Single-urile de succes au fost încurajarea relațiilor sănătoase în noua Anglia prin intermediul întâlnirilor de femei de peste 35 de ani

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: New England simplu au apelat la Single de succes pentru ajutor pentru a găsi parteneri din 1984. Ron Cater a fondat compania de matchmaking pentru a conecta ca-minded bărbați și femei , în nord - est , care nu pot avea căi altfel încrucișate. În mai mult de trei decenii de funcționare, Single de succes a facilitat mii de relații și căsătorii, și, chiar dacă au devenit aplicații de datare omniprezente, Ron a declarat serviciile companiei sunt la fel de necesare ca niciodată.

Deși datând aplicații au fost utilizate pe scară largă pentru mai mult de un deceniu, unele single încă tanji pentru a găsi un partener deconectat. In timp ce datarea mobil este convenabil, se poate simți mai puțin personal și poate fi un pic copleșitoare, mai ales pentru single mature.

load...

In New England, multe dintre aceste single caute ajutorul Single de succes , o firmă de matchmaking a încercat și-adevărat. Din 1984, serviciul Massachusetts-a fost în curs de dezvoltare asocierilor semnificative prin locatii sale din Boston, Newton, Beverly, Burlington, Braintree, și Andover.

Sloganul companiei este „Pentru că o singură relație de durată“, iar echipa sa este angajat pentru a găsi personal că pentru fiecare client. Desigur, dating scena sa schimbat considerabil de Ron Cater a fondat primele decenii de locație Boston Single de succes în urmă.

load...

Fondator Ron Cater a ajutat New England simplu conectați din 1984.

„Când am început, calculatorul nu exista - lasa site-uri matrimoniale singur“, a spus el.

În plus față de dating online, o altă schimbare semnificativă din 1984 este ritmul de viață a creat internetul. Cel mai mare efect secundar este faptul că mai mulți profesioniști au acum o carieră ritm rapid și nu au timp să-și petreacă în căutarea dragoste pe web, cu atât mai puțin în viața reală.

Acesta este motivul pentru care obiectivul Single de succes este de a face munca pentru ei, conectarea single compatibile din New England, care nu au îndeplinit în alt mod.

„Clienții noștri sunt interesați de a întâlni oameni pur și simplu și discret, și vom lua doi oameni care nu s-ar fi intersectat și acționează ca un canal pentru a se potrivi și să le introducă“, ne-a spus Ron.

load...

O alternativă eficientă pentru aplicații Dating

Atunci când clienții începe să lucreze cu succes Single, ei lasa compania stiu cine sunt, ceea ce caută, și în cazul în care ar dori să se întâlnească partenerii lor. Iar singura cerință pentru a deveni un membru individual de succes este un interes într - o relație pe termen lung, deoarece serviciul nu se potrivește cu oameni care sunt interesați numai în dating casual.

Odată ce un client semne sus, ele au o consultare în persoană cu Ron sau directorul de membru al firmei, Roberta Diamond. Roberta a fost de lucru pentru Single de succes de peste 17 de ani și-a potrivit peste 100 de membri cu succes.

Această primă consultație durează aproximativ o oră. Atât Ron și Roberta vrea să se întâlnească personal de noi membri, astfel încât acestea să aibă un sentiment mai bine ceea ce fiecare persoană caută și cu care s-ar putea să fie compatibile.

Echipa de succes Single dezvoltă un sentiment mai bine de clienti, oferindu-le o varietate de evaluări - inclusiv testarea psihologică și crearea de profiluri de compatibilitate.

Directorul de membru Roberta Diamond se întâlnește cu clienții pentru a înțelege ceea ce caută într-un partener romantic.

„Ne vedem ce obiectivele lor pe termen lung sunt, si vom merge peste detaliile membrilor nostri“, a spus Ron. „Noi folosim instrumente de evaluare de personalitate pe care le-am folosit timp de trei decenii.“

Single de succes pot oferi acest nivel de servicii personalizate, deoarece acestea nu au agenții de vânzări pe front-end. Și ele includ daters în procesul de luare a deciziilor.

„Noi aducem clientul în ecuație. Ei nu orbește întâlnire pe care oricine; ei au un cuvânt de spus în ceea ce privește complet, care se întâlnesc“, a spus Ron.

