Single-urile Elite spun că pe bună dreptate, interpretarul este în valoare de prețul său record

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: În 2003, Orly Hadida, de asemenea , cunoscut sub numele de Orly Matchmakerв „÷ , a fost prezentat în Cartea Recordurilor ca pețitor cel mai scump din lume. Sportivi de top profesionale, CEO, și alți clienți de elită sunt mai mult decât fericiți să plătească. Servicii de exclusivitate și de tip boutique Orly lui (ea nu se bazează pe bazele de date pe calculator , dar ei intuiție și înțelegere a iubirii bine honed-) fac din ea una dintre cele mai căutate după întâlniri și relații experți în Beverly Hills , precum și de pe tot globul.

Când ești o celebritate, atlet profesionist, sau CEO-ul multi-milionar și ochii din lume sunt pe viata ta iubire, acesta poate fi o provocare pentru a se conecta cu cineva la un nivel real, semnificativ.

De aceea, multe dintre cele mai de elită single folosesc Matchmakers profesionale pentru a găsi un meci. Nu doar orice pețitor va funcționa, totuși. Aceste single-uri au nevoie de servicii discrete, personalizate, și de înaltă calitate.

load...

Orly a fost un pețitor profesionist de mai bine de 30 de ani.

Mulți dintre rândul său , la Orly pețitor , care este atât de exclusivist ca ea a fost listat în Cartea Recordurilor în 2003 pentru a fi cel mai scump pețitor de pe planetă. Metodele ei pot fi considerate unice în vârstă de astăzi de algoritmi de calculator ( pentru că ea nu le folosesc), și ea 100% garanteaza rezultate.

„Sunt o a treia generație, high-end, internațional unu-la-unu pețitor. Timp de 30 de ani, eu sunt singurul pețitor din lume care se ocupă doar 1% din multi-milionari și miliardari din lume“, a spus ea. „Cei mai mulți dintre clienții mei de top sunt celebrități, drepturi de autor, și cele mai importante modificări și vibratoare ale lumii. Aceste top-of-the-line simplu nu merge on-line pentru a căuta sufletul pereche lor.“

load...

Asigură Te Potrivite cu CrГЁme de la CrГЁme

Prima întrebare mulți oameni pot avea atunci când aud despre Orly pețitor lui Guiness Book of World Records statut este: Cât de scump este cel mai scump pețitor din lume?

Există patru niveluri de membru pe care potențialii clienți pot alege de la. Cel mai puțin scump este programul Gorgeous Doamnelor National Orly, care costă 100.000 $.

„Vei primi un an de introduceri nelimitate la femeile care sunt legitime, pe o scară de la 1 la 10 cu 10 fiind cele mai bune, 9s perfecte. Aceste femei de succes au locuri de muncă, de la medici la avocați pentru afaceri și profesioniști antreprenoriale“, a spus Orly.

„Ei sunt bine-călătorit, bine îngrijit, feminin, cu picioarele pe pământ, naturale, și romantic. Prin procesul nostru de screening riguros, femeile noastre trebuie să fie sănătoși și în formă, nefumatorii, nu bea puternic sau de a folosi droguri, și să dețină un grad de colegiu și de mai sus“, a continuat ea. „Aceste doamne speciale sunt gata si sa concentrat pe a avea o relație monogamă și va muta pentru omul potrivit.“

load...

Pentru 200.000 $, clienții Orly vor primi chiar mai mult de o acoperire internațională:

„Vei primi peste un an de introduceri nelimitate la femeile care sunt legitime, pe o scară de la 1 la 10 cu 10 fiind cele mai bune, 10S perfecte“, a spus ea. „Aceste femei sunt date de vis adevărat - uimitoare în interiorul și în afară. Ele sunt crГЁme de la crГЁme: regine ale frumuseții, modele, actrițe, și de profil înalt femei. Căutarea dvs. Va fi ultra-personalizate. Veți fi capabil de a alege orice etnie și fundal, inclusiv, dar fără a se limita la America, Asia, Europa, rusă, și Latina. Vei avea luxul de a Demarcarea vârsta exactă, caracteristici (păr, ochi, culoarea pielii), si personalitatea doriti „.

Acest pachet de membru include nelimitat de fotografii și informații de fond detaliate cu privire la fiecare meci. Orly face toate lucrările pentru tine: Ea va efectua apeluri telefonice, datele de plan, și aranja follow-up-uri.

