Skadate transformă ideea într-o afacere: software personalizat pentru site-uri și aplicații pentru dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Realizarea unui site de dating devine fara efort - chiar forbeginners - whenyou au techsupport profesionale. SkaDate prevede datingsoftware , astfel încât să nu trebuie să înceapă de la zero. Cu template - uri nelimitate, caracteristici personalizate și ajutor de marketing, acest site are instrumentele și expertiza pentru a getyour site - ul și să fie difuzate. Dintr - o echipă de două persoane, Emil Sarnogoev a crescut constant afacerea sa de a construi, de lansare, și să mențină peste 20.000 de site - uri în ultimul deceniu.

Deci, ai o idee revoluționară pentru un site de matrimoniale. Să spunem că e pentru single care iubesc Skittles. Gust curcubeu de iubire! Fantastic. Dar problema este că nu aveți nici o experiență în codare sau web design. N-ai construit un site înainte. Deci ce faci? Lăsați toate aceste Skittles iubitori de simplu se descurce singuri?

load...

Nu pierde hope.You poate transforma întotdeauna la un serviciu profesional pentru a seta upthe softwarefor vă, idei turningyour într-un site web raționalizate și frumos.

SkaDate este specializată în software-ul datând de top-notch și, datând de aplicații mobile scripts.CEO și fondatorul Emil Sarnogoev are peste un deceniu de experiență de catering la nevoile de dating online, antreprenori. Oricare ar fi viziunea ta este, această companie poate furniza instrumentele adecvate pentru a-l face.

Combinând funcționalitatea cu simplitate, productcomes de capăt cu codul sursă necriptate, template-uri premium, instalare, upgrade-uri, și de asistență pentru clienți. Puteți face, de asemenea site-ul mobil, dacă doriți. Soluții personalizate SkaDate lui areflexible și de încredere.

load...

„Ne-am ajutat de pana la 10.000 de clienți mici și câteva sute de clienți mari“, Emil said.All a declarat, Emil estimează SkaDate a asistat la lansarea de aproximativ 20.000 de site-uri web.

Călătoria lui Emil De la o echipă de două persoane la CEO al SkaDate

Ca și clienții săi, Emil a inceput sa risc de afaceri pentru că a vrut site-ul createa pentru single. „Am fost un absolvent de informatică, atunci când am decis să înceapă un site de intalniri cu un prieten“, ne-a spus. Când această sitefailed să decoleze, el și un prieten a venit cu un alt mod de a genera venituri. „Am decis tojust vinde codul de site-ul nostru pentru alte persoane“, a spus el. „Și, în mod surprinzător, a avut o cerere mare.“

Curând perechea a început personalizarea funcționalitatea fiecărui site, ceea ce face caracteristici utile pentru clienții cu o gamă largă de obiective. Acest lucru a fost acum 15 ani, când a fost doar doi tipi care fac tot de codificare și de design.

load...

De la începuturi modeste, Emil Sarnogoev a fondat SkaDate ca asoftwaresolution pentru dating online.

Astăzi, Emil este CEO-ul unei companii cu personal complet concentrat pe site-ul de start-la-finisaj creationfor theonline datând de piață.

În primele zile ale SkaDate, el a fost puternic implicat în tot în cadrul companiei, agenții de vânzări de formare, folosind propria sa abordare limitata experience.Emil a fost învățarea prin practică.

„A fost un drum accidentat, desigur, dar în cele din urmă am fost capabili de a instrui echipa noastră. Am fost în măsură să livreze un produs bun pe care oamenii au fost de fapt fericit de cumpărare“, a spus el.

Cu mare încredere în echipa sa, Emil poate concentra acum pe mai multe sarcini executive de prioritizare, gestionarea și soluții inovatoare pentru clienți. El este responsabil de imaginea de ansamblu, venind cu noi proiecte și oportunități pentru viitorul companiei.

„Aceste zile munca mea este totul despre modul de citire, ascultare, și vorbind. Asta e ceea ce fac. Este departe de a face stiinta calculatoarelor“, a glumit.

SkaDate Echipa lucreaza in stransa colaborare cu Customersto Foster de succes

SkaDate nu duce lipsă de talent în echipa sa. În discuția noastră, Emil a subliniat un liderii fewhard de lucru ceea ce face compania rula fără probleme.

Cu un background în televiziune ca producător, Zima Filippov a început ca un blogger, dar a crescut în curând rolul său cu compania. El conduce echipa de marketing și este descrisă ca fiind mâna dreaptă a lui Emil. „El vorbește cu clienții pe tot parcursul zilei,“ Emil a explicat, „și el, de asemenea, prioritate dezvoltarea SkaDate. El știe modul în care produsul și clienții noștri fac, și el decide că ceea ce construim în continuare.“

Angajat ca dezvoltator junior, Den Juikov a început să lucreze pentru SkaDate la vârsta de 19 ani.

