Single-urile active și cuplurile din San Francisco descoperă o poveste despre excursii extranomice

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În timpul următoarea excursie la San Francisco, sau în cazul în care locuiți deja acolo, puteți experimenta țara vin în Napa și Sonoma cu ușurință și expertiză prin Extranomical ToursВ®. Companiei Tour de vin Lover are un simt de lux , fără eticheta de preț exorbitant. Extranomical Tours oferă transport încăpător și elegant, liderii de expeditii de divertisment, și o experiență de curatoriat care vă poate ajuta și cineva dvs. Speciale se apropie mai mult. Fie că este vorba un tur de una sau două zile, vă veți bucura de topografia unica din California de Nord si grija speciale pe care le vei primi.

Cand te gandesti la romantism si California, fără îndoială, viile superbe văi Napa și Sonoma vin în minte. Ca să nu mai vorbim de vin tinde să evoce un sentiment de pasiune. Din erotismul zeilor greci antici la un picnic cină în parc sub stele, vinul a fost întotdeauna sinonim cu romantismul.

load...

Cu dealurile sale de rulare și podgorii pe fundalul muntos uimitoare, țara vin din California ofera cuplurilor un gust de intimitate. Cu toate acestea, de planificare o excursie la Napa sau Sonoma poate fi stresant.

Sunt atât de multe fabrici de vin și degustări de vinuri, care poate fi copleșitoare de cercetare destinații - mult mai puțin de carte și să plătească un driver pentru a doua zi. În plus, se îmbarcă pe tururi de vin în grupuri mari se pot simți neinspirat, generic, și dezamăgitoare.

Extranomical Tours oferă vizitatorilor o înțelegere mai profundă a țării vin din California.

load...

Pentru o experiență de țară vin adevărat personalizată, o opțiune bună este un tur intim mai mică, care vă permite accesul special si are si o atmosfera eleganta - la un cost care nu va stoarce portofelul prea subțire. Extranomical Tours este specializată în aceste high-touch, elegant experiențe care au lovit toate făurite notele corecte.

Tururi pentru persoanele care nu fac excursii

Nu toată lumea îi place să ia excursii extrem de populare atunci când vizitează un loc nou. Știi genul; în cazul în care aveți o de la o atracție la alta cu nary un moment pentru a respira - mult mai puțin au o experiență semnificativă.

Echipa de la Extranomical Tours cunoaște bine această experiență și este specializată în crearea de excursii pentru persoanele care, în general, nu le place să ia excursii. Se păstrează grupuri mici, astfel încât oaspeții primesc atenția personală și experiențe exclusive pe care oamenii în grupuri mai mari nu.

load...

Spre deosebire de multe tururi ale zonelor Napa și Sonoma, Extranomical Tours sunt intime și necostisitoare.

Tururile mai mici, de asemenea, au un simt mai intim, prietenos. Oaspeții interacționează și să se cunoască reciproc, astfel încât toată lumea se bucură de experiența pe care mult mai mult.

„Încercăm să se conecteze oamenii cu tovarășii lor de călătorie și oamenii de pe tur cu ei. Noi credem ca oamenii sunt in vacanta pentru a face conexiuni mai puternice cu alții, astfel încât este ceea ce încercăm să livreze“, a declarat Gary Lillian, Extranomical Tours Presedinte si CEO.

Extranomical Tours, de asemenea, epitropi cu atenție tururi pentru a ajuta oaspeții să maximizeze timpul lor și a vedea cele mai bune locații dintr-o fără stres, de mare distracție, atmosferă relaxată. În plus, oaspeții se obține un amestec frumos de timp de grup și independentă de timp, astfel încât acestea să poată crea propriile lor experiențe pe baza activităților pe care le place - cum ar fi drumeții, cumpărături, sau doar luând în frumusețea.

Bea în Romance pe Tour unui iubitor de vin lui

Cuplurile în căutarea de a aprinde pasiunea în relațiile lor pot demara turul Lover Vinului, o excursie de grup mic, care este mai intim decât alții le-au experimentat. Acest tur pampers cupluri cu tratament VIP, o multime de cameră, și un sistem de sunet mare. Perfect pentru cunoscători de vin și neofiți deopotrivă, tot ce se cere este un palat dornic.

Oaspeții vizita Napa Valley, Sonoma Valley, sau ambele - în funcție de perioada anului și fabricile de vin prezentate. Gama dvs. De vin va fi extins prin vizitarea nu numai fabricile de vin mari, dar, de asemenea, mai mici, fabrici de vin de tip boutique, dintre care multe sunt pe calea bătut departe de excursii mai mari. Ghidul tau va personaliza călătoria pentru tine - selectarea celor mai bune site-uri din ziua calatoriei.

