Site-urile de dating sunt o idee bună? 7 motive pentru care sunt

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Noi facem o mulțime de lucruri în viață , care ar putea fi considerate idei proaste - cum ar fi cel ultima băutură atunci când avem de a lucra a doua zi, sărind peste sala de sport pentru un chef Netflix în schimb, și petrece cea mai mare parte salariul nostru pe haine noi în loc de bancnote. Dar, se alătură un dating site -a considerat o idee rea? Aceste zile, se pare ca toata lumea este de dating online, dar sunt ei doar pierdem timpul și banii lor?

Suntem aici pentru a răspunde la aceste întrebări precum și să ofere unele informații despre motivele pentru utilizarea unui site de dating nu este cel mai rău lucru pe care ai putea face.

Da, site-uri matrimoniale sunt o idee bună

Răspunsul scurt este absolut - site-uri matrimoniale au fost o idee bună atunci când au fost create mai întâi, și ele sunt încă o idee bună azi. Răspunsul mai detaliat mai jos este, în cazul în care veți găsi șapte moduri de dating site-uri s-au schimbat viața în bine.

load...

1. Ai Mii de platforme pentru a alege de la

Fondată în 1995, meci a fost primul site de dating vreodată, și a fost atât de popular încât a început alte platforme de lansare nu după mult timp. Acum , numărul este de până la aproximativ 8.000 , cu 2.500 de platforme doar în Statele Unite. Cu această multe opțiuni, nu ar trebui să aveți orice probleme în a găsi un site care vă place și care va lucra pentru tine în funcție de obiectivele tale.

Astăzi, aproape 8.000 de site-uri matrimoniale există în lume (2500 numai in SUA), deci sunteți sigur de a găsi cel puțin unul care poate satisface nevoile dumneavoastra.

load...

În plus față de site - uri matrimoniale generale, cum ar fi de potrivire, care răspunde la toată lumea, veți găsi gay site - uri matrimoniale, senior dating site - uri, site - uri matrimoniale negru, orientate spre întâlnire site - uri, site - uri, montaj „Star Trek“ site - uri matrimoniale, vegană site - uri matrimoniale și site - uri de golf matrimoniale, printre atât de multe altele. Serios, am putea merge mai departe. Pentru mai multe exemple, consultați lista noastră de primele 100 de site - uri matrimoniale.

2. Puteți Online Data Ori de câte ori doriți, oriunde doriți

Una dintre cele mai bune părți despre dating online este că nu ești limitat de timp, de locație, sau în alte circumstanțe. Vă puteți conecta și căutați datele, indiferent unde vă aflați și indiferent de ceea ce faci.

Nu trebuie să așteptați pentru magazine și baruri de cafea pentru a fi deschise. Nu trebuie să așteptați în jur pentru prietenii tăi să-ți stabili în cele din urmă cu cineva. Nu trebuie să te îmbrăcat elegant pentru a merge - doar pentru a nu satisface pe nimeni vă place. Poti sta acasă în PJs dvs. Pe canapea și a vedea care prinde ochi.

load...

3. Răsfoirea și Flirtul este 100% gratuit

Aderarea la un site de dating nu este cu adevărat un joc de noroc, deoarece nu pui nici un ban pe linie. Destul de mult în fiecare dating site-ul vă permite să înregistrați, să completați un profil, încărcați mai multe fotografii, caută meciuri, primesc meciuri și flirt (de exemplu, face cu ochiul virtuale și liste favorite) gratis.

Zoosk este un exemplu de un site de matrimoniale care nu taxează membrii săi pentru a căuta meciuri pe baza criteriilor lor și să comunice cu aceste meciuri în anumite moduri.

Similar cu alte situații în viață, cum ar fi încercarea de pe haine sau în căutarea pentru o mașină nouă, puteți testa dating site-ul înainte de a face orice fel de angajament. Daca nu ajunge place site-ul, puteți anula întotdeauna membru gratuit, iar echipa va șterge informațiile. Nici un rău, nici un fault.

4. Dating Site-uri au milioane de membri

Dating este un joc de numere, iar site - uri matrimoniale pot ajuta să câștige jocul din cauza dimensiunile lor. De exemplu, Zoosk are mai mult de 40 de milioane de membri, eHarmony are mai mult de 33 de milioane de membri, Tinder are mai mult de 50 de milioane de utilizatori lunar, iar OkCupid are mai mult de 3,5 milioane de membri activi. Ca să nu mai vorbim de aceste site - uri obține milioane de vizitatori lunar, de asemenea, astfel încât bazele de utilizator sunt în creștere numai.