Odată ce Single de succes se potrivește cu clienții, încă mai trece printr-un proces de confirmare înainte de prima dată este stabilită. O femeie are prima ocazie de a decide dacă ea este interesat de întâlnirea omul cu care ea asociat.

„În cazul în care pentru orice motiv, o femeie nu vrea să se întâlnească pe cineva, sentimentele lui nu sunt rănit“, a spus Ron. „Dacă luăm legătura cu un om, el stie ca exista deja o femeie în calitatea de membru care vrea să-l întâlnească.“

Atragerea unui public care se schimbă Times

Când Ron a deschis afacerea in 1984, cele mai multe dintre clienții săi au fost 20- si 30-somethings caută dragostea. Compania atrage în continuare același grup, deși acum sunt 50- si 60-somethings în căutarea de a găsi dragostea într-o lume din ce în ce digitală.

Cei mai mulți clienți care caută ajutorul Singles de succes sunt cu studii superioare de baby boomers care caută relații. Mulți dintre ei au fost căsătoriți înainte, și angajat pentru a găsi noi parteneri pe termen lung.

„Suntem de catering la o clientelă diferită de site-uri on-line“, a spus Ron.

Single de succes membrii pot porni și opri serviciul în orice moment, și Ron sugerează că clienții să îndeplinească cel puțin cinci sau șase persoane.

Single-uri de succes membrii pot porni și opri serviciul în orice moment.

„Dacă facem bine treaba noastră, ei doar vor întâlni câțiva oameni înainte de a întâlni pe cineva special“, a spus el.

În cazul în care membrii să decidă ce au nevoie de o pauza de la intalniri, din orice motiv, ei sunt liberi să meargă inactiv.

Si Single de succes nu aranjează datele între membrii săi potrivite. Odată ce doi oameni sunt de acord cu o pereche, ele sunt responsabile de instituirea o dată - dar asta nu înseamnă că sunt pe cont propriu.

Ron este încă angajat să ajute clienții săi lucreze prin situații de datare, de multe ori oferindu-le sfaturi și direcția chiar și în afara orelor de program.

„Fiecare client are numărul meu de telefon mobil, și suntem fericiți să vorbim cu oamenii pentru că suntem o familie“, a spus el. „Este vorba despre calitatea vieții. Putem îmbunătăți viața lor, dacă îi ajutăm să se întâlnească, se încadrează în dragoste, și de a crea o familie.“

Single de succes: ajută clienții să scrie poveștile lor de dragoste proprii

Deși Ron înțelege cât de mult industria datarea sa schimbat din 1984, cele mai multe dintre clientii sai Single de succes sunt în căutarea pentru același lucru ca au fost atunci: romantism și angajament.

Single de succes oferă o mulțime de exemple pe site - ul său de relații care le - a ajutat să crească ca un serviciu de matchmaking cu experiență.

„Vă rugăm să permiteți-mi să profit de această ocazie să vă mulțumesc pentru munca harnic și grijuliu în numele meu. Sunt mai mulțumit de eforturile tale. Mi-au introdus la unii oameni de calitate în ceea ce poate presupune doar este un loc de muncă foarte dificilă. M-am bucurat cu adevărat compania de Kathy; Sunt plasarea mea de membru în așteptare“, a scris un membru din Randolph, Massachusetts, intr-o recenzie on-line.

Un cuplu din Woburn, Massachusetts, în comun un sentiment asemănător: „Am vrut să știi că Tom și m-am căsătorit. Nu pot să vă spun cât de fericit am fost. Acesta a fost un pic mai mult de un an de când ne-am întâlnit prima dată pentru masa de prânz, și a fost un an minunat. Suntem o astfel de potrivire bună unul pentru celălalt. Vom avea întotdeauna un loc fond în inimile noastre pentru Single de succes. Ați adus doi oameni împreună, care au fost în căutarea pentru fiecare alte toată viața.“

Ron a primit recent o carte de multumire de la un cuplu a egalat in 1980, care a sarbatorit recent lor de nunta 30. Deși hehas fost un pețitor pentru mult mai mult decât dating site-uri au existat, el este încă încântat de ceea ce face pentru o viață.

„Avem mii de marturii scrise de la oameni care au întâlnit pe cineva, a avut copii, și a construit o familie - toate acestea“, a spus el. „Ne bucurăm că am făcut atât de mulți oameni foarte, foarte fericit.“