Den Juikov era student când Emil l-au angajat să lucreze part-time ca un dezvoltator junior. Den repede a căzut în dragoste cu locul de muncă. El este acum COO al SkaDate, manipularea toate aspectele operaționale ale companiei.

El ia feedback de la echipa și conduce în mod strategic și eficient.

„Sarcina lui este de a se asigura că toată lumea este fericită, și avem mișcare de proces“, a spus Emil.

Cele mai multe dintre SkaDate'swork vine în jos pentru a vorbi cu clienții și asigurându-vă că sunt mulțumit cu produsul. Whencreating un site de matrimoniale pentru un client, echipa in-house robinete în experiența sa de a face recomandări valoroase.

Unii antreprenori norocoși au văzut un mare succes datorită ajutorului SkaDate lui. „Acum câțiva ani,“ Emil amintit, „am avut un nou tip care a cumpărat software-ul. El a avut o idee de nișă pentru un site de matrimoniale - și a câștigat o jumătate de milion de dolari în termen de patru săptămâni „.

De la început până la sfârșit, SkaDate vă ajută să construi dvs. Dating Site-ul

Pentru a oferi servicii excelente, echipa SkaDate cere clienților să completeze un chestionar în profunzime, care patrunde in indivizii obiective și așteptări particulare. Echipa vrea să aibă un simt pentru baza fiecărui client cunoștințe, nume de domeniu, servicii de găzduire, precum și alte detalii relevante.

„Când ne-am creat site-ul dvs., de fapt, este nevoie de 15 minute pentru a instala software-ul, dar poate dura câteva zile pentru a obține toate informațiile pe care le dorim de la un client“, a declarat Emil

După stabilirea ceea ce are nevoie clientul, echipa începe customizare. Pe partea de sus a codare standard, echipa poate adăuga o serie de caracteristici speciale, cum ar fi matchmaking, mesagerie, căutările bazate pe locație, integrate Google Maps, precum și o listă de profiluri.

SkaDate este pe deplin susținută în limba engleză, cu limbi suplimentare, disponibile prin pachete terțe părți.

SkaDate a constatat că pur și simplu predarea software-ul propriu-zis nu este întotdeauna suficientă. Unii oameni sunt noi de afaceri și au nevoie de mai mult de mână exploatație. Clienții comewith întrebări, iar echipa are răspunsuri.

Dacă clientul dorește de cercetare de cuvinte cheie sau un design aplicație mobilă, SkaDateoffers recomandări valoroase și servicii pentru a le obține pe drumul cel bun.

„Am decis să creeze mai mult conținut care poate fi ușor de găsit pe blog-ul nostru“, a explicat Emil, „schimbul de resurse care ajuta utilizatorii primesc un indiciu cu privire la modul de a obține site-ul lor și să fie difuzate.“

Pe lângă construirea piulițele și șuruburile ale site-ului, oamenii au nevoie de o mulțime de asistență pentru a începe. Clienții SkaDate lui CEOencourages pentru a ajunge într-un dialog activ cu echipa de asistență pentru clienți pentru a restrânge ceea ce este necesar. Echipa are o multime de experiență a explica ceea ce produsul este și ce poate (și nu poate) face.

„Este întotdeauna o idee bună pentru a vorbi cu echipa noastră de vânzări înainte de a cumpăra ceva“, a spus el.

Clienții Bucurați-vă pe viață acces la o varietate de template-uri profesionale

Cu pachetul Premium de acces, clienții primesc acces la viață șabloane toate SkaDate lui, se bucură de o selecție enormă de opțiuni de design. Tot ce trebuie este o singură taxă; nu există nici un cost suplimentar pentru șabloane viitoare.

Fie că sunteți construirea unui tradițional sau o nișă dating site-ul, aceste șabloane vă oferă flexibilitatea de a schimba și de a adapta site-ul după cum este necesar. „Mulți oameni doresc doar să experimenteze și să-l dau jos pe drum,“ Emil observat. „Am văzut câteva exemple bune de ea de lucru.“

Pentru a ține pasul cu cele mai recente tendințe și a cererii de schimbare, de un design profesional teamcomes cu șabloane noi la fiecare câteva luni.

SkaDate CanTurn Site-ul dvs. Într-o aplicație mobilă

Odată ce software-ul este configurat în, clienții pot trece pentru a crea o aplicație mobilă prin SkaDate. Ca dating online, se extinde pentru a fi din ce în ce mobil, Emil creste company'sservices pentru a satisface această cerere, astfel încât clienții săi pot rămâne competitive.

