Site-ul cu privire la contracepția de urgență: resursa dvs. de dimineața după

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

411: Din 1994, Contraceptia de urgenta Site - ul a fost un sistem de sprijin de conducere pentru femei, oferindu - le informații valoroase despre controlul nașterilor șiun bază de date de furnizori de contraceptie de urgenta in SUA

Acum douăzeci și unu de ani, când Internetul era încă în fază incipientă, nu a existat o mulțime de date acolo despre contraceptie de urgenta, andDr. James Trussellwanted pentru a schimba acest lucru.

Odată cu lansarea recentă a lui Robert A. Hatcher „Contraceptia de urgenta: Natiunilor mai bine pastrat secret,“ Trussell crezut de ce opri acolo? Ceea ce a urmat a fost Linia telefonică națională 1-888-NU-2-LATE si de urgenta Contraceptia Site - ul (Nu-2-Late), primul site de sănătate a reproducerii pentru a oferi fapte științifice și de încredere și consiliere femeilor, partenerii lor, adolescenti, medici și altele.

load...

Dr. James Trussell, fondatorul site-ului Contraceptia de urgenta

„În acest timp, la sfârșitul anului 1994, singurele persoane care au avut acces la internet au fost oameni la universități sau armata, asa ca ne-am oprit la un slowstart cu site-ul“, a declarat Trussell, un demograf de cercetare in domeniul theOffice de populatie de cercetare de la Universitatea Princeton. „Acest lucru sa schimbat când tot mai mulți oameni au avut acces.“

Și organizația a fost merge puternic de atunci.

Operat de Biroul de Cercetare a populației de la Universitatea Princeton si Asociatia Reproductive Health Professionals, nu-2-Lateis cel mai bun loc pentru a merge, dacă doriți pentru a preveni sarcina după sex.

load...

Trussell și echipa sa nu au conexiuni la companiile care produc sau vând contraceptive de urgență, astfel încât să știi că sincer doresc doar pentru a ajuta la people.In fapt, Finanțatorii site-ul au inclus Fundația educaționale ale Americii, William și Fundația Flora Hewlett, Compton Fundația și Fondul John Merck.

Am vorbit cu Trussell pentru a afla mai multe despre obiectivele sale pentru a nu-2-Târziu, importanța de a lucra cu comunitatea pentru a face o schimbare și thepositiveimpact a sitehas efectuate pe sute de mii de oameni.

Cunoștințe = Putere

Potrivit pagina theNot-2-LateAbout, misiunea thesite este de a „spori cunoștințele femeilor cu privire la accesul în timp util și la contracepție de urgență și alte opțiuni de sănătate a reproducerii, atât în ​​Statele Unite și în străinătate“, care include:

Misiunea nu-2-Late este de a „spori cunoștințele femeilor cu privire la accesul în timp util și la contracepție de urgență și alte opțiuni de sănătate a reproducerii, atât în ​​Statele Unite și în străinătate.“

Lucrul în echipă este extrem de important de a nu-2-Târziu, și că e modul în care acestea sunt în măsură să facă aceste obiective o realitate.

load...

Recent Nu-2-Late andBedsider.orggot împreună pentru a createa localizator pentru farmaciile care provideemergency pilulele contraceptive, care se actualizează la fiecare câteva luni, precum și publicații informative despre contraceptie de urgenta de eliberare în mod regulat.

Este, de asemenea, varietatea contentthat face ca nu-2-Latesuch o resursă de încredere, ajutând utilizatorii să învețe despre diferitele tipuri de metode de contraceptie de urgenta si alege cel mai bun pentru ei, inclusiv recomandarea Trussell de DIU, care poate fi usedup la cinci zile după sexul neprotejat și are două avantaje față de pilula contraceptivă de urgență.

„Unul, este departe mult mai eficient, cu un risc de numai unul din 1000, spre deosebire to.5 la 2 percentby pilula contraceptivă de urgență. Chiar mai important, poate fi lăsat în loc, care poate fi extrem de eficiente pentru contraceptie de control al nașterii, timp de cel puțin 10 ani, probabil 15 ani“, a spus Trussell. „Odată ce este acolo, contraceptivă de urgență este deja avut grijă, în timp ce dacă luați o pilula contraceptivă de urgență pentru a proteja împotriva obtinerea gravidă astăzi de sex noaptea trecută, nu o să vă proteja împotriva obtinerea gravide de la sex in acest weekend.“

Pe prima linie de schimbare reală

Datorită lui Trussell inovatoare de cercetare inpopulation munca si pasiunea sa pentru progres, nu-2-Latehas devenit un loc unde oamenii pot discuta deschis și obține perspective despre contraceptie de urgenta, un subiect de multe ori polarizante.

Oameni ofdifferent fundaluri, sexe, profesii și vârstele pot avea acces la informații de calitate, găsirea unor furnizori în apropierea lor (sau lista serviciilor lor în baza de date), obtine contraceptia de urgenta care se potriveste stilului lor de viață și mult mai mult.

Și este, prin colaborari cu alte organizatii, cum ar fi Bedsider care pune nu-2-Lateat în prim-planul unei transformări sociale, ceea ce face contraceptia de urgenta mai ușor accesibile maselor, și, prin urmare, ajutând femeile individuale să evite o sarcină nedorită și necesitatea ulterioară a avortului.

„Cred că noi oferim o resursă valoroasă pentru femei si profesionistilor in domeniul sanatatii“, a spus Trussell.

Pentru mai multe informații, visitec.princeton.edu.