsi un program care se angajează dvs. Interesele și construiește fizicalitatii într - un număr de moduri.

load...

„Oamenii se implice în lucruri, cum ar fi dansul latino si forta musculara“, a spus Caroline. „Programul nostru cel mai popular este numit BOOM: trei cursuri de jumătate de oră, axate pe diferite zone ale corpului. Este și responsabilizarea ritm rapid.“

Seniori pot veni impreuna pentru a demonstra sprijinul și de a obține sănătos prin intermediul comunităților în persoană la sesiuni de fitness și comunități online pe blog - ul Silversneakers. Organizația angajează oameni pe mai multe niveluri.

SilverSneakers blog oferă sfaturi și încurajare pentru a deveni mai sănătoase în viața de zi cu zi.

Intrarea într-o clasă de fitness cu un alt important poate fi un wayto condiment romantic relatia ta. Sau vă puteți surprinde iubirea interestby obtinerea in forma pe cont propriu. Sunt atât de multe distractiv activitiesto susține aceste obiective de sănătate. Nu trebuie să fie un înotător să se bucure de SilverSneakers Splash, o greutăți classinvolving și o masă de stropire în cele din urmă de mică adâncime a unui bazin.

Seniori poate lucra pe flexibilitate, echilibru, putere, rezistență, precum și capacitatea lor de ansamblu astfel încât corpul lor este într-o stare excelentă, pe care sunt sigur că orice dată potențial va aprecia.

Mai mult de 13 milioane de oameni Calificați pentru SilverSneakers de membru

Tipic membru SilverSneakers este un copil Boomer care se bucură de un stil de viață activ și dorește un exercițiu de rutină modificat. „Am proiectat special pentru programare boomers“, a remarcat Caroline. „Ei au fost generația care a creat exercițiu de grup, de fapt.“

Peste 13 milioane de oameni din SUA sunt eligibile pentru a beneficia de toate serviciile premium oferite de SilverSneakers fara nici un cost, prin Medicare Advantage planuri de sanatate Medicare, operatorii de transport, supliment și planurile de grup pensionar.

Bărbații și femeile mai în vârstă pot fi activi și să sprijine reciproc în clase de fitness fizice SilverSneakers.

Sub ochiul atent al instructorilor de îngrijire, bărbați maturi și femei (cu vârste peste 65 de ani) se angajeze unul cu altul într-o atmosferă prietenoasă. Antrenamentele oferă o mulțime de startere conversație.

Datorită endorfinele releaseof plăcute după exercițiu, participanții de clasă tind să fie într-o stare de spirit optimist în timpul sesiunilor de fitness.

Multi membri care ajung să formeze prietenii de durată lungă și participarea la mai multe clase împreună. SilverSneakers adaugă valoare socială la antrenament cu bine îngrijită sessionsthat adoptive legături strânse.

Sondaj Says: 38% din membrii înscriși prieteni noi

Atmosfera socială este o remiză puternic pentru membrii multe SilverSneakers. Conform sondajului lor interne, 38% dintre membri spun ca motivul pentru care au aderat la programwas pentru a întâlni oameni și de a face noi prieteni. Sesiunile sunt un loc deschis și primitor pentru a transforma străini în prieteni vechi. „Acest grup într-adevăr are suport reciproc atat de bine“, a comentat Caroline.

Potrivit SilverSneakers, prietenia este o parte centrală a programării lor de fitness.

Membrii SilverSneakers găsi de multe ori bucurie și valoare dincolo de fizic. Desigur, menținerea sănătății dumneavoastră bun ar trebui să fie o prioritate pe măsură ce îmbătrâniți - dar ceea ce adaugă cu adevărat sensul vieții este unu-la-unu legăturile și relațiile cultivi-a lungul anilor.

SilverSneakers excelează la facilitarea celor majoritatea bonds.A membrilor lor, de aproximativ 74% , spun că au prieteni în program sau prietenii făcut din cauza programului.

Puteți aduce partenerul tau pentru a partaja distractiv. Soții și soțiile se alăture pentru a pierde în greutate, împreună, prieteni du-te pentru a motiva unii pe alții, și oameni din toate mediile se adună prin exercițiu.

„Acest program atinge atât de multe vieți“, a spus Caroline. „Este într-adevăr schimbă viața oamenilor punct de vedere fizic și social.“

Aveți posibilitatea să obțineți curse inima ta înscriindu-SilverSneakers

SilverSneakers oferă un mediu de presiune scăzută pentru baby boomers de a se angaja cu persoane din grupul lor de vârstă. Participarea la o clasă givesyou posibilitatea de a obține în formă și să îndeplinească noi prieteni, în același timp. La fel ca Nelson și Mary, pe care tocmai s-ar putea găsi o legătură de dragoste, de asemenea.

Fondată în 1992, SilverSneakers artizanale special clase pentru a servi un demografice mai vechi.

Cu o atenție practicat, SilverSneakers dedică programsto lor revigoreze viata a adultilor in varsta. Clasele variază pentru a se potrivi anycomfort nivel, de la cardio grea pentru yoga de relaxare.

Scopul programelor de fitness isto face mai accesibile de viață mai sănătos, mai accesibilă și socială pentru persoanele de o anumită vârstă. Dacă doriți să cunosc oameni noi în zona dumneavoastră, vă puteți înscrie pentru un sessionin oricare dintre mii de locații din Statele Unite.

„Suntem atat de pasionat de a ajuta oamenii trăiesc o viață mai sănătoasă mai bine“, a spus Caroline. „Dacă vrei să întâlnesc oameni, să ia doar primul pas și ieși acolo.“