„Hotărît, noi suntem cei mai mândri de noi noastre aplicații mobile pe care oamenii le cumpără de la noi“, a spus el. „Noi ajutăm clienții să le personalizeze și să le prezinte la magazinul de aplicații.“

Eliminarea hassle și confuzie, SkaDate are grija de toate problemele tehnice implicate în crearea unui product.To mobil util învață cei noi în acest domeniu, SkaDate are o resursă de tutoriale administrative care răspund la întrebări frecvente abouthow pentru a configura site-ul pentru orice dispozitiv mobil.

SkaDate poate transforma rapid un site de dating într-o aplicație întâlnire cu funcții personalizate și funcționalitate.

„Aplicația noastră mobil este un centru de putere care vă permite să faci aproape tot“, a spus Emil. „Dacă doriți să personalizați modul în care funcționează mesaje sau pe care doriți să creați propriile planuri tarifare, puteți face acest lucru în zonele admin.“

Cu theassistance echipei de sprijin, clienții obține versiunea mobilă a site-ul lor și să fie difuzate în cel mai scurt timp. Emil spune că cea mai mare parte a procesului se ocupă cu echipa de conducere a magazinului aplicației.

„Este nevoie de fapt de două sau trei zile pentru a configura aplicația, dar este nevoie de aproximativ două săptămâni să-l aprobat de magazin“, a spus el.

Final Touch: Marketing site-ul web prin cercetare de cuvinte cheie

Nu este suficient pentru a avea un site web - trebuie să-l comercializeze în mod corespunzător să crească traficul și să ajungă la publicul vizat. O modalitate eficientă de a atrage oamenii pe site-ul dvs. Este prin intermediul motoarelor de căutare. SkaDate știe cum să optimizați limba și configurația site-ului care urmează să fie indexat și clasat în mod corespunzător.

„Când oamenii au un fel de idee despre ceea ce vor să facă, încercăm să-i ajutăm. Primul lucru de făcut în acest caz este de a efectua cercetare de cuvinte cheie“, a spus Emil.

Chiar și după site-ul rulează fără probleme, există mai mult de lucru de făcut pentru a adăuga profile. Optimizarea site-ul pentru cuvinte cheie și de a face site-ul mai prietenos motor de căutare, SkaDate poziționează site-ul pentru clienții success.For care nu sunt tech-savvy, această companie are instrumentele și experiența pentru a arăta oamenilor în direcția cea bună.

Un produs accesibil pentru un client inovatoare

Baza de clienti SkaDate nu este de obicei bine finanțate cu bani de semințe fără sfârșit. Clientsdon't au resurse imense la dispoziție. „Sunt entuziaști care doresc să încerce o idee“, a spus Emil.

De la mici „ce se întâmplă dacă“ idei vin asocierile de afaceri mari, care necesită un buget mare. Planurile de plată SkaDate își propun să fie pentru cei cu mijloace limitate și ambiții mari eficiente din punct de cost.

„Ar fi greșit ca oamenii să-și petreacă tot bugetul pe tehnologie“, a spus el. „De aceea ne menține prețurile noastre nu la fel de mare ca acestea ar putea fi -. Pentru că noi știm că oamenii vor avea nevoie de un buget mai mare atunci când într-adevăr începe să dea seama ce fac“

De pe desktop la mobil, caracteristici SkaDate sunt affordably pricedto se potrivi cu o bază de clienți economic.

O soluție de site-ul personalizat, SkaDate găzduiește tot felul de idei de afaceri noi și strategii. Codul său de bază este flexibil pentru diverse nevoi, care include restricții bugetare.

„Oamenii experimentează“, spune Emil. „Așa că încercăm să ne dăm seama ce oamenii want.We're încercarea de a crea soluții tehnologice flexibile pentru a crea cel mai bun produs pentru toată lumea.“

SkaDate Face un profesionist și personalizate site-Dating pentru tine

Chiar dacă ești un nătâng tehnologic, puteți crea un loc pentru Skittles iubitorii de pretutindeni să se conecteze și flirt.With tech suport fromSkaDate, multe dating site-ul visele devin realitate.

Pentru a ajuta site-ul dvs. Să crească în devenire, echipa lui Emil lucreaza la providean la prețuri accesibile și funcționale expertiza software solution.The acestei echipe sprijină clienții ca theyconfigure, piață și valorificați site-ul lor matrimoniale ideale.

„Mesajul nostru, ceea ce noi încercăm întotdeauna să transmită, este că suntem doar un cal de povară“, a spus el. „Ne-am făcut treaba noastră timp de 12 ani, iar noi încercăm întotdeauna să o facă mai bine.“