Unde altundeva poți fi în jurul valorii de faptul că mulți oameni? Dacă te duci la un bar sau club, veți vedea, probabil, între 50 și 100 de persoane acolo, în funcție de mărimea locul de desfășurare, dar care include și persoanele care sunt deja luate. Pe un site de dating, știi oamenii sunt singur și caută, astfel încât elimină un alt pas.

5. Puteți filtra după preferințe dvs.

Un alt cadou despre utilizarea site-uri matrimoniale este că nu trebuie să se simtă rău despre specificarea preferințelor dumneavoastră. Dating site-uri nu sunt acolo pentru a judeca - ei sunt acolo pentru a vă ajuta să găsiți că cineva special. Filtrele de căutare pot include interval de vârstă, sex, orientare sexuală, aspect, locație, etnie, religie, nivelul de educație, obiceiurile de stil de viață, și interesele. Opțiunile sunt aproape nelimitate.

Fie că vă plac blondele sau brunete, oamenii inalti sau oameni scurte, sportivi sau nonconformiști, dating site-uri pot ajuta să găsiți persoana potrivită pentru tine.

Simțiți-vă liber să fie la fel de specifică și vagi, după cum doriți. O mulțime de site-uri matrimoniale, de asemenea, vă permit să salvați căutările și începe peste tot ori de câte ori doriți, și vor face sugestii bazate pe căutările precum și comportamentul dvs. La fața locului.

6. Online Dating poate fi mai sigur oameni decât Meeting in Baruri

Gandeste-te: Când mergi la un bar, nu ai nici o idee cine alți clienți sau care sunt intențiile lor. Vei în orb, care este motivul pentru dating online, poate fi mai sigur decât întâlnirea tradițională.

Unele site - uri matrimoniale necesită simplu să se înscrie prin intermediul Facebook, care ajută la asigurarea că sunt cei care spun că sunt. Alte site - uri matrimoniale rula controale de fond. Unele site - uri matrimoniale folosesc criptarea SSL pentru a ține la distanță escrocii și să protejeze informațiile membrilor lor. Unele site - uri matrimoniale verifica fiecare membru nou. Alte site - uri matrimoniale au 24/7 moderare. Unele site - uri matrimoniale au butoane pentru blocarea și raportarea membrilor suspecte. Ai idee. V - ar găsi vreodată acest tip de securitate la un bar?

7. Sunt zeci de povești de succes

Online dating funcționează, iar dovada este în budincă. Prin budinca, ne referim la toate recenziile pozitive și povești de succes.

Puteți citi totul despre un site de dating înainte de a se alătura, astfel încât să te duci în ea cu o mulțime de informații utile. Check out recenzii de afaceri ca al nostru , și accesați pagina cu povești de succes dating site - ul pentru a vedea cine a găsit deja dragoste.

Mariah și Justin întâlnit pe meci, iar acum acestea sunt căsătoriți fericit.

De exemplu, Mariah și Justin sunt unul dintre zecile de povești de succes Match lui. Ea sa alăturat site - ul nu așteaptă să se întâlnească pe nimeni, și câteva zile mai târziu , ea a primit un e - mail de la Justin. S- au dus pentru a obține cafea pe prima dată, și un an și jumătate mai târziu, el a propus - o în aceeași cafenea.

„Nu știi niciodată cum povestea ta va începe. Nu ne-am așteptat al nostru să înceapă cu un profil, dar nu ar avea nici un alt mod! Suntem atât de încântați să înceapă planificarea nuntii noastre si nu se poate aștepta pentru următoarea noastră aventură“, a declarat Mariah Match.

Tu nu va ști dacă vă place Online dating Dacă · nu-l încercați

Site-uri de dating sunt printre cele mai bune inventii vreodată. Ei ne-a economisi timp, energie și bani - să nu mai vorbim că sunt o mulțime de distracție. Dacă sunteți pe gard despre online dating, tocmai v-am dat o listă bună de motive pentru care într-adevăr nu trebuie să fie. Este cel puțin în valoare de o încercare, iar dacă decideți că nu e pentru tine, asta e total bine. Dar, dacă nu încercați online dating, te vei întreba mereu ceea ce s-ar putea să pierdeți. Mult noroc!