Tours includ mult mai mult decât doar degustare, ca invitați să învețe despre procesul de vinificare, la prima mână. În timp ce vizita primele două vinării excursie, veți avea posibilitatea de a tur-o pivniță de vinuri, pestera, sau camera de butoi - și chiar a lua o șansă pentru o degustare baril. Apoi, bucurați-vă de un picnic la o fabrică de vin înainte de a trece la alte două fabrici de vin în după-amiaza.

„Cele mai multe dintre experiențele sunt mai mult decât doar degustare de vinuri. Este de învățare despre vin și conversații cu vinificatorii. Este vorba despre a învăța poveștile vinului“, a declarat Gary. „Deci este o mai captivantă experiență Napa și Sonoma Valley decât tur de vin tipic. Oamenii vor veni departe cu ceva învățat și având o experiență comună despre vin „.

Vin Plus: turele pereche de vin cu distracție Activități

Extinderea idilă cu una dintre ieșiri Extranomical Tours' , care vin pereche cu alte pasiuni - cum ar fi produsele alimentare, natura, sau atracții din San Francisco. Timp de două zile de distracție, puteți rezerva Tour Lover Vinului Cu scape din Rock. În prima zi, vei Revel în Turul iubitor de vin, atunci rămâne peste noapte la un hotel de tip boutique superb din San Francisco.

În dimineața următoare, se va îmbarca pe evadare din Rock Cruise și să ia în site-uri celebre, cum ar fi Podul Golden Gate, Treasure Island, Sausalito, și a obține o vedere de 360 ​​de grade de Alcatraz Island. Vei afla mai multe despre istoria insulei, fără a părăsi confortul barca.

Daca tu si partenerul tau sunt in aer liber, considera Redwood și Wine Country Escape. Începeți ziua explorând Redwoods de coastă cu mult înainte de mulțimile turistice preia. Uita - te ca ceață ridică deasupra copacilor istorice în timp ce se bucură de o oră de a lovi trasee înainte de a ajunge publicului.

În plus față de Napa și Sonoma, cuplurile pot explora San Francisco, prin Extranomical Tours.

După vizitarea sequoia, ghidajele fac porțiunea Napa Valley și Sonoma Valley a tur-un adevărat o dată într-o viață întreagă experiență. Trei fabrici de vin oferă oaspeților experiențe diferite, de la opulent la butic. Vei învăța poveștile din spatele fabricilor de vin și gust selecții speciale din vinificatorii înșiși.

Apoi, se bucură de un aliment privată și asociere vin la un restaurant renumit Sonoma Valley cu preparate din bucătăria clasică și vinuri locale perfect împerecheate. Pe drumul de intoarcere spre San Francisco, giugiulindu-se cu iubite și se bucură de o excursie la un punct de belvedere pitoresc, cu vederi impresionante.

Extranomical Tours ofera un aspect unic la San Francisco

Extranomical Tours oferă o gamă diversă de excursii pentru a explora San Francisco și zonele înconjurătoare - de la excursii de vin la excursii cu bicicleta la Yosemite și mai mult. Compania este întotdeauna adăugarea de noi tururi pentru a privi afară pentru.

„Vom lansa excursii de specialitate noi, mai captivantă. Acestea sunt tururi ale FARURI din Bay Area sau misiunile din California de Nord“, a declarat Gary. „Vor fi mult mai experiențială și nu vezi doar locuri, dar obține sub piele a culturii.“

Presedinte si CEO Gary Lillian a declarat ca firma este întotdeauna lansarea de noi tururi.

Cu mai mult de 80 de pagini de comentarii de la clienți fericit, pasionat, Extranomical Tours aduce cu siguranta misiunea sa de viață.

Un oaspete recunoscător, Gabriana, iubit Redwoods și Tour de vin Lover, spunând: „Eu sunt o persoană care face bine de cercetare înainte de a pleca într-o călătorie, și lasă-mă să vă spun că Redwoods, Sonoma, și Napa Valley Tour este sincer cel mai bun bang pentru dvs. Buck! M-am uitat la peste 50 de tururi, iar acest lucru a fost cel mai bun preț. În ceea ce tur real... A fost uimitor și o experiență de neuitat.“

Cuplurile pot da Extranomical Tours un try cu o reducere de 10 $ doar pentru cititorii site-ului nostru. Utilizați codul de reducere atunci când a verifica, datând de afară.

Gary știe că cei care doresc să facă o conexiune va fi încântată.

„Vă promitem că veți fi mai în dragoste când te întorci decât atunci când ai plecat, sau banii înapoi“, a spus el.