În cele din urmă, există un pachet de doi ani, care costă 500.000 $ și se numește Introduceri celebritati, sau ai putea înscrie pentru o viata de membru $ 1 milion.

Un alt mod de Orly îi ajută pe clienții săi este printr - un blog - sfaturi pe site - ul ei. De exemplu, plângerile comune le aude de la oameni este că unele femei bârfă prea mult, purta prea mult machiaj, sau sunt prea gelos. Bărbații, între timp, se pot obține rezultate mai bune să se prezinte cu încredere, dressing bine, fiind conștienți de limbajul corpului lor, și de a face un efort de a fi spiritual, a spus Orly.

„Femeile iubesc un om care este inteligent și capabil să le facă să râdă. Dacă poți face asta, ești la jumătatea drumului acolo. Fa-ti timp pentru a practica bătaie de joc spiritual cu prietenii și familia. Se poate simți ciudat sau inconfortabil la început, dar repetarea poate ajuta la a face mai ușor de livrare în acele momente de stres mai mare“, a scris într-un articol. „De asemenea, amintiți-vă, nu forțați conversație spiritual sau jucaus. Fii prezent în conversația, și să păstreze o ureche deschisă afară pentru momentele când poți interject un pic de umor.

Un serviciu personal, care aduce oamenii împreună Mai multe Organically

Acest tip de serviciu specializat nu este ceva în cazul în care Orly se bazează pe o bază de date computerizată sau de un algoritm. În schimb, ea folosește anii ei de experiență în industria de dating pentru a găsi într-adevăr exact ceea ce clienții ei caută.

„Am urmat instinctul / intuiție. Nu există nici o on-line sau calculator de potrivire“, a spus ea. „Eu fac unu-la-o singură atingere personală ca pe vremuri.“

Deoarece Orly a fost cu sediul în Beverly Hills, California, timp de zeci de ani, rețeaua de ei sa extins pe plan internațional și este umplut cu unele dintre cele mai dorite single. A fost prezentate în nenumărate ziare și emisiuni de televiziune a lungul anilor (inclusiv fiind numit „Rolls Royce de Matchmaking“ de CNN), și reputația ei de succes este ceea ce îl face ușor pentru ea să se conecteze clienții ei cu oamenii care doresc să se întâlnească.

Orly a fost recunoscut de numeroase mass-media din cauza muncii sale unice.

„Ea a trage dintr-o mare, dar select, un grup de bărbați și femei care caută colegi cu medii impecabile, precum și stiluri de viață compatibile, cariere, valorile și obiectivele-căsătorie minte grave“, potrivit site-ului Orly lui. „În lumea bazată pe internet a secolului 21, cu sute de servicii matrimoniale și de introducere on-line, Orly efectuează încă magia ei, fără nici un calculator sau gadget-uri high-tech, preferând să-și petreacă timp cu fiecare client pe o bază unu-la-unu , în tradiția de modă veche matchmaking din inimă.“

În plus, Orly efectuează cercetări de fond grave pe fiecare client și un potențial meci. Ea a spus că este important să single elita nu data de cineva cu antecedente penale, de exemplu, care ar putea deteriora, eventual, reputația lor.

Orly știe cum să Cater discernerea bărbați și femei

Dacă Orly sună ca pețitor potrivit pentru tine, primul pas este de a merge la site - ul ei și să completeze chestionarul ei de pre-interviu. Aceasta va dura doar câteva minute sau cam asa ceva.

În acest formular online simplu, clienții potențiali sunt întrebați despre venitul lor anual, în valoare netă, vârsta, semn astrologic, hobby-uri, nivel educațional, obiectivele de viață, ceea ce le-ar oferi un partener, stilul de personalitate, și multe altele.

După ce chestionarul este prezentat, Orly va analiza răspunsurile și de a determina dacă ea este o potrivire bună pentru nevoile dumneavoastră și dacă sunteți o potrivire bună pentru serviciile ei. Adică, dacă ea nu crede că poate ajuta să găsiți partenerul visurilor tale, ea nu va pierde nici timp. Asta pentru că ea garantează succesul.

Partea importantă a procesului este de a determina și împărtăși cu Orly ideea ta de un meci perfect onest și realist.

„Dacă mă decid să te iau pe ca un client, nu există nici un fel nu voi găsi ceea ce căutați“, a spus ea. „Eu prezint doar suflete pereche unul de altul. Eu nu sunt un serviciu de intalniri, care nu se potrivește calculator. Sunt un broker de căsătorie